Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό εννοούσα:
Παράθεση από: Lastmoican στις Σήμερα στις 00:32
ποιος μιλάει....
και όσο για τα δικηγοριλίκια...σόρρυ, αλλά δεν είμαι δικηγόρος κανενός.
Έχω όμως άποψη και θα τη λέω όποτε γουστάρω"

κατ αρχήν εγώ δεν μπαίνω σε ξένο θρεντ αν δεν με ενοχλήσουν στο δικό μας.......

και δεύτερον δεν βρίζω κάποιον προσωπικά εκτός αν με φτάσουν στο αμήν..
το πρωί έβριζαν και οι 4 χωρίς εγώ να ενοχλήσω και με ανάγκασαν να κάνω ποστ και στου ολυμπιακού το θρεντ μετά από πρόκληση..
το απόγευμα το ίδιο....
υπάρχει μια λάθος λειτουργία εδώ που μερικοί έχουν καβαλήσει το καλάμι χοντρά...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν δεν ειναι ασχετη απάντηση αυτη τι να πω

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα, ούτε είμαι άνθρωπος που κρατάει κακίες (πόσω μάλλον για πράγματα που λέγοντια σε ένα σαιτ μεταξύ αγνώστων) αλλά ούτε είμαι και άνθρωπος που θα αρχίσω να ψάχνω 150 σελίδες πίσω για να δω τι μου είχες πει.
Το αν τα ήθελε ο κώλος μου ή όχι, θα μου επιτρέψεις πάλι να διαφωνήσω. Είσαι τρομερά εριστικός και είναι ακριβώς το ίδιο που σου είχα πει και τότε και χωρίς να υπάρχει λόγος. Λες και εδώ μέσα παίζεται η ζωή μας.
Κάνε την πλάκα σου (χωρίς να προσβάλλεις εδώ κόσμο), κάνε το χαβαλέ σου, πες τη γνώμη σου, υποστήριξε την ομάδα σου, αλλά σταματα πια να μας πρήσεις κι εσύ όπως και κάποιοι άλλοι τα ούμπαλα με τις προσωπικές σου ίντριγκες.
Δεν με νοιάζει ρε αδερφέ με ποιον τα έχεις και γιατί. Βρέστε τα πριβε!!
βρε φίλε στο θρεντ της ομάδας μου έχω δικαίωμα να ποστάρω ότι θέλω σε ότι αφορά την ομάδα μου....
τώρα οι οπαδοί των άλλων αν δεν τους αρέσει αυτό ας μην τα επισκέπτονται...

όμως είναι περίεργο γιατί μόνο ορισμένοι οπαδοί του ΟΣΦΠ βρίζουν επί προσωπικού ενώ οι άλλοι όχι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε Αρίωνα...κοίτα 2 οστ πιο πριν!! Jesus!!! που θα έλεγε και ο Ριβάλντο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βρε φίλε στο θρεντ της ομάδας μου έχω δικαίωμα να ποστάρω ότι θέλω σε ότι αφορά την ομάδα μου....
τώρα οι οπαδοί των άλλων αν δεν τους αρέσει αυτό ας μην τα επισκέπτονται...

όμως είναι περίεργο γιατί μόνο ορισμένοι οπαδοί του ΟΣΦΠ βρίζουν επί προσωπικού ενώ οι άλλοι όχι?
Και πού σου είπα εγώ να μην ποστάρεις σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο θρεντ ό,τι γουστάρεις για την ομάδα σου;
Εγώ σου είπα να μην προσβάλλεις κόσμο. Και η διένεξή μας *που λες πως τα ήθελε ο κώλος μου) ήταν για την εικόνα που είχες στο άβατάρ σου που έβριζες ολονών των Ολυμπιακών τις μάνες. Και γενικά είχες και έχεις το ίδιο στυλάκι εδώ μέσα. ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοί είμαστε κάτι που εσύ εχεις σκεφτεί κάθε φορά να μας βρίσεις.
Το γεγονός πως εγώ (και υποθέτω και κάποιοι ) άλλοι δεν σε βρίζουμε έχει να κάνει πως δεν θέλουμε να ανοίξουμε αντιπαραθέσεις. Μην ξεχνάς πως ο σκοπός του σαιτ είναι άλλος. Δεν είναι για να λύνουμε τα οπαδικά μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν καληνύχτα και καλά μυαλά.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε θέλεις να σου πω κάτι η δουλειά εδώ μέσα χάλασε από τότε που μερικοί εδώ μέσα άρχισαν να δείχνουν μια ανοχή σε μερικούς και μια υπέρμετρη αυστηρότητα σε άλλους.. και προς αυτό η απάντηση μου στην οποία διαφώνησες....

δεν λέω μεγάλα λόγια αλλά αυτή η επιλεκτικότητα έχει κάνει ζημιά στο site....

δεν μπορώ να πω περισσότερα τουλάχιστον δημόσια αλλά λόγο του ότι έχω μια σφαιρική άποψη το τι παίζει καταλαβαίνω πολλά.........

απλά ένα θα σου πω την έχουν κάνει αρκετά αξιόλογα μέλη από εδώ μέσα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια,ξαδέρφια και φίλοι.
Για ορισμένους γραφικούς ,το μόνο που έχω να πω είναι ότι αρκετά ασχολήθηκα και μιας κ ξανααποδεικνύουν ότι δεν έχουν μυαλό(αλήθεια γιατί κάποτε ερχόντουσαν κλαμμένοι κ μου έλεγαν να πω του Αρίωνα να σταματήσει μετά το 4-0),τους εύχομαι καλά μυαλά.
όσο για τα ''πιθήκια'' τους φίλους μου,είμαι περήφανος που έχω τέτοιους μορφωμένους φίλους,και όχι καποιους άλλους που έχουν ως φίλους κάτι αξεστους που το μόνο που κανουν στην ζωή τους είναι να ανεβάζουν τσόντες σε ένα σάιτ κ από πάνω να τους στήνουν κιόλας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

16.45 σήμερα η ΑΡΡΩΣΤΙΑ παίζει στο Χαριλάου,σε άλλο ένα ματς αγγαρεία.Από ότι φαίνεται κ ακουγεται θα καταργηθούν τα πλέι οφ του χρόνου,μιας κ δεν απέδωσαν τα αμενόμενα.Και πώς να αποδώσουν άλλωστε;Να παίζουν ουσιαατικά 2 ομάδες για το ποια θα πάει στα δεύτερα προκριματικά του Τσου Λου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελπίζω σκοτεινέ να μην αφορά το παραπάνω πόστ σου εμένα.
Γιατί εδώ όλοι μιλούν με "μερικοί" και "μερικοί άλλοι" που εμένα μου τη σπάει. Ή λες κάτι ή δεν λες.
Όσο για το πρωτάθλημα.....θέλει μεγάλη ανάλυση αυτό για τα πλευ οφφ και τώρα δεν έχω χρόνο, άσε που θα μου φωνάζει ο Ταράτσας πως γράφω μεγάλα ποστ.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα αδέλφια.....

της κωλοτούμπας γίνεται εδώ μέσα........

μέχρι μερικοί να καταλάβουν τι τρέχει η βάρκα θα έχει βουλιάξει....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλημέρα πρωταθλητες..

περασα να σας πω ενα ΜΠΡΑΒΟ και ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ..

μαρεσε η επαναστατικοτητα των παιχτων σας και του Ντέμη..

Ο φουκαρας παλευει μονος του εναντιον στην ΜΑΦΙΑ του κροκους(την οποια υποστηριζει ο τζιγκερ γιατι εχουν παρει με κοινοπραξια το στοιχημα του 2010)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,δεν ξερω αν κερδισετε την μαχη με τον ΛΕΡΑ-ΚΡΟΚΟΥΣ(τον πιο σιχαμενο ανθρωπο)αλλα η ΑΕΚ εδειξε πως φερονται οι πραγνατικοι ΕΛΛΗΝΕΣ κ οχι οι νεο ΕΛΛΗΝΕΣ οι οποιοι θελουν ΝΙΚΗ με καθε κοστος κ να ταπεινωσουν τον αντιπαλο-εν αντιθεσει με τον αχρχαιο ελληνα που ανεκαθεν σεβοταν τον αντιπαλο-(μεγαλο θεμα,το εχω αναλυσει πολυ,αλλα δεν εχω χρονο να το αναλυσω κ εδω)..

οσο για τους γαβρους,θα τα γραψω στο πρασινο θρεντ..

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
oralarge20080507nd5.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια,ξαδέρφια και φίλοι.
Για ορισμένους γραφικούς ,το μόνο που έχω να πω είναι ότι αρκετά ασχολήθηκα και μιας κ ξανααποδεικνύουν ότι δεν έχουν μυαλό(αλήθεια γιατί κάποτε ερχόντουσαν κλαμμένοι κ μου έλεγαν να πω του Αρίωνα να σταματήσει μετά το 4-0),τους εύχομαι καλά μυαλά.
όσο για τα ''πιθήκια'' τους φίλους μου,είμαι περήφανος που έχω τέτοιους μορφωμένους φίλους,και όχι καποιους άλλους που έχουν ως φίλους κάτι αξεστους που το μόνο που κανουν στην ζωή τους είναι να ανεβάζουν τσόντες σε ένα σάιτ κ από πάνω να τους στήνουν κιόλας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

16.45 σήμερα η ΑΡΡΩΣΤΙΑ παίζει στο Χαριλάου,σε άλλο ένα ματς αγγαρεία.Από ότι φαίνεται κ ακουγεται θα καταργηθούν τα πλέι οφ του χρόνου,μιας κ δεν απέδωσαν τα αμενόμενα.Και πώς να αποδώσουν άλλωστε;Να παίζουν ουσιαατικά 2 ομάδες για το ποια θα πάει στα δεύτερα προκριματικά του Τσου Λου.
Τελικά αν Κάποιος ΔΕΝ μάθει από μικρός ότι τα παντελόνια ΔΕΝ τα φοράμε μόνο για να μην Κρυώνουν τα ποδαράκια μας , ΔΕΝ θα το μάθει ΠΟΤΕ ακόμα και αν γίνει 33 Ετών…..
Επειδή ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ για άλλη μια φορά σε Προκαλώ να βγάλεις Ποστ που σε «παρακαλαω»¨να πεις του Γεροαριωνα να σταματήσει….
Το μόνο που είπα ήταν να τον Συμβουλέψεις  να μην ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.
Μην τα λες όπως σε συμφέρουν….
Είναι κρίμα να λέει ψέματα κάποιος που φόρεσε και ………………….Τοσο Ένδοξη Φανέλα ;).
Υ.Γ Πες στον Πίθηκο να κάνει καμία Τούμπα να γελάσουμε….
Και κανε τού και κάνα μάθημα για να μιλαεί , γιατί όλο Κάτι Μουγκρίζει και Δεν καταλαβαίνω τι λέει, η  ελεεινή ΚΟΤΑ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά αν Κάποιος ΔΕΝ μάθει από μικρός ότι τα παντελόνια ΔΕΝ τα φοράμε μόνο για να μην Κρυώνουν τα ποδαράκια μας , ΔΕΝ θα το μάθει ΠΟΤΕ ακόμα και αν γίνει 33 Ετών…..
Επειδή ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ για άλλη μια φορά σε Προκαλώ να βγάλεις Ποστ που σε «παρακαλαω»¨να πεις του Γεροαριωνα να σταματήσει….
Το μόνο που είπα ήταν να τον Συμβουλέψεις  να μην ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.
Μην τα λες όπως σε συμφέρουν….
Είναι κρίμα να λέει ψέματα κάποιος που φόρεσε και ………………….Τοσο Ένδοξη Φανέλα ;).
Υ.Γ Πες στον Πίθηκο να κάνει καμία Τούμπα να γελάσουμε….
Και κανε τού και κάνα μάθημα για να μιλαεί , γιατί όλο Κάτι Μουγκρίζει και Δεν καταλαβαίνω τι λέει, η  ελεεινή ΚΟΤΑ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικά δεν πας βρε φίλε να σε δει κανένας γιατρός? δηλαδή πως την έχεις δει εδώ μέσα? βρίζεις συνέχεια σε προσωπικό επίπεδο και ζητάς τα ρέστα? επειδεί έχεις την ανοχή μερικών που σε προστατεύουν νομίζεις ότι θα έχεις από όλο το site?

το παρόν θρεντ δεν παίζει και τον ρόλο του ψυχίατρου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom