Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ειτε το θελουμε ειτε οχι επι Γκαγκα και Κροκους πηραμε το Ευρω,τωρα οσο αφορα τα στημενα πρωταθληματα καθε χρονο 16 απατεωνες προσπαθουν και τελικα κερδιζει ο Καρχαριας!!!!!!!!
Παντου γινετε αυτο σε ολα τα κρατη και οχι μονο στο ποδοσφαιρο,απλα εδω ειναι μπανανια

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
είναι επειδή ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ προσπάθησαν να μιμηθούν τις προηγούμενες πορείες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Είπαμε να κοπιάρετε σωστά πράγματα...όχι αυτά....χαχαχα
ο ΠΑΟ βασικά τα προηγούμενα χρόνια και μετά η ΑΕΚ είχαν φέρει την Ελλάδα ψηλά.......
και εφέτος πάλι καλά που έδωσαν βαθμούς οι μικρες ομάδες και σταμάτησε λίγο ο κατήφορος...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ο ΠΑΟ βασικά τα προηγούμενα χρόνια και μετά η ΑΕΚ είχαν φέρει την Ελλάδα ψηλά.......
και εφέτος πάλι καλά που έδωσαν βαθμούς οι μικρες ομάδες και σταμάτησε λίγο ο κατήφορος...

οταν ο παο πηγε τελικο γουεμπλει κ η αεκ στους 4 ουεφα,οι γαβροι ηταν ακομα στις σπηλιες ..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
συμφωνώ, αλλά μπερδεύεις ορισμένα πράγματα. Άλλο τι θέλουμε (να πάρουμε το πρωτάθλημα) κι άλλο τι βλέπουμε στο γήπεδο (τις αδυναμίες μας).
Εδώ εσείς πριν το ματς με εμάς τα είχατε βάψει μαύρα πως το πρωτάθλημα είχε κάνει φτερά. Και ήμουνα ο μοναδικός που έμπαινε στο θρεντ σας και σας έλεγα πως με νίκη με εμάς το χτυπάτε στα ίσια.
Σκέψου τι λέω...ΠΡΙΝ από το ματς σκεφτόμουνα ήδη την πιθανότητα να χάσουμε παρότι ήσαστε πτώματα την εποχή εκείνη. ΕΒΛΕΠΑ (όπως και πολλοί άλλοι) τα χάλια μας.
Εγώ τα είχα "βάψει μαύρα" γιατί δεν βλέπω μπάλλα!
Και άσε με τον προβληματισμό σας...επιτρέπεται να μην απαιτείτε προπονητή και να  πηγαίνετε από Τάκη σε Αλέφαντο και ξαναμανά Τάκη και στο τέλος Σεγκούρα?Και να σας λέει η προεδράρα σας φόρα παρτίδα ότι θα πάρει προπονητή-μαριονέτα????Που είναι η κριτική σας?Μην τρελαθούμε... τελείως!!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ηταν το χαρισμα του υποβιβασμου στην Δελτα εθνικη!!!!!!!!!!!!
εμείς εκμεταλλευτήκαμε ένα νόμο που υπήρχε ενώ για τον ΟΣΦΠ έγινε νόμος γιατί απλά αν εφαρμοζόταν ο νάμος με τον ΟΣΦΠ σήμερα δεν θα υπήρχε ΟΣΦΠ κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στα τελευταία 12 χρόνια έχουν στερήσει από την ΑΕΚ με παρέμβαση της παράγκας 4 πρωταθλήματα....

αυτά δεν θα ήταν έσοδα για την ΑΕΚ?
χαχαχαχααχα
οοοοοοχι, οικονομικός πόλεμος είναι¨ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
μα ρε μαλακα (φιλικά το λέω) δεν είναι για να μην τα πάρει η ΑΕΚ! είναι γιατί τα θέλει ο Κρόκους για την πάρτη του!! τα δικά του έσοδα μεγαλώνει, δεν μειώνει τα δικά σας!!
Και στο κάτω κάτω το έχουμε πει πολλές φορές. Βάζει χρήματα όπως σε κάθε επιχείρηση. Μετά την προστατεύει. Ας είχε τα αβγά και ο δικός σας να κάνει το ίδιο . Και να βάλει χρήματα και να προστατεύσει την επιχείρηση μετά.
Αυτό άλλωστε περιμένουν και οι βάζελοι από το Βγενόπουλο να κάνει!!
ακούς εκεί...οικονομικός πόλεμος...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι είχε κάνει η ΑΕΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και ποιος έδωσε βαθμούς φέτος;;;;;;;;;;;;;;;;;
ποιος είπες αλεκο;;;;;;;;;;;;;;;
ποιος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τα γιαλιά σου έχουν ντεμουνίτιδα....τελεία και παύλα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμείς εκμεταλλευτήκαμε ένα νόμο που υπήρχε ενώ για τον ΟΣΦΠ έγινε νόμος γιατί απλά αν εφαρμοζόταν ο νάμος με τον ΟΣΦΠ σήμερα δεν θα υπήρχε ΟΣΦΠ κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων....
Ποια περουσιακα στοιχεια,ωρε απο τον αφραγκο Θρυλο του 1993 τι να επαιρναν,
να μην πηγαιναν οι δικηγοροι του δημοσιου και θα σου ελεγα εγω που θα ησασταν.
Ακομα χειροτερος ειναι ο Παοκ,αλλα με σενα δεν βγαζει ακρη καποιος ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ τα είχα "βάψει μαύρα" γιατί δεν βλέπω μπάλλα!
Και άσε με τον προβληματισμό σας...επιτρέπεται να μην απαιτείτε προπονητή και να  πηγαίνετε από Τάκη σε Αλέφαντο και ξαναμανά Τάκη και στο τέλος Σεγκούρα?Και να σας λέει η προεδράρα σας φόρα παρτίδα ότι θα πάρει προπονητή-μαριονέτα????Που είναι η κριτική σας?Μην τρελαθούμε... τελείως!!!
Διάβασε λιγάκι ρε αδερφέ σωστά. Όλοι στο θρεντ μας το λέμε αυτό.
Αλλά όπως ξέρεις όλα κρίνοντια στο τέλος. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η διαδικασία των πλευ οφφ. Ξέρεις εσύ τι θα φέρει ο Κόκκαλης; Ας μείνει έτσι και να είσαι σίγουρος πως θα φάει κράξιμο. Αλλά θα σου πω δυο πράγματα.
Μόνο στην Ελλάδα έχουμε τόσο λίγη εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά. Ο Μουρίνιο δηλαδή που ήταν μεταφραστής, τώρα γιατί θεωρείται ΤΟΠ; Αν ήταν ο Τάκης μεταφραστής θα λέγαμε εδώ πως βάφτισε ο Κόκκαλης ο μεταφραστη προπονητή. και μη μου πεις γιατί συγκρίνω. Συγκρίνω γιατί η νοοτροπία μας των οπαδλων είναι που δεν αφήνει τις ομάδες να πάνε μπροστά.
Εμείς δεν κράζαμε τον Κόκκαλη πέρσι που έφερε τον Τάκη αντί για άλλο προπονητή; και δη Ξένο;;
Ο τάκης όμως μας πήγε στους 16. Και με τα δικά του αβγα. Στηρίζοντας τους παίκτες από την αρχή ως το τέλος.
Βάλε τώρα στο νου σου. Εμείς να κράζουμε φέτος τον Κόκκαλη και αυτός να κρατάει Σεγκούρα. και του χρόνου να παίρνει πρωτάθλημα και κύπελλο και να πηγαίνει στους 8. Εγώ θα πανηγυρίζω στο σπίτι μου και ο Κόκκαλης θα κάθεται και θα μου λέει ... θα κάνω ό,τι θέλω εγώ από την τηλεόραση.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Διάβασε λιγάκι ρε αδερφέ σωστά. Όλοι στο θρεντ μας το λέμε αυτό.
Αλλά όπως ξέρεις όλα κρίνοντια στο τέλος. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η διαδικασία των πλευ οφφ. Ξέρεις εσύ τι θα φέρει ο Κόκκαλης; Ας μείνει έτσι και να είσαι σίγουρος πως θα φάει κράξιμο. Αλλά θα σου πω δυο πράγματα.
Μόνο στην Ελλάδα έχουμε τόσο λίγη εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά. Ο Μουρίνιο δηλαδή που ήταν μεταφραστής, τώρα γιατί θεωρείται ΤΟΠ; Αν ήταν ο Τάκης μεταφραστής θα λέγαμε εδώ πως βάφτισε ο Κόκκαλης ο μεταφραστη προπονητή. και μη μου πεις γιατί συγκρίνω. Συγκρίνω γιατί η νοοτροπία μας των οπαδλων είναι που δεν αφήνει τις ομάδες να πάνε μπροστά.
Εμείς δεν κράζαμε τον Κόκκαλη πέρσι που έφερε τον Τάκη αντί για άλλο προπονητή; και δη Ξένο;;
Ο τάκης όμως μας πήγε στους 16. Και με τα δικά του αβγα. Στηρίζοντας τους παίκτες από την αρχή ως το τέλος.
Βάλε τώρα στο νου σου. Εμείς να κράζουμε φέτος τον Κόκκαλη και αυτός να κρατάει Σεγκούρα. και του χρόνου να παίρνει πρωτάθλημα και κύπελλο και να πηγαίνει στους 8. Εγώ θα πανηγυρίζω στο σπίτι μου και ο Κόκκαλης θα κάθεται και θα μου λέει ... θα κάνω ό,τι θέλω εγώ από την τηλεόραση.
Όχι φίλε μου,οι περισσότεροι τον εκθειάζατε τον Τάκη όσο καιρό ήταν προπονητής σας και όταν τον πέταξε σαν στιμένη λεμονόκουπα ο Κρόκους κάνατε την πάπια!Και μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!Ο Μουρίνιο έχει την προσωπικότητα του ( άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι) προχώρησε σιγά-σιγά και έκανε μεγάλο όνομα!Ο Τάκαρος ήταν απλά ο βοηθός του Σωκράτη....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όχι φίλε μου,οι περισσότεροι τον εκθειάζατε τον Τάκη όσο καιρό ήταν προπονητής σας και όταν τον πέταξε σαν στιμένη λεμονόκουπα ο Κρόκους κάνατε την πάπια!Και μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!Ο Μουρίνιο έχει την προσωπικότητα του ( άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι) προχώρησε σιγά-σιγά και έκανε μεγάλο όνομα!Ο Τάκαρος ήταν απλά ο βοηθός του Σωκράτη....
και όταν έφυγε ο Ρίμπο βρίζανε τον Τζόρτζεβιτς ρουφιάνο και επευφημούσαν τον Ρίμπο..α 4

μόλις έφαγαν τα  4 άλλαξε το σκηνικό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
διάβασε τι γράφω. Πέρσι τέτοια εποχή όταν τον παρουσιαζε ο Κόκκαλης λέγαμε τι μας έφερε. Η ευρώπη τον ανέβασε στα μάτια μας τον Τάκη. και φυσικά ο Τάκης μας αποστόμωσε και μας ανάγκασε να τον αποθεώνουμε όπως πολύ σωστά λες.
Και υπάρχουν στο θρεντ μας σελίδες επί σελίδων με ΟΛΟΥΣ, ακόμα και τον pleasure και τον chris kai ton cretan που γράφουν πως ο κρόκους έκανε μαλακία και πως ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε τον Τάκη.
Και τους τσίγκλισα κιόλας: τους λέω "θα τον ξεχάσετε μόλις πάρουμε πρωτάθλημα"...και πέσανε να με φάνε.
Αλλά και στο γήπεδο τον βροντοφωνάξαμε στη φιέστα. Και οι δημοσιογράφοι του την μπήκανε του Κόκκαλη για τον Τάκη.
Και ούτε τότε κάναμε την πάπια ούτε τώρα.
Αλλά τώρα για τον Ίβιτς ή το Σεγκούρα τι να πούμε; Πες μου. Έχει νόημα τώρα; Ξέρουμε τι θα κάνει;
Πέρσι στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου όλοι λέγατε πως ο Κόκκαλης δεν θα βάλει λεφτά. Και τελικά έβαλε. Αν δεν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος εγώ δεν μιλάω.
Τώρα το μόνο που λέω είναι πως έχει πάει χαμένη η χρονιά. Γιατί αλλάζοντας προπονητή...αλλάζει ο σχεδιασμός, το σύστημα προπόνησης, η φιλοσοφία κλπ. Άλλα πέρσι άλλα φέτος.
Αλλά δεν έχεις δίκιο. Όλοι φωνάζουμε για τον τάκη και τις αλλαγές προπονητων. Κάθε χρόνο φωνάζουμε για προπονητή...ξελαρύγγιασμα πια κάθε χρόνο.
Απλα΄ο κρόκους στον πούτσο του...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και όταν έφυγε ο Ρίμπο βρίζανε τον Τζόρτζεβιτς ρουφιάνο και επευφημούσαν τον Ρίμπο..α 4

μόλις έφαγαν τα  4 άλλαξε το σκηνικό...
κι εσύ τα θυμάσαι όπως θέλεις. Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι (που δν είναι), το πρόβλημά σου πιο είναι; Η συζήτηση είναι αν κάνουμε κάτι για να γίνουν καλύτερες οι ομάδες μας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνουν όλοι οι φίλαθλοι και λάθη.
Αλλά για το Ρίμπο ... αρχίσαμε να τον βρίζουμε όταν ειρωνεύτηκε εμάς. Και όχι τον κόκκαλη. Αυτό ήταν μεγάλο λάθος φίλε μου. Από τη μεριά του.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που το είδες ότι ο Κρόκους έβαλε λεφτά?Ξεχνάς πόσα παντελόνιασε από τον Καστίγιο,πόσα τσεπώνει από την ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση , πόσα έβγαλε από το Τσου-Λου,πόσα έσοδα έχει από το νέο γήπεδο , διαφημίσεις , χορηγούς κλπ
Μην παραμυθιάζεστε... :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Που το είδες ότι ο Κρόκους έβαλε λεφτά?Ξεχνάς πόσα παντελόνιασε από τον Καστίγιο,πόσα τσεπώνει από την ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση , πόσα έβγαλε από το Τσου-Λου,πόσα έσοδα έχει από το νέο γήπεδο , διαφημίσεις , χορηγούς κλπ
Μην παραμυθιάζεστε... :think:

ακριβώς έτσι...όχι δεν βάζει,βγάζει και κέρδος από πάνω...ποτέ δεν πήρε παίκτη με μεταγραφή να πληρώσει ομάδα δηλαδή,πάντα ελεύθερους χτυπάει,όσο για Μπελούτσι τα 7 εκ μάλλον είναι σε δραχμές ελληνικές...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ποιοςσου είπε πως μπορείς εσύ ή εγώ να του πούμε πόσα θα βάλει στην επιχείρησή του;
Όταν λέμε πως έβαλε λεφτά εννοούμε πως έκανε μεταγραφές ξοδεύοντας λεφτά. καλός πρόεδρος δεν είναι αυτός που βάζει λεφτά από την τσέπη του ή αυτός που για να κάνει μεταγραφές χρεώνει την επιχείρησή του, αλλά αυτός που κάνει μεταγραφές που χρειαζονται.
μακάρι να έχει και άλλα τόσα έσοδα ρε αδερφέ, δεν είμαι ούτε ταμίας του ούτε ελεγκτής του.
Είμαι σίγουρος πως μπορεί να βάλει και περισσότερα, αλλά δεν το κάνει. όταν λέμε πως βάζει κάποιος λεφτά δεν κοιτάμε τον ισολογισμό του, αλλά τα έξοδά του ΜΟΝΟ.
και για να σου δείξω πως είσαι λάθος, έστω πως ξόδεθε άλλα 15 μύρια. Και δεν πέρναγε όμιλο, θα ήταν μέσα ή όχι;

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
καταρχάς στιμένη λεμονόκουπα σε άτομα που πληρώνονται με εκατ είναι ατυχής χαρακτηρισμός!
αλλά βρες μου εσύ ομάδα που δεν το έκανε σε παίχτες ή προπονητές
πάμε παρακάτω
δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς όταν λες την "κριτική σας"?
τι ακριβώς θες να διαβάσεις και δεν το είδες? (γιατί μάλλον εκεί είναι το όλο πρόβλημα)
ο κόκκαλης το έχει ξανακάνει, τελευταίο παράδειγμα που έρχεται στο μυαλό είναι με Αμανατίδη που τον είχε να κάνει περιοδείες να μαζέωει μέλοι και μετά του ανακοινώσαν οτι "το σθμβόλαι δεν ανανεώνεται". και οι πρώτοι που το έκραξαν ήταν απο την 7, (ναι αυτοί οι πληρωμένοι που βαράνε προσοχές στον πρόεδρο)
οτι σκάει φράγκα και έχουμε οτι καλύτερο στην ελλάδα είναι στα συν του
οτι παίρνει αποφάσεις εν θερμώ και τα γαμεί όλα στα μείον του
χρόνια τώρα το ίδιο σκηνικό. και λοιπόν?
τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε? να πάρουμε τους δρόμους? να μην ξαναπατήσουμε γήπεδο?
πρακτικά λοιπόν και όχι με λόγια του αέρα, τι εννοείς με την λέξη "κριτική" και "κάναμε τις πάπιες"
εσύ σαν αεκτζής ποια θα ήταν η αντίδρασή σου?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε καμία επιχείρηση του κόσμου δεν επανεπενδύεις όλο σου το κέρδος φίλε μου, πόσο μάλλον σε ποδοσφαιρικές εταιρίες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακριβώς έτσι...όχι δεν βάζει,βγάζει και κέρδος από πάνω...ποτέ δεν πήρε παίκτη με μεταγραφή να πληρώσει ομάδα δηλαδή,πάντα ελεύθερους χτυπάει,όσο για Μπελούτσι τα 7 εκ μάλλον είναι σε δραχμές ελληνικές...
καλα άσε΄...εσύ έχεις άλλη φιλοσοφία. Εσένα σου αρέσουν μόνο πρόεδροι που χρεώνουνε την ομάδα...
Γιαυτό κανονικά πρέπει να πας 4η εθνική να σιάξεις.
Ο Ζαγοράκης βάζει από την τσέπη του μάτια μου;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και ποιοςσου είπε πως μπορείς εσύ ή εγώ να του πούμε πόσα θα βάλει στην επιχείρησή του;
Όταν λέμε πως έβαλε λεφτά εννοούμε πως έκανε μεταγραφές ξοδεύοντας λεφτά. καλός πρόεδρος δεν είναι αυτός που βάζει λεφτά από την τσέπη του ή αυτός που για να κάνει μεταγραφές χρεώνει την επιχείρησή του, αλλά αυτός που κάνει μεταγραφές που χρειαζονται.
μακάρι να έχει και άλλα τόσα έσοδα ρε αδερφέ, δεν είμαι ούτε ταμίας του ούτε ελεγκτής του.
Είμαι σίγουρος πως μπορεί να βάλει και περισσότερα, αλλά δεν το κάνει. όταν λέμε πως βάζει κάποιος λεφτά δεν κοιτάμε τον ισολογισμό του, αλλά τα έξοδά του ΜΟΝΟ.
και για να σου δείξω πως είσαι λάθος, έστω πως ξόδεθε άλλα 15 μύρια. Και δεν πέρναγε όμιλο, θα ήταν μέσα ή όχι;
Άλλα λέω κι άλλα λες... :dunno:
Εσύ είπες ότι έβαλε χρήματα...αν εννοείς μέρος των εσόδων της ομάδας συμφωνώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom