Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
και εσείς στο 88 ισοφαριστήκατε από τον Ηρακλή αλλά δεν μέτρησε το γκολ!!! Αυτή είναι η διαφορά μας!! Επειδή όμως δεν την καταλαβαίνετε εδώ και 11 χρόνια, καληνύχτα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Σε αδικησε και η διαιτησια λοιπον φετος φιλε Αεκτζη ε???Σε αδικησε η διαιτησια ε???Αντε το μαθαμε και αυτο!
Ειστε πολυ μικροψυχοι ρε παιδια!Σκεψου δηλαδη να σου πω οτι στη 4αρα που φαγαμε το πρωτο που βαλατε ηταν οφσαιντ!!!Ναι ηταν αλλα χεστηκα!Γιατι αξιζε να φαω 10 γκολ!
Αχ 14 χρονια ειναι αυτα και συνολικα 11 τιτλοι στην ιστορια σας!Χωρια που σε κοσμο ο Παοκ μαλλον εχει παραπανω!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Σε αδικησε και η διαιτησια λοιπον φετος φιλε Αεκτζη ε???Σε αδικησε η διαιτησια ε???Αντε το μαθαμε και αυτο!
Ειστε πολυ μικροψυχοι ρε παιδια!Σκεψου δηλαδη να σου πω οτι στη 4αρα που φαγαμε το πρωτο που βαλατε ηταν οφσαιντ!!!Ναι ηταν αλλα χεστηκα!Γιατι αξιζε να φαω 10 γκολ!
Αχ 14 χρονια ειναι αυτα και συνολικα 11 τιτλοι στην ιστορια σας!Χωρια που σε κοσμο ο Παοκ μαλλον εχει παραπανω!
καλά σου λέω καληνύχτα. Επιχειρήματα βρέφους. 14 χρόνια και κόσμος!!! Μας αποστόμωσες.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αντιγραφω απο αρθρο της σημερινης SPORTDAY...
Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες,ο Βραζιλιανος παικτης της ΑΕΚ (Ριβαλντο),πηγε να φερει τη χειμερινη μεταγραφικη περιοδο στην ομαδα,εναν ακομη ποδοσφαιριστη,που δεν εφυγε με τις καλυτερες αναμνησεις απο τους ερυθρολευκους το καλοκαιρι και θα ειχε τασεις εκδικησης..Ηθελε δηλαδη να συσπειρωσει στην ΑΕΚ οσους εχουν λογο να μισουν τον Ολυμπιακο..Σε ποιον αναφερομαστε? Μα φυσικα στο ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ!
Το Δεκεμβριο ο Ριμπο τηλεφωνησε στο πρωην συμπαικτη του και του ειπε οτι ανελαβε αυτη τη πρωτοβουλια επειτα απο παρακληση του Ντεμη Νικολαιδη.
Εμεις δε μπορουμε να γνωριζουμε αν οντως ο προεδρος της ΑΕΚ ειχε δωσει εντολη στο Ριβαλντο να τηλεφωνησει στο Καστιγιο και να τον ρωτησει αν δεχεται να ερθει δανεικος η αν ο Βραζιλιανος σκεφτηκε μονος του αυτη τη κινηση λογω του μισους που ετρεφε για τον Ολυμπιακο.
Οπως και να εχει,ο Καστιγιο που εκεινη τη περιοδο εψαχνε "σανιδα σωτηριας" για τη καριερα του μια και ηθελε να φυγει απο τη Σαχταρ ως δανεικος,αρνηθηκε τη προσφορα του Ριμπο.."Εγω ειμαι Ολυμπιακος και αν εχω προβληματα με εναν-δυο ανθρωπους του συλλογου,δεν θα πληγωσω χιλιαδες κοσμου που λατρευω",του ειπε για να συμπληρωσει:"Ετσι κι αλλιως δεν θελω ακομα να γυρισω στην Ελλαδα και αν το κανω,θα το κανω για μια μονο ομαδα..ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ (Δικος μου)...ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ (Ριβαλντο) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες,ο Βραζιλιανος παικτης της ΑΕΚ (Ριβαλντο),πηγε να φερει τη χειμερινη μεταγραφικη περιοδο στην ομαδα,εναν ακομη ποδοσφαιριστη,που δεν εφυγε με τις καλυτερες αναμνησεις απο τους ερυθρολευκους το καλοκαιρι και θα ειχε τασεις εκδικησης..Ηθελε δηλαδη να συσπειρωσει στην ΑΕΚ οσους εχουν λογο να μισουν τον Ολυμπιακο..Σε ποιον αναφερομαστε? Μα φυσικα στο ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ!
Το Δεκεμβριο ο Ριμπο τηλεφωνησε στο πρωην συμπαικτη του και του ειπε οτι ανελαβε αυτη τη πρωτοβουλια επειτα απο παρακληση του Ντεμη Νικολαιδη.
Εμεις δε μπορουμε να γνωριζουμε αν οντως ο προεδρος της ΑΕΚ ειχε δωσει εντολη στο Ριβαλντο να τηλεφωνησει στο Καστιγιο και να τον ρωτησει αν δεχεται να ερθει δανεικος η αν ο Βραζιλιανος σκεφτηκε μονος του αυτη τη κινηση λογω του μισους που ετρεφε για τον Ολυμπιακο.
Οπως και να εχει,ο Καστιγιο που εκεινη τη περιοδο εψαχνε "σανιδα σωτηριας" για τη καριερα του μια και ηθελε να φυγει απο τη Σαχταρ ως δανεικος,αρνηθηκε τη προσφορα του Ριμπο.."Εγω ειμαι Ολυμπιακος και αν εχω προβληματα με εναν-δυο ανθρωπους του συλλογου,δεν θα πληγωσω χιλιαδες κοσμου που λατρευω",του ειπε για να συμπληρωσει:"Ετσι κι αλλιως δεν θελω ακομα να γυρισω στην Ελλαδα και αν το κανω,θα το κανω για μια μονο ομαδα..ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ (Δικος μου)...ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ (Ριβαλντο) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
πολύ αστείο. καταρχήν να μας πεις ποιος υπογράγει το άρθρο.Μήπως ρεπόρτερ του Ολυμπιακού?  Δεύτερον αποκλείεται γιατί κανείς δεν θέλει τον καστίγιο στην ΑΕΚ. και τρίτον, μήπως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Ολυμπιακό και δεν το ξέρω. Τι αστείοι γίνονται όμωε μερικοί? Γιατί δεν το έγραφε τότε και το γράφει τώρα? Εάν είσι ικανός σκέψου το!! Αλλιώς κατάπινε αμάσητα ότι γράφει ο καθένας. Αντε και Καλό Πάσχα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πολύ αστείο. καταρχήν να μας πεις ποιος υπογράγει το άρθρο.Μήπως ρεπόρτερ του Ολυμπιακού?  Δεύτερον αποκλείεται γιατί κανείς δεν θέλει τον καστίγιο στην ΑΕΚ. και τρίτον, μήπως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Ολυμπιακό και δεν το ξέρω. Τι αστείοι γίνονται όμωε μερικοί? Γιατί δεν το έγραφε τότε και το γράφει τώρα? Εάν είσι ικανός σκέψου το!! Αλλιώς κατάπινε αμάσητα ότι γράφει ο καθένας. Αντε και Καλό Πάσχα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Υπογραφει ο Λαζαρος Σουσκας,ενας απο τους ρεπορτερ της ΑΕΚ

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχω την αίσθηση οτι ολα ξεκινανε απο τον πολιτικη εξαιτιας της οποιας ισχυει αυτο το αισχος στο πρωταθλημα.
Ο Σωκρατης Κοκκαλης ειναι η περιπτωση του κρατικοδιαιτου επιχειρηματια που προσφέρει κακιστες υπηρεσιες και προϊοντα στο δημοσιο πολυ ακριβα, δουλευει ΜΟΝΟ με το δημοσιο, το κρατος προσφέρει στην ομαδα του το πρωταθλημα, χρηματοδοτει την ομαδα του (βλεπε συμβαση ΝΕΤ) και τον φοβούνται εως τον τρεμουν ολοι οι δημοκρατικα εκλεγμενοι πρωθυπουργοι λογο ψηφων γαυρων....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς δεν θα πω για την διαιτησία κάτι φέτος.Και οι 3 πήραν πάνω-κάτω τα ίδια σφυρίγματα.
Θα δεχτώ ότι είχε δίκιο κ για την ένσταση ο Ολυμπιακός.Το δέχομαι.
Από κει κ πέρα όμως όχι όποτε σας αρέσει εφαρμόζονται οι κανονισμοί(βλέπε Καλαμαριά-Ολυμπιακός) και όποτε δεν μας συμφέρει(βλέπε Πανιώνιος-Ολυμπιακός)δεν εφαρμόζονται βλέπε δικονομικές μαλάκίες και παπαριές για να την γλυτώσετε.
Και πέραν τούτου με εκνευρίζουν κ φωνάζω για τις αλήτικες μεθοδεύσεις της ΕΠΟ.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
καλά σου λέω καληνύχτα. Επιχειρήματα βρέφους. 14 χρόνια και κόσμος!!! Μας αποστόμωσες.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

[/quote

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Και σκεψου στα επιχειρηματα του βρεφους δεν μπορεις να αντιπαραταθεις!Αρα να υποθεσω οτι το προβλημα σου δεν ειναι η ηλικια σου αλλα αλλο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Αλήθεια,μήπως θα έπρεπε να κάτσω πόσες κλεψιές έχει κανει ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ;δεν θα μας έφταναν ούτε 30 ποστ.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και σκεψου στα επιχειρηματα του βρεφους δεν μπορεις να αντιπαραταθεις!Αρα να υποθεσω οτι το προβλημα σου δεν ειναι η ηλικια σου αλλα αλλο...
σε τι να αντπαρατεθώ ρε φίλε??? Εάν η ΑΕΚ έχει περισσότερο κόσμο από τον ΠΑΟΚ? Ελεος !! Πήγαινε σε καμία παιδική χαρά να το λύσεις το ζήτημα. μέχρι και τα παιδάκια θα ξέρουν να σου απαντήσουν. Καληνύχτα πάλι.

αεκ γερά πρωτάθήμα ξανά

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Καταρχάς δεν θα πω για την διαιτησία κάτι φέτος.Και οι 3 πήραν πάνω-κάτω τα ίδια σφυρίγματα.
Θα δεχτώ ότι είχε δίκιο κ για την ένσταση ο Ολυμπιακός.Το δέχομαι.
Από κει κ πέρα όμως όχι όποτε σας αρέσει εφαρμόζονται οι κανονισμοί(βλέπε Καλαμαριά-Ολυμπιακός) και όποτε δεν μας συμφέρει(βλέπε Πανιώνιος-Ολυμπιακός)δεν εφαρμόζονται βλέπε δικονομικές μαλάκίες και παπαριές για να την γλυτώσετε.
Και πέραν τούτου με εκνευρίζουν κ φωνάζω για τις αλήτικες μεθοδεύσεις της ΕΠΟ.
Συγκεκριμενα εγω ειμαι παντα υπερ να εφαρμοζοντε οι νομοι και σε ολες τις περιστασεις!ειτε ειναι αρθρο 44 ειτε Βαλνερ!Παει αυτο!
Για τις μεθοδευσεις τις ΕΠΟ το αν εχεις δικιο θα φανει οταν εκδικαστει το θεμα Βαλνερ!Να δω ομως αν η αποφαση βγει κατα της Καλαμαριας εκει τι θα λετε??
Υ.Γ.Ρε γκαντεμοσαυρε μολις εφευγα απ το γραφειο και αφου μιλησαμε 2 μας με πηραν τηλ να γυρισω πισω γιατι προεκυψε ενα θεμα.Λες και ξερανε οτι επρεπε να σου απαντησω!Γκαντεμη!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
σε τι να αντπαρατεθώ ρε φίλε??? Εάν η ΑΕΚ έχει περισσότερο κόσμο από τον ΠΑΟΚ? Ελεος !! Πήγαινε σε καμία παιδική χαρά να το λύσεις το ζήτημα. μέχρι και τα παιδάκια θα ξέρουν να σου απαντήσουν. Καληνύχτα πάλι.

αεκ γερά πρωτάθήμα ξανά
Αυτο στο ανεφερα ως λογο που ειστε κακομοιρηδες!(οχι ολοι-ο Παυλος ειναι εξαιρεση οπως και ο Kallis)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς αφού λες τα αδέρφια μου κακομοίρηδες,λες κ εμένα ή μάλλον καλύτερα σε παρακαλάω να θεωρήσεις κ μένα έναν από αυτούς όπως λες.Τουλάχιστον θα είμαι περήφανος για ότι κερδίζω με την αξία για ότι έχω κερδίσει κ όχι χάρτινα.
Και καλά να πάθεις που γύρισες πίσω.Να μάθεις να τα βάζεις με χανούμια.Είμαστε φαρμακόγλωσσοι.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Συγκεκριμενα εγω ειμαι παντα υπερ να εφαρμοζοντε οι νομοι και σε ολες τις περιστασεις!ειτε ειναι αρθρο 44 ειτε Βαλνερ!Παει αυτο!
Για τις μεθοδευσεις τις ΕΠΟ το αν εχεις δικιο θα φανει οταν εκδικαστει το θεμα Βαλνερ!Να δω ομως αν η αποφαση βγει κατα της Καλαμαριας εκει τι θα λετε??
Υ.Γ.Ρε γκαντεμοσαυρε μολις εφευγα απ το γραφειο και αφου μιλησαμε 2 μας με πηραν τηλ να γυρισω πισω γιατι προεκυψε ενα θεμα.Λες και ξερανε οτι επρεπε να σου απαντησω!Γκαντεμη!
για να σου δείξω ότι όντως δεν καταλαβαίνεις.Κανείς δεν προδικάζει την απόφαση. Ολοι προδικάζουν την στάση της ΕΠΟ. Πρώτον ήξερε το πρόβλημα και δεν ενημέρωσε την Καλαμαριά. Δεύτερον ειδοποίησε αμέσως μετά τον αγώνα τον Ολυμπιακό. Τρίτον παρόλο που είχε το ΔΑΠ του παίκτη δεν το έστειλε παρά μόνο όταν μετά την ένσταση του Ολυμπακού το ζήτησε η Καλαμαριά. Τελευταίο και πιο σημαντικό, έκανε 46 ημέρες να στείλει το σκεπτικό τηα απόφασης στην Καλαμαριά ώστε να είχε ήδη εκδικαστεί η υπόυεση στο CAS εδώ και καιρό. Αυτό έγινε δίοτι τώρα και να βγει απόφαση που να δικαιώνει την Καλαμαριά, δεν αλλάζει τίποτα γιατί επικυρώθηκε η απόφαση αφού το CAS έκρινε ότι η Κάλαμαριά πέφτει όπως και να έχει και δεν ενέκρινε τα Ασφαλιστικά. Ολοι αυτά λένε και εσείς στον κόσμο σας με την απόφαση. Καλά!! Δεν καταλαβαίνετε??????? Τόσο δύσκολο είναι?? Στην πορτογαλία που έγινε το ίδιο, δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από την ομάδα επειδή η ομοσπονδία θεωρήθηκε συνυπεύθυνη διότι έβγαλε δελτίο στον παίκτη. Το θέμα δεν είναι όμωε η απόφαση αλλά οι μεθοδεύσεις της ΕΠΟ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο στο ανεφερα ως λογο που ειστε κακομοιρηδες!(οχι ολοι-ο Παυλος ειναι εξαιρεση οπως και ο Kallis)
αφού είμαστε κακομοίρηδες, το κουβαδάκι σου καισ ε άλλη παραλία!! Τι γράφεις εδώ???? Ασε μας να είμαστε ότι είμαστε και γράψε στο Thread των Ολυμπιακών που είναι περήφανοι και έχουν σταθερές αξίες και δεν είναι ακκομοίρηδες. Ειδικά ο Τζόλε που το 2005 έλεγε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να του αφαιρέσει βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Καταρχάς αφού λες τα αδέρφια μου κακομοίρηδες,λες κ εμένα ή μάλλον καλύτερα σε παρακαλάω να θεωρήσεις κ μένα έναν από αυτούς όπως λες.Τουλάχιστον θα είμαι περήφανος για ότι κερδίζω με την αξία για ότι έχω κερδίσει κ όχι χάρτινα.
Και καλά να πάθεις που γύρισες πίσω.Να μάθεις να τα βάζεις με χανούμια.Είμαστε φαρμακόγλωσσοι.
Ελα ρε Παυλο τι αδερφια και μπουρδες μου λες???Αυτοι δηλαδοι που τα σπαγανε περσι εξω απ το γηπεδο του Λεβαδειακου ηταν αδερφια σου επειδη φορουσαν κιτρινα κασκολ????Η ομαδα κανει τον ανθρωπο???Συνερθε ρεεεεεεεεεεε!!!
Και το στερημενοι και βεβαια το εννοω!!!Οταν βλεπω πιο πανω χαρακτηρισμους οπως <<στρακια>> και απο moderator κιολας καλα κανω και το λεω!
Ασχετο τωρα που το σκεφτομαι σε εχω κουνιαδο!!!!Η γκομενα που εχω γνωρισει τελευταια δηλωνει Αεκτζου!!Αρα αφου και αυτη ειναι αδερφη σου καταλαβαινεις!!Κουνιαδε!!!
Συνερθε Παυλαρα!!!!Μη πηγαινεις με τον οχλο!Αυτα ειναι για αλλους!!Σε λιγο θα σε δω να μοιραζεις και φυλλαδια με τον Τσιπρα!!!:)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα αδέρφια μου εδώ μέσα που λες κακομοιρηδες συμπεριλαμβάνομαι κ γω ως ένας από αυτούς.θεωρώ τον εαυτό μου ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

Καλό Πάσχα σε όλους.Εύχομαι σε όλους αδέρφια κ μη Καλη ΑΝΆΣΤΑΣΗ και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
αφού είμαστε κακομοίρηδες, το κουβαδάκι σου καισ ε άλλη παραλία!! Τι γράφεις εδώ???? Ασε μας να είμαστε ότι είμαστε και γράψε στο Thread των Ολυμπιακών που είναι περήφανοι και έχουν σταθερές αξίες και δεν είναι ακκομοίρηδες. Ειδικά ο Τζόλε που το 2005 έλεγε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να του αφαιρέσει βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Μεγαλε στα @@ μου αν θα γραψω στου Ολυμπιακου το thread η της Αεκ.Πρωτα απο ολα ειμαι ο Δημητρης και μετα Ολυμπιακος!Σου ειπε κανεις οτι συμφωνω γενικα με γαυρους και ειδικα πορωμενους???Δεν εχω μαθει να πηγαινω με τον οχλο σε κανενα θεμα στη ζωη μου!
Σου μιλαω ειλικρινα αν βγει τελικα η αποφαση υπερ της Καλαμαριας και παλι στα @@ μου τι θα εχει κατοχυρωθει στον Ολυμπιακο!Σε τετοια περιπτωση εσεις θα ειστε οι πρωταθλητες και θα μαι ο πρωτος που θα σας πει συνχαρητηρια!
Απλα κατα τη γνωμη μου ασχολειστε με μαλακιες!Αντι να δειτε τα χαλια σας οτι ειστε απλα το Αεκακι που με το ζορι ειναι τριτο τις περισσοτερες χρονιες ψαχνετε για αλλοθι να αισθανεστε μεγαλη ομαδα.
Το ιδιο βεβαια ισχυει και για μας!Αντι να δουμε οτι περα απο Λεμονιες δεν ειμαστε αξιοι να φερουμε καλυτερο προπονητη και αντι να δουμε οτι εχουμε να παιξουμε μπαλα απ το 2000 καθοντε μερικοι γαυροι και ασχολουντε πως θα κανουν καζουρα στους Αεκτζηδες!
Ολα αυτα ειναι οι ξεφτυλες σας και οι ξεφτυλες μας!Τρωγομαστε εμεις και ο Κοκκαλης και ο Νικολαιδης καλα τα περνανε σε ολα!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Τα αδέρφια μου εδώ μέσα που λες κακομοιρηδες συμπεριλαμβάνομαι κ γω ως ένας από αυτούς.θεωρώ τον εαυτό μου ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

Καλό Πάσχα σε όλους.Εύχομαι σε όλους αδέρφια κ μη Καλη ΑΝΆΣΤΑΣΗ και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.
ΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!Τι παιδι εισαι εσυ!Εσυ ας αισθανεσαι οτι θες!Εγω παντως δε σε θεωρω κακομοιρη!Και ξερεις δεν εχω λογο να σε γλυψω!
Αντε κωλοφαρδε θα πας και εκδρομουλα το 4ημερο!Αλοιμονο απο μας!!!
Καλη ανασταση και ας μη μου ειπες εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom