Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οικονομικά έχεις σπουδάσει μάτια μου;
γιατί στο κάτω κάτω...εγώ έχω κάνει και ένα πλάνο χορηγειών για ομάδα....και είναι και μεγάλη...και είναι και η μισητή μου που να πάρει ο διάολος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άλλα λέω κι άλλα λες... :dunno:
Εσύ είπες ότι έβαλε χρήματα...αν εννοείς μέρος των εσόδων της ομάδας συμφωνώ!
εμ φυσικά...δεν περίμενα να βάλει από την τσέπη του!!
Έτσι έλεγε ο Κοσκωτάς και τα έβαζε από τις δικές μας τσέπες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καληνύχτα σας...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καταρχάς στιμένη λεμονόκουπα σε άτομα που πληρώνονται με εκατ είναι ατυχής χαρακτηρισμός!
αλλά βρες μου εσύ ομάδα που δεν το έκανε σε παίχτες ή προπονητές
πάμε παρακάτω
δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς όταν λες την "κριτική σας"?
τι ακριβώς θες να διαβάσεις και δεν το είδες? (γιατί μάλλον εκεί είναι το όλο πρόβλημα)
ο κόκκαλης το έχει ξανακάνει, τελευταίο παράδειγμα που έρχεται στο μυαλό είναι με Αμανατίδη που τον είχε να κάνει περιοδείες να μαζέωει μέλοι και μετά του ανακοινώσαν οτι "το σθμβόλαι δεν ανανεώνεται". και οι πρώτοι που το έκραξαν ήταν απο την 7, (ναι αυτοί οι πληρωμένοι που βαράνε προσοχές στον πρόεδρο)
οτι σκάει φράγκα και έχουμε οτι καλύτερο στην ελλάδα είναι στα συν του
οτι παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και τα γαμεί όλα στα μείον του
χρόνια τώρα το ίδιο σκηνικό. και λοιπόν?
τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε? να πάρουμε τους δρόμους? να μην ξαναπατήσουμε γήπεδο?
πρακτικά λοιπόν και όχι με λόγια του αέρα, τι εννοείς με την λέξη "κριτική" και "κάναμε τις πάπιες"
εσύ σαν αεκτζής ποια θα ήταν η αντίδρασή σου?
Εγώ θυμάμαι ότι μία φορά τα βάλατε με την διοίκηση σας πριν 1-2 χρόνια!Και τότε κράζατε τον Λούβαρη...δεν τολμήσατε να βάλετε στο στόμα σας τον Σώκρατες!Τα λέγατε στο σαμάρι για να τα ακούσει ο γάιδαρος...
Με τα έσοδα που έχετε τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να έχετε απαιτήσεις και όχι να κάνετε σαν λιγούρια για ένα "χάρτινο" πρωτάθλημα της τελευταίας στιγμής!Σας αρέσει που  ο Πανιώνιος έχει καλύτερο προπονητή από εσάς????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ θυμάμαι ότι μία φορά τα βάλατε με την διοίκηση σας πριν 1-2 χρόνια!Και τότε κράζατε τον Λούβαρη...δεν τολμήσατε να βάλετε στο στόμα σας τον Σώκρατες!Τα λέγατε στο σαμάρι για να τα ακούσει ο γάιδαρος...
Με τα έσοδα που έχετε τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να έχετε απαιτήσεις και όχι να κάνετε σαν λιγούρια για ένα "χάρτινο" πρωτάθλημα της τελευταίας στιγμής!Σας αρέσει που  ο Πανιώνιος έχει καλύτερο προπονητή από εσάς????
καλυτερος γιατί;;
καλύτερος του Σεγκούρα ή του Λεμονή;
τι έχει κάνει;
Εδώ ο Αστέρας φέρνει προπονητή με περγαμηνές και θα είναι ο πιο ακριβοπληωμένος στο πρωτάθλημα (μέχρι τούδε). Εσίς έχετε καλύτερο από εμάς προπονητή; Από τον Λίνεν; Το "καλύτερος" είναι με βάση ποιο κριτήριο;
Και ...δεν μου λες...ο βαρδινογιάννης μετά τις πορείες στο τσου λου....πόσα λεφτά έβαζε ; και ποιος από εσάς φώναζε τότε; Μήπως σας έχει στην ψωμολυσιά 4 χρόνια τώρα και μόλις φέτος μιλήσατε; Και μήπως μιλήσατε μόνο αφού βγήκε ο βγενόπουλος;;;
Μην ξεχνάτε....το γεγονός πως υποστηρίζετε μια ομάδα δεν σασ κάνει ιδιοκτήτη της!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλυτερος γιατί;;
καλύτερος του Σεγκούρα ή του Λεμονή;
τι έχει κάνει;
Εδώ ο Αστέρας φέρνει προπονητή με περγαμηνές και θα είναι ο πιο ακριβοπληωμένος στο πρωτάθλημα (μέχρι τούδε). Εσίς έχετε καλύτερο από εμάς προπονητή; Από τον Λίνεν; Το "καλύτερος" είναι με βάση ποιο κριτήριο;
Και ...δεν μου λες...ο βαρδινογιάννης μετά τις πορείες στο τσου λου....πόσα λεφτά έβαζε ; και ποιος από εσάς φώναζε τότε; Μήπως σας έχει στην ψωμολυσιά 4 χρόνια τώρα και μόλις φέτος μιλήσατε; Και μήπως μιλήσατε μόνο αφού βγήκε ο βγενόπουλος;;;
Μην ξεχνάτε....το γεγονός πως υποστηρίζετε μια ομάδα δεν σασ κάνει ιδιοκτήτη της!
Δεν είμαι βάζελος καρντιά μου... :huh:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στα λόγια μου έρχεσαι...ότι είσαστε ευχαριστημένοι με τους Τάκηδες και τους Αλέφαντους!
Ο Μπάγεβιτς σας έπεφτε λίγος!Αλλά στην Ελλάδα όλα από τα αποτελέσματα κρίνονται...όταν θα χάσετε το πρωτάθλημα για 2-3 χρόνια θα θυμηθείτε τι είναι κριτική! ;)
Αλλά με τις τακτικές του προέδρου μην περιμένετε το παραπάνω βήμα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πάντως ο Ντούσαν θα το ευχαριστήθηκε ΠΟΛΥ σήμερα ειδικά μετά από ότι άκουσε στο ΟΑΚΑ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως ο Ντούσαν θα το ευχαριστήθηκε ΠΟΛΥ σήμερα ειδικά μετά από ότι άκουσε στο ΟΑΚΑ.
Ναι ο Ντουσκοπρίτης!Στα επόμενα δύο ματς λέει ότι θα προφυλάξει τους βασικούς!Σήμερα έδινε μεγάλης σπουδαιότητας αγώνα ... :jerking:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Του δώσαμε δικαίωμα και ευκαιρία.....καλά μας έκανε!!!

Επισκέπτης
sony,πες γιατι μου εκανες warn?τι εκανα ?την παιδεια σου μεσα.red or dead .για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ,δε μιλαει κανενας(τα περνω) και κυριως οπαδοι μικρων αθηναικων ομαδων.δε μου αρεσει το warn.forgive me whaever.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
sony,πες γιατι μου εκανες warn?τι εκανα ?την παιδεια σου μεσα.red or dead .για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ,δε μιλαει κανενας(τα περνω) και κυριως οπαδοι μικρων αθηναικων ομαδων.δε μου αρεσει το warn.forgive me whaever.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Με τα έσοδα που έχετε τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να έχετε απαιτήσεις και όχι να κάνετε σαν λιγούρια για ένα "χάρτινο" πρωτάθλημα της τελευταίας στιγμής!Σας αρέσει που  ο Πανιώνιος έχει καλύτερο προπονητή από εσάς????
έχει και ταινιάρα στη νετ λάθος ώρα βρήκα να τα πούμε
ξαναρωτάω, τι εννοείς "να τα βάλετε"? πρακτικά μπορείς να το εξηγήσεις?
εκτός αν μέτρο σύγκρισης έχεις τον κύκλο σου ή το μπουρδέλα φόρουμ!
και στην τελική όταν κάποτε έφτασε ο κόμπος στο χτένι και έπεσαν οι κορνέδες γιατί το έχετε για κοροιδία?
αποφασίστε τι θέλετε μην τα αλλάζετε κάθε φορά όπως σας συμφέρουν!

για λίνεν θα ακούσεις πολλές απόψεις καλός η χειρότερος αλλά με ποια λογική τον βαφτίζεις καλύτερο? απο που και ως που? το γράφουν οι φυλλάδες? παρακολουθείς πανιώνιο κάθε κυριακή? τα πάειο καλά σε σχέση με το υλικό που έχει? και ποιος σου λέέι οτι με ονόματα θα καταφέρει κάτι καλύτερο? τι μέτρο σύγκρισης έχεις?

όσον αφορά μπαγιεβιτς αναφέρθηκα και την περίοδο που ανακοινώθηκε η πρόσληψη τάκη
όταν ένας σου κάνει τα ίδια λάθη συνέχεια δείχνει οτι δεν μαθαίνει και είναι ξεροκέφαλος
καλά έκανε λοιπόν και πήρε τον πούλο
αν δεν κατάφερε να βρει καλύτερο του τι σχέση έχει που το έδιωξε?
εκτός αν είσαι της λογικής κρατάμε κάποιον αναγκαστικά γιατι δεν θα βρεθεί καλύτερος
σορρυ αλλά αυτή είναι η λογική του λούζερ

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
[move]Βγάλε το warned γιατί θα σε πρήξει!!! :2funny: :2funny: Δεν υπάρχει νόημα!!!! :dancing:[/move]

Υ.Γ. Kαι μετά σβήσε και το δικό μου ποστ!!!! :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
έχει και ταινιάρα στη νετ λάθος ώρα βρήκα να τα πούμε
ξαναρωτάω, τι εννοείς "να τα βάλετε"? πρακτικά μπορείς να το εξηγήσεις?
εκτός αν μέτρο σύγκρισης έχεις τον κύκλο σου ή το μπουρδέλα φόρουμ!
και στην τελική όταν κάποτε έφτασε ο κόμπος στο χτένι και έπεσαν οι κορνέδες γιατί το έχετε για κοροιδία?
αποφασίστε τι θέλετε μην τα αλλάζετε κάθε φορά όπως σας συμφέρουν!
Ναι ρε φίλε...στο μπουρδέλα , στα ραδιόφωνα , στις παρέες , στα καφενεία , στο γήπεδο...δεν είπα να κλείσετε την Εθνική οδό!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επειδή τα παίρνουμε κι εμείς...αν για εσένα η ΑΕΚ είναι μικρή Αθηναική ομάδα για εμάς η λίβερπουλ είναι μια  :badair: !Άιντε...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε...στο μπουρδέλα , στα ραδιόφωνα , στις παρέες , στα καφενεία , στο γήπεδο...δεν είπα να κλείσετε την Εθνική οδό!
ε τότε κάνεις κάπου λάθος! αν είχες χρόνο και κάτσεις να διαβάσεις όλα τα ποστ στο θρεντ μας θα μετράς πόσοι ΔΕΝ τα έχουν πει για κόκκαλη όχι το ανάποδο
στο γήπεδο, δεν ξέρω για εσένα αλλά πας να δεις μπαλα όχι να κράξεις!
αν και έχει γίνει και αυτό (το γνωστό αλλιώς ονειρευόμαστε τον ολυμπιακό) οπότε εξακολουθώ να απορώ τι παραπάνω
θα περίμενες σαν κριτική
και στην τελική όταν βρίζεις τον υπάλληλο (λούβαρης) δεν σημαίνει οτι το αφεντικό το αφήνεις απέξω, μερικά είναι αυτονόητα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Δεν πάμε καλάαααααααααααααα.Αίντε να τελειώσει αυτό το τουρνουά για την δεύτερη θέση γιατί δεν πάμε καλααααααααααααααααααά.Όχι μόνο χάσαμε στα χαρτιά το πρωτάθλημα ,θα χάσουμε κ την δεύτερη θέση που βγήκαμε στα χαρτιά δεύτεροι,από μιοα διαδικασία που θα υπάρξει μόνο για φέτος,αφού από του χρόνου καταργήται.Τι πρωτάθλημα χτικιό το φετινο,από πολλές πλευρές.
Μπράβο στην ομάδα του ΑΡΗ και προκαταβολικά ακλή επιτυχία για τον τελικό του κυπέλλου.

Ίβιτς ε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στα λόγια μου έρχεσαι...ότι είσαστε ευχαριστημένοι με τους Τάκηδες και τους Αλέφαντους!
Ο Μπάγεβιτς σας έπεφτε λίγος!Αλλά στην Ελλάδα όλα από τα αποτελέσματα κρίνονται...όταν θα χάσετε το πρωτάθλημα για 2-3 χρόνια θα θυμηθείτε τι είναι κριτική! ;)
στο ξαναλέω. Δεν κρίνω ανθρώπους που δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά τους από τη μεθοδολογία τους αλλά μόνο από το αποτέλεσμά τους. Πώς να κρίνω εναν υδραυλικό αν κάνει καλά τη δουλειά του δηλαδή; Δεν θα τον κρίνω από το άμα δν έχω διαρροή μετά;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και συνεχίζω. Στην Ελλάδα ο έλληνας Μουρίνιο δεν θα κατάφερνε ποτέ να γίνει προπονητής. Ή θα προπονούσε ομάδε ς Β εθνικής. Είναι θέμα νοοτροπίας εδώ. Οι ευκαιρίες δίνονται μόνο με βάση τα χαρτιά. Τον Τάκη στο ξαναλέω τον αποδεχτήκαμε μόνο αφού έφερε τα αποτελέσματα στην Ευρώπη, μην λες χαζομάρες ρε αδερφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom