You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απλά δείτε τα αύριο πάλι στην ΝΕΤ το απόγευμα να δείτε ότι ο Βασιλάκης έχει δίκιο ούτε πέναλτι ούτε οφ σάιτ.Κ εμένα οφσαιντ μου φαίνεται το γκολ του Μπλάνκο, όσο για το πέναλτι μάλλον δεν ήταν.
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Πρωτα απο ολα μαγκια της Αεκ που μας ξεκολιασε σημερα!!Περα για περα δικαιη νικη!
1)Μη ξεφτυλιζεστε ομως Αεκακια πανηγυριζοντας που ειστε 3οι!Μειωνετε μονοι σας τον εαυτο σας!Μετα απο 14 χρονια παρτε ενα πρωταθλημα να χαρειτε και μετα μιληστε!
2)Με το διαιτητη ολα οκ???Αντε γιατι πολλα ειπατε μες τη βδομαδα!Και το πρωτο γκολ ηταν καθαρο οφ-σαιντ!!Βεβαια αυτο δε λεει τιποτα!Και να το ακυρωνε παλι 4 θα μας ριχνατε!
Συγχαρητηρια για τη νικη αλλα απο κει και περα κοιταξτε να χαρειτε με ενα πρωταθλημα μετα απο 14 χρονια και μην κανετε σαν τους Παοκτζηδες που το μονο που περιμενουν καθε χρονο ειναι να κερδισουν τον Ολυμπιακο!
1)Μη ξεφτυλιζεστε ομως Αεκακια πανηγυριζοντας που ειστε 3οι!Μειωνετε μονοι σας τον εαυτο σας!Μετα απο 14 χρονια παρτε ενα πρωταθλημα να χαρειτε και μετα μιληστε!
2)Με το διαιτητη ολα οκ???Αντε γιατι πολλα ειπατε μες τη βδομαδα!Και το πρωτο γκολ ηταν καθαρο οφ-σαιντ!!Βεβαια αυτο δε λεει τιποτα!Και να το ακυρωνε παλι 4 θα μας ριχνατε!
Συγχαρητηρια για τη νικη αλλα απο κει και περα κοιταξτε να χαρειτε με ενα πρωταθλημα μετα απο 14 χρονια και μην κανετε σαν τους Παοκτζηδες που το μονο που περιμενουν καθε χρονο ειναι να κερδισουν τον Ολυμπιακο!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αριονα...σταματα να λες μαλακίες....στη νετ ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ και στο ALPHA ο φινοκαλιώτης είπαν ότι είναι καθαρό πεναλτυ...και χτύπα όσο θες τον κώλο σου κάτωαπλά δείτε τα αύριο πάλι στην ΝΕΤ το απόγευμα να δείτε ότι ο Βασιλάκης έχει δίκιο ούτε πέναλτι ούτε οφ σάιτ.
Ο Παπασταθόπουλος πάει πάνω στον παίκτη...είναι σε κάθετη κίνηση τόσο ως προς τον παίκτη...αν είχαν παράλληλη πορεία και κηνυγούσαν τη μπάλα και ήταν ώμο με ώμο δεν θα ήταν τίποτα...εδώ είναι ΠΕΝΑΛΤΥ...τελεία και παύλα!!!
Υ.Γ. sonyp δεν υπάρχει για μένα άλλη περίσταση...αν εννοείς ότι δεν θα το έδινε στην ΑΕΚ και σε άλλη χρονική στιγμή ή αν ήταν άλλο το σκορ...η ουσία είναι ότι είναι πέναλτυ...μόνο αυτό κοιτάζω εγώ... ;)
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε βλέπω πάλι φουσκωμένο πως πήγαν τα κοντοσούβλια?Αριονα...σταματα να λες μαλακίες....στη νετ ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ και στο ALPHA ο φινοκαλιώτης είπαν ότι είναι καθαρό πεναλτυ...και χτύπα όσο θες τον κώλο σου κάτω
Ο Παπασταθόπουλος πάει πάνω στον παίκτη...είναι σε κάθετη κίνηση τόσο ως προς τον παίκτη...αν είχαν παράλληλη πορεία και κηνυγούσαν τη μπάλα και ήταν ώμο με ώμο δεν θα ήταν τίποτα...εδώ είναι ΠΕΝΑΛΤΥ...τελεία και παύλα!!!
Υ.Γ. sonyp δεν υπάρχει για μένα άλλη περίσταση...αν εννοείς ότι δεν θα το έδινε στην ΑΕΚ και σε άλλη χρονική στιγμή ή αν ήταν άλλο το σκορ...η ουσία είναι ότι είναι πέναλτυ...μόνο αυτό κοιτάζω εγώ... ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
τσιώπα καλη ώρα σ'...σε βλέπω πάλι φουσκωμένο πως πήγαν τα κοντοσούβλια?
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα Γιάνενα? φούντο?τσιώπα καλη ώρα σ'...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Συνέχισε το παραλήρημα σου...τα Γιάνενα? φούντο?
Σε λυπάμε...!!!
iord
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 14
- Πόντοι
- 4.175
Χ2 το ματσακι σημερα.
Εννοειται πως το πρωταθλημα το εχετε χασει.
Πεστε κατω τωρα και σβηστε προβολεις.
Ξερετε καλα εσεις πως να δικαιολογειστε.
Τετοιος ξεφτιλας Βανδης που εχετε,τετοια ομαδα εχετε
τραλλαλα τραλλαλα τεσερα τεσερα!!!
iord
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 14
- Πόντοι
- 4.175
τοσο κουφο που ειναι το φετινο πρωταθλημα οτι και να γινει δε θα μου κανει εντυπωση.ακομα και να το παρουμε.
εγω το φοναζω να μην σας παιρνει απο κατω σιγα τις ομαδες που εχουν
ΑΕΚ για παντα παντου κ παντα!!!
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημέρα αδέλφια η πλάκα με τους πικραμένους καλά κράτησε αφήστε τους τώρα στον πόνο τους.
αλήθεια το πούλμαν με τους παίκτες βρέθηκε η ακόμα ταξιδεύει?
αλήθεια το πούλμαν με τους παίκτες βρέθηκε η ακόμα ταξιδεύει?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Χαρηκες?Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.
Καλημέρα φίλοι!
Όλα καλά ελπίζω.
Χαιρετισμούς από τον 1ο της βαθμολογίας προς τον 2ο ;)
Βέβαια με τις μαλακίες μας έχουμε κάνει το πρωτάθλημα κούρσα για 3...
Αλήθεια έγραψε τίποτα ο Πρωκταθλητής, το Σκότος, η Κοπρόγατα ή η Sportgay για νέα ένσταση?
Μετά από απουσία λίγων ημερών γύρισα Αθήνα ως κυπελλούχος μπάσκετ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ χθες βράδυ στο γήπεδο :
Η απόφαση του ΚΑΣ θα είναι η εξής:
Το αποτέλεσμα του αγώνα παραμένει ως έχει. Η Καλαμαριά τιμωρείται με -3 βαθμούς. (αναλογία νόμου με "αδικαιολόγητο πλουτισμό" για τον αντίπαλο).
Αυτό το είπε σοβαρό άτομο, χθες στα επίσημα της Λεωφόρου. ;)
Θα δείξει
Όποιος μπορεί το διασταυρώνει και μας λέει ;)
Όλα καλά ελπίζω.
Χαιρετισμούς από τον 1ο της βαθμολογίας προς τον 2ο ;)
Βέβαια με τις μαλακίες μας έχουμε κάνει το πρωτάθλημα κούρσα για 3...
Αλήθεια έγραψε τίποτα ο Πρωκταθλητής, το Σκότος, η Κοπρόγατα ή η Sportgay για νέα ένσταση?
Μετά από απουσία λίγων ημερών γύρισα Αθήνα ως κυπελλούχος μπάσκετ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ χθες βράδυ στο γήπεδο :
Η απόφαση του ΚΑΣ θα είναι η εξής:
Το αποτέλεσμα του αγώνα παραμένει ως έχει. Η Καλαμαριά τιμωρείται με -3 βαθμούς. (αναλογία νόμου με "αδικαιολόγητο πλουτισμό" για τον αντίπαλο).
Αυτό το είπε σοβαρό άτομο, χθες στα επίσημα της Λεωφόρου. ;)
Θα δείξει
Όποιος μπορεί το διασταυρώνει και μας λέει ;)
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ποτε περιπου βγαινει η αποφαση ;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
alfa καλημέρα.11/4 το κρασί για να μπορεσεις να ρθεις κ συ.Θα σου πω με pm.
Αυτός ο πίκρααααααααααααα που είναι ρε παιδιά;;;ανησυχω γαμότι μου.
Αυτός ο πίκρααααααααααααα που είναι ρε παιδιά;;;ανησυχω γαμότι μου.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μήπως είδατε το πούλμαν? θα μπαγιατέψουν οι κορνέδες.Χαρηκες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις