Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Αυτή η ιστορία με τον Κλέιτον φανερώνει τη γύμνια και την ανικανότητα του τμήματος σκάουτινγκ όλων των "μεγάλων" ομάδων. Πέρσυ κανείς δεν τον ζήτησε από την Καλαμαριά που ήταν στη φτήνεια και φέτος τρέχουν και τάζουν λαγούς με πετραχήλια και οι 3...

Το μόνο σίγουρο είναι πως ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ μπορούν να βρουν ισοδύναμους παίκτες με πολύ λιγότερα χρήματα. Με προγραμματισμό βέβαια. Όχι "παίκτη θέλω, τώρα τονε θέλω"

Αλλά είναι και το ηλίθιο το prestige βλέπετε...Να βγει να πει ο Χ αρχιμ.....ς παράγοντας "ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΕΣΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ". Μιλάμε για χρόνια πίσω...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή η ιστορία με τον Κλέιτον φανερώνει τη γύμνια και την ανικανότητα του τμήματος σκάουτινγκ όλων των "μεγάλων" ομάδων. Πέρσυ κανείς δεν τον ζήτησε από την Καλαμαριά που ήταν στη φτήνεια και φέτος τρέχουν και τάζουν λαγούς με πετραχήλια και οι 3...

Το μόνο σίγουρο είναι πως ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ μπορούν να βρουν ισοδύναμους παίκτες με πολύ λιγότερα χρήματα. Με προγραμματισμό βέβαια. Όχι "παίκτη θέλω, τώρα τονε θέλω"

Αλλά είναι και ηλίθιο prestige βλέπετε...Να βγει να πει ο Χ παράγοντας "ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΕΣΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ". Μιλάμε για χρόνια πίσω...
καλησπέρα φίλε κατ αρχήν εγώ δεν πιστεύω ότι η επίσημη ΑΕΚ έχει κάνει αυτή την πρόταση για τον Κλέιτον απλά παιχνίδια των δημοσιογράφων είναι μην πιστεύετε τίποτα επάνω σε αυτό το ζήτημα...
για τον Κλέιτον είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ έναν χρόνο πριν τον πάρει η ΑΕΛ από την Καλαμαριά και πάλι τότε παίχτηκαν παιχνίδια όπως αυτό και δεν έγινε η μεταγραφή στην ΑΕΚ από την Καλαμαριά που έπαιζε τότε....
απλά παιχνίδια των μάνατζερ είναι.... και ειδικά όταν ο μάνατζερ είναι ο Μπότος...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε σπάρτακε..και οι λοιποί....τι θέλετε και τρώγεστε με τα αρούρια.....ακόμα να καταλάβετε ότι οι περισσότεροι είναι....γαύροι...το λέει και η λέξη...πάψε λοιπόν να βρίζεσαι με αυτούς.....τσάμπα κόπος....

Υ.Γ.ευτυχώς υπάρχουν και λίγοι καλοι.....πολύ λίγοι.....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μεγάλε Ρίμπο

n732947975_425986_4296.jpg

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
βρε σπάρτακε..και οι λοιποί....τι θέλετε και τρώγεστε με τα αρούρια.....ακόμα να καταλάβετε ότι οι περισσότεροι είναι....γαύροι...το λέει και η λέξη...πάψε λοιπόν να βρίζεσαι με αυτούς.....τσάμπα κόπος....

Γειά σ' ρε Ταλέ τσαχπινογαργαλιάρη... :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εγώ δεν έβρισα κανέναν δείξε μου ένα ποστ μου που βρίζω κάποιον προσωπικά σε σχέση με αυτούς αλλά τι να κάνουμε έχουν την υψηλή προστασία αλλά δικό τους το πρόβλημα.....

στο τέλος μόνοι τους θα μείνουν εδώ μέσα....

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το πρωί μάλιστα ο μεθύστακας είχε περισσότερα ποστ με βρισιές αλλά του τα έσβησαν για προστασία...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενώ εσείς διώξατε τον Λεμονή επειδή παίζατε καλή μπάλλα!! Θα μας τρελλάνετε ρεεεε. Αντε χαρείτε το χαρτοσημασμένο που πήρατε και αστε μας.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις.
δεν έγραψα πουθενά σε όλο το ποστ μου πως παίξαμε εμείς μπάλα. Το ακριβώς αντίθετο ισχυρίζομαι. Παίξαμε μπάλα, αλλά μόνο στην Ευρώπη και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Όποιος λέει το αντίθετο δεν βλέπει μπάλα, βλέπει μόνο τον πρόεδρο της ομάδας του.
Στην Ελλάδα όμως σερνόμασταν.
Αυτό που εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε κάποιοι από εσάς, όπως εσύ για παράδειγμα, είναι πως όταν εμείς παραδεχόμαστε τις μαλακίες της ομάδας μας, εσείς προσπαθείτε να μειώσετε τον πρώτο. Αντί να τον ξεπεράσετε κάνοντας καλύτερη ομάδα.
Και στο ξαναλέω. Ξεχνάτε επειδή κάνατε μια ήττα πως όλη τη χρονιά σερνόσασταν.
Και για να το καταλάβεις να στο κάνω πιο λιανά.
Αν εμάς μας φορτώσει τον Σεγκούρα για του χρόνου, εγώ θα είμαι δυσαρεστημένος. (αν και η αλήθεια είμαι ήδη φοβερά δυσαρεστημένος με τη λογική πως θα έχουμε ένα προπονητή που μαξιμουμ να φέρει το βοηθό του)
Εσύ όμως όπως το πάτε πας να θεωρήσεις πως φέτος η χρονιά σου είναι επιτυχημένη, χωρίς να έχεις πάρει τίποτε απολύτως (και να το είχες πάρει, ένας βαθμός διαφορά από αυτόν τον Ολυμπιακό είναι παπάρια), χωρίς να έχεις καταλήξει τελικά τι έφταιξε και το χάσατε, χωρίς να έχεις καταλάβει τελικά ποια ήταν η στρατηγική του προέδρου σας (αλήθεια έχει); και χωρίς φυσικά να έχεις λύσει τα όποια προβληματά σου γιατί βρωμάει το κεφάλι στις αποφάσεις.
Από όσα είπα έβγαλες συμπέρασμα που ούτε καν ισχυρίστηκα.
Εσύ λοιπόν δεν ξέρεις να διαβάζεις. Κάποιος άλλος σου κάνει ανάγνωση τα ποσταρίσματα και σου διαβάζει άλλα ντάλλων.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελπίζω από το ποστ μου- που πιστεύω πως διάβασες- πως δεν απευθύνεις σε μένα αυτόν το χαρακτηρισμό...
ακριβώς Καλις.
Σε σένα δεν το απευθύνω. Α΄γού έβαλα και το ποστάρισμά σου σε παράθεση. Ήταν ΄,τι πιο λογικό γράφτηκε στις προηγούμενες 5 σελίδες.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Σπάρτακε πρασίνησες????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σπάρτακε πρασίνησες????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
από την πολύ αντικειμενικότητα που υπάρχει στο site....

ας έχουν χάρη που που έχω εδώ μέσα εσάς τα φιλαράκια μου..........

και για αυτό τον λόγο είμαι εδώ μέσα για λίγο ακόμη καιρό μετά σας έχω έκπληξη...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
από την πολύ αντικειμενικότητα που υπάρχει στο site....

ας έχουν χάρη που που έχω εδώ μέσα εσάς τα φιλαράκια μου..........

και για αυτό τον λόγο είμαι εδώ μέσα για λίγο ακόμη καιρό μετά σας έχω έκπληξη...
Ετοίμασες την γιάφκα???? :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
είδος νέου νομίσματος που πήραν οι γαύροι το πριμ του χάρτινου..

n732947975_425517_7182.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom