Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Εχει γεμισει το site,γνωστους αγνωστους....οι οποιοι τηρουν την παραδοση που εχουν οι αλλοι γνωστοι αγνωστοι...φυτρωνουν παντα εκει που δεν τους σπερνουν και γ@μ@νε τα παντα...και το γ@μ@νε,μην το παρετε κυριολεκτικα...μονο μεταφορικα παρτε το..τα εξοδα μεταφορας δικα μου.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
το δικο σου ομως απο τι ξεκιναει? και μην πεις v.
Εγώ δεν έχω άλλο νικ φίλε!!! Τέτοια κόμπλεξ να μου λείπουν!!! Έχεις δει πολλούς να έχουν το ίδιο στυλ γραφής με εμένα; Αν είμαι κλώνος κάποιου σου δίνω 100 ευρώ!!! Εσύ όμως.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε αλφαμουκανεςτατριαδυο πρεπει νασαι πολυ  :jerking: :jerking: :jerking:
τελικά πρέπει να είσαι και πολύ Λαζόπουλος,
δεν έχεις στην ζωή σου να κάνεις κάτι ποιο δημιουργικό? τελικά όταν θα φας το κέρατο να δούμε που θα κλαις με μαύρα χάλια δίκιο είχα που κάποτε έγραψα για τα κόκαλα κάποιου που θα τρίζουν... 

για τον λεβέντη του..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Εισαγγελέας είμαι γιατί???

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Ρε μεθύστακα, άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε που είσαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ που ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...  :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Και φοβάσαι ή ντρέπεσαι να μπεις με το κανονικό νικ σου?  :2funny: :2funny: :2funny:

Έγραψε ο ποιητής για σένα:

"Μαζί μου ασχολείσαι
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?"

:2funny: :2funny: :2funny:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μεθύστακα, άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε που είσαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ που ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...  :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Και φοβάσαι ή ντρέπεσαι να μπεις με το κανονικό νικ σου?  :2funny: :2funny: :2funny:

Έγραψε ο ποιητής για σένα:

"Μαζί μου ασχολείσαι
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?"

ο Λεβέντης του site...

για λύπηση είναι το νούμερο...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Nούμερο ο spirosboufos :huh: υπερβολές... :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεεε....αυτός δεν είναι κλώνος...δέντρο ολόκληρο είναι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρεεεεεεε....αυτός δεν είναι κλώνος...δέντρο ολόκληρο είναι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα πω το ίδιο με αυτό που είπα το απόγευμα με κάποια παραλλαγή!
Είναι κάποιοι που γράφονται η διπλογράφονται στο σαιτ μόνο και μόνο για να βρίζουν και να λένε τις ίδιες και τις ίδιες ηλιθιότητες! Όλη τους η ζωή είναι η ομάδα τους και είναι λογικό απο την στιγμή που το βιοτικό και μορφωτικό τους επίπεδο είναι σε τραγικά χαμηλά επίπεδα! Είναι τα άτομα που διαλέγουν τους προσωπικούς τους φίλους με βάση τι ομάδα είναι, πραγματικά δεν είναι για να ασχολούμαστε κάποιοι απο εμάς που είμαστε οπαδοί απο διάφορες ομάδες και μπορούμε να κάνουμε τον χαβαλε μας!

Υ.Γ1 Μερικοί από εσάς βρίζατε τον arion για τους κλώνους του και τώρα κάνετε εσείς το ίδιο!
Υ.Γ2 talos είσαι έτοιμος? Έρχομαι!!! :knockinb:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Θα ξαναποστάρει το ΑΜΕΑ το "4" και τον "αυτοκράτορα του κώλου"  :think:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Είχε πάει το αδελφάκι μου στο γήπεδο (είναι βάζελος παναθεμά τον) και μου είπε πως μερικοί έδειξαν στον Ρίμπο τα τέσσερα. Ισχύει ?
Πάντως οι δηλώσεις του Κωστένογλου πως "οι άλλοι θα βλέπουν τις πλάτες μας" είναι απαράδεκτες και υβριστικές ...είναι γνωστό βέβαια πως η ύβρις τιμωρείται.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα πω το ίδιο με αυτό που είπα το απόγευμα με κάποια παραλλαγή!
Είναι κάποιοι που γράφονται η διπλογράφονται στο σαιτ μόνο και μόνο για να βρίζουν και να λένε τις ίδιες και τις ίδιες ηλιθιότητες! Όλη τους η ζωή είναι η ομάδα τους και είναι λογικό απο την στιγμή που το βιοτικό και μορφωτικό τους επίπεδο είναι σε τραγικά χαμηλά επίπεδα! Είναι τα άτομα που διαλέγουν τους προσωπικούς τους φίλους με βάση τι ομάδα είναι, πραγματικά δεν είναι για να ασχολούμαστε κάποιοι απο εμάς που είμαστε οπαδοί απο διάφορες ομάδες και μπορούμε να κάνουμε τον χαβαλε μας!

Υ.Γ1 Μερικοί από εσάς βρίζατε τον arion για τους κλώνους του και τώρα κάνετε εσείς το ίδιο!
Υ.Γ2 talos είσαι έτοιμος? Έρχομαι!!! :knockinb:
υπάρχει και διαφορά από κλώνο με κλώνο πχ. κάτι παλικάρια κάνουν κλώνους μόνο και μόνο για να κάνουν προσωπικές επιθέσεις και εκμεταλλεύονται την ασυλία που έχουν και άλλοι κάνουν κλώνους λόγο του ότι κάποιοι εδώ τους πέταξαν εκτός εξ αιτίας αυτών που το παίζουν μάγκες απολαμβάνοντας την προστασία κάποιων και κάνουν κλώνους περισσότερο για να μην χάσουν την επαφή με κάποιους που έχουν μαζί τους αποκτήσει μια φιλία...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
υπάρχει και διαφορά από κλώνο με κλώνο πχ. κάτι παλικάρια κάνουν κλώνους μόνο και μόνο για να κάνουν προσωπικές επιθέσεις και εκμεταλλεύονται την ασυλία που έχουν και άλλοι κάνουν κλώνους λόγο του ότι κάποιοι εδώ τους πέταξαν εκτός εξ αιτίας αυτών που το παίζουν μάγκες απολαμβάνοντας την προστασία κάποιων και κάνουν κλώνους περισσότερο για να μην χάσουν την επαφή με κάποιους που έχουν μαζί τους αποκτήσει μια φιλία...
ο σπαρτακος και οι υψηλες αναλυσεις :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom