Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:

Συνημμένα

• exedra_b.jpg
    exedra_b.jpg
    124 KB · Εμφανίσεις: 21

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ακριβη πουτανα
ακου θελει να 5 μυρια για το γαμησι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
1,9εκ. ευρώ και 3 δανεικούς για τον Κλέιτον!!!!!!!!!!! :idiot:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατσε αδερφε να ξεχαρμανιασουμε με τους gay , και το σηζηταμε για τις δικες μας μλκιες
καλα ρε πουστη μου 2 μυρια + 3 παιχτες ο κλεϊτον?θα τρελαθουμε τελειως?
και εκτος αυτου παλι παρτιδες με τον μποτο ανοιγουμε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε αυτές τις περιπτώσεις 2 είναι τα ενδεχόμενα!
Ή όντως σε έχουν πιάσει κορόιδο και έχεις χρυσοπληρώσει έναν παίχτη ή επίτηδες διοχετεύεις μέσω των εφημερίδων υψηλότερα ποσά για να το παίζεις σούπερ επενδυτής!Αυτή είναι τακτική που ακολουθούν οι περισσότερες διοικήσεις!Οι εφημερίδες δεν τα γράφουν από το μυαλό τους...συνήθως κάποια συμφέροντα εξυπηρετούν! :uglystupid:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτές τις περιπτώσεις 2 είναι τα ενδεχόμενα!
Ή όντως σε έχουν πιάσει κορόιδο και έχεις χρυσοπληρώσει έναν παίχτη ή επίτηδες διοχετεύεις μέσω των εφημερίδων υψηλότερα ποσά για να το παίζεις σούπερ επενδυτής!Αυτή είναι τακτική που ακολουθούν οι περισσότερες διοικήσεις!Οι εφημερίδες δεν τα γράφουν από το μυαλό τους...συνήθως κάποια συμφέροντα εξυπηρετούν! :uglystupid:
όχι φίλε τα παιχνίδια είναι άλλα ότι αυτή την εποχή δεν θέλεις μόνο να πάρεις παίκτες αλλά και να αναπροσαρμόσεις συμβόλαια και οι αντίπαλοι προσπαθούν να σου δημιουργήσουν εσωτερική διαμάχη ...για ανισότητα στο οικονομικό μέρος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάστορα ,με το να ανεβάζεις φώτο σαν κ αυτές,ουσιαστικά σε κάνουν τον ίδιο με αυτόν που κατηγορείς όταν ανεβάζει τις αντίστοιχες στο εμετικό σας.Οπότε δεν βλέπω στα μάτια σου σε τι διαφέρει ο Αρίωνας από σένα.Αντε μεγάλωσε επιτέλους κ μην κάνεις σαν κακομαθημένο παιδάκι.Κάνεις σαν τα παιδάκια στις γειτονιές που όταν τους πάρει κα΄ποιος το παιχνίδι,θα πας να κάνεις το ίδιο.Μια φορά στο είπα,αν συνεχίσεις δεν έχω κανλένα πρόβλημα.Συνεχίζεις να παραμένεις ανόητος ,αλλά συνάμα θα μου αυξάνεις το θρεντ με post :)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Μάστορα ,με το να ανεβάζεις φώτο σαν κ αυτές,ουσιαστικά σε κάνουν τον ίδιο με αυτόν που κατηγορείς όταν ανεβάζει τις αντίστοιχες στο εμετικό σας.Οπότε δεν βλέπω στα μάτια σου σε τι διαφέρει ο Αρίωνας από σένα.Αντε μεγάλωσε επιτέλους κ μην κάνεις σαν κακομαθημένο παιδάκι.Κάνεις σαν τα παιδάκια στις γειτονιές που όταν τους πάρει κα΄ποιος το παιχνίδι,θα πας να κάνεις το ίδιο.Μια φορά στο είπα,αν συνεχίσεις δεν έχω κανλένα πρόβλημα.Συνεχίζεις να παραμένεις ανόητος ,αλλά συνάμα θα μου αυξάνεις το θρεντ με post :)
θα παρακαλέσω, για πολλοστή φορά όλα τα αδέρφια να μην ασχολούνται με τα πάσης φύσεως τρωκτικά που εισβάλλουν κατά καιρούς το thread μας..

Σκοτεινέ-Αττικάρχη τι κάνεις? Το πήρες το cabrio??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom