Δεν έχουν τι να πούνε και βγάλανε μέχρι και εμένα κλώνο οι γαμιάδες Τούρκων!!!καλημέρα και από εμένα τι τραβάμε με τα νούμερα καλά είχαμε ηρεμήσει τόσες ημέρες που την είχαμε κάνει για Πάσχα...

Δεν έχουν τι να πούνε και βγάλανε μέχρι και εμένα κλώνο οι γαμιάδες Τούρκων!!!καλημέρα και από εμένα τι τραβάμε με τα νούμερα καλά είχαμε ηρεμήσει τόσες ημέρες που την είχαμε κάνει για Πάσχα...
καλά που έρχεται και καλοκαίρι να την κάνουμε κανένα μήνα να ξενερώσουμε με τα νούμερα που πλέξαμε...Δεν έχουν τι να πούνε και βγάλανε μέχρι και εμένα κλώνο οι γαμιάδες Τούρκων!!!![]()
![]()
![]()
πάμε γιαwww.smilies.4-user.de]real fm και Νίκος Χατζηνικολάου χτες: Η ΑΕΚ σήμερα θέλει να νικήσει και να αποδείξει ότι άξια πήρε την δεύτερη θέση...
κοιταξου στο καθρεφτη,και ξεκινα την προπονηση.....Δε "μιλάω" σε μαλάκες.![]()
έχεις πείρα εσύ φαίνεται....κοιταξου στο καθρεφτη,και ξεκινα την προπονηση.....![]()
πεταχτηκε και η τσουτσου......έχεις πείρα εσύ φαίνεται....
Kαλά τα πάει όμως, ήδη έχει 7 ποστ και είναι όλα εδώ!έχεις πείρα εσύ φαίνεται....
ρε τι μας ειπες τωρα.ναι ρε τρεμουν οι γλουτοι μου και δε βαζω το πραγματικο nick μου μην με κανετε ντα.αντε βρε ρεντικολο....αντε παιξε με τα κουβαδακια σου...Καλημέρα!
Οι απόγονοι-κλώνοι είναι ΔΙΠΛΑ ανάξιοι λόγου. ;)
Αφού δεν έχουν τα @@ να εμφανιστούν με το κανονικό τους nick είναι σα να μην υπάρχουν
Η απάντηση στην κόκκινη ΛΟΥΛΟΥ (αν τη λογάριαζε κανείς ως άνθρωπο) θα ήταν "έλα να μας τα πεις κι από κοντά". Αλλά παραμένει θεωρητική. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ;) :coo
ότι πει ο παπαράτος7ρε τι μας ειπες τωρα.ναι ρε τρεμουν οι γλουτοι μου και δε βαζω το πραγματικο nick μου μην με κανετε ντα.αντε βρε ρεντικολο....αντε παιξε με τα κουβαδακια σου...![]()
![]()
ειδες ε?....πετάχτηκε.....και εσυ τι έκανες?..την έπιασες?....αγόρι μου εσύ...πεταχτηκε και η τσουτσου......
![]()