Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.076
Πόντοι
12.056
Χερακι χερακι τους παω με του κουμπουρη στην πλατη.. :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μοικανε ο Μαϊστόροβιτς  ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ,οταν ειχε ακουστει για γαβρο ήταν παιχτρονι κ τωρα που τον πηρε η αεκ ειναι σαπακας??
καταρχάς καλησπερα..
Δεύτερον εγώ δεν τον είχα ακούσει για το Θρύλο.
Τρίτον δεν είπα πως ΔΕΝ ειναι παικταράς. Η ένστασή μου δεν είναι ως προς το ποιόν του παίκτη αλλά ως προς το πώς θα τον διαχειριστούν και ως προς τη γενικότερη φιλοσοφία των μεταγραφών στην ΑΕΚ.
Είπα λοιπον δύο πράγματα. πως η ΑΕΚ παίρνει 30ρηδες και ανανεώνει 30ρηδες, ενώ πριν από 2 χρόνια λοιδορούσατε τον Ολυμπιακό πως έπαιζε με 30ρηδες. Και εν λέω να μην το κάνει η ΑΕΚ, απλά λέω πως καλό είναι ΠΡΙΝ να κάνει οποιοσδήποτε μια κριτική να βλέπει πραγματικά τι προσφέρουν κάποιοι και να μην κολλάει στην ηλικία του. Αν ας πούμε ο μαϊστόροβιτς κάνει δουλειά 3 παπασταθόπουλων, θα τον προτιμούσα στην ομάδα παρά να κρατήσω ένα νέο παίκτη απλά για να ρίξω το μέσο όρο της ηλικίας.
Το δεύτερο που είπα είναι το πώς θα τον διαχειριστούν. Δηλαδή η κοψιά του είναι όπως του Δέλλα και το παίξιμό του ίδιο. Αν τον βάλουν στη θέση του Δέλλα, ρισκάρει προβλήματα γιατί ο Δέλλας είναι αρχηγός και εφόσον είναι καλά θα θέλει να παίζει.Αν πάλι τον βάλει στη θέση του Παπαστοθό, τότε ρισκάρει να χάσει ένα ταλέντο αφενός και αφετέρου το δίδυμο Δέλλα Μαιστόροβιτς θα είναι αργό. Ήδη Παπασταθό και Δέλλας φέτος ήταν αρκετά αργό δίδυμο και είχατε προβλήματα...
Τέλος, αν είναι να αφήσετε ένα κεντρικό αμυντικό όπως ο Παπασταθόπουλος να φύγει, σόρρυ, αλλά καλό θα είναι να πάρετε ένα παίκτη με αντίστοιχα λεφτά με αυτά που θα πάρετε από την πώλησή του. Αν πάρετε 6 δώστε 3 και φέρτε ένα καλό παίκτη, πιθανόν καλύτερο από τον μαιστόροβιτς.
Και τέλος, το σχόλιο μου για τα 800 χιλιάρικα του Μαιστόροβιτς είχε να κάνει πως πέρσι λέγατε πως έδινε λίγα για τον Μπράβο ο Κόκκαλης (1,5 μύρια), τώρα σας φαίνονται πολλά τα 800;;
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως πρέπει να δώσει περισσότερα ο κοντός αν θέλει να χτυπήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟ του χρόνου. Και ακόμα δεν έχουμε πάρει προπονητή εμείς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ηδη κυκλοφορει στο γαβροθρεντ κ τις γαβροφυλλαδες το: Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ κ οταν τον πηραν απο εμας 'μας εκλεψαν ενα βαρυ φορ'...
τρομπεν των δασων εκει στον γαβρο..
το έχω σχολιάσει προηγουμένως αρκετά. Αν τον πάρει νομίζω πως θα είναι καλή μεταγραφή και θεωρώ λάθος να αφήνεις σαν Ολυμπιακός ένα παίκτη που τον βοήθησες να αναρρώσει χωρίς να του δώσεις την ευκαιρια να σου δώσει τα χρήματα που πέταξες πίσω. Ειδικά όταν πρόκειται για τον Φανέλα που τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:dancing:
enosi_2008_05_26.jpg
ναι, και τον Λεονάρντο που τον είχαμε δανεικό στον ΟΦΗ αυτός τον έφερε...τώρα γιατί δεν τον παίρνει στην ΑΕΚ; Εχει μάτι ο κιαρατάς...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι, και τον Λεονάρντο που τον είχαμε δανεικό στον ΟΦΗ αυτός τον έφερε...τώρα γιατί δεν τον παίρνει στην ΑΕΚ; Εχει μάτι ο κιαρατάς...
ΛΕΟΖΙΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλο παλτουδακι εφερε ο Ριμπο

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στον Αλφα έχει το παιχνίδι Σουηδία Σλοβενία και παίζει και ο Μαιστόροβιτς...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Ωραίο παιχτάκι ο Μαϊστόροβιτς που είδα χθες στο φιλικό στον ΑΝΤ1.Νομίζω ότι καναμε καλή μεταγραφή για τα στόπερ.Γέμιζε το κέντρο της άμυνας κ έδειξε τις ηγετικές ικανότητες που ακούμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Κλέιτον ,μαλλον θετικά για την ομάδα μας,μιας κ η Λάρισα δεν έχει κάποια άλλη σοβαρή πρόταση και δεσμέυτηκε ο Πηλαδάκης να απαντήσει μέχρι αύριο.Η μεταγραφή θα φτάσει τα 1,6 εκ ευρώ + 2 παίχτες,άγνωστοι μέχρι στιγμής.
Ελπίζω πάντως να μην είναι ο Κονέ όπως άκουσα ότι ζήταγε ο Πηλαδάκης :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στον Αλφα έχει το παιχνίδι Σουηδία Σλοβενία και παίζει και ο Μαιστόροβιτς...
Κολλητε μου το ειδα το ματσακι ενα νταμαρι ειναι και απο μπαλα μηδεν,και επισης στα προκριματικα ο Μαιστοροβιτς επαιξε με το Λινχεσταιν και την Λετονια βασικος,στα ματς με Ισπανια και Δανια ουτε 18αδα δεν ηταν,γιατι οι κολοδημοσιογραφοι μας ειχαν ζαλισει με τον βασικο σεντερ μπακ της Σουηδιας....
Οπως παλιοτερα με τον διεθνη Αργεντινο Γκονζαλες του Παναθηναικου που δεν εχει παιξει ουτε στην παιδων της Αργεντινης και τον μπερδευαν επιτηδες με αλλον Γκονζαλες η τσασοδημοσιογραφια και το γλυψιμο στον Βανδινιο,οπως τωρα ο Ριμπο δεν ειναι πια γερος αλλα στα ντουζενια του....
36 23 13!!!!!!!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε ένας παίχτης που στα 31 του έχει 14 συμμετοχές στην Εθνική αποκλείεται να είναι βασικός και αναντικατάστατος...αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίχτης!Δεν το είδα το χθεσινό φιλικό για να έχω άποψη...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φίλε ένας παίχτης που στα 31 του έχει 14 συμμετοχές στην Εθνική αποκλείεται να είναι βασικός και αναντικατάστατος...αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίχτης!Δεν το είδα το χθεσινό φιλικό για να έχω άποψη...
Δεν διαφωνω μαζι σου για τις κολλοφυλλαδες λεω,εξαιρω τις οπαδικες αλλα ειδικα οι αντικειμενικες το γαμησανε το θεμα.Ο Μαιστορ ειναι δυνατος,ψηλος αλλα ειναι αργος και αμπαλος.Αυτα
Επαιζε και πο δικος μας ο Σισιτς ολο τριπλες και στο τελος τιποτα...της πλακας και αυτος,αν θελουμε τετοιους παικτες στις ομαδες μας ζητω που καηκαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom