Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
:birdman: :birdman: :birdman:
20080321ntemis.jpg

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τάλε με ξέρεις προσωπικά δεν είμαι έτσι στην ζωή μου αλλά δυστυχώς όταν με προκαλούν γίνομε.....

για όλα απλά φταίει η ανοχή τον μοντ εδώ μέσα σε αυτά τα άτομα και κρίμα για το site  πριν ένα μήνα ήταν στην 38η θέση στην Ελλάδα αλλά με τον τρόπο που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα έχουν ξενερώσει όλοι και την έχουν κάνει..

το site έχει κατρακυλήσει στην 73η θέση...

εγώ ειλικρινά είμαι εδώ για μερικούς φίλους που έχω κάνει και τίποτε άλλο... 
σε λίγο δεν............... θα υπάρχει

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε βλακα εσυ τι δουλεια εχεις εδω?τραβα στο δικο σου το θρεντ να κανεις χοχοχο και να υμνεις την προεδραρα σου μαζι με το δουκακο και το μιχο.Πανιβλακα που νομιζεις οτι εισαι και εξυπνος.Τραβα πανηγυρισε τα γκολ που μας εβαλε ο βαζελος γιατι εσυ ουτε με ζωγραφο δε μπορεσες.Θρυλε γερα παρ'το στα χαρτια.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:
11 ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ......
11fingers.jpg

Μετρα δαχτυλακια.....

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η βλακεία και η μαλακία των σκατόγαυρων, τελικά, δεν έχει τελειώμο με τίποτα λέμε!!!!

ρε τι μαλάκες είναι αυτοί ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η βλακεία και η μαλακία των σκατόγαυρων, τελικά, δεν έχει τελειώμο με τίποτα λέμε!!!!

ρε τι μαλάκες είναι αυτοί ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
το παλικάρι είναι ειδική περίπτωση άσε το να παίξει με τα κουβαδάκια του...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε βλακα εσυ τι δουλεια εχεις εδω?τραβα στο δικο σου το θρεντ να κανεις χοχοχο και να υμνεις την προεδραρα σου μαζι με το δουκακο και το μιχο.Πανιβλακα που νομιζεις οτι εισαι και εξυπνος.Τραβα πανηγυρισε τα γκολ που μας εβαλε ο βαζελος γιατι εσυ ουτε με ζωγραφο δε μπορεσες.Θρυλε γερα παρ'το στα χαρτια.
μην ενοχλείτε τα άτομα με ειδικές ανάγκες...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εσύ ρε παπαρίδη πριν 1 ώρα είπες καληνύχτα και είσαι εδώ τώρα?  :tickedoff:
Ρε χοντρέ...ετοιμάζομαι για έξω...άλλο δυο απαντήσεις στο forum...και άλλο κουβέντα στο chat... :sunglasses:

Κακιά πεθερά είσαι συ ωρέ :2funny: :P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τάλε με ξέρεις προσωπικά δεν είμαι έτσι στην ζωή μου αλλά δυστυχώς όταν με προκαλούν γίνομε.....

για όλα απλά φταίει η ανοχή τον μοντ εδώ μέσα σε αυτά τα άτομα και κρίμα για το site  πριν ένα μήνα ήταν στην 38η θέση στην Ελλάδα αλλά με τον τρόπο που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα έχουν ξενερώσει όλοι και την έχουν κάνει..

το site έχει κατρακυλήσει στην 73η θέση...

εγώ ειλικρινά είμαι εδώ για μερικούς φίλους που έχω κάνει και τίποτε άλλο... 
newsflash: τους ορισμένους φίλους που έχεις κάνει τους συναντάς έξω από εδώ αν είναι φίλοι και δεν είναι ανάγκη να πρήζεις τους υπ΄΄ολοιπους με διάφορα ποσταρίσματα άσχετα μαλλώνοντας με άλλους. Άρα αυτό που λές είναι άουτ.
Επίσης:
Όταν είσαι εδώ μέσα επειδή υπάρχουν κάποιοι φίλοι σου εδώ όπως λες, τότε δεν καταλαβαίνω το λόγο που βρίζεις ΌΛΟΥΣ τους Ολυμπιακούς. Δείχνει εμπάθεια.

Αυτά φιλικά, αν και από ό,τι έχω καταλάβει ό,τι και να σου πει κάποιος δεν ακούς.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε χοντρέ...ετοιμάζομαι για έξω...άλλο δυο απαντήσεις στο forum...και άλλο κουβέντα στο chat... :sunglasses:

Κακιά πεθερά είσαι συ ωρέ :2funny: :P
Βλέπω τον πρόεδρο σου στον Θέμο!
Ο Μοντελοπνίχτης!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom