Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μάστορα ,με το να ανεβάζεις φώτο σαν κ αυτές,ουσιαστικά σε κάνουν τον ίδιο με αυτόν που κατηγορείς όταν ανεβάζει τις αντίστοιχες στο εμετικό σας.Οπότε δεν βλέπω στα μάτια σου σε τι διαφέρει ο Αρίωνας από σένα.Αντε μεγάλωσε επιτέλους κ μην κάνεις σαν κακομαθημένο παιδάκι.Κάνεις σαν τα παιδάκια στις γειτονιές που όταν τους πάρει κα΄ποιος το παιχνίδι,θα πας να κάνεις το ίδιο.Μια φορά στο είπα,αν συνεχίσεις δεν έχω κανλένα πρόβλημα.Συνεχίζεις να παραμένεις ανόητος ,αλλά συνάμα θα μου αυξάνεις το θρεντ με post :)
Kαταρχην ΜΙΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ....
ΔΕΝ Σε προσεβαλα και ΔΕΝ χρησιμοποιησα Χαρακτηρισμους....

Τελος Παντων....
Του εχω πει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 φορες σημερα να σταματησει και ΔΕΝ λεει να βαλει Μυαλο....
Αν νομιζεις οτι μπορεις εσυ μια και "Μιλατε την Ιδια Γλωσσα" καντο....
Αλλιως θα ποσταρω καμια 500 φωτο που εχω προχειρες.....
Υ.Γ. Εχεις κολλημα μες το πιο Θρεντ εχει τα πιο πολλα Ποσταρισματα ε πονηρε?
Υ.Γ2 εκεινη η Κοτουλα ο Θυλικος πιθηκος ο φιλος που χαθηκε ρε? να μας τον ξαναφερεις.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Θελετε ποιοτητα και να το παρετε στα χαρτια ε?
Ρουλες Βροχοπουλου :2funny:

Συνημμένα

• poutsa-mexri-ta-papoutsia.jpg
    poutsa-mexri-ta-papoutsia.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • klapse.jpg
    klapse.jpg
    108,6 KB · Εμφανίσεις: 55

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μάστορα ,με το να ανεβάζεις φώτο σαν κ αυτές,ουσιαστικά σε κάνουν τον ίδιο με αυτόν που κατηγορείς όταν ανεβάζει τις αντίστοιχες στο εμετικό σας.Οπότε δεν βλέπω στα μάτια σου σε τι διαφέρει ο Αρίωνας από σένα.Αντε μεγάλωσε επιτέλους κ μην κάνεις σαν κακομαθημένο παιδάκι.Κάνεις σαν τα παιδάκια στις γειτονιές που όταν τους πάρει κα΄ποιος το παιχνίδι,θα πας να κάνεις το ίδιο.Μια φορά στο είπα,αν συνεχίσεις δεν έχω κανλένα πρόβλημα.Συνεχίζεις να παραμένεις ανόητος ,αλλά συνάμα θα μου αυξάνεις το θρεντ με post :)

ρε φίλε,πας να βάλεις μυαλό σε ένα σκουπίδι....μάταιος κόπος,όλη η φάρα αυτή οι ίδιοι είναι...χωματερή...δεν είδες χθες τον πρόεδρό τους?....χυδαιότητα και αλαζονία....όλη η ελλάδα τους μισεί και παρακαλάει να ξεφτυλίζονται...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ρε φίλε,πας να βάλεις μυαλό σε ένα σκουπίδι....μάταιος κόπος,όλη η φάρα αυτή οι ίδιοι είναι...χωματερή...δεν είδες χθες τον πρόεδρό τους?....χυαδιότητα και αλαζονία....όλη η ελλάδα τους μισεί και παρακαλάει να ξεφτυλίζονται...
ενω εσυ καφενειο του πρωταθληματος λιγα λες για τον Ολυμπιακο,
ενας υβριστης και τρομοκρατης των πληκτρων εισαι,κοιτα τα χαλια σου και να μην προκαλεις και ασε τα γλειψιματα δικεφαλο καφενειο

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Θελετε ποιοτητα και να το παρετε στα χαρτια ε?
Ρουλες Βροχοπουλου :2funny:
Για το ποιος εφαγε πούτσα είναι γνωστό. Αλλά 1.250.000 η κάθε φορά λίγο ακριβά δεν είναι να πληρώσουμε? κάντε μας μία έκπτωση και θα σας γνωρίσουμε και σε φίλους μας πέιτε του Σωκράτη. Πάντως΄αν και ακριβοί, το ευχαριστηθήκαμε. Χαλάλι σας.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Για το ποιος εφαγε πούτσα είναι γνωστό. Αλλά 1.250.000 η κάθε φορά λίγο ακριβά δεν είναι να πληρώσουμε? κάντε μας μία έκπτωση και θα σας γνωρίσουμε και σε φίλους μας πέιτε του Σωκράτη. Πάντως΄αν και ακριβοί, το ευχαριστηθήκαμε. Χαλάλι σας.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  
α ρε ντεμινιο βανδη,ποτε θα δεις πρωταθλημα?
ΠΟΤΕ

ΥΓ Στο βαζελο και καλα θες να μας συστησεις?
Εφαγε τα 4 παστελια του οπως και συ και ισιωσες

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
α ρε ντεμινιο βανδη,ποτε θα δεις πρωταθλημα?
ΠΟΤΕ
με αποστόμωσες πραγματικά!!! Οσο για την εικόνα ΡΙΜΠΟ VS ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ έχω κάτι καλύτερο. ΚΟΚΑΛΗΣ VS ΣΑΡΡΗ. Αλλά τον έφαγε η Σαρρή τον Χο ΧΟ ΧΟ. Περισσότερα ζήτησε...

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πολύς ντόρος γίνεται για το ..τίποτα.Το "πρωτάθλημα" αυτό χαρακτηρίστηκε "πέτσινο" από την πλειοψηφία των φιλάθλων αλλά και αρκετούς Ολυμπιακούς που έχουν μάθει να κερδίζουν τους αγώνες εντός των γηπέδων.Και πέτσινο θα μείνει στη μνήμη όλων.Και για να το τεκμηριώσω αλλά χωρίς να θέλω να ξανανοίξω αυτήν την κουβέντα,μπορούσαν κα αφαιρέσουν όχι 4 αλλά 44 βαθμούς από την Καλαμαριά,χωρίς όμως να δώσουν τους βαθμούς στην ομάδα που ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου τους έχασε.Τώρα για εμάς,ας είχαμε πάρει ορισμένα αποτελέσματα που θέλαμε κι ας μην αυτοκτονούσαμε-βλ. Άρη,Αστέρα,Πανιώνιο(0-3 στο 30'!!!!!),και τώρα δεν θα ασχολούμαστε ούτε με CAS  ούτε με παράγκες,που ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ..Αυτά..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Kαλησπέρα φίλοι!

Υπενθυμίζω την παροιμία:

"Είδε ο τρελλός το μεθυσμένο και φοβήθηκε"

Και το τετράστιχο:

"Τον μα..κα κι αν γαμήσεις
μη νομίζεις πως θα χύσεις
κι ας ποστάρει κι ας καυχιέται
ΑΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ"

Μην ασχολείστε ρε σεις!

(Εννοείται πως ΔΕΝ θα μπω σε διάλογο με το σκουπίδι. ΔΕΝ θα απαντήσω, Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ κι αν γράψει αυτός ή οι κλώνοι του. ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πολύς ντόρος γίνεται για το ..τίποτα.Το "πρωτάθλημα" αυτό χαρακτηρίστηκε "πέτσινο" από την πλειοψηφία των φιλάθλων αλλά και αρκετούς Ολυμπιακούς που έχουν μάθει να κερδίζουν τους αγώνες εντός των γηπέδων.Και πέτσινο θα μείνει στη μνήμη όλων.Και για να το τεκμηριώσω αλλά χωρίς να θέλω να ξανανοίξω αυτήν την κουβέντα,μπορούσαν κα αφαιρέσουν όχι 4 αλλά 44 βαθμούς από την Καλαμαριά,χωρίς όμως να δώσουν τους βαθμούς στην ομάδα που ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου τους έχασε.Τώρα για εμάς,ας είχαμε πάρει ορισμένα αποτελέσματα που θέλαμε κι ας μην αυτοκτονούσαμε-βλ. Άρη,Αστέρα,Πανιώνιο(0-3 στο 30'!!!!!),και τώρα δεν θα ασχολούμαστε ούτε με CAS  ούτε με παράγκες,που ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ..Αυτά..
Για να βάζετε μυαλό οι αρρωστημένοι.
Εσείς στην ΑΕΚ έχετε κάτσει σε ένα αποτέλεσμα και ξεχνατε τα πάντα. Ξεχνάτε που φωνάζατε όλη τη χρονιά για το Λυμπερόπουλο πως σερνότανε. Ξεχνάτε τις πουστίτσες που σας έκανε ο ΠΑΟ. Ξεχνάτε πως παραδέχτηκε ο Πρόεδρός σας ο ίδιος πως δεν το αξίζατε και δεν ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ!! (δική του δήλωση). Ξεχνάτε πως αλλάξατε προπονητή επειδή δεν παίζατε καλά. Ξεχνάτε πως βρίζατε στην αρχή τον Κωστενογλου που τον βάφτισε ο Ντέμης προπονητή χωρίς εμπειρία καμιά. Να μου εξηγήσει κάποιος τι διαφορετικό είχε η κίνηση αυτή σε σχέση με όσα έχει κάνει ο Κόκκαλης τόσα χρόνια. Το ίδιο ακριβώς ήτανε! (αλλά εδώ εσείς οι "αντικειμενικοί" θα βρείτε φυσικά ελαφρυντικά)
Ξεχνάτε που γίνατε ρόμπα στην Ευρώπη για άλλη μια φορά(τα δικά σας δεν τα βλέπετε τα χάλια, σας αρεσει να κρίνετε τις εμφανίσεις των άλλων). Ξεχνάτε που κάθε χρόνο αλλάζει στρατηγική ο Βανδής. Πότε με γέρους, πότε με νέους, πότε με φιλόσοφους, πότε με φερέλπηδες προπονητές, μια πορεία κανονική δεν έχει.
Ξεχνάτε τις παπαριές που έκανε ο Ρίμπο στον Κωστένογλου μόλις έναν αγώνα πριν την 4αρα σε βάρος μας. Και να είστε σίγουροι πως αν ο Δώνης δεν τον έχει Θεό στη θητεία του, θα του κάνει το βίο αβίωτο. Όλα τα ξεχνάτε απλά και μόνο για να μας την πείτε για τον Κόκκαλη.
Και τι έγινε ρε αδερφέ;
Ο Κόκκαλης έχει την επιχείρησή του. Και θέλει να βγάλει λεφτά. Εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός λόγω Κόκκαλη, αλλά θα υπερασπίζομαι ό,τι θεωρώ δίκαιο από τη στιγμή που βλέπω να λέγονται μαλακίες.
Μάλιστα, μιλάει τώρα και ο Παλερμο....ξαφνικά ξεβράχνιασε και ο ΠΑΟΚ; Σηκώθηκε από το χώμα; Και μιλάει σαν τι; Σαν μεγάλη ομάδα; Να γελάσω βροντερά; Γιατί αυτοί έχουν την εντύπωση πως όσο περισσότερες φασαρίες κανουνε και όσο περισσότερο ξύλο ρίξουνε τόσο μεγαλύτερη ομάδα είναι. Και του λέω πως τότε η μεγαλύτερη ομάδα είναι η Δάφνη στο μπάσκετ. Οι οπαδοί της΄κυκλοφορύν με ένα ματσούκι δεξιά αριστερά.
Χαλαρώστε...
Και απολαύστε το.
Όπως θα απολαύσουμε κι εμείς την απόφαση του Κρόκους να κρατήσει τον Σεγκούρα σαν πρώτο. Είπαμε να τον κρατήσει, προφέσσορας και λοιπά όλα καλά, αλλά όχι και πρώτο προπονητή ρε μάστορα.
Κι εσείς κιτρινοι φίλοι μας, που ξεχνάτε τα όργια που κάνει σε βάρος σας ο ΠΑΟ, ξεχνάτε τις τεσσάρες από εκείνον γιατί σας βολεύει να θυμάστε τις τεσσάρες που ρίχνετε (και καλά κάνετε) σκεφτείτε λιγάκι τι ομάδα θα φτιάξει ο πρόεδράς σας.
Ο Κόκκαλης και κάθε Κόκκαλης κάνει τη δουλειά του. Ο δικός σας που πρώτα σας έδωσε στεγνά (και καλά έκανε) και μετά εκεί που έφτυσε γλείφει, ο κωλοτούμπας...κάνει τη δουλειά του; Και με ποιανού χρήματα;
Ασχετο...στα ψηλά πέρασε που ο Βωβός είναι τσιράκι του Γιαννάκη του Σωφέρ, ε;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Για να βάζετε μυαλό οι αρρωστημένοι.
Εσείς στην ΑΕΚ έχετε κάτσει σε ένα αποτέλεσμα και ξεχνατε τα πάντα. Ξεχνάτε που φωνάζατε όλη τη χρονιά για το Λυμπερόπουλο πως σερνότανε. Ξεχνάτε τις πουστίτσες που σας έκανε ο ΠΑΟ. Ξεχνάτε πως παραδέχτηκε ο Πρόεδρός σας ο ίδιος πως δεν το αξίζατε και δεν ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ!! (δική του δήλωση). Ξεχνάτε πως αλλάξατε προπονητή επειδή δεν παίζατε καλά. Ξεχνάτε πως βρίζατε στην αρχή τον Κωστενογλου που τον βάφτισε ο Ντέμης προπονητή χωρίς εμπειρία καμιά. Να μου εξηγήσει κάποιος τι διαφορετικό είχε η κίνηση αυτή σε σχέση με όσα έχει κάνει ο Κόκκαλης τόσα χρόνια. Το ίδιο ακριβώς ήτανε! (αλλά εδώ εσείς οι "αντικειμενικοί" θα βρείτε φυσικά ελαφρυντικά)
Ξεχνάτε που γίνατε ρόμπα στην Ευρώπη για άλλη μια φορά(τα δικά σας δεν τα βλέπετε τα χάλια, σας αρεσει να κρίνετε τις εμφανίσεις των άλλων). Ξεχνάτε που κάθε χρόνο αλλάζει στρατηγική ο Βανδής. Πότε με γέρους, πότε με νέους, πότε με φιλόσοφους, πότε με φερέλπηδες προπονητές, μια πορεία κανονική δεν έχει.
Ξεχνάτε τις παπαριές που έκανε ο Ρίμπο στον Κωστένογλου μόλις έναν αγώνα πριν την 4αρα σε βάρος μας. Και να είστε σίγουροι πως αν ο Δώνης δεν τον έχει Θεό στη θητεία του, θα του κάνει το βίο αβίωτο. Όλα τα ξεχνάτε απλά και μόνο για να μας την πείτε για τον Κόκκαλη.
Και τι έγινε ρε αδερφέ;
Ο Κόκκαλης έχει την επιχείρησή του. Και θέλει να βγάλει λεφτά. Εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός λόγω Κόκκαλη, αλλά θα υπερασπίζομαι ό,τι θεωρώ δίκαιο από τη στιγμή που βλέπω να λέγονται μαλακίες.
Μάλιστα, μιλάει τώρα και ο Παλερμο....ξαφνικά ξεβράχνιασε και ο ΠΑΟΚ; Σηκώθηκε από το χώμα; Και μιλάει σαν τι; Σαν μεγάλη ομάδα; Να γελάσω βροντερά; Γιατί αυτοί έχουν την εντύπωση πως όσο περισσότερες φασαρίες κανουνε και όσο περισσότερο ξύλο ρίξουνε τόσο μεγαλύτερη ομάδα είναι. Και του λέω πως τότε η μεγαλύτερη ομάδα είναι η Δάφνη στο μπάσκετ. Οι οπαδοί της΄κυκλοφορύν με ένα ματσούκι δεξιά αριστερά.
Χαλαρώστε...
Και απολαύστε το.
Όπως θα απολαύσουμε κι εμείς την απόφαση του Κρόκους να κρατήσει τον Σεγκούρα σαν πρώτο. Είπαμε να τον κρατήσει, προφέσσορας και λοιπά όλα καλά, αλλά όχι και πρώτο προπονητή ρε μάστορα.
Κι εσείς κιτρινοι φίλοι μας, που ξεχνάτε τα όργια που κάνει σε βάρος σας ο ΠΑΟ, ξεχνάτε τις τεσσάρες από εκείνον γιατί σας βολεύει να θυμάστε τις τεσσάρες που ρίχνετε (και καλά κάνετε) σκεφτείτε λιγάκι τι ομάδα θα φτιάξει ο πρόεδράς σας.
Ο Κόκκαλης και κάθε Κόκκαλης κάνει τη δουλειά του. Ο δικός σας που πρώτα σας έδωσε στεγνά (και καλά έκανε) και μετά εκεί που έφτυσε γλείφει, ο κωλοτούμπας...κάνει τη δουλειά του; Και με ποιανού χρήματα;
Ασχετο...στα ψηλά πέρασε που ο Βωβός είναι τσιράκι του Γιαννάκη του Σωφέρ, ε;;
ελα ρε τι τους ξυπνας.αστους να βριζουν τον κοκκαλη.και να παρει η αεκ κλειτον να τον βαζει ο δωνης βασικο και να ναι παγκο ο ριμπο...α πα πα ντουσαν μου θυμιζει...αστους εκει ειναι χαρουμενοι ρε οι ηθικοι.νικησαν τον ολυμπιακο.βουλγαροι καταντησαν.μια φορα γηπεδο με γαυρο και αν κερδισουμε φιλλλλλλλλλλλαρακι ειναι πετυχημενη η χρονια σε λλλλλλλλλλεω.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαλησπέρα φίλοι!

Υπενθυμίζω την παροιμία:

"Είδε ο τρελλός το μεθυσμένο και φοβήθηκε"

Και το τετράστιχο:

"Τον μα..κα κι αν γαμήσεις
μη νομίζεις πως θα χύσεις
κι ας ποστάρει κι ας καυχιέται
ΑΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ"

Μην ασχολείστε ρε σεις!

(Εννοείται πως ΔΕΝ θα μπω σε διάλογο με το σκουπίδι. ΔΕΝ θα απαντήσω, Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ κι αν γράψει αυτός ή οι κλώνοι του. ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ)
Λοιπον ΒΛΑΚΑ , επειδη καταλαβαινω οτι στα Γυμναστήρια  το "εχεις καψει"  (για να "ψευτο-φουσκωσεις) αν ειχες ποτε, στα ξαναλεω....
Στο site γράφω  για την ΚΑΥΛΑ μου και μόνο δεν έχω να κερδίσω ΤΙΠΟΤΑ, και ούτε εχω πρόθεση να πείσω κάποιον για την ορθότητα, η την εγκυρότητα των λόγων μου.
Το ίδιο αναμένω και από τους άλλους…..
ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μου πει τι να γραφω και που να το Γραφω, υπάρχουν αρμόδιοι να με κόψουν αν νομίζουν ότι χρειάζεται.
ΠΙΘΗΚΟΚΟΤΑ σου είπα και την άλλη φορά ότι αν θέλεις κάτι από έμενα στείλε pm να το κανονίσουμε, ΜΙΑ και καλή αλλά εσύ συνεχίζεις να ψελλίζεις –μουγκρίζεις ασυναρτησίες και Συκοφαντίες ….Παρεμπίπτοντος θα σου πω και κάτι μπας και βάλεις μυαλό αμόρφωτο ΓΟΥΡΟΥΝΙ του γυμναστηρίου :2funny: .
Ο Τσωρτσιλ κάποτε σε μια λογομαχία είχε πει σε  μια κυρία
- Είστε άσχημη!
- Και σεις είστε μεθυσμένος! απάντησε εκεινη
- Ναι, αλλά τουλάχιστον εγώ αύριο θα είμαι ξεμέθυστος!
Το ίδιο ισχύει και για σένα ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ εγώ αύριο θα ειμαι ξεμέθυστος αλλά εσύ ένα αποτυχημένο άξεστο τραμπουκικο γουρούνι.
Αν αυτα που λεω ΔΕΝ σου αρεσουν η ΔΕΝ μπορεις να τα καταλαβεις .....Απλα Μουγκρισε η ΚΛΑΨΕ ....

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε τι τους ξυπνας.αστους να βριζουν τον κοκκαλη.και να παρει η αεκ κλειτον να τον βαζει ο δωνης βασικο και να ναι παγκο ο ριμπο...α πα πα ντουσαν μου θυμιζει...αστους εκει ειναι χαρουμενοι ρε οι ηθικοι.νικησαν τον ολυμπιακο.βουλγαροι καταντησαν.μια φορα γηπεδο με γαυρο και αν κερδισουμε φιλλλλλλλλλλλαρακι ειναι πετυχημενη η χρονια σε λλλλλλλλλλεω.
Ενώ εσείς διώξατε τον Λεμονή επειδή παίζατε καλή μπάλλα!! Θα μας τρελλάνετε ρεεεε. Αντε χαρείτε το χαρτοσημασμένο που πήρατε και αστε μας.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Επισκέπτης
Ελπίζω από το ποστ μου- που πιστεύω πως διάβασες- πως δεν απευθύνεις σε μένα αυτόν το χαρακτηρισμό...
Σε εσένα απευθύνεται Ναύαρχε! :cool2:
Ο συγκεκριμένος τύπος είναι ένας απο τούς 2-3 στον πλανήτη που τα ξέρουν όλα σε οποιοδήποτε θέμα! :jerking:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ενώ εσείς διώξατε τον Λεμονή επειδή παίζατε καλή μπάλλα!! Θα μας τρελλάνετε ρεεεε. Αντε χαρείτε το χαρτοσημασμένο που πήρατε και αστε μας.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
φιλε εμεις τον τακη τον θελαμε.το αφεντικο τον εδιωξε.μην παραμυθιαζεσε ολα ειναι επικοινωνιακα τρικ.να κρατηθει ο κοσμος.αλλωστε εμας μεγαλυτερο καλο η τεσσαρα και τα καραγκιοζιλικια του ριμπο δεν μπορουσαν να μας κανουν,μας αφυπνισε και θα το χαναμε.και μονο και μονο οτι ο ριμπο που χει τοσους τιτλους και εχει παιξει τοσα ντερμπι στεκεται στην τεσσαρα αυτο μας ανυψωνει ξερεις ποσο?μας δινει τοση αξια οση εχουν η μπαρτσα και η μιλαν μαζι.σκεψου το λιγο.εχει κανει σημαια μια τεσσαρα σε ενα πρωταθλημα που ρθε και επαιξε γιατι στη μπολτον θελαν να τον δοκιμασουν πρωτα.αλλοιως θα πηγαινε εκει φυσικα.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Με θεληματικό πιγούνι και αραιά μπροστινά δόντια...

Θα μπορούσε να είναι σενάριο σαπουνόπερας και ως τέτοιο θα το παρουσιάσω, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή πως την τελευταία φορά που είδα δύο κολλητά επεισόδια σαπουνόπερας, ήταν τότε που η Καρολάιν Σπένσερ επηδιότουνα με τον Ριτζ Φόρεστερ.

Διευκρινίζω, επίσης, πως δεν τα είδα γιατί "ψηνόμουν" για "τόλμη κι ανοησία", αλλά γιατί προσπαθούσα να διαπιστώσω τι διάβολο είχε πάνω του αυτός ο Ριτζ κι ήταν ερωτευμένη μαζί του η μισή Ελλάδα και μεταξύ όλων αυτών των ημίτρελων γυναικών, η "δική μου" η Ελένη.

Ναι, ομολογώ πως πριν το γάμο (τό΄ σωσα;) κάθε φορά ερωτευόμουν για πάντα, όπως λέει κι ο Βασίλης...κλικ

Ποια είναι στα απαραίτητα στοιχεία κάθε σαπουνόπερας; Μόνο σαπούνια και όπερα δεν χρειάζεται! Απαιτούνται, όμως, μίση, πάθη, δολοπλοκίες, ίντριγκες, φιλοδοξίες, δουλειές κάτω από το τραπέζι, καλοί και κακοί και, φυσικά, αμέτρητα θεληματικά πιγούνια, στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί καμία γυναίκα.

Από τη σαπουνόπερα που ακολουθεί, έχω αφαιρέσει τις γυναίκες, για ευνόητους λόγους. Το σενάριό της κυκλοφορεί τελευταία στην πιάτσα, όμως ακριβώς επειδή θυμίζει σαπουνόπερα, πιο πιθανό είναι να το δούμε κάποια στιγμή στην τιβί στη θέση της "Μαρίας που - κομμάτια να γίνει - βλέπεται", παρά γραμμένο στον Τύπο.

Tόλμη κι ανοησία
Λιγότερη τόλμη και περισσότερη ανοησία χρειαζόταν το θελημετικό πιγούνι του Ριτζ για να ερωτευτεί την Καρολάιν...
Είπαμε, όσο χαμένα κορμιά και να είναι (είμαστε;) οι δημοσιοκάφροι, κάπου στο βάθος βρίσκουμε το δικό μας κορμί και προτιμάμε να το διατηρήσουμε...

Ηταν, λοιπόν, μια μεγάλη επιχείρηση, που σχεδόν κάθε χρόνο έβγαινε πρώτη (στις πωλήσεις) στην Ελλάδα.

Συνήθεια είχε γίνει αυτή η ετήσια επιτυχία, η οποία εορταζόταν κάθε Μάιο, στο τελευταίο επεισόδιο κάθε κύκλου, με μεγάλο γλέντι στο κεντρικό μαγαζί της εταιρίας (κάτι σαν τα ζεϊμπέικα του Στάθη Θεοχάρη στο "Καλημέρα Ζωή").

Φέτος, τα τελευταία επεισόδια της σεζόν είχαν πρωτότυπη πλοκή, όχι μόνο γιατί χρειάστηκαν κάποιοι λογιστικοί συμψηφισμοί (στα τιμολόγια και σε λοιπά έγγραφα που συνολικά ονομάζονται "χαρτιά") για να επιτευχθεί η πρωτιά, αλλά και γιατί υπήρξε έντονη παρουσία του μεγάλου αφεντικού της εταιρίας, του ...Ερικ (δανείζομαι ονόματα από σαπουνόπερα), ο οποίος - σύμφωνα με το σενάριο - είχε αποσυρθεί στις αρχές της σεζόν, αφήνοντας τη διοίκηση και τον έλεγχο σε ομάδα τεχνοκρατών, με επικεφαλής τον γιο του, τον Ριτζ, με το θεληματικό πιγούνι.

Ο Ριτζ κράτησε στη θέση του διευθυντή πωλήσεων τον Θορν, με το θεληματικό πιγούνι και τα αραιά μπροστινά δόντια, ο οποίος είχε οδηγήσει την εταιρία στην πρώτη θέση των πωλήσεων και την περσινή σεζόν, όταν ανέλαβε καθήκοντα στη μέση της, προερχόμενος από άλλη, μικρότερη εταιρία (σε προηγούμενο κύκλο επεισοδίων είχε ξαναβρεθεί στη μεγάλη εταιρία, αλλά έφυγε νύχτα).

Με τον Θορν διευθυντή πωλήσεων, η εταιρία κατάφερε φέτος για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, να πιάσει έναν μεγαλύτερο στόχο και να κάνει αξιόλογες εξαγωγές στην Ευρώπη. Ομως, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την πρώτη θέση εντός συνόρων (στις πωλήσεις είπαμε), είχαμε παρέμβαση του μεγάλου αφεντικού, του Ερικ...

Ο Ερικ, βλέποντας αντίπαλες εταιρίες να απειλούν τον βασικό του στόχο, την πρωτιά στις εντός συνόρων πωλήσεις...

α) Εβαλε τους λογιστές να κοιτάξουν τα "χαρτιά" και...
β) Απευθύνθηκε σε παλιούς "συνεργάτες", οι οποίοι δεν μιλούν τη γλώσσα των τεχνοκρατών της διοίκησης, αλλά εκείνη της πιάτσας, την οποία γνωρίζει απ΄ έξω κι ανακατωτά ο Ερικ.

Ανάμεσα σε αυτούς τους συνεργάτες, ήταν και ο ιδιοκτήτης μιας εταιρίας από την επαρχία, οι ...αγορές της οποίας θα μπορούσαν να κρίνουν την πρωτιά στις πωλήσεις.

"Δεν θέλω να αγοράσεις από αυτούς. Θέλω να αγοράσεις μόνο από μένα, για να βγω πρώτος", του είπε ο Ερικ του επαρχιώτη, τον οποίο θα ονομάσουμε Κρις.

"Εντάξει. Θέλω μίζα ένα μύριο ευρώπουλα για μένα και να απολύσεις τον διευθυντή πωλήσεων", απάντησε ο Κρις.

"Μα έχει κάνει πολύ καλή σεζόν. Ανέβασε τις πωλήσεις στην Ευρώπη, τον αγαπάει ο κόσμος. Με ποια δικαιολογία να τον διώξω;", ανταπάντησε ο Ερικ, σε ένα επεισόδιο με πολύ ίντριγκα.

"Ξέρεις εσύ. Πάντως, εγώ αυτόν τον ντιγκιντάγκα, δεν τον κάνω μάγκα. Μην ξεχνάς ότι πέρυσι με παράτησε πριν το επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς, για να έρθει να δουλέψει σε σένα", είπε αποφασιστικά ο Κρις, χωρίς να αφήνει περιθώρια για αντιρρήσεις.

"Εντάξει, κάτι θα του χρεώσω", είπε ο Ερικ, κλείνοντας την κουβέντα και το ντιλ.

Λίγες μέρες αργότερα, σε ένα από τα επεισόδια με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση της σεζόν, ο Ερικ απέλυσε με συνοπτικές τον Θορν (επειδή "έχει αραιά δόντια") και για να μην μπει σε μεγαλύτερα έξοδα, πέρα από τη μίζα του ενός μυρίου ευρώπουλων, αποφάσισε να μην προσλάβει νέο διευθυντή πωλήσεων, αλλά να αναθέσει το πόστο προσωρινά σε έναν οικονομικό μετανάστη από την Ισπανία, τον Χοσέ, ο οποίος ήδη εργαζόταν στην εταιρία ως εξωφυλαρούχας και παλιά είχε περάσει ένα σκοτάδι από τη σαπουνόπερα "Σάντα Μπάρμπαρα" και την τηλεταινία "Η μάνα του Χοσέ δεν έκλαψε ποτέ".

Τον Χοσέ το τηλεοπτικό κοινό δεν τον συμπάθησε ποτέ, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει συμβόλαιο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και να αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Παράλληλα, ο Ερικ ψάχνει τρόπο να αποκαταστήσει τον φουκαρά τον Θορν, έχοντας τύψεις για τον τρόπο που τον ξαπόστειλε.

Κι επειδή αυτά, όταν είσαι ο Ερικ και πρωταγωνιστείς σε σαπουνόπερες, μπορείς να τα λύσεις ταυτόχρονα σε ένα επεισόδιο, το σενάριο για το κλείσιμο του φετινού κύκλου λέει πως ο νέος διευθυντής πωλήσεων, ο οποίος θα είναι οικονομικός μετανάστης από τη Γερμανία και θα προέρχεται από μικρότερη εταιρία του Λεκανοπεδίου, θα παραχωρήσει τη θέση του σε εκείνη την εταιρία στον Θορν.

Ηδη, μάλιστα, ο Θορν έχει περάσει μια βόλτα (την περασμένη Τετάρτη 30/4) από την εταιρία στην οποία εργάζεται ο γερμανός, ενισχύοντας το σενάριο ...ανταλλαγής.

Μάλιστα, ο σεναριογράφος της σαπουνόπερας λέγεται πως έχει ήδη αποφασίσει πως σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο νέος διευθυντής πωλήσεων της μεγάλης εταιρίας δεν κάνει αξιόλογες εξαγωγές στην Ευρώπη μέχρι τον Νοέμβριο, τότε ο Θορν θα επιστρέψει στο πόστο του διευθυντή πωλήσεων της μεγάλης εταιρίας, καθώς ο Ερικ κάτι του χρωστάει και ο κόσμος συνεχίζει να τον εκτιμάει...

Μέχρι να σταματήσετε να ξοδεύετε το χρόνο σας με σαπουνόπερες, εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

sport.gr

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
36!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom