Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ είμαι στεναχωρημένος πάντως... έπρεπε να ήταν 6 ή 7-0 στο ΠΟΛΥ χαλαρό. Τέλος πάντων...

Τα Ολυμπιακάκια σίγουρα θα υποβαθμίσουν την ήττα τους, θα πούνε ότι αυτοί παίξανε άσχημα και όχι εμείς καλά... όσο το υποβαθμίζουν τόσο πιο πολύ τους τσούζει! Αυτό είναι δεδομένο!

Στα 4 λοιπόν και άντε για πρωκτοραφή! Α, κι εντάξει... θα το πάρουν το πρωτάθλημα μάλλον... ένα ακόμα χάρτινο! Χέστηκα! Το πρώτο θα είναι? :) Ακόμα και σε αυτό το ματς τους σπρώχνανε κανονικότατα... πεναλτάκια... φαουλάκια μισό πόντο από την περιοχή... Εγώ ξέρω ότι κάνανε [size=25pt]2[/size] φάσεις σε όλο τον αγώνα... ας πάρουνε ένα ακόμα πέτσινο, δεν πειράζει, συνηθίσαμε πια!

Πόσο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ μπορεί να είναι μια ομάδα τελικά....!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι στεναχωρημένος πάντως... έπρεπε να ήταν 6 ή 7-0 στο ΠΟΛΥ χαλαρό. Τέλος πάντων...

Τα Ολυμπιακάκια σίγουρα θα υποβαθμίσουν την ήττα τους, θα πούνε ότι αυτοί παίξανε άσχημα και όχι εμείς καλά... όσο το υποβαθμίζουν τόσο πιο πολύ τους τσούζει! Αυτό είναι δεδομένο!

Στα 4 λοιπόν και άντε για πρωκτοραφή! Α, κι εντάξει... θα το πάρουν το πρωτάθλημα μάλλον... ένα ακόμα χάρτινο! Χέστηκα! Το πρώτο θα είναι? :) Ακόμα και σε αυτό το ματς τους σπρώχνανε κανονικότατα... πεναλτάκια... φαουλάκια μισό πόντο από την περιοχή... Εγώ ξέρω ότι κάνανε [size=25pt]2[/size] φάσεις σε όλο τον αγώνα... ας πάρουνε ένα ακόμα πέτσινο, δεν πειράζει, συνηθίσαμε πια!

χάθηκε και το πούλμαν με τους παίκτες του γαύρου γάμησε τα το είπε τώρα στην τηλεόραση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σόνυ, μπορεί να την ανάρτησε ο Elvis

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

Θα το χάσετε το παιχνίδι στα χαρτιά :dancing:
Αυτός ο διαιτητής ο Ζωγράφος ήταν συνέχεια τραυματισμένος κι έτσι επηρεάστηκαν ψυχολογικά οι παίχτες του Ολυμπιακού , φοβούμενη την υγεία του και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν.
Μεγάλη αδικία. Πρόεδρε κάνε ένσταση :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.GRAZIE RIBO.
Σόρρυ, αλλά θα διαφωνίσω.
Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται σε όλα τα ματς. Και ειδικά σε ΌΛΑ τα μεγάλα ματς. Με ένα ματς φέτος μόνο ο Ρίμπο έδειξε πως δεν είναι ο παίκτης που περιμένατε.
Για μένα ο Ρίμπο ήταν μέχρι το ματς με τη Λίβερπουλ. Μετά....άντε γεια.

α, και κάτι ακόμα...οι μεγάλοι παίκτες φέρνουν τίτλους. Ακόμα δεν τον πήρατε...απλά είστε τρίτοι με λιγότερη διαφορά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα το χάσετε το παιχνίδι στα χαρτιά :dancing:
Αυτός ο διαιτητής ο Ζωγράφος ήταν συνέχεια τραυματισμένος κι έτσι επηρεάστηκαν ψυχολογικά οι παίχτες του Ολυμπιακού , φοβούμενη την υγεία του και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν.
Μεγάλη αδικία. Πρόεδρε κάνε ένσταση :2funny: :2funny:
και για το Ζωγράφο σας τα έλεγα. Μιλάγατε όλη την εβδομάδα για διαιτησίες. Όπως μιλούσαμε για την Ξάνθη και τον Κάκο. Σταματείστε το παραμύθι της δαιτησίας. Αν θεωρείτε ακόμα πως ο ΟΣΦΠ είναι πρωτος λόγω διαιτησίας ή κρόκους τότε δεν μπορεί να πιστεέυετε σοβαρά πως θα το κερδίσετε το πρωτάθλημα. Και χωρίς να το κερδίσετε το πρωτάθλημα....δεν κάνατε σήμερα τίποτα άλλο παρά μόνο μία νίκη που λίγοι θα θυμούνται χωρίς κουπα.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Last συμπάσχων είμαι , αυτοειρωνεία είναι με τον ζωγράφο , μην με περνάς για αεκτζή, προς θεού!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.430
Πόντοι
12.056
Ρε το ολυμπιακακι το επαθε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:knockinb: :knockinb: :piss: :piss: :cum: :cum:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Last συμπάσχων είμαι , αυτοειρωνεία είναι με τον ζωγράφο , μην με περνάς για αεκτζή, προς θεού!
το πέναλτι ήταν πέναλτι? απλά ο Ζωγράφος δεν πρόλαβε να αναλάβει δράση τον πρόλαβαν τα 2 πρώτα γκολ της ΑΕΚ απλά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και για το Ζωγράφο σας τα έλεγα. Μιλάγατε όλη την εβδομάδα για διαιτησίες. Όπως μιλούσαμε για την Ξάνθη και τον Κάκο. Σταματείστε το παραμύθι της δαιτησίας. Αν θεωρείτε ακόμα πως ο ΟΣΦΠ είναι πρωτος λόγω διαιτησίας ή κρόκους τότε δεν μπορεί να πιστεέυετε σοβαρά πως θα το κερδίσετε το πρωτάθλημα. Και χωρίς να το κερδίσετε το πρωτάθλημα....δεν κάνατε σήμερα τίποτα άλλο παρά μόνο μία νίκη που λίγοι θα θυμούνται χωρίς κουπα.
Κάνεις τεράστιο λάθος!Αυτές οι νίκες μένουν στην ιστορία!!!
Και ο Ζωγράφος τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει???Μην τρελαθούμε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε αλήτη?...θα πας στο ραντεβού που σε περιμένει ο έλβις στις 1,30πμ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άμα θέλει ο διαιτητής κάνει gatto. εγώ αυτό ξέρω. Και οι νίκες και οι ήττες ξεχνιόνται. Τις θυμόνται μόνο αυτοί που διαρκώς μαλλώνουν με το παρελθόν. Για μένα που έχει σημασία μόνο το σημερινο και το αυριανό ματς, μετράνε μόνο οι τίτλοι. Πρέπει να είναι τρομερά πρωτόγνωρο το πώς πάρθηκε ένα πρωτάθλημα για να θυμάμαι και κάτι άλλο όπως τα ντέρμπι ας πούμε.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
images

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε αλήτη?...θα πας στο ραντεβού που σε περιμένει ο έλβις στις 1,30πμ?
άμα θέλει την τρίτη όπου μου πει. Στις 3 τα ξημερώματα φεύγω οδικώς για Σκόπια και γυρνάω αυθημερόν. Ή αν θέλει το απόγευμα αργά, προβλημα ουδέν, αρκεί να μου πει το πού.

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

Έλα μπορούσε... έπρεπε να το διακόψει λόγω τρυαυματισμού του και να τιμωρηθεί η άεκ με μηδενισμό λόγω κακού αγωνιστικού χώρου που τραυμάτισε τον διαιτητή. Επίσης και λόγω υπερβολικών πανηγυρισμών στην εξέδρα, έπερεπε να το διακόψει. Ακούς εκεί...
ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άμα θέλει ο διαιτητής κάνει gatto. εγώ αυτό ξέρω. Και οι νίκες και οι ήττες ξεχνιόνται. Τις θυμόνται μόνο αυτοί που διαρκώς μαλλώνουν με το παρελθόν. Για μένα που έχει σημασία μόνο το σημερινο και το αυριανό ματς, μετράνε μόνο οι τίτλοι. Πρέπει να είναι τρομερά πρωτόγνωρο το πώς πάρθηκε ένα πρωτάθλημα για να θυμάμαι και κάτι άλλο όπως τα ντέρμπι ας πούμε.
Έδωσε ένα πέτσινο πέναλτυ και αρκετά ανύπαρκτα φάουλ!Τι να κάνει όταν η ομάδα είναι για 10 γκολ??????
Οι μεγάλες νίκες και εμφανίσεις δεν ξεχνιούνται από κανέναν!Για την τεσσάρα στο κύπελλο μέσα στην Λεωφόρο ακόμα δεν μιλάτε...ή κάνω λάθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom