alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να σου πω το μυστικό?Και μιλάω για τώρα, στι 2-3 τελευταίες σελίδες, γιατί εγώ για αυτές τις σελίδες μιλούσα...
ΟΤι θελεις Λες Γεροξεκουτη....τα παντελόνια τσάμπα τα φοράς αυτό σου λέω απλά έχεις μάθει να έχεις και τον ντ...... από πάνω σου να σε προστατεύει......
κρίμα σε αυτόν που είναι αλλού....
καταλαβαίνεις για ποιον λέω απλά είσαι για λύπηση.....
1 αυτο που σου απαντησα οταν μου εβριζες την Οικογενεια ......
Ελα ρε ΤΑρα μην Μαθαινεις τα Κολπα !!!!Να σου πω το μυστικό?
Τις έχουν ήδη ανεβασμένες της φωτό και κρατάνε τα link για να ποσταρουν τα ίδια και τα ίδια μήνες τώρα!
Άντε βγάλε συμπέρασμα τώρα εσύ!
ρε σεις είστε λάθος όταν ποστάρεις με ζωντανό λινκ η φωτο ανεβαίνει σε δευτερόλεπτα...Να σου πω το μυστικό?
Τις έχουν ήδη ανεβασμένες της φωτό και κρατάνε τα link για να ποσταρουν τα ίδια και τα ίδια μήνες τώρα!
Άντε βγάλε συμπέρασμα τώρα εσύ!
Εσείς τα ξέρετε καλύτερα, πάω πάσο!ρε σεις είστε λάθος όταν ποστάρεις με ζωντανό λινκ η φωτο ανεβαίνει σε δευτερόλεπτα...
Τάλε με ξέρεις προσωπικά δεν είμαι έτσι στην ζωή μου αλλά δυστυχώς όταν με προκαλούν γίνομε.....ρεεεεεεεεεε........ακόμα τρώγεστε...δεν βαρεθήκατε......άντε για κανένα τσιπρο και οι δυό να ηρεμήσετε....κωλόβλαχε μπούλ...κέρνα τα παιδιά ρεεεεεεεεεεεεεεε................
σε λυπάμαι έχεις καταντήσει το νούμερο εδώ μέσα......
Κλαψε Βροχοπουλουουουουοουουουοουουοουουουουουοουυ
Εγώ γελάω και πίνω μόνος μου...χικρεεεεεεεεεε........ακόμα τρώγεστε...δεν βαρεθήκατε......άντε για κανένα τσιπρο και οι δυό να ηρεμήσετε....κωλόβλαχε μπούλ...κέρνα τα παιδιά ρεεεεεεεεεεεεεεε................
Στο ειπα και Πριν ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑσε λυπάμαι έχεις καταντήσει το νούμερο εδώ μέσα......
την επόμενη χρονιά θα σου ερχόμαστε εκεί χαμούρα...Εγώ γελάω και πίνω μόνος μου...χικ