spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άντε να πάρουν και λίγη χαρά μερικά τρανς από λιμάνι μεριά..
Αχ !!! ναι γλυκιέ μου ....λίγη χαρά μας χρειαζόταν ....Καιρό είχαμε να δούμε Πρασινοκίτρινο Τσίρκο !!!άντε να πάρουν και λίγη χαρά μερικά τρανς από λιμάνι μεριά..
σωστά...τόσο καιρό βλέπαμε...κόκκινο...Αχ !!! ναι γλυκιέ μου ....λίγη χαρά μας χρειαζόταν ....Καιρό είχαμε να δούμε Πρασινοκίτρινο Τσίρκο !!!
Ο μεγάλος καημός του Ντέμη είναι τα διαρκείας...οπότε οι 4άρες δεν κάνουν καλό!Τον Δώνη τον έχει επιβάλει εδώ και καιρό...δεν υπάρχει πρόβλημα! ;)2. παρακαλώ χαλαρώστε...τώρα είναι που θέλει ο Βανδής να χάσει η ΑΕΚ για να δικαιολογήσει την έλευση του Δώνη. Αλλιώς πώς να διώξει τον Κωτσάνογλου;
Εσένα σε περιμένω στους τελικούς του μπάσκετ για να μου λες αυτά που έλεγες πριν τον τελικό στο Ελληνικό!!!Αχ !!! ναι γλυκιέ μου ....λίγη χαρά μας χρειαζόταν ....Καιρό είχαμε να δούμε Πρασινοκίτρινο Τσίρκο !!!
εσύ και μερικοί ακόμα γαύροι για να έρχεστε τακτικά στο θρεντ μας πέρασε καλά το κωλαράκι τους μαζί μας να μας έρχεστε τακτικά εδώ και θα σας δίνουμε χαρες στην σούφρα σας...aek γερα πρωταθλημαξαναους
Εσύ φιλαράκο είσαι πολύ φρέσκος για να κρίνεις τους Ολυμπιακούς που έρχονται σε αυτό το θρεντ.εσύ και μερικοί ακόμα γαύροι για να έρχεστε τακτικά στο θρεντ μας πέρασε καλά το κωλαράκι τους μαζί μας να μας έρχεστε τακτικά εδώ και θα σας δίνουμε χαρες στην σούφρα σας...
ρε αλφαμουκανεςτατριαδυο πρεπει να εισαι πολυXαλαρώστε μάγκες...
Σκάσανε μύτη και οι gay κλώνοι για να προκαλέσουν...Έτσι ώστε να πάρει κάποιος Έλληνας κίτρινη κάρτα. ;)
Έχει γίνει ξανά...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...... ;)
δεν κατάλαβα στον στρατό είμαστε με αυτό το περί νέος να κρίνω? τι θα πει δεν ξέρω τα περισσότερα μέλη που μπαίνουν εδώ το βλέπουν το φόρουμ από έξω πολύ καιρό πριν....Εσύ φιλαράκο είσαι πολύ φρέσκος για να κρίνεις τους Ολυμπιακούς που έρχονται σε αυτό το θρεντ.
Να φροντίζεις να είσαι καλό και ευγενικό παιδί για να κάνουμε χαβαλέ. Όσο για τα κωλαράκια...καλύτερα να κοιτάς τα γυναικεία από δω και στο εξής...
Ο σκοπός είναι να δούμε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο...και με μια νίκη που έκανες εις βάρος μας δεν δικαιολόγησες τη σούπα που έδειξες όλη τη χρονιά.
σωστός ο άλφα....προσέχετεεεεε.........το σύστημα δουλεύει έτσιιιιι.....Xαλαρώστε μάγκες...
Σκάσανε μύτη και οι gay κλώνοι για να προκαλέσουν...Έτσι ώστε να πάρει κάποιος Έλληνας κίτρινη κάρτα. ;)
Έχει γίνει ξανά...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...... ;)
ετσι ειναι οι υπαλληλοι του κοκκαλη, Ιq ραδικιού..οι πουτανες της ευρωπης(7-0)το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος διασκέδασης και έτσι τον βλέπω με όλα τα περί αυτού.....
για μερικούς έχει καταντήσει αποχαύνωση ηλιθιότητα και πάνω από όλα ανάδειξης της καταγωγής τους και της παιδείας τους...