alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τραγούδα καραγκιοζάκο....ποιος σε φυστικώνει εδώ μέσα και έχεις ασυλία? η μήπως είσαι ΑΜΕΑ?Στο ειπα και Πριν ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
σε λίγο δεν............... θα υπάρχειΤάλε με ξέρεις προσωπικά δεν είμαι έτσι στην ζωή μου αλλά δυστυχώς όταν με προκαλούν γίνομε.....
για όλα απλά φταίει η ανοχή τον μοντ εδώ μέσα σε αυτά τα άτομα και κρίμα για το site πριν ένα μήνα ήταν στην 38η θέση στην Ελλάδα αλλά με τον τρόπο που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα έχουν ξενερώσει όλοι και την έχουν κάνει..
το site έχει κατρακυλήσει στην 73η θέση...
εγώ ειλικρινά είμαι εδώ για μερικούς φίλους που έχω κάνει και τίποτε άλλο...
το παλικάρι είναι ειδική περίπτωση άσε το να παίξει με τα κουβαδάκια του...η βλακεία και η μαλακία των σκατόγαυρων, τελικά, δεν έχει τελειώμο με τίποτα λέμε!!!!
ρε τι μαλάκες είναι αυτοί ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
μην ενοχλείτε τα άτομα με ειδικές ανάγκες...Ρε βλακα εσυ τι δουλεια εχεις εδω?τραβα στο δικο σου το θρεντ να κανεις χοχοχο και να υμνεις την προεδραρα σου μαζι με το δουκακο και το μιχο.Πανιβλακα που νομιζεις οτι εισαι και εξυπνος.Τραβα πανηγυρισε τα γκολ που μας εβαλε ο βαζελος γιατι εσυ ουτε με ζωγραφο δε μπορεσες.Θρυλε γερα παρ'το στα χαρτια.
Αμα κατέβω κάτω και σας πιάσω και τα 2...την επόμενη χρονιά θα σου ερχόμαστε εκεί χαμούρα...
έλα στης 22 του μήνα να κάνουμε κόντρα με τον Τάλο και το τερας στα παιδάκια....Αμα κατέβω κάτω και σας πιάσω και τα 2...
Δεν θα προλάβετε ούτε να τα δείτε...έλα στης 22 του μήνα να κάνουμε κόντρα με τον Τάλο και το τερας στα παιδάκια....
θα αφήσουμε τον ναύαρχο στην πείνα...Δεν θα προλάβετε ούτε να τα δείτε...
Εσύ ρε παπαρίδη πριν 1 ώρα είπες καληνύχτα και είσαι εδώ τώρα?Δεν θα προλάβετε ούτε να τα δείτε...
τώρα έχουμε υψηλή συζήτηση....Εσύ ρε παπαρίδη πριν 1 ώρα είπες καληνύχτα και είσαι εδώ τώρα?
Ρε χοντρέ...ετοιμάζομαι για έξω...άλλο δυο απαντήσεις στο forum...και άλλο κουβέντα στο chat...Εσύ ρε παπαρίδη πριν 1 ώρα είπες καληνύχτα και είσαι εδώ τώρα?
για την πόλη θα ροβολήσεις ω ρε?Ρε χοντρέ...ετοιμάζομαι για έξω...άλλο δυο απαντήσεις στο forum...και άλλο κουβέντα στο chat...
Κακιά πεθερά είσαι συ ωρέ
newsflash: τους ορισμένους φίλους που έχεις κάνει τους συναντάς έξω από εδώ αν είναι φίλοι και δεν είναι ανάγκη να πρήζεις τους υπ΄΄ολοιπους με διάφορα ποσταρίσματα άσχετα μαλλώνοντας με άλλους. Άρα αυτό που λές είναι άουτ.Τάλε με ξέρεις προσωπικά δεν είμαι έτσι στην ζωή μου αλλά δυστυχώς όταν με προκαλούν γίνομε.....
για όλα απλά φταίει η ανοχή τον μοντ εδώ μέσα σε αυτά τα άτομα και κρίμα για το site πριν ένα μήνα ήταν στην 38η θέση στην Ελλάδα αλλά με τον τρόπο που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα έχουν ξενερώσει όλοι και την έχουν κάνει..
το site έχει κατρακυλήσει στην 73η θέση...
εγώ ειλικρινά είμαι εδώ για μερικούς φίλους που έχω κάνει και τίποτε άλλο...
Βλέπω τον πρόεδρο σου στον Θέμο!Ρε χοντρέ...ετοιμάζομαι για έξω...άλλο δυο απαντήσεις στο forum...και άλλο κουβέντα στο chat...
Κακιά πεθερά είσαι συ ωρέ