Δεν έχουν τι να πούνε και βγάλανε μέχρι και εμένα κλώνο οι γαμιάδες Τούρκων!!!καλημέρα και από εμένα τι τραβάμε με τα νούμερα καλά είχαμε ηρεμήσει τόσες ημέρες που την είχαμε κάνει για Πάσχα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλά που έρχεται και καλοκαίρι να την κάνουμε κανένα μήνα να ξενερώσουμε με τα νούμερα που πλέξαμε...Δεν έχουν τι να πούνε και βγάλανε μέχρι και εμένα κλώνο οι γαμιάδες Τούρκων!!!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πάμε γιαwww.smilies.4-user.de] ][url=http://www.smilies.4-user.de] [/url[/URL]]real fm και Νίκος Χατζηνικολάου χτες: Η ΑΕΚ σήμερα θέλει να νικήσει και να αποδείξει ότι άξια πήρε την δεύτερη θέση...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα τσιράκια του κρόκους..
www.smilies.4-user.de] [/url]
www.smilies.4-user.de] [/url]
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Ριβλντο μου θέλατε!!! Δειτε τον τωρα να περπαταει και να περιμενει καμια στημενη φάση να γίνει ηρωας!!!
και η αμυνα ηταν ακομη στο κατσικάκι!! ειδες για να μην τους πληρωνει ο Τζιγγερ, παναλαφροι χθες οι βάζελοι. Πως να γεμισουν το πασχαλινο τραπέζι??
και η αμυνα ηταν ακομη στο κατσικάκι!! ειδες για να μην τους πληρωνει ο Τζιγγερ, παναλαφροι χθες οι βάζελοι. Πως να γεμισουν το πασχαλινο τραπέζι??
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
ΑΕΚ γερα πρωκταθλημα ξανα...
κοιταξου στο καθρεφτη,και ξεκινα την προπονηση.....Δε "μιλάω" σε μαλάκες.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έχεις πείρα εσύ φαίνεται....κοιταξου στο καθρεφτη,και ξεκινα την προπονηση.....
πεταχτηκε και η τσουτσου......έχεις πείρα εσύ φαίνεται....
Επισκέπτης
Kαλά τα πάει όμως, ήδη έχει 7 ποστ και είναι όλα εδώ!έχεις πείρα εσύ φαίνεται....
Mπράβο συνέχισε έτσι!
Καλημέρα!
Οι απόγονοι-κλώνοι είναι ΔΙΠΛΑ ανάξιοι λόγου. ;)
Αφού δεν έχουν τα @@ να εμφανιστούν με το κανονικό τους nick είναι σα να μην υπάρχουν
Η απάντηση στην κόκκινη ΛΟΥΛΟΥ (αν τη λογάριαζε κανείς ως άνθρωπο) θα ήταν "έλα να μας τα πεις κι από κοντά". Αλλά παραμένει θεωρητική. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ;)
Αφού δεν έχουν τα @@ να εμφανιστούν με το κανονικό τους nick είναι σα να μην υπάρχουν
Η απάντηση στην κόκκινη ΛΟΥΛΟΥ (αν τη λογάριαζε κανείς ως άνθρωπο) θα ήταν "έλα να μας τα πεις κι από κοντά". Αλλά παραμένει θεωρητική. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ;)
Επισκέπτης
ρε τι μας ειπες τωρα.ναι ρε τρεμουν οι γλουτοι μου και δε βαζω το πραγματικο nick μου μην με κανετε ντα.αντε βρε ρεντικολο....αντε παιξε με τα κουβαδακια σου...Καλημέρα!
Η απάντηση στην κόκκινη ΛΟΥΛΟΥ (αν τη λογάριαζε κανείς ως άνθρωπο) θα ήταν "έλα να μας τα πεις κι από κοντά". Αλλά παραμένει θεωρητική. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ;) :coo
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ότι πει ο παπαράτος7ρε τι μας ειπες τωρα.ναι ρε τρεμουν οι γλουτοι μου και δε βαζω το πραγματικο nick μου μην με κανετε ντα.αντε βρε ρεντικολο....αντε παιξε με τα κουβαδακια σου...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ειδες ε?....πετάχτηκε.....και εσυ τι έκανες?..την έπιασες?....αγόρι μου εσύ...πεταχτηκε και η τσουτσου......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις