Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλημέρα και από εμένα τι τραβάμε με τα νούμερα καλά είχαμε ηρεμήσει τόσες ημέρες που την είχαμε κάνει για Πάσχα...
Δεν έχουν τι να πούνε και βγάλανε μέχρι και εμένα κλώνο οι γαμιάδες Τούρκων!!! :2funny: :cheesy: :uglystupid:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχουν τι να πούνε και βγάλανε μέχρι και εμένα κλώνο οι γαμιάδες Τούρκων!!! :2funny: :cheesy: :uglystupid:
καλά που έρχεται και καλοκαίρι να την κάνουμε κανένα μήνα να ξενερώσουμε με τα νούμερα που πλέξαμε...

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
real fm και Νίκος Χατζηνικολάου χτες: Η ΑΕΚ σήμερα θέλει να νικήσει και να αποδείξει ότι άξια πήρε την δεύτερη θέση...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Ριβλντο μου θέλατε!!! Δειτε τον τωρα να περπαταει και να περιμενει καμια στημενη φάση να γίνει ηρωας!!!

και η αμυνα ηταν ακομη στο κατσικάκι!! ειδες για να μην τους πληρωνει ο Τζιγγερ, παναλαφροι χθες οι βάζελοι. Πως να γεμισουν το πασχαλινο τραπέζι??

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλημέρα! :)

Οι απόγονοι-κλώνοι είναι ΔΙΠΛΑ ανάξιοι λόγου.  ;)

Αφού δεν έχουν τα @@ να εμφανιστούν με το κανονικό τους nick είναι σα να μην υπάρχουν  :sunglasses:

Η απάντηση στην κόκκινη ΛΟΥΛΟΥ (αν τη λογάριαζε κανείς ως άνθρωπο) θα ήταν "έλα να μας τα πεις κι από κοντά". Αλλά παραμένει θεωρητική. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ;) :sunglasses:

Επισκέπτης
cwlogo_new_small.jpg

starwars_attackoftheclones_18.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aeratos7

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα! :)

Οι απόγονοι-κλώνοι είναι ΔΙΠΛΑ ανάξιοι λόγου.  ;)

Αφού δεν έχουν τα @@ να εμφανιστούν με το κανονικό τους nick είναι σα να μην υπάρχουν  :sunglasses:

Η απάντηση στην κόκκινη ΛΟΥΛΟΥ (αν τη λογάριαζε κανείς ως άνθρωπο) θα ήταν "έλα να μας τα πεις κι από κοντά". Αλλά παραμένει θεωρητική. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ;) :coo
ρε τι μας ειπες τωρα.ναι ρε τρεμουν οι γλουτοι μου και δε βαζω το πραγματικο nick μου μην με κανετε ντα.αντε βρε ρεντικολο....αντε παιξε με τα κουβαδακια σου... :piss:  :jerking:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε τι μας ειπες τωρα.ναι ρε τρεμουν οι γλουτοι μου και δε βαζω το πραγματικο nick μου μην με κανετε ντα.αντε βρε ρεντικολο....αντε παιξε με τα κουβαδακια σου... :piss:  :jerking:
ότι πει ο παπαράτος7

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Πως γίνεται και το στυλ γραφής όλων αυτών των κλώνων είναι το στυλ του γραφικού αλκοολικού απόγονου :think: :think: :think:

Μπα..........

Σύμπτωση θα είναι  ;)  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.054
Πόντοι
12.056
Aλλος πινει αλλος μεθαει εδω μεσα.. :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
alfa που εισαι φιλε?χρονια πολλα.μολις γυρισα ξερεις απο που... :grouphug: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom