Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μεγαλε στα @@ μου αν θα γραψω στου Ολυμπιακου το thread η της Αεκ.Πρωτα απο ολα ειμαι ο Δημητρης και μετα Ολυμπιακος!Σου ειπε κανεις οτι συμφωνω γενικα με γαυρους και ειδικα πορωμενους???Δεν εχω μαθει να πηγαινω με τον οχλο σε κανενα θεμα στη ζωη μου!
Σου μιλαω ειλικρινα αν βγει τελικα η αποφαση υπερ της Καλαμαριας και παλι στα @@ μου τι θα εχει κατοχυρωθει στον Ολυμπιακο!Σε τετοια περιπτωση εσεις θα ειστε οι πρωταθλητες και θα μαι ο πρωτος που θα σας πει συνχαρητηρια!
Απλα κατα τη γνωμη μου ασχολειστε με μαλακιες!Αντι να δειτε τα χαλια σας οτι ειστε απλα το Αεκακι που με το ζορι ειναι τριτο τις περισσοτερες χρονιες ψαχνετε για αλλοθι να αισθανεστε μεγαλη ομαδα.
Το ιδιο βεβαια ισχυει και για μας!Αντι να δουμε οτι περα απο Λεμονιες δεν ειμαστε αξιοι να φερουμε καλυτερο προπονητη και αντι να δουμε οτι εχουμε να παιξουμε μπαλα απ το 2000 καθοντε μερικοι γαυροι και ασχολουντε πως θα κανουν καζουρα στους Αεκτζηδες!
Ολα αυτα ειναι οι ξεφτυλες σας και οι ξεφτυλες μας!Τρωγομαστε εμεις και ο Κοκκαλης και ο Νικολαιδης καλα τα περνανε σε ολα!

έΕλα μωρέ μαλάκα που ήρθες Πασχαλιάτικα να κάνεις εδώ μέσα μανούρα.Αντε μην βάλω καμμιά στριπτιτζού να σου σκάσει καάν βυζοσκάμπηλο.Καλα΄να περάσεις ρε κ ήσυχα ,έτσι;;

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
έΕλα μωρέ μαλάκα που ήρθες Πασχαλιάτικα να κάνεις εδώ μέσα μανούρα.Αντε μην βάλω καμμιά στριπτιτζού να σου σκάσει καάν βυζοσκάμπηλο.Καλα΄να περάσεις ρε κ ήσυχα ,έτσι;;
Περιμενω να δω ποτε θα πιουμε το γ@μημενο το καφε και ποτε θα πιασουμε παρεα κανα βυζομπαλο!(ηθελες να παμε σημερα Μεγ.Πεμπτη Αθεε!!!)
Καλα να περασεις Παυλαρα!

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Παυλο εχεις αρχισει και ξεφευγεις!
Ρε συ δεν γινεται ο Ολυμπιακος οπου μας βολευει να ναι χουντα και οπου μας βολευει αριστερη παραταξη!
Απο κει και περα σε ρωταω!Ποια ειναι η γνωμη σου δεν επρεπε να εφαρμοσθει ο κανονισμος???Αυτο ηθελες??Εγινε κατι παρανομο?Δηλαδη επρεπε να δωσουν βραβειο στη Καλαμαρια??Απαντα μου ρε συ!
Και στη τελικη μη γινεσαι μικροψυχος.Βαλτα με την ομαδα σου που στο 88 ισοφαριστηκε απ τον Αρη!ΑΝ δεν ειχατε φαει εκεινο το γκολ θα χατε παρει πρωταθλημα!Με τον Πανιωνιο στο ΟΑΚΑ παλι χασατε βαθμους!Τι στο καλο η ομαδα σου δε φταιει σε τιποτα?Το οτι εφαρμοστηκε ο κανονισμος φταιει?
Ο Φερερ γιατι εφυγε?
Τεσπα ειναι πολλα!

Δεν ξέρω τι ομάδα ειναι ο φίλος αλλα ως ΑΕΚΤΖΗΣ θα συμφωνήσω μαζί του ειδικά για τα αποτελεσματα με ΑΡΗ και ΠΑΟ μετα την Φερέρ εποχή. Γνώμη μου είναι οτι δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ της αξιοπρέπειας τετοια μιζερια και κλάψα. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν αναγνωρίζω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ως πρωταθλητή. Το οτι τα 11 τα πήρε με διάφορους τρόπους ειναι κοινό μυστικό. Το παραδέχονται και οι ΓΑΥΡΟΙ "Σιγά μην σας αφήσει ο Κόκκαλης να παρετε πρωτάθλημα. Και νομίζουν οτι τους τιμα οτι εχουν ομάδα ΠΡΟΕΔΡΟΥ και οχι παικτων... Να λεγανε πχ σιγα μην σας αφησει ο Kovasevic να το καταλάβω... Τέλος πάντων αρκετά με τους απόγονους.. Είναι αξιοι της μοίρας τους  :uglystupid: να το χαίρονται  :2funny: Εγω είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και ακόμα εχω οργασμούς απο την 4αρα.. Και που στε γαβράκια: Με τη ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ παίζατε και οι εντεκα να ταν παράνομοι ειστε ο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" και έπρεπε να την κερδίσετε LOOSERS!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γραφική κωλοτούμπα του site, αξιοθρήνητο κόκκινο μίζερο ανθρωπάκι. Κρίμα που ασχοληθήκαμε με τον Σκοτεινό μαζί σου πιο παλιά.......ούτε για φτύσιμο δεν είσαι!!!!!
Τωρα που ειναι "Αγιες" μερες και θα κάτσεις και σπίτι ....
Κλεισου σε ενα Δωματιο και ΚΛΑΨΕ ελευθερα!!!!
ΚΛΑΨΕ να το βγαλεις απο μεσα σου γιατι ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ....
Εγω σε καταλαβαίνω και ΔΕΝ σε παρεξηγώ !!!!
Αλλα μην αφηνεις τον ΠΟΝΟ να επέμβει στην Ζωη σου ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
Το ξερω ΠΟΝΑΣ ....
Αγιες μερες ειναι τωρα θα ηρεμήσεις .......Μεχρι την ΦΙΕΣΤΑ που θα ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙ! !!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ξερω ΠΟΝΑΣ ....
Αγιες μερες ειναι τωρα θα ηρεμήσεις .......Μεχρι την ΦΙΕΣΤΑ που θα ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙ! !!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά φιλε chris1976 ελπίζω να εισαί 20 χρονών γιατί αμα είσαι 40 και σου αρέσει οι ομάδα σου που έκλεψε το πρωτάθλημα στα χαρτία ε τότε να το χαίρεσε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αφού Δεν το αντέχεις, ΓΙΑΤΙ πίνεις?  :sunglasses:

Αυτό σε πίνει τελικά.  :2funny: :2funny: :2funny:

(Εννοείται πως ΔΕΝ αφορά τον κο ΒΙΝ  ;) )

Επισκέπτης
Το ξερω ΠΟΝΑΣ ....
ετσι καλα τα λες σημερα οχι οπως τα ελεγες παλια!!! ολοι φιεστα ρε να το πανηγυρισετε ειναι το πιο ΄΄ΜΑΓΙΚΟ΄΄ πρωταθλημα που πηρατε. !!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αφού Δεν το αντέχεις, ΓΙΑΤΙ πίνεις?  :sunglasses:

Αυτό σε πίνει τελικά.  :2funny: :2funny: :2funny:

(Εννοείται πως ΔΕΝ αφορά τον κο ΒΙΝ  ;) )
Σου απαντησα και πριν Αυστραλοπιθηκε...
Αλλα ΚΟΚΟΚΟ.....

Δεν εχω χρονο για στουρναρια-τραμπουκους σαν εσενα ....

Αν θες απαντα στο προηγουμενο ποστ .... κοτοπιθηκε....
αν οχι ΚΛΑΨΕ ......
σε ολες τις περιπτωσεις παραμενεις ΒΛΑΚΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΣ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ακόμα ένα ποτηράαααααακι :rockon: :rockon: :rockon:
Ακόμα ένα τραγουδάαααακι....  :rockon: :rockon: :rockon:

Α ρε μέθυσε...  :2funny: :2funny: :2funny:
Απαλλάσεσαι ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΥΓ: Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τις μαλακίες που γράφεις γελοίε. :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κι έχουμε και λέμε....
αναπάντητο ακόμα...
ποιος σας έκλεψε το πρωτάθλημα κύριοι Παναθηναϊκοί;; Η ΑΕΚ με το πέτσινο πεναλντάκι στο μεταξύ σας ματσάκι.
Ποιος σας έκοψε το πρωτάθλημα ΑΕΚάκια;; Ο Παναθηναϊκός που δεν μπορέσατε να νικήσετε καμία φορά...
τώρα που βγάλατε μεταξύ σας τα μάτια σας...ταμπουρωθείτε πίσω από χαρτιά...
Αλλά μην βρίζετε την καλαμαριά που έκανε μαλακία και κατέβηκε με αντικανονικό παίκτη, γιατί μπορεί να ανέβει του χρόνου ...και δεν πρέπει να φωνάζει για τις πέτσινες ήττες της από εσάς τους δύο. Πρέπει να φωνάζει μόνο για τα χαρτιά....
Α, ρε....πέρσι που σας πήραμε με 15 πόντους διαφορά....σας άρεσε καλύτερα; Να το ξανακάνουμε του χρόνου τότε πάλι

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ακόμα ένα ποτηράαααααακι :rockon: :rockon: :rockon:
Ακόμα ένα τραγουδάαααακι....  :rockon: :rockon: :rockon:

Α ρε μέθυσε...  :2funny: :2funny: :2funny:
Απαλλάσεσαι ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΥΓ: Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τις μαλακίες που γράφεις γελοίε. :2funny: :2funny: :2funny:
Τοτε Πολυ απλα ....Τραβα Ψωφα σκουπιδι.... Αυστραλοπιθηκε....
Οσο για το ραντεβουδακι ΟΠΟΤΕ θελεις ¨"κοτοπιθηκε" .....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλά φιλε chris1976 ελπίζω να εισαί 20 χρονών γιατί αμα είσαι 40 και σου αρέσει οι ομάδα σου που έκλεψε το πρωτάθλημα στα χαρτία ε τότε να το χαίρεσε.
οσο για εσενα αν απο το 2008 αφαιρεις το 1976 που συνοδευει το ονομα μου και σου κανει 20 η 40
δεν αναρωτιεμαι γιατι τα 36 Πρωταθληματα του Ολυμπιακου ειναι δυσκολο να τα μετρησεις.....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Κανόνισε να μην είσαι ΚΑΙ ΠΑΛΙ πιωμένος...(ως συνήθως δλδ) :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΜΕΙΣ δεν χτυπάμε ανυπεράσπιστους...ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Σταματάω εδώ, σεβόμενος τη φιλοξενία των φίλων της ΑΕΚ, την οποία και καταχράστηκα και ζητώ συγγνώμη. :(

Υπάρχουν και τα pm  :sunglasses:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κανόνισε να μην είσαι ΚΑΙ ΠΑΛΙ πιωμένος...(ως συνήθως δλδ) :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΜΕΙΣ δεν χτυπάμε ανυπεράσπιστους...ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Σταματάω εδώ, σεβόμενος τη φιλοξενία των φίλων της ΑΕΚ, την οποία και καταχράστηκα και ζητώ συγγνώμη. :(

Υπάρχουν και τα pm  :sunglasses:
ειναι Πρωτη φορα που κανω κουβεντα (προσπαθω) με "τετοιο"  "πλασμα" και πραγματικα ειναι Διασκεδαστικη....

τα μισολογα , τα ψελλισματα , τα μουγκριτα , Δεν τα καταλαβαινω αλλα ειναι ενδιαφεροντα ....
θα στο πω για τελευταια φορα Σκουπιδι...
ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ PM και θα δουμε πως θα σε χειριστω απο κοντα....
αλλιως ΠΑΨΕ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ γιατι εισαι σπανιο δειγμα Πιθηκου που κακαριζει...
ΤΕΛΟΣ .

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Αφιερωμένο στους γαβρους που οταν χανουνε κρυβονται και κάνουν τα καλα παιδια και οταν κερδιζουν εστω και στα χαρτια μας ζαλιζουν κανα μήνα

[youtube=425,350]5F3O44GCGlA[/youtube]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε πρακτορα αστους να ησυχασουν λιγο να κλαψουν με ησυχια τους..εδω μιλανε ολοι...απο παοκια (που αυτοι ειδικα δεν υπαρχουν πουθενα μεχρι τα βαζελια του τεσσειρο)....και αν τα χαρτομαντηλα τελειωσουν .....πιπιλα πιπιλα :2funny: :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
¨Ελεος πια με την κλαψομουνίαση των Αεκτζήδων!!!

Από τότε που τον έφερε ο ΟΣΦΠ τον χλεύαζαν ως τελειωμένο γέρο. ¨Οταν τον αφήσαμε ελεύθερο έσπευσαν να τον αποκτήσουν μαζί με άλλα σαπάκια μας, αποδεικνύοντας το κατά πόσον στέκουν όλα αυτά περί διαιτησίας που χαρίζει πρωταθλήματα.
Συνηθισμένοι στις κωλοτούμπες που έκανε κι ο κοντοπίθαρος πρόεδρος τους ως παίκτης, υποδέχονται τον "Κωλόγερο" ως Μεσσία. Αφού ο Κοντός χαρακτηρίζει την χρονιά αποτυχημένη από τον Μάρτιο (!!!???), τον αποδοκιμάζουν ομαδικά τον Ρίμπο στο παιχνίδι με τον ¨Αρη γιατί -όπως όλην την χρονιά-ψιλοσερνόταν. Ο ίδιος φυσικά λέει πως αποδοκιμασίες ήταν για τον προπονητή που τον άλλαξε...

Ντροπή τους που αρκεί μια 4άρα (βλέπεις μεγάλη η στέρηση...) για να κάνουν σημαία κάποιον που είναι 9 μήνες στην ομάδα τους και την χρησιμοποιεί μάλιστα για να πληγώσει τον πρώην γκόμενο που την έφτυσε. ¨Αλλες ποδοσφαιρικές σημαίες που είχατε πραγματικά μάτωσαν την φανέλα και έπαιξαν 10ετίες ολόκληρες για τον δικέφαλο αετό. Και τώρα που βλέπει τα σκούρα ο Ρίμπο για του χρόνου θέλει να σας παρατήσει στα κρύα του λουτρού, αθετώντας το συμβόλαιο του.
Τι θα πείτε τώρα?Πως τον διώχνει ο Κρόκους κι η κλίκα του? Ο άνθρωπος δηλαδή που τον έφερε εδώ προ 4ετίας? Ντροπή σας να σπεύδετε να αναμεταδώσετε κάθε ημιεπίσημη δηλωσούλα της πληγωμένης primadonna για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα αντί να τον βρίζετε που μετέτρεψε την ομάδα σας σε χαλί για την προσωπική του βεντέττα. Τελικά και στα play-offs κατεβήκατε και ο Ρίμπο παίζει...

Είναι πολλά τα λεφτά Ντέμη?

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
¨Ελεος πια με την κλαψομουνίαση των Αεκτζήδων!!!

Από τότε που τον έφερε ο ΟΣΦΠ τον χλεύαζαν ως τελειωμένο γέρο. ¨Οταν τον αφήσαμε ελεύθερο έσπευσαν να τον αποκτήσουν μαζί με άλλα σαπάκια μας, αποδεικνύοντας το κατά πόσον στέκουν όλα αυτά περί διαιτησίας που χαρίζει πρωταθλήματα.
Συνηθισμένοι στις κωλοτούμπες που έκανε κι ο κοντοπίθαρος πρόεδρος τους ως παίκτης, υποδέχονται τον "Κωλόγερο" ως Μεσσία. Αφού ο Κοντός χαρακτηρίζει την χρονιά αποτυχημένη από τον Μάρτιο (!!!???), τον αποδοκιμάζουν ομαδικά τον Ρίμπο στο παιχνίδι με τον ¨Αρη γιατί -όπως όλην την χρονιά-ψιλοσερνόταν. Ο ίδιος φυσικά λέει πως αποδοκιμασίες ήταν για τον προπονητή που τον άλλαξε...

Ντροπή τους που αρκεί μια 4άρα (βλέπεις μεγάλη η στέρηση...) για να κάνουν σημαία κάποιον που είναι 9 μήνες στην ομάδα τους και την χρησιμοποιεί μάλιστα για να πληγώσει τον πρώην γκόμενο που την έφτυσε. ¨Αλλες ποδοσφαιρικές σημαίες που είχατε πραγματικά μάτωσαν την φανέλα και έπαιξαν 10ετίες ολόκληρες για τον δικέφαλο αετό. Και τώρα που βλέπει τα σκούρα ο Ρίμπο για του χρόνου θέλει να σας παρατήσει στα κρύα του λουτρού, αθετώντας το συμβόλαιο του.
Τι θα πείτε τώρα?Πως τον διώχνει ο Κρόκους κι η κλίκα του? Ο άνθρωπος δηλαδή που τον έφερε εδώ προ 4ετίας? Ντροπή σας να σπεύδετε να αναμεταδώσετε κάθε ημιεπίσημη δηλωσούλα της πληγωμένης primadonna για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα αντί να τον βρίζετε που μετέτρεψε την ομάδα σας σε χαλί για την προσωπική του βεντέττα. Τελικά και στα play-offs κατεβήκατε και ο Ρίμπο παίζει...

Είναι πολλά τα λεφτά Ντέμη?

τόσα ξέρεις τόσα λές, βρε κωλοτούμπες, οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ποτέ δεν έκαναν θεό το ρίμπο και μην σου πω ότι οι περισσότεροι δεν τον θέλουν στην ΑΕΚ.

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
οσο για εσενα αν απο το 2008 αφαιρεις το 1976 που συνοδευει το ονομα μου και σου κανει 20 η 40
δεν αναρωτιεμαι γιατι τα 36 Πρωταθληματα του Ολυμπιακου ειναι δυσκολο να τα μετρησεις.....
Και που να ξέρω εγώ ρε μεγάλε οτι στο όνομα σου δίπλα είναι η ημερομηνία γέννησης σου,να μυρίσω τα νύχια μου.Πριν 15 μέρες αλλα έλεγες οτι με πάτησε η ΑΕΚ και τώρα το γυρνάς. μπράβο για το 11ατο του χρόνου πάλι τα ίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom