καταρχάς καλησπερα..
Δεύτερον εγώ δεν τον είχα ακούσει για το Θρύλο.
Τρίτον δεν είπα πως ΔΕΝ ειναι παικταράς. Η ένστασή μου δεν είναι ως προς το ποιόν του παίκτη αλλά ως προς το πώς θα τον διαχειριστούν και ως προς τη γενικότερη φιλοσοφία των μεταγραφών στην ΑΕΚ.
Είπα λοιπον δύο πράγματα. πως η ΑΕΚ παίρνει 30ρηδες και ανανεώνει 30ρηδες, ενώ πριν από 2 χρόνια λοιδορούσατε τον Ολυμπιακό πως έπαιζε με 30ρηδες. Και εν λέω να μην το κάνει η ΑΕΚ, απλά λέω πως καλό είναι ΠΡΙΝ να κάνει οποιοσδήποτε μια κριτική να βλέπει πραγματικά τι προσφέρουν κάποιοι και να μην κολλάει στην ηλικία του. Αν ας πούμε ο μαϊστόροβιτς κάνει δουλειά 3 παπασταθόπουλων, θα τον προτιμούσα στην ομάδα παρά να κρατήσω ένα νέο παίκτη απλά για να ρίξω το μέσο όρο της ηλικίας.
Το δεύτερο που είπα είναι το πώς θα τον διαχειριστούν. Δηλαδή η κοψιά του είναι όπως του Δέλλα και το παίξιμό του ίδιο. Αν τον βάλουν στη θέση του Δέλλα, ρισκάρει προβλήματα γιατί ο Δέλλας είναι αρχηγός και εφόσον είναι καλά θα θέλει να παίζει.Αν πάλι τον βάλει στη θέση του Παπαστοθό, τότε ρισκάρει να χάσει ένα ταλέντο αφενός και αφετέρου το δίδυμο Δέλλα Μαιστόροβιτς θα είναι αργό. Ήδη Παπασταθό και Δέλλας φέτος ήταν αρκετά αργό δίδυμο και είχατε προβλήματα...
Τέλος, αν είναι να αφήσετε ένα κεντρικό αμυντικό όπως ο Παπασταθόπουλος να φύγει, σόρρυ, αλλά καλό θα είναι να πάρετε ένα παίκτη με αντίστοιχα λεφτά με αυτά που θα πάρετε από την πώλησή του. Αν πάρετε 6 δώστε 3 και φέρτε ένα καλό παίκτη, πιθανόν καλύτερο από τον μαιστόροβιτς.
Και τέλος, το σχόλιο μου για τα 800 χιλιάρικα του Μαιστόροβιτς είχε να κάνει πως πέρσι λέγατε πως έδινε λίγα για τον Μπράβο ο Κόκκαλης (1,5 μύρια), τώρα σας φαίνονται πολλά τα 800;;
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως πρέπει να δώσει περισσότερα ο κοντός αν θέλει να χτυπήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟ του χρόνου. Και ακόμα δεν έχουμε πάρει προπονητή εμείς...