Αντιγραφω απο αρθρο της σημερινης SPORTDAY...
Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες,ο Βραζιλιανος παικτης της ΑΕΚ (Ριβαλντο),πηγε να φερει τη χειμερινη μεταγραφικη περιοδο στην ομαδα,εναν ακομη ποδοσφαιριστη,που δεν εφυγε με τις καλυτερες αναμνησεις απο τους ερυθρολευκους το καλοκαιρι και θα ειχε τασεις εκδικησης..Ηθελε δηλαδη να συσπειρωσει στην ΑΕΚ οσους εχουν λογο να μισουν τον Ολυμπιακο..Σε ποιον αναφερομαστε? Μα φυσικα στο ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ!
Το Δεκεμβριο ο Ριμπο τηλεφωνησε στο πρωην συμπαικτη του και του ειπε οτι ανελαβε αυτη τη πρωτοβουλια επειτα απο παρακληση του Ντεμη Νικολαιδη.
Εμεις δε μπορουμε να γνωριζουμε αν οντως ο προεδρος της ΑΕΚ ειχε δωσει εντολη στο Ριβαλντο να τηλεφωνησει στο Καστιγιο και να τον ρωτησει αν δεχεται να ερθει δανεικος η αν ο Βραζιλιανος σκεφτηκε μονος του αυτη τη κινηση λογω του μισους που ετρεφε για τον Ολυμπιακο.
Οπως και να εχει,ο Καστιγιο που εκεινη τη περιοδο εψαχνε "σανιδα σωτηριας" για τη καριερα του μια και ηθελε να φυγει απο τη Σαχταρ ως δανεικος,αρνηθηκε τη προσφορα του Ριμπο.."Εγω ειμαι Ολυμπιακος και αν εχω προβληματα με εναν-δυο ανθρωπους του συλλογου,δεν θα πληγωσω χιλιαδες κοσμου που λατρευω",του ειπε για να συμπληρωσει:"Ετσι κι αλλιως δεν θελω ακομα να γυρισω στην Ελλαδα και αν το κανω,θα το κανω για μια μονο ομαδα..ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ (Δικος μου)...ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ (Ριβαλντο) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...