Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή έρχεται ο πεθερός από Γιάννενα απόψε (Bull_!!!!!!!!!), θα είναι δύσκολο να μπω μέχρι την Τρίτη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε εσάς και τους δικούς σας!!!!!!!!! Και πάνω από όλα ασφάλεια στις μετακινήσεις!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• pasxa2007.jpg
    pasxa2007.jpg
    260,9 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Αλήθεια,μήπως θα πρεπε να βρω τα μηνύματα κάποιων φίλων του Ολυμπιακού κ να τα παραθέσω ΕΔΩ,όταν μετά την ένσταση έλεγαν ότι δεν πρέπει να την κάνουν και ότι τα ματς κερδίζονται στα γήπεδα όπως κ οι τίτλοι;

Αλλά κατά τα άλλα θα πανε κ στην φιέστα σαν καλοί οπαδοι του θείου να το πανηγυρίσουν.Αλήθεια τι προέκυψε τώρα κ το πανηγυρίζουν;;;;
Ποιος θα μου πει από κείνους τους φίλτατους γαύρους.

Προς τιμήν τους θα ήταν να βγουν ,ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι ψεύτικο και να μην έρχονται σε αντίθεση με τα προλεγόμενά τους.Τώρα ξεπέφτουν.Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σιωπήσουν κ αν θέλουν να το πανηγυρίσουν καλά θα κάνουν να το πανηγυρίσουν γιατί είναι ΤΦΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ όπως οι ίδιοι λένε...
....αλλά να μην μας ρίχνουν στάχτη ότι δεν πρέπει να πάρουν αυτόν τον τίτλο,όπως έκαναν τότε.

φιλικά πάντα κ Καλό Πάσχα.
...και καλά μυαλά.
φιλε σκοτεινε αφου ολοι ειναι στρατιωτακια του προεδρου οτι τους λεει συμφωνουν. και το μπαγιεβιτς να τους ξαναπαει βουβα μπροστα στο προεδρο. το μουρινιο θα τους λεει οτι τους εφερε !!!!!οσο για το ταβλι υπαρχει και ρεβανς το χαρο με τα ματια σου ειδες!!!!! το γυρισα απο το πουθενα!! :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά να περάσεις αδελφέ.Και μην το ξανακάψεις το αρνί.

Επισκέπτης
Πραγματικά είναι για να λυπάσαι για μερικούς.
παντως αν το δεις απο την αλλη πλευρα εχει πλακα με μερικους ειναι για να γελας με αυτα που κανουν σαν τα παιδακια δημοτικου μια σε παιζω μια δε σε παιζω!!! ετσι ειναι καποιοι μια δε το θελουν μια το θελουν!!! ετσι ειναι με καποιους πρεπει να γελαμε!! :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
παντως αν το δεις απο την αλλη πλευρα εχει πλακα με μερικους ειναι για να γελας με αυτα που κανουν σαν τα παιδακια δημοτικου μια σε παιζω μια δε σε παιζω!!! ετσι ειναι καποιοι μια δε το θελουν μια το θελουν!!! ετσι ειναι με καποιους πρεπει να γελαμε!! :2funny:
Εγώ πάντως και το ήθελα και δεν το ήθελα!!! Ήμουν σε demi φάση!!! Είμαι κωλοτούμπας σαν τους αρούριδες!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ δεν είπα σε κανέναν γαύρο να μην το χαρεί.Αλλωστε είστε συνηθισμένοι στα πέτσινα και στο κουτόχορτο.Θα απορούσα αν δεν το χαιρόσασταν.Αλλά ρε πούστη μου μην βγαίνετε με κροκοδείλια δάκρυα κ κλαίτε κ λέτε :΄΄Κόκκαλη μην κάνεις ένσταση για να μην το παρουμε,αφού χάσαμε δίκαια κ τέτοιο πρωτάθλημα δεν το θέλουμε΄΄.
Έτσι εκτίθονται καποιοι.Υπήρχαν κ άλλοι που είπαν από την αρχή ΄΄ΝΑΙ,και στα χαρτιά να το πα΄ρουμε θα το χαρουμε΄΄.Και καλά έκαναν κ το είπαν κ καλά κάνουν και το χαίρονται,άλλωστε μέχρι εκεί φτάνει η συνείδησή τους κ το μυαλό τους.
Υπάρχουν κ κανα-δυο βέβαια που ακόμα λένε ότι δεν το χαίρονται γιατί δεν το άξιζαν.Αλλά μάλλον πρέπει να τους βάλουμε σε μουσείο ως σπάνια εκθέματα.
Αλλά για τους κωλοτούμπες,ειλικρεινά ας τους γίνει μαθημα ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Nτάρκ αδελφέ μου μην τη ψάχνεις αυτοί δεν πρόκειται να σιωπήσουν και δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι είναι πρωταθλητές.
Αφού κανείς δεν τους παραδέχεται για πρωταθλητές προσπαθούν τουλάχιστον να πείσουν τους ίδιους τους εαυτούς.Πραγματικά τους το εύχομαι αν και αυτό ακόμα το βλέπω δύσκολο να το καταφέρουν.
ΜΕΓΑΣ είσαι ΡΙΜΠΟ.Η ΠΟΥΤΑΝΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ πολύ ειδικά όταν λέγεται από ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΕΘΗ σε παγκόσμιο επίπεδο.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ αδέρφια μου και αλλόθρησκοι και η επόμενη εβδομάδα να μας βρει όλους εδώ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άπαιχτο το παρακάτο μιξάρισμα!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]kbEoUCmnuz4[/youtube]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα σας πω τι μου θυμίζουν τα πανηγύρια των γάυρων.
Μου θυμίζουν τις γενικές συνελεύσεις που κάναμε στο Πανεπιστήμιο για κατάληψη ή όχι.Γινόνταν ψηφοφορία κ ως συνήθως στο δικό μας πανεπιστήμιο,έβγαινε κατα της κατάληψης.Τέλειωνε η συνέλευση έβγαιναν όλοι έξω,οι αριστερές παρατάξεις έμεναν όμως πίσω μέσα στο αμφιθέατρο και για άσχετους λόγους π.χ.γιατί πέρασε ο τάδε φοιτητής από μπροστά από τον άλλον κ τέτοιες μαλακίες,ξαναέκαναν μόνοι τους συνέλευση την κέρδιζαν ,αφού άλλωστε δεν υπήρχε κα΄νείς άλλος μέσα,και στο τέλος την πανηγύριζαν κιολάς!!!!!!!!Λες κ το είχαν καταφέρει με τξην αξία τους.

Κάπως έτσι γίνεται τώρα κ με τους γάυρους.Το πανηγυριζουν-καλά κάνουν άλλωστε-αλλά την αποδοχή την έχουν ως πρωταθλητές μόνο από τον εαυτό τους.

Πάρτε παράδειγμα πέρσι:είπε κανείς ότι το πήραν άδικα;;;Πήραν τα σφριγματάκια τους,αλλά σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν είπα σε κανέναν γαύρο να μην το χαρεί.Αλλωστε είστε συνηθισμένοι στα πέτσινα και στο κουτόχορτο.Θα απορούσα αν δεν το χαιρόσασταν.Αλλά ρε πούστη μου μην βγαίνετε με κροκοδείλια δάκρυα κ κλαίτε κ λέτε :΄΄Κόκκαλη μην κάνεις ένσταση για να μην το παρουμε,αφού χάσαμε δίκαια κ τέτοιο πρωτάθλημα δεν το θέλουμε΄΄.
Έτσι εκτίθονται καποιοι.Υπήρχαν κ άλλοι που είπαν από την αρχή ΄΄ΝΑΙ,και στα χαρτιά να το πα΄ρουμε θα το χαρουμε΄΄.Και καλά έκαναν κ το είπαν κ καλά κάνουν και το χαίρονται,άλλωστε μέχρι εκεί φτάνει η συνείδησή τους κ το μυαλό τους.
Υπάρχουν κ κανα-δυο βέβαια που ακόμα λένε ότι δεν το χαίρονται γιατί δεν το άξιζαν.Αλλά μάλλον πρέπει να τους βάλουμε σε μουσείο ως σπάνια εκθέματα.
Αλλά για τους κωλοτούμπες,ειλικρεινά ας τους γίνει μαθημα ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
μπουχου μπουχουχου μπουχου !!!!
και κλααααααααμααααααααααααα η κυρια!!!!!!!
rivaldocry.jpg

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γραφική κωλοτούμπα του site, αξιοθρήνητο κόκκινο μίζερο ανθρωπάκι. Κρίμα που ασχοληθήκαμε με τον Σκοτεινό μαζί σου πιο παλιά.......ούτε για φτύσιμο δεν είσαι!!!!!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Θα σας πω τι μου θυμίζουν τα πανηγύρια των γάυρων.
Μου θυμίζουν τις γενικές συνελεύσεις που κάναμε στο Πανεπιστήμιο για κατάληψη ή όχι.Γινόνταν ψηφοφορία κ ως συνήθως στο δικό μας πανεπιστήμιο,έβγαινε κατα της κατάληψης.Τέλειωνε η συνέλευση έβγαιναν όλοι έξω,οι αριστερές παρατάξεις έμεναν όμως πίσω μέσα στο αμφιθέατρο και για άσχετους λόγους π.χ.γιατί πέρασε ο τάδε φοιτητής από μπροστά από τον άλλον κ τέτοιες μαλακίες,ξαναέκαναν μόνοι τους συνέλευση την κέρδιζαν ,αφού άλλωστε δεν υπήρχε κα΄νείς άλλος μέσα,και στο τέλος την πανηγύριζαν κιολάς!!!!!!!!Λες κ το είχαν καταφέρει με τξην αξία τους.

Κάπως έτσι γίνεται τώρα κ με τους γάυρους.Το πανηγυριζουν-καλά κάνουν άλλωστε-αλλά την αποδοχή την έχουν ως πρωταθλητές μόνο από τον εαυτό τους.

Πάρτε παράδειγμα πέρσι:είπε κανείς ότι το πήραν άδικα;;;Πήραν τα σφριγματάκια τους,αλλά σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο.
Παυλο εχεις αρχισει και ξεφευγεις!
Ρε συ δεν γινεται ο Ολυμπιακος οπου μας βολευει να ναι χουντα και οπου μας βολευει αριστερη παραταξη!
Απο κει και περα σε ρωταω!Ποια ειναι η γνωμη σου δεν επρεπε να εφαρμοσθει ο κανονισμος???Αυτο ηθελες??Εγινε κατι παρανομο?Δηλαδη επρεπε να δωσουν βραβειο στη Καλαμαρια??Απαντα μου ρε συ!
Και στη τελικη μη γινεσαι μικροψυχος.Βαλτα με την ομαδα σου που στο 88 ισοφαριστηκε απ τον Αρη!ΑΝ δεν ειχατε φαει εκεινο το γκολ θα χατε παρει πρωταθλημα!Με τον Πανιωνιο στο ΟΑΚΑ παλι χασατε βαθμους!Τι στο καλο η ομαδα σου δε φταιει σε τιποτα?Το οτι εφαρμοστηκε ο κανονισμος φταιει?
Ο Φερερ γιατι εφυγε?
Τεσπα ειναι πολλα!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Άπαιχτο το παρακάτο μιξάρισμα!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]kbEoUCmnuz4[/youtube]
Χαιρεσαι που μας ξεσκισε η Γιουβεντους?Γιατι ρε μεγιστε admin?Εγω δηλαδη ειμαι μαλακας που στενοχωρηθηκα που σας απεκλεισε η Χεταφε ε?Ιταλος εισαι???Α ρε φουκαραδες!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Παυλο εχεις αρχισει και ξεφευγεις!
Ρε συ δεν γινεται ο Ολυμπιακος οπου μας βολευει να ναι χουντα και οπου μας βολευει αριστερη παραταξη!
Απο κει και περα σε ρωταω!Ποια ειναι η γνωμη σου δεν επρεπε να εφαρμοσθει ο κανονισμος???Αυτο ηθελες??Εγινε κατι παρανομο?Δηλαδη επρεπε να δωσουν βραβειο στη Καλαμαρια??Απαντα μου ρε συ!
Και στη τελικη μη γινεσαι μικροψυχος.Βαλτα με την ομαδα σου που στο 88 ισοφαριστηκε απ τον Αρη!ΑΝ δεν ειχατε φαει εκεινο το γκολ θα χατε παρει πρωταθλημα!Με τον Πανιωνιο στο ΟΑΚΑ παλι χασατε βαθμους!Τι στο καλο η ομαδα σου δε φταιει σε τιποτα?Το οτι εφαρμοστηκε ο κανονισμος φταιει?
Ο Φερερ γιατι εφυγε?
Τεσπα ειναι πολλα!
και εσείς στο 88 ισοφαριστήκατε από τον Ηρακλή αλλά δεν μέτρησε το γκολ!!! Αυτή είναι η διαφορά μας!! Επειδή όμως δεν την καταλαβαίνετε εδώ και 11 χρόνια, καληνύχτα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom