giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ποιους ψηφοφορους σου ρε συ ?Μην ενοχλεις τους ψηφοφορους μου... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
αφου μου ελεγες οτι ειναι στημενη η καλπη..
ποιους ψηφοφορους σου ρε συ ?Μην ενοχλεις τους ψηφοφορους μου... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
καταρχάς καλησπερα..μοικανε ο Μαϊστόροβιτς ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ,οταν ειχε ακουστει για γαβρο ήταν παιχτρονι κ τωρα που τον πηρε η αεκ ειναι σαπακας??
το έχω σχολιάσει προηγουμένως αρκετά. Αν τον πάρει νομίζω πως θα είναι καλή μεταγραφή και θεωρώ λάθος να αφήνεις σαν Ολυμπιακός ένα παίκτη που τον βοήθησες να αναρρώσει χωρίς να του δώσεις την ευκαιρια να σου δώσει τα χρήματα που πέταξες πίσω. Ειδικά όταν πρόκειται για τον Φανέλα που τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη.ηδη κυκλοφορει στο γαβροθρεντ κ τις γαβροφυλλαδες το: Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ κ οταν τον πηραν απο εμας 'μας εκλεψαν ενα βαρυ φορ'...
τρομπεν των δασων εκει στον γαβρο..
ναι, και τον Λεονάρντο που τον είχαμε δανεικό στον ΟΦΗ αυτός τον έφερε...τώρα γιατί δεν τον παίρνει στην ΑΕΚ; Εχει μάτι ο κιαρατάς...
ΛΕΟΖΙΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλο παλτουδακι εφερε ο Ριμποναι, και τον Λεονάρντο που τον είχαμε δανεικό στον ΟΦΗ αυτός τον έφερε...τώρα γιατί δεν τον παίρνει στην ΑΕΚ; Εχει μάτι ο κιαρατάς...
ρε παιδια ο κωστης ποτε θα παιξει?
Κολλητε μου το ειδα το ματσακι ενα νταμαρι ειναι και απο μπαλα μηδεν,και επισης στα προκριματικα ο Μαιστοροβιτς επαιξε με το Λινχεσταιν και την Λετονια βασικος,στα ματς με Ισπανια και Δανια ουτε 18αδα δεν ηταν,γιατι οι κολοδημοσιογραφοι μας ειχαν ζαλισει με τον βασικο σεντερ μπακ της Σουηδιας....στον Αλφα έχει το παιχνίδι Σουηδία Σλοβενία και παίζει και ο Μαιστόροβιτς...
Δεν διαφωνω μαζι σου για τις κολλοφυλλαδες λεω,εξαιρω τις οπαδικες αλλα ειδικα οι αντικειμενικες το γαμησανε το θεμα.Ο Μαιστορ ειναι δυνατος,ψηλος αλλα ειναι αργος και αμπαλος.ΑυταΦίλε ένας παίχτης που στα 31 του έχει 14 συμμετοχές στην Εθνική αποκλείεται να είναι βασικός και αναντικατάστατος...αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίχτης!Δεν το είδα το χθεσινό φιλικό για να έχω άποψη...