Όχι φίλε μου,οι περισσότεροι τον εκθειάζατε τον Τάκη όσο καιρό ήταν προπονητής σας και όταν τον πέταξε σαν στιμένη λεμονόκουπα ο Κρόκους κάνατε την πάπια!Και μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!Ο Μουρίνιο έχει την προσωπικότητα του ( άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι) προχώρησε σιγά-σιγά και έκανε μεγάλο όνομα!Ο Τάκαρος ήταν απλά ο βοηθός του Σωκράτη....
διάβασε τι γράφω. Πέρσι τέτοια εποχή όταν τον παρουσιαζε ο Κόκκαλης λέγαμε τι μας έφερε. Η ευρώπη τον ανέβασε στα μάτια μας τον Τάκη. και φυσικά ο Τάκης μας αποστόμωσε και μας ανάγκασε να τον αποθεώνουμε όπως πολύ σωστά λες.
Και υπάρχουν στο θρεντ μας σελίδες επί σελίδων με ΟΛΟΥΣ, ακόμα και τον pleasure και τον chris kai ton cretan που γράφουν πως ο κρόκους έκανε μαλακία και πως ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε τον Τάκη.
Και τους τσίγκλισα κιόλας: τους λέω "θα τον ξεχάσετε μόλις πάρουμε πρωτάθλημα"...και πέσανε να με φάνε.
Αλλά και στο γήπεδο τον βροντοφωνάξαμε στη φιέστα. Και οι δημοσιογράφοι του την μπήκανε του Κόκκαλη για τον Τάκη.
Και ούτε τότε κάναμε την πάπια ούτε τώρα.
Αλλά τώρα για τον Ίβιτς ή το Σεγκούρα τι να πούμε; Πες μου. Έχει νόημα τώρα; Ξέρουμε τι θα κάνει;
Πέρσι στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου όλοι λέγατε πως ο Κόκκαλης δεν θα βάλει λεφτά. Και τελικά έβαλε. Αν δεν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος εγώ δεν μιλάω.
Τώρα το μόνο που λέω είναι πως έχει πάει χαμένη η χρονιά. Γιατί αλλάζοντας προπονητή...αλλάζει ο σχεδιασμός, το σύστημα προπόνησης, η φιλοσοφία κλπ. Άλλα πέρσι άλλα φέτος.
Αλλά δεν έχεις δίκιο. Όλοι φωνάζουμε για τον τάκη και τις αλλαγές προπονητων. Κάθε χρόνο φωνάζουμε για προπονητή...ξελαρύγγιασμα πια κάθε χρόνο.
Απλα΄ο κρόκους στον πούτσο του...