Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνω μαζι σου για τις κολλοφυλλαδες λεω,εξαιρω τις οπαδικες αλλα ειδικα οι αντικειμενικες το γαμησανε το θεμα.Ο Μαιστορ ειναι δυνατος,ψηλος αλλα ειναι αργος και αμπαλος.Αυτα
Επαιζε και πο δικος μας ο Σισιτς ολο τριπλες και στο τελος τιποτα...της πλακας και αυτος,αν θελουμε τετοιους παικτες στις ομαδες μας ζητω που καηκαμε
Να πάρουμε και εμείς καμία μόνικα να στοιχίζει 7,5εκ το 50%. χαχαχα

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καταρχάς καλησπερα..
Δεύτερον εγώ δεν τον είχα ακούσει για το Θρύλο.
Τρίτον δεν είπα πως ΔΕΝ ειναι παικταράς. Η ένστασή μου δεν είναι ως προς το ποιόν του παίκτη αλλά ως προς το πώς θα τον διαχειριστούν και ως προς τη γενικότερη φιλοσοφία των μεταγραφών στην ΑΕΚ.
Είπα λοιπον δύο πράγματα. πως η ΑΕΚ παίρνει 30ρηδες και ανανεώνει 30ρηδες, ενώ πριν από 2 χρόνια λοιδορούσατε τον Ολυμπιακό πως έπαιζε με 30ρηδες. Και εν λέω να μην το κάνει η ΑΕΚ, απλά λέω πως καλό είναι ΠΡΙΝ να κάνει οποιοσδήποτε μια κριτική να βλέπει πραγματικά τι προσφέρουν κάποιοι και να μην κολλάει στην ηλικία του. Αν ας πούμε ο μαϊστόροβιτς κάνει δουλειά 3 παπασταθόπουλων, θα τον προτιμούσα στην ομάδα παρά να κρατήσω ένα νέο παίκτη απλά για να ρίξω το μέσο όρο της ηλικίας.
Το δεύτερο που είπα είναι το πώς θα τον διαχειριστούν. Δηλαδή η κοψιά του είναι όπως του Δέλλα και το παίξιμό του ίδιο. Αν τον βάλουν στη θέση του Δέλλα, ρισκάρει προβλήματα γιατί ο Δέλλας είναι αρχηγός και εφόσον είναι καλά θα θέλει να παίζει.Αν πάλι τον βάλει στη θέση του Παπαστοθό, τότε ρισκάρει να χάσει ένα ταλέντο αφενός και αφετέρου το δίδυμο Δέλλα Μαιστόροβιτς θα είναι αργό. Ήδη Παπασταθό και Δέλλας φέτος ήταν αρκετά αργό δίδυμο και είχατε προβλήματα...
Τέλος, αν είναι να αφήσετε ένα κεντρικό αμυντικό όπως ο Παπασταθόπουλος να φύγει, σόρρυ, αλλά καλό θα είναι να πάρετε ένα παίκτη με αντίστοιχα λεφτά με αυτά που θα πάρετε από την πώλησή του. Αν πάρετε 6 δώστε 3 και φέρτε ένα καλό παίκτη, πιθανόν καλύτερο από τον μαιστόροβιτς.
Και τέλος, το σχόλιο μου για τα 800 χιλιάρικα του Μαιστόροβιτς είχε να κάνει πως πέρσι λέγατε πως έδινε λίγα για τον Μπράβο ο Κόκκαλης (1,5 μύρια), τώρα σας φαίνονται πολλά τα 800;;
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως πρέπει να δώσει περισσότερα ο κοντός αν θέλει να χτυπήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟ του χρόνου. Και ακόμα δεν έχουμε πάρει προπονητή εμείς...
φίλε μου θα σε ρωτήσω κάτι καλοπροαίρετα εντελώς. Εχεις παίξει ποτέ σου ποδόσφαιρο? Γιατί με αυτά που γράφεις δεν το νομίζω. Εάν μου λες το δίδυμο Δέλλα Παπασταθόπουλο αργό, σίγουρα κάτι δεν ξέρεις καλά. Ο Παπασταθόπουλος είναι το πιο γρήγορο στόπερ στην Ελλάδα και από τους πιο γρήγορους στην Ευρώπη. Εχεις δει καμία ομάδα που να έχει και τους δύο στόπερ γρήγορους? Ο ένας πάιζει παίκτη και ο άλλος καθαρίζει. Να σου θυμίσω επίσης ότι η ΑΕΚ είχε την καλύτερη άμυνα. Και μία συμβουλή. Μην πεις πουθενά ότι το δίδυμοα Δέλλας Παπασταθόπουλος είναι αργό. θα φας κράξιμο. Στο όνο που συμφωνώ είναι ότι Δέλλας και Μαιστόροβιτς δεν μπορούν να παίξουν μαζί.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
O Μπελου ειναι σε κατασταση αναμονης,οσον αφορα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αδεκαρα πρωταθλημα ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
O Μπελου ειναι σε κατασταση αναμονης,οσον αφορα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αδεκαρα πρωταθλημα ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μου αρέσει που μου απαντάς σε αυτό που γράφω. Για την μόνικα έγραψα, για το πρωτάθλημα μου λες. Σε κατάσταση αναμονής τι σημαίνει? Τηλεφωνήτρια την κάνατε?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Το θεμα ειναι οτι αν δεν μπουν χοντρα πακετα ομαδα δεν φτιαχνετε. Παλι φετος αποδυναμωνεται η ομαδα σας. Οκ, ας πουμε οτι ειναι πολυ καλος ο Μαιστοροβιτς, αλλα θα παιξει καλυτερα απο τον Παπασταθοπουλο ? Γιατι αν φυγει ο Παπ τοτε παλι αποδυναμωνεστε

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι αν δεν μπουν χοντρα πακετα ομαδα δεν φτιαχνετε. Παλι φετος αποδυναμωνεται η ομαδα σας. Οκ, ας πουμε οτι ειναι πολυ καλος ο Μαιστοροβιτς, αλλα θα παιξει καλυτερα απο τον Παπασταθοπουλο ? Γιατι αν φυγει ο Παπ τοτε παλι αποδυναμωνεστε
γιατί δεν κοιτάτε τι θα πάρετε εσείς και κοιτάτε εμάς? Πάρτε πρώτα προπονητή!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Καλα ρε, δεν ειπαμε και τιποτα. Συζητησουλα κανουμε. Σορι ε ? Δεν ξαναμιλαω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Κλέιτον ,μαλλον θετικά για την ομάδα μας,μιας κ η Λάρισα δεν έχει κάποια άλλη σοβαρή πρόταση και δεσμέυτηκε ο Πηλαδάκης να απαντήσει μέχρι αύριο.Η μεταγραφή θα φτάσει τα 1,6 εκ ευρώ + 2 παίχτες,άγνωστοι μέχρι στιγμής.
Ελπίζω πάντως να μην είναι ο Κονέ όπως άκουσα ότι ζήταγε ο Πηλαδάκης :idiot:
Δηλαδή...μισό για να καταλάβω...μας λές πως ακριβοπληρώνετε ένα παίκτη που ΔΕΝ τον θέλει καμιά άλλη ομάδα;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
1. παίρνετε τον Κέιτον που δεν τον θέλει κανείς άλλος. Προτείν να βάλετε ψηφοφορία εδώ για το ποια θέση παίζει. Πάντως το ξαναγράφω, γιατί το είχα γράψει και παλιότερα....για τον Ολυμπιακό δεν κάνει. Και σε εσάς θα δημιουργήσει προβλήματα με το Ροβάλντο...θυμήσου το.
2. Τον Μπελούτσι θα τον δεις του χρόνου που θα έχει κάνει κανονική προετοιμασία (μοναδική μου επιφύλαξη είναι το με ποιον προπονητή θα την κάνει). Αλλά φέτος σιγά μην έπαιζε. Έτσι κρίνετε πάντα στην αρχή...και μετά κάνετε τις κωλοτούμπες σας. Έτσι λέγατε και για το Ρίμπο μόλις έιχε έρθει πως είναι ξοφλημένος, έτσι και για τον Κοβάσεβιτς...υπομονή να δείτε και να κρίνετε μετά...μηδέν. Ακριβώς όπως ο Μπελούτσι είχε έρθει ο Μπορέλλι στον ΠΑΟ και ακόμα ψάχνει να βρει παίκτη σαν τον Μπορέλι από τοτε ο ΠΑΟ...αλλά μέχρι να παίξει πέρασε ένας χρόνος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε μου θα σε ρωτήσω κάτι καλοπροαίρετα εντελώς. Εχεις παίξει ποτέ σου ποδόσφαιρο? Γιατί με αυτά που γράφεις δεν το νομίζω. Εάν μου λες το δίδυμο Δέλλα Παπασταθόπουλο αργό, σίγουρα κάτι δεν ξέρεις καλά. Ο Παπασταθόπουλος είναι το πιο γρήγορο στόπερ στην Ελλάδα και από τους πιο γρήγορους στην Ευρώπη. Εχεις δει καμία ομάδα που να έχει και τους δύο στόπερ γρήγορους? Ο ένας πάιζει παίκτη και ο άλλος καθαρίζει. Να σου θυμίσω επίσης ότι η ΑΕΚ είχε την καλύτερη άμυνα. Και μία συμβουλή. Μην πεις πουθενά ότι το δίδυμοα Δέλλας Παπασταθόπουλος είναι αργό. θα φας κράξιμο. Στο όνο που συμφωνώ είναι ότι Δέλλας και Μαιστόροβιτς δεν μπορούν να παίξουν μαζί.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ρε Λιάκο, γιατί τέτοιο ύφος; Δεν μπορείς να δεχτείς τη γνώμη του άλλου; Αφού με ρωτάς, όχι, μπάλα δεν έπαιξα, δεν ήμουνα ανασταλτικός μέσος. Αλλά εσύ που έπαιζες και ξέρεις κανταρια μπάλα όπως και τόσοι άλλοι Έλληνες, για πές μου εσύ λοιπόν, πόσες φορές είδες να σπριντάρει ο παπασταθόπουλος και να παίρνει το σπριντ από τον επιθετικό; Γιατί ακριβώς αυτό σου λέω. Πως χρειαζεστε ένα γρήγορο στόπερ. Εμείς ας πουμε όσο παίζαμε με Αντζα και Σέζαρ, όλο στην κόντρα μας έβγαζαν. Όταν παίζαμε με ζεβλάκοφ κυλούσε ομαλότερα το παιχνίδι. Αν πάλι εσύ τον θεωρείς γρήγορο...τότε μάλλον βλέπεις παιχνίδια στο σλοου μοσιον.
Γνώμη σου φυσικά.
Αλλά σταμάτα να γράφεις έτσι....τη γνώμη μου λέω και σε όποιον αρέσει. Άμα δεν σου αρέσει μην με διαβάζεις.  Δεν σε βάλαμε βελιγκέκα εδώ μέσα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α,και τις συμβουλες για τη γνώμη μου σε τεχνικά θέματα....δώστες σε κανενα που να τις θέλει.
Εγω προτιμώ το κράξιμο. Το αντέχω καλύτερα από το να το βουλώνω επειδή το θέλει ένας ξερόλας.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή...μισό για να καταλάβω...μας λές πως ακριβοπληρώνετε ένα παίκτη που ΔΕΝ τον θέλει καμιά άλλη ομάδα;;
αυτο παλι δεν το καταλαβαινω τι θελεις να πεις φιλε μου...
ειναι ελευθερος και δεν βρισκει ομαδα και τον χρυσοπληρωνουμε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ λοιπόν έβλεπα το αντίθετο.
Εγώ έβλεπα το Δέλλα να προσπαθεί να σώσει τα ασυυμμάζευτα του Παπασταθόπουλου. Και επίσης έβλεπα ένα Παπασταθόπουλο να μην μπορεί να φτάνει τον επιθετικό και να πέφτει με το σώμα από πίσω του.
Μην με ρωτήσεις για αγώνες...πρέπει αν ψάξω πάααααρα πολύ και πραγματικά δεν έχω το χρόνο. Λέω τη γνώμη μου απλά. Αν έχω άδικο, έχω άδικο. Δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ λοιπόν έβλεπα το αντίθετο.
Εγώ έβλεπα το Δέλλα να προσπαθεί να σώσει τα ασυυμμάζευτα του Παπασταθόπουλου. Και επίσης έβλεπα ένα Παπασταθόπουλο να μην μπορεί να φτάνει τον επιθετικό και να πέφτει με το σώμα από πίσω του.
Μην με ρωτήσεις για αγώνες...πρέπει αν ψάξω πάααααρα πολύ και πραγματικά δεν έχω το χρόνο. Λέω τη γνώμη μου απλά. Αν έχω άδικο, έχω άδικο. Δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα.
ναι ρε συ κουβεντα κανουμε
επειδη εγω ειδα ολα σχεδον τα παιχνιδια στο οακα στο λεω με σιγουρια οτι εχει ταχυτητα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τα εκτός; (άσχετο βέβαια, αλλά νομίζω πως στα εντός είχε γίνει μια από τις φάσεις που θυμάμαι με το Χούτο). Τεσπα. η κουβέντα ξεκίνησε από τον Μαιστόροβιτς. Για μένα πάντως ΔΕΝ χρειαζόσασταν τέτοιο παίκτη (τέτοιο είδος παίκτη). Το εξήγησα προηγουμένως γιατί. Και όπως και να έχει, αυτος είναι πιο αργός από τον Παπασταθόπουλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο παλι δεν το καταλαβαινω τι θελεις να πεις φιλε μου...
ειναι ελευθερος και δεν βρισκει ομαδα και τον χρυσοπληρωνουμε?
οχι, αλλά θεωρητικά όταν κάποιος δεν έχει πολλές προτάσεις...ρίχνει το κασεδάκι του.
Ο πηλαδάκης θα πουλούσε φυσιολογικά τον Κλειτον πιο λίγο αν ήταν να του μείνει στενοχωρημένος.
Πάντως για μένα εκμεταλλέυεται το γεγονός πως ακόμα δεν έχει μπει ο ΠΑΟ. Σου λέει, αν θες να τον κλείσεις, κλείστον με περισσότερα χρήματα ΠΡΙΝ μπει στο παιχνίδι ο Πρασινιακος

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο μαιστοροβιτς δεν θα παρει την θεση του παπασταθοπουλου φυσικα αλλα αυτη του δελλα (αν την παρει)
ακουγετε οτι ο δελλας ψαχνετε να την κανει
αλλα και να μεινει ο δελλας αυφου το μισο πρωταθλημα ειναι τραυματιας
το διδυμο θα ειναι παπασταθοπουλος μαιστοροβιτς πιστευω

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οχι, αλλά θεωρητικά όταν κάποιος δεν έχει πολλές προτάσεις...ρίχνει το κασεδάκι του.
Ο πηλαδάκης θα πουλούσε φυσιολογικά τον Κλειτον πιο λίγο αν ήταν να του μείνει στενοχωρημένος.
Πάντως για μένα εκμεταλλέυεται το γεγονός πως ακόμα δεν έχει μπει ο ΠΑΟ. Σου λέει, αν θες να τον κλείσεις, κλείστον με περισσότερα χρήματα ΠΡΙΝ μπει στο παιχνίδι ο Πρασινιακος
μπορει να ειναι και παιχνιδι για να τσιμπησει  και να τον παρει
δηλάδη να βοηθαει ο κοντος τον φιλο του τον πηλαδακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom