DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μεγαλε στα @@ μου αν θα γραψω στου Ολυμπιακου το thread η της Αεκ.Πρωτα απο ολα ειμαι ο Δημητρης και μετα Ολυμπιακος!Σου ειπε κανεις οτι συμφωνω γενικα με γαυρους και ειδικα πορωμενους???Δεν εχω μαθει να πηγαινω με τον οχλο σε κανενα θεμα στη ζωη μου!
Σου μιλαω ειλικρινα αν βγει τελικα η αποφαση υπερ της Καλαμαριας και παλι στα @@ μου τι θα εχει κατοχυρωθει στον Ολυμπιακο!Σε τετοια περιπτωση εσεις θα ειστε οι πρωταθλητες και θα μαι ο πρωτος που θα σας πει συνχαρητηρια!
Απλα κατα τη γνωμη μου ασχολειστε με μαλακιες!Αντι να δειτε τα χαλια σας οτι ειστε απλα το Αεκακι που με το ζορι ειναι τριτο τις περισσοτερες χρονιες ψαχνετε για αλλοθι να αισθανεστε μεγαλη ομαδα.
Το ιδιο βεβαια ισχυει και για μας!Αντι να δουμε οτι περα απο Λεμονιες δεν ειμαστε αξιοι να φερουμε καλυτερο προπονητη και αντι να δουμε οτι εχουμε να παιξουμε μπαλα απ το 2000 καθοντε μερικοι γαυροι και ασχολουντε πως θα κανουν καζουρα στους Αεκτζηδες!
Ολα αυτα ειναι οι ξεφτυλες σας και οι ξεφτυλες μας!Τρωγομαστε εμεις και ο Κοκκαλης και ο Νικολαιδης καλα τα περνανε σε ολα!
έΕλα μωρέ μαλάκα που ήρθες Πασχαλιάτικα να κάνεις εδώ μέσα μανούρα.Αντε μην βάλω καμμιά στριπτιτζού να σου σκάσει καάν βυζοσκάμπηλο.Καλα΄να περάσεις ρε κ ήσυχα ,έτσι;;