Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
newsflash: τους ορισμένους φίλους που έχεις κάνει τους συναντάς έξω από εδώ αν είναι φίλοι και δεν είναι ανάγκη να πρήζεις τους υπ΄΄ολοιπους με διάφορα ποσταρίσματα άσχετα μαλλώνοντας με άλλους. Άρα αυτό που λές είναι άουτ.
Επίσης:
Όταν είσαι εδώ μέσα επειδή υπάρχουν κάποιοι φίλοι σου εδώ όπως λες, τότε δεν καταλαβαίνω το λόγο που βρίζεις ΌΛΟΥΣ τους Ολυμπιακούς. Δείχνει εμπάθεια.

Αυτά φιλικά, αν και από ό,τι έχω καταλάβει ό,τι και να σου πει κάποιος δεν ακούς.
ρε φίλε δες πάνω απ όλα τι ακριβώς γίνετε και μετά κάνε τον δικηγόρο....

ο κάθε ένας εδώ μέσα έχει της απόψεις του και υπάρχει και η πλάκα....

δεν μπορεί η μια μεριά να θέλει να κάνει πλάκα στην άλλη και να μην δέχεται την πλάκα της άλλης...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν, μη μου χαλάτε τη διάθεση και μόλις έφυγαν τα κοριτσάκια...
Και με πήρε τηλ. και ο ρεσεψιονίστ ο μαλέας να μου πει πως πρέπει να του δώσω +20 γιατί είχα παρέα μετά τις 9. Μαλακορουμάνοι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

δεν μπορεί η μια μεριά να θέλει να κάνει πλάκα στην άλλη και να μην δέχεται την πλάκα της άλλης...
ποιος μιλάει....
και όσο για τα δικηγοριλίκια...σόρρυ, αλλά δεν είμαι δικηγόρος κανενός.
Έχω όμως άποψη και θα τη λέω όποτε γουστάρω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

και φυσικά δεν απαντάς για την ταμπακέρα...
πως είσαι εδώ για τους...φίλους σου....εμένα σόρρυ αλλά δεν με πείθεις. Αν θέλει ο cris να τα κάνει πουτάνα εδώ μέσα τουλάχιστον δεν λέει τέτοιες δικαιολογίες. Τα κάνει πουτάνα και άμα τον διώξουνε τον διώξανε.
Αυ΄τό δεν σημαίνει πως μου αρέσει γενικώς η στιχομιθία σας ένθεν κακείθεν

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποιος μιλάει....
και όσο για τα δικηγοριλίκια...σόρρυ, αλλά δεν είμαι δικηγόρος κανενός.
Έχω όμως άποψη και θα τη λέω όποτε γουστάρω
κατ αρχήν εγώ δεν μπαίνω σε ξένο θρεντ αν δεν με ενοχλήσουν στο δικό μας.......

και δεύτερον δεν βρίζω κάποιον προσωπικά εκτός αν με φτάσουν στο αμήν..
το πρωί έβριζαν και οι 4 χωρίς εγώ να ενοχλήσω και με ανάγκασαν να κάνω ποστ και στου ολυμπιακού το θρεντ μετά από πρόκληση..
το απόγευμα το ίδιο....
υπάρχει μια λάθος λειτουργία εδώ που μερικοί έχουν καβαλήσει το καλάμι χοντρά...

Επισκέπτης
Βρε moicane και εσύ μιά χαρά παιδί είσαι αλλά φοβόμαστε να σου πούμε καλημέρα, θα απαντήσεις με 1 ποστ που πιάνει 4 σελίδες και θα κάνεις ανάλυσής επί αναλύσεων γιατί σου είπαμε καλημέρα! :grin:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και φυσικά δεν απαντάς για την ταμπακέρα...
πως είσαι εδώ για τους...φίλους σου....εμένα σόρρυ αλλά δεν με πείθεις. Αν θέλει ο cris να τα κάνει πουτάνα εδώ μέσα τουλάχιστον δεν λέει τέτοιες δικαιολογίες. Τα κάνει πουτάνα και άμα τον διώξουνε τον διώξανε.
Αυ΄τό δεν σημαίνει πως μου αρέσει γενικώς η στιχομιθία σας ένθεν κακείθεν
δεν τα κάνει πουτάνα γιατί είναι μάγκας αλλά τα κάνει γιατί έχει την ανοχή μερικών εδώ.....

και ειδικά η διαφορά μου με αυτόν είναι ότι εγώ κάνω την πλάκα μου ενώ αυτός είναι άρρωστος ο άνθρωπος...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε moicane και εσύ μιά χαρά παιδί είσαι αλλά φοβόμαστε να σου πούμε καλημέρα, θα απαντήσεις με 1 ποστ που πιάνει 4 σελίδες και θα κάνεις ανάλυσής επί αναλύσεων γιατί σου είπαμε καλημέρα! :grin:
αδελφέ τι έγινε? αύριο θα πας γήπεδο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασχετο αδερφέ σαν απάντηση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχα, δίκιο έχεις.
Αλλά τι να κάνω που βγάζω τα σπασμένα μου εδώ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην εταιρια βλεπεις που δουλεύω το λακωνίζειν στα μηνύματα εστί βάσιμη μέθοδος ανέλιξης

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν τα κάνει πουτάνα γιατί είναι μάγκας αλλά τα κάνει γιατί έχει την ανοχή μερικών εδώ.....

και ειδικά η διαφορά μου με αυτόν είναι ότι εγώ κάνω την πλάκα μου ενώ αυτός είναι άρρωστος ο άνθρωπος...
τωρα....πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
Εδώ έβριζες εμένα πριν από καιρό χωρίς να έχω γράψει τίποτα,...τα ίδια είστε και οι δύο από πλευράς αντιμετώπισης

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλλά αυτό που έχω δει στη μικρή μου ζωή στα αθλητικά θρεντ (πίο πριν δεν πόσταρα καθόλοΥ), είναι πως τουλάχιστον ο chris όταν έχασε η ΑΕΚ βγήκε δημοσίως και σας έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια. Και μετά του τη λέγατε και από πάνω.

Τώρα για τις προσωπικές σας διαμάχες ένα έχω να πω. Συζητάμε 50 νοματαίοι για το ποιος από εσάς έχει δίκιο σε ένα θρεντ που είναι είτε του Ολυμπιακού είτε της ΑΕΚ ....δηλαδή...άσχετο

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τωρα....πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
Εδώ έβριζες εμένα πριν από καιρό χωρίς να έχω γράψει τίποτα,...τα ίδια είστε και οι δύο από πλευράς αντιμετώπισης
τότε τα ήθελε ο κώλος σου και τα άκουσες........

αλλά δεν σου είπα και χαρακτηρισμούς όπως ( μαλάκας για μανες και πατεράδες) κατ αρχήν....

εκτός αν ενοείς βρισιές το γαύρος και έτσι...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά αυτό που έχω δει στη μικρή μου ζωή στα αθλητικά θρεντ (πίο πριν δεν πόσταρα καθόλοΥ), είναι πως τουλάχιστον ο chris όταν έχασε η ΑΕΚ βγήκε δημοσίως και σας έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια. Και μετά του τη λέγατε και από πάνω.

Τώρα για τις προσωπικές σας διαμάχες ένα έχω να πω. Συζητάμε 50 νοματαίοι για το ποιος από εσάς έχει δίκιο σε ένα θρεντ που είναι είτε του Ολυμπιακού είτε της ΑΕΚ ....δηλαδή...άσχετο
βρε φίλε και εγώ είμαι 2 χρόνια εδώ μέσα και με τα αθλητικά άρχισα να ασχολούμε από τον Σεπτέμβριο...

πρώτα συμμετείχα σε πολιτικές συζητήσεις και κοντραριζόμαστε με τον Λάκης33

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τότε τα ήθελε ο κώλος σου και τα άκουσες........

αλλά δεν σου είπα και χαρακτηρισμούς όπως ( μαλάκας για μανες και πατεράδες) κατ αρχήν....

εκτός αν ενοείς βρισιές το γαύρος και έτσι...
κοιτα, ούτε είμαι άνθρωπος που κρατάει κακίες (πόσω μάλλον για πράγματα που λέγοντια σε ένα σαιτ μεταξύ αγνώστων) αλλά ούτε είμαι και άνθρωπος που θα αρχίσω να ψάχνω 150 σελίδες πίσω για να δω τι μου είχες πει.
Το αν τα ήθελε ο κώλος μου ή όχι, θα μου επιτρέψεις πάλι να διαφωνήσω. Είσαι τρομερά εριστικός και είναι ακριβώς το ίδιο που σου είχα πει και τότε και χωρίς να υπάρχει λόγος. Λες και εδώ μέσα παίζεται η ζωή μας.
Κάνε την πλάκα σου (χωρίς να προσβάλλεις εδώ κόσμο), κάνε το χαβαλέ σου, πες τη γνώμη σου, υποστήριξε την ομάδα σου, αλλά σταματα πια να μας πρήσεις κι εσύ όπως και κάποιοι άλλοι τα ούμπαλα με τις προσωπικές σου ίντριγκες.
Δεν με νοιάζει ρε αδερφέ με ποιον τα έχεις και γιατί. Βρέστε τα πριβε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom