Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Συνημμένα

• alogaki.jpg
    alogaki.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 18

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σύμφωνα με ΠΙΟ έγκυρες πληροφορίες ο ΣΚΟΤΕΙΝΟς θα ρίξει 4 στην νανά.ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ θα κερδίσει στο βουνό 4.000 ευρώ.ο ΑΛΗΤΗΣ1970 θα πιεί 4 καραφάκια ούζο,Ο DFKWRBM θα φάει 4 βόδια και ο ΣΟΝΥ θα πιεί 4 βαρέλια ρατσή.....χικ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μετά τις τεσσάρες δεν μιλάνε αδελφέ!Κι αύριο μέρα είναι... ;)

Καλα ενταξει καληνυχτα ..... / ενταξει να βγει κανενας Βαζελος να μου τη πει το δεχομαι - οχι ομως και οι Αεκτζηδες / ρε φιλε σαν ομαδα τι εχετε να δειξετε μπροστα στον Ολυμπιακο ???? / χαλαρωσε λιγακι / σημερα δεν κερδισε η ΑΕΚ απλα ο Ολυμπιακος θυμηθηκε τον κακο του εαυτο - τι να κανουμε ??? / εν πασει περιπτωσει παλι πρωτοι ειμαστε και πρωτοι θα μεινουμε / αντε του χρονου παλι .....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σύμφωνα με ΠΙΟ έγκυρες πληροφορίες ο ΣΚΟΤΕΙΝΟς θα ρίξει 4 στην νανά.ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ θα κερδίσει στο βουνό 4.000 ευρώ.ο ΑΛΗΤΗΣ1970 θα πιεί 4 καραφάκια ούζο,Ο DFKWRBM θα φάει 4 βόδια και ο ΣΟΝΥ θα πιεί 4 βαρέλια ρατσή.....χικ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι άλλοι οι γαύροι που χάθηκαν? έχουν πάει για κεράσματα στου Ρέντη?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλα ενταξει καληνυχτα ..... / ενταξει να βγει κανενας Βαζελος να μου τη πει το δεχομαι - οχι ομως και οι Αεκτζηδες / ρε φιλε σαν ομαδα τι εχετε να δειξετε μπροστα στον Ολυμπιακο ???? / χαλαρωσε λιγακι / σημερα δεν κερδισε η ΑΕΚ απλα ο Ολυμπιακος θυμηθηκε τον κακο του εαυτο - τι να κανουμε ??? / εν πασει περιπτωσει παλι πρωτοι ειμαστε και πρωτοι θα μεινουμε / αντε του χρονου παλι .....
Καλά τραγούδα...δικαιολογείσαι!Αν δεν το κατάλαβες για 7-8 τεμάχια ήταν η ομάδα σου σήμερα!
:dancing: :dancing: :dancing:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Άκουσα από γαύρους ότι ήτανε και στημένο λέει το ματσάκι!!!!!!!! Άντε γεια!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ανταπόκριση απο θρέντ...city tours in greece.....
νέα άφιξη..η thryla απο λιμάνι μεριά....all services...400 euro...το 2ωρο.....ζουμερή με καμπύλες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ανταπόκριση απο θρέντ...city tours in greece.....
νέα άφιξη..η thryla απο λιμάνι μεριά....all services...400 euro...το 2ωρο.....ζουμερή με καμπύλες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Εδώ καταστρώνουνε σχέδια καλύτερα από το Prison Break για να πάνε σπίτια τους οι παίχτες!!!!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ετσι οπως τα λες ειναι.οταν κερδιζετε κερδιζει ο οσφπ οταν χανετε φταιει ο κακος σας εαυτος.λες και οι αλλες ομαδες δε παιζουν παιζετε μονοι σας. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ετσι οπως τα λες ειναι.οταν κερδιζετε κερδιζει ο οσφπ οταν χανετε φταιει ο κακος σας εαυτος.λες και οι αλλες ομαδες δε παιζουν παιζετε μονοι σας. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
βρε ρεκ...να ποστάρεις στο θρέντ...radio dourdela..τον ύμνο της ΑΕΚ...σήμερα είναι γιορτή σας...το δικαιούσαι....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
βρε ρεκ...να ποστάρεις στο θρέντ...radio dourdela..τον ύμνο της ΑΕΚ...σήμερα είναι γιορτή σας...το δικαιούσαι....

Προς το παρόν ας τραγουδήσουμε ΟΛΟΙ λίγο Μελίνα!!!!!!!!!!!!!!!!

Στίχοι: Μάνος Χατζιδάκις
Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις
Πρώτη εκτέλεση: Μελίνα Μερκούρη

Aπ' το παράθυρό μου στέλνω
ένα δύο και τρία και τέσσερα φιλιά
που φτάνουν στο λιμάνι
ένα και δύο και τρία και τέσσερα πουλιά

Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο
και τρία και τέσσερα παιδιά
που σαν θα μεγαλώσουν όλα
θα γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σόνυ,

εσύ που είσαι mod πες μου σε παρακαλώ, αν κάποιος βρίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν είναι αντίθετα στους κανονισμούς του σαιτ;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σόνυ,

εσύ που είσαι mod πες μου σε παρακαλώ, αν κάποιος βρίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν είναι αντίθετα στους κανονισμούς του σαιτ;

Δεν ορίζουν κάτι ανάλογο οι κανόνες. Απλά δεν είναι δύσκολο  να έχει κάποιος το ανάλογο μυαλό για να το κάνει.........

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.830
Πόντοι
37.127
"Γαβριέλα"

Η ώρα είχε πάει εφτά και ήμουν πάνω στο μεγάλο πράσσινο στρογγυλό κρεβάτι μου περιμένοντας το αγαπημένο μου ct την Γαβριέλα.
Φορούσα το κίτρινο μου σλιπάκι και ήμουν ήδη πριν έρθει φτιαγμένος αφού και μόνο η σκέχη της Γαβριέλας αρκεί για να με καυλώσει.
Οταν μπήκε στον χώρο σα να μούρθε μία έντονη μυρωδιά ιωδίου και αλμύρας μαζί.
-Εχεις φάει ψάρι μωρό μου σήμερα? την ρώτησα
- Μπα τίποτα εξαιρετικό τα συνηθισμένα μωρέ ξέρεις ,λίγο γαύρο ,λίγο τσίρο μία τυροκαυτερή αυτά.
- Ααα είπα γιαυτό μου μύρισε ιώδιο
- Οχι μωρό μου ,μου είπε, αυτό είναι από το Batadine.Πλύθηκα καλά πριν έρθω ,συνέχισε,γιατί να μωρέ σήμερα με έτρωγε ο κώλος μου
Καύλα είσαι Γαυριέλα μου σήμερα θα στονε σκίσω - καθότι οθωμανός - στα τέσσερα!!!

-Στα τέσσερα καλά τρελός είσαι και που θα μπει όλο αυτό το πράμα? 
-Κάτσε και θα δεις, της απάντησα

Με το που ξεκινήσαμε να την γλύφω στο 1' πήγε να τελειώσει αλλά τραβήχτηκα διακριτικά γιατί ήθελα να την κάνω να το απολαύσει σε διάρκεια.
Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να την κωλονοσκοπώ με τα δάχτυλα για να την χαλαρώσω και μόλις είδα πως είχε αναστήλει την άμυνα της της τον έχωσα με το κεφάλι 1-0 Γκοοοοολ φώναξα και η Γαβριέλα έδειξε να το απολαμβάνει.
Μετά από 3 λεπτά την έβαλα να κάτσει από πάνω κοιτώντας την όμορφη τουρλωτή κωλάρα της να ανοίγει πάνω στο μαύρο μου καυλί και δεν άντεξα.
Κάνοντας μια διαγώνια κίνηση επάνω στο κρεβάτι της τάδωσα στην κωλοτρυπίδα με την μία σαν κίνηση που θύμιζε προβολή με κοντινό πλασέ  2- 0 ΓΚΟΟΟΟΟΌΛ φώναξα θα γίνει της πουτάνας.
- Ειπες κάτι για μένα? με ρώτησε η Γαβριέλα
- Οχι μωρό έλα να κάνουμε τσιγάρο και συνεχίζουμε σε λίγο.

Ηθέα του κόκκινου στρινγκ με έφτιαξε στα επόμενα δέκα λεπτά και ξανάρχισα να χαϊδεύομαι έτσι δεν άργησα να εκραγώ ξανά αλλά καθότι χαλαρός που είχα ρίξει ήδη δύο ,σηκώθηκα όρθιος μπροστά της και από μακρυνή απόσταση της τάδωσα στο πρόσωπο κάνοντάς την να κλείσει τα μάτια 3-0 Γκοοοοοόλ και σηκώθηκα για μπανάκι'

Οταν ξαναγύρισα είχα φροντίσει να φτιάξω έναν Τούρκικο καφέ για να τον απολαύσω κοιτώντας την κωλάρα της όπως είχε ανοίξει από τα τρία τεμάχια.
-Γαβριέλα ,της είπα, σου αρέσει ο Τούρκικος?
-Ο πούτσος? με ρώτησε και χούφτωσε τις βυζάρες της
-Το μυαλό σου εκεί είναι Γαβριέλα,τί μου το ξαναθύμισες τώρα,και την άρπαξα στα τέσσερα αρχίζοντάς την στο άγριο σφυροκόπημα
- Ναι καύλα μου πάρε με ,μου φώναξε, γάμα με
Και έτσι όπως κουνιόμουν με δύναμη κουνήθηκε και ο καφές και χύθηκε στην περιοχή της .
- Αχ με έκαψες Τούρκε ,φώναξε η Γαβριέλα
- Τώρα θα σου κάψω και την κωλοτρυπίδα της απάντησα και άδειασα ότι μου είχε απομείνει στην  σκισμένη από τα τέσσερα τεμάχια τρύπα της.

- Σου άρεσε μικρή πουτάνα Πειραιώτισα?
- Ησουν καύλα μωρό μου ,μου απάντησε

- Να μου ξανάρθεις τότε μην χαθούμε
- Θα ξανάρθω σίγουρα αλλά του χρόνου,πρέπει βλέπεις να κλείσουν πρώτα οι πληγές που άνοιξες στο κωλαράκι αλλά θέλω να μου υποσχεθείς κάτι...
- Οτι θέλει η Γαβριέλα μου
- Οταν θα ξανάρθω θέλω πάλι στα τέσσερα μωρούλι

- Δεν στο υποόσχομαι αλλά θα προσπαθήσω

respect

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πατηστε ξανα τους πελατες
οι οπαδοι τους ειναι ολοι υπνοβατες
ειναι τσιρακια και μανιαουραιοι
και κατα βαθος ειναι ολοι gay
βαλτε μυαλο στην κοκκινη πουτ*ν*
γ*μ*στ* της το σπιτι και.............. :grouphug:
URL]]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• rivaldo_4.jpg
    rivaldo_4.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 13

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το εβαλα talos.δε πιστευω να μη μου το επιτρεψει ο βουδας? :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
"Γαβριέλα"

Η ώρα είχε πάει εφτά και ήμουν πάνω στο μεγάλο πράσσινο στρογγυλό κρεβάτι μου περιμένοντας το αγαπημένο μου ct την Γαβριέλα.
Φορούσα το κίτρινο μου σλιπάκι και ήμουν ήδη πριν έρθει φτιαγμένος αφού και μόνο η σκέχη της Γαβριέλας αρκεί για να με καυλώσει.
Οταν μπήκε στον χώρο σα να μούρθε μία έντονη μυρωδιά ιωδίου και αλμύρας μαζί.
-Εχεις φάει ψάρι μωρό μου σήμερα? την ρώτησα
- Μπα τίποτα εξαιρετικό τα συνηθισμένα μωρέ ξέρεις ,λίγο γαύρο ,λίγο τσίρο μία τυροκαυτερή αυτά.
- Ααα είπα γιαυτό μου μύρισε ιώδιο
- Οχι μωρό μου ,μου είπε, αυτό είναι από το Batadine.Πλύθηκα καλά πριν έρθω ,συνέχισε,γιατί να μωρέ σήμερα με έτρωγε ο κώλος μου
Καύλα είσαι Γαυριέλα μου σήμερα θα στονε σκίσω - καθότι οθωμανός - στα τέσσερα!!!

-Στα τέσσερα καλά τρελός είσαι και που θα μπει όλο αυτό το πράμα? 
-Κάτσε και θα δεις, της απάντησα

Με το που ξεκινήσαμε να την γλύφω στο 1' πήγε να τελειώσει αλλά τραβήχτηκα διακριτικά γιατί ήθελα να την κάνω να το απολαύσει σε διάρκεια.
Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να την κωλονοσκοπώ με τα δάχτυλα για να την χαλαρώσω και μόλις είδα πως είχε αναστήλει την άμυνα της της τον έχωσα με το κεφάλι 1-0 Γκοοοοολ φώναξα και η Γαβριέλα έδειξε να το απολαμβάνει.
Μετά από 3 λεπτά την έβαλα να κάτσει από πάνω κοιτώντας την όμορφη τουρλωτή κωλάρα της να ανοίγει πάνω στο μαύρο μου καυλί και δεν άντεξα.
Κάνοντας μια διαγώνια κίνηση επάνω στο κρεβάτι της τάδωσα στην κωλοτρυπίδα με την μία σαν κίνηση που θύμιζε προβολή με κοντινό πλασέ  2- 0 ΓΚΟΟΟΟΟΌΛ φώναξα θα γίνει της πουτάνας.
- Ειπες κάτι για μένα? με ρώτησε η Γαβριέλα
- Οχι μωρό έλα να κάνουμε τσιγάρο και συνεχίζουμε σε λίγο.

Ηθέα του κόκκινου στρινγκ με έφτιαξε στα επόμενα δέκα λεπτά και ξανάρχισα να χαϊδεύομαι έτσι δεν άργησα να εκραγώ ξανά αλλά καθότι χαλαρός που είχα ρίξει ήδη δύο ,σηκώθηκα όρθιος μπροστά της και από μακρυνή απόσταση της τάδωσα στο πρόσωπο κάνοντάς την να κλείσει τα μάτια 3-0 Γκοοοοοόλ και σηκώθηκα για μπανάκι'

Οταν ξαναγύρισα είχα φροντίσει να φτιάξω έναν Τούρκικο καφέ για να τον απολαύσω κοιτώντας την κωλάρα της όπως είχε ανοίξει από τα τρία τεμάχια.
-Γαβριέλα ,της είπα, σου αρέσει ο Τούρκικος?
-Ο πούτσος? με ρώτησε και χούφτωσε τις βυζάρες της
-Το μυαλό σου εκεί είναι Γαβριέλα,τί μου το ξαναθύμισες τώρα,και την άρπαξα στα τέσσερα αρχίζοντάς την στο άγριο σφυροκόπημα
- Ναι καύλα μου πάρε με ,μου φώναξε, γάμα με
Και έτσι όπως κουνιόμουν με δύναμη κουνήθηκε και ο καφές και χύθηκε στην περιοχή της .
- Αχ με έκαψες Τούρκε ,φώναξε η Γαβριέλα
- Τώρα θα σου κάψω και την κωλοτρυπίδα της απάντησα και άδειασα ότι μου είχε απομείνει στην  σκισμένη από τα τέσσερα τεμάχια τρύπα της.

- Σου άρεσε μικρή πουτάνα Πειραιώτισα?
- Ησουν καύλα μωρό μου ,μου απάντησε

- Να μου ξανάρθεις τότε μην χαθούμε
- Θα ξανάρθω σίγουρα αλλά του χρόνου,πρέπει βλέπεις να κλείσουν πρώτα οι πληγές που άνοιξες στο κωλαράκι αλλά θέλω να μου υποσχεθείς κάτι...
- Οτι θέλει η Γαβριέλα μου
- Οταν θα ξανάρθω θέλω πάλι στα τέσσερα μωρούλι

- Δεν στο υποόσχομαι αλλά θα προσπαθήσω

respect

Nitro είσαι αηδιαστικός αεκτζής, αλλά γέλασα πολύ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom