Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και εμένα μου φάνηκε για πέναλντυ, αλλά δεν το έδεινε σε άλλη περίσταση!!! Καταλαβαίνεις πως το λέω.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κ εμένα οφσαιντ μου φαίνεται το γκολ του Μπλάνκο, όσο για το πέναλτι μάλλον δεν ήταν.
απλά δείτε τα αύριο πάλι στην ΝΕΤ το απόγευμα να δείτε ότι ο Βασιλάκης έχει δίκιο ούτε πέναλτι ούτε οφ σάιτ.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Πρωτα απο ολα μαγκια της Αεκ που μας ξεκολιασε σημερα!!Περα για περα δικαιη νικη!
1)Μη ξεφτυλιζεστε ομως Αεκακια πανηγυριζοντας που ειστε 3οι!Μειωνετε μονοι σας τον εαυτο σας!Μετα απο 14 χρονια παρτε ενα πρωταθλημα να χαρειτε και μετα μιληστε!
2)Με το διαιτητη ολα οκ???Αντε γιατι πολλα ειπατε μες τη βδομαδα!Και το πρωτο γκολ ηταν καθαρο οφ-σαιντ!!Βεβαια αυτο δε λεει τιποτα!Και να το ακυρωνε παλι 4 θα μας  ριχνατε!
Συγχαρητηρια για τη νικη αλλα απο κει και περα κοιταξτε να χαρειτε με ενα πρωταθλημα μετα απο 14 χρονια και μην κανετε σαν τους Παοκτζηδες που το μονο που περιμενουν καθε χρονο ειναι να κερδισουν τον Ολυμπιακο!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
απλά δείτε τα αύριο πάλι στην ΝΕΤ το απόγευμα να δείτε ότι ο Βασιλάκης έχει δίκιο ούτε πέναλτι ούτε οφ σάιτ.
Αριονα...σταματα να λες μαλακίες....στη νετ ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ και στο ALPHA ο φινοκαλιώτης είπαν ότι είναι καθαρό πεναλτυ...και χτύπα όσο θες τον κώλο σου κάτω :P

Ο Παπασταθόπουλος πάει πάνω στον παίκτη...είναι σε κάθετη κίνηση τόσο ως προς τον παίκτη...αν είχαν παράλληλη πορεία και κηνυγούσαν τη μπάλα και ήταν ώμο με ώμο δεν θα ήταν τίποτα...εδώ είναι ΠΕΝΑΛΤΥ...τελεία και παύλα!!!

Υ.Γ. sonyp δεν υπάρχει για μένα άλλη περίσταση...αν εννοείς ότι δεν θα το έδινε στην ΑΕΚ και σε άλλη χρονική στιγμή ή αν ήταν άλλο το σκορ...η ουσία είναι ότι είναι πέναλτυ...μόνο αυτό κοιτάζω εγώ... ;)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αριονα...σταματα να λες μαλακίες....στη νετ ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ και στο ALPHA ο φινοκαλιώτης είπαν ότι είναι καθαρό πεναλτυ...και χτύπα όσο θες τον κώλο σου κάτω :P

Ο Παπασταθόπουλος πάει πάνω στον παίκτη...είναι σε κάθετη κίνηση τόσο ως προς τον παίκτη...αν είχαν παράλληλη πορεία και κηνυγούσαν τη μπάλα και ήταν ώμο με ώμο δεν θα ήταν τίποτα...εδώ είναι ΠΕΝΑΛΤΥ...τελεία και παύλα!!!

Υ.Γ. sonyp δεν υπάρχει για μένα άλλη περίσταση...αν εννοείς ότι δεν θα το έδινε στην ΑΕΚ και σε άλλη χρονική στιγμή ή αν ήταν άλλο το σκορ...η ουσία είναι ότι είναι πέναλτυ...μόνο αυτό κοιτάζω εγώ... ;)
σε βλέπω πάλι φουσκωμένο πως πήγαν τα κοντοσούβλια?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
f4ec43de-67b3-45f2-bb63-807c2f6ea602.jpg

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Χ2 το ματσακι σημερα.
Εννοειται πως το πρωταθλημα το εχετε χασει.
Πεστε κατω τωρα και σβηστε προβολεις.
Ξερετε καλα εσεις πως να δικαιολογειστε.
Τετοιος ξεφτιλας Βανδης που εχετε,τετοια ομαδα εχετε

τραλλαλα τραλλαλα τεσερα τεσερα!!!

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
τοσο κουφο που ειναι το φετινο πρωταθλημα οτι και να γινει δε θα μου κανει εντυπωση.ακομα και να το παρουμε.

εγω το φοναζω να μην σας παιρνει απο κατω σιγα τις ομαδες που εχουν
ΑΕΚ για παντα παντου κ παντα!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα αδέλφια  η πλάκα με τους πικραμένους καλά κράτησε αφήστε τους τώρα στον πόνο τους.

αλήθεια το πούλμαν με τους παίκτες βρέθηκε η ακόμα ταξιδεύει?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.

Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλοι!  :)

Όλα καλά ελπίζω.

Χαιρετισμούς από τον 1ο της βαθμολογίας προς τον 2ο  ;)

Βέβαια με τις μαλακίες μας έχουμε κάνει το πρωτάθλημα κούρσα για 3...

Αλήθεια έγραψε τίποτα ο Πρωκταθλητής, το Σκότος, η Κοπρόγατα ή η Sportgay για νέα ένσταση? :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά από απουσία λίγων ημερών γύρισα Αθήνα ως κυπελλούχος μπάσκετ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ χθες βράδυ στο γήπεδο :

Η απόφαση του ΚΑΣ θα είναι η εξής:

Το αποτέλεσμα του αγώνα παραμένει ως έχει. Η Καλαμαριά τιμωρείται με -3 βαθμούς. (αναλογία νόμου με "αδικαιολόγητο πλουτισμό" για τον αντίπαλο).

Αυτό το είπε σοβαρό άτομο, χθες στα επίσημα της Λεωφόρου.  ;)

Θα δείξει  :sunglasses:

Όποιος μπορεί το διασταυρώνει και μας λέει ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• enosi.jpg
    enosi.jpg
    131,3 KB · Εμφανίσεις: 20

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
alfa καλημέρα.11/4 το κρασί για να μπορεσεις να ρθεις κ συ.Θα σου πω με pm.

Αυτός ο πίκρααααααααααααα που είναι ρε παιδιά;;;ανησυχω γαμότι μου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• score.jpg
    score.jpg