You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
αστον ξερει τι λεει αυτος.ειναι για γουρι. ;)Που είναι ο γκουρού Ταράτσα????????? Όλη μέρα δήλωνε ότι θα φάμε ΠΟΛΛΑ!!!!!!! Μήπως τον αλλάξανε και μίλαγε από την άλλη μεριά???????
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/ast/cov/ri/rivaldo300308s1_b.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Σε ευχαριστούμε ΘΕΕ που παίζεις στην μικρή ομάδα μας!!!!!!!!
Επισκέπτης
Ήξερα εγώ τι έλεγα!!!!!Που είναι ο γκουρού Ταράτσα????????? Όλη μέρα δήλωνε ότι θα φάμε ΠΟΛΛΑ!!!!!!! Μήπως τον αλλάξανε και μίλαγε από την άλλη μεριά???????
Ρώτα τον Ναύαρχο ξέρει!!!
τοσο κουφο που ειναι το φετινο πρωταθλημα οτι και να γινει δε θα μου κανει εντυπωση.ακομα και να το παρουμε.Αν δεν είχαμε φέρει την ισοπαλία με τον Άρη τώρα θα είμασταν πρώτοι!
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είδες τον μοντ που έχει για αβατάρ την νέα συνταγή γαύρος μεζέ αλλά ΡΙΜΠΟ?σόνυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...........τον γαύρο και την ρατσή...............γρήγοραααααααααα............έχει πάρτυ απόψε....ήδη είμαο ψιλον΄τεφι για πάρτυ σας κουφάλες χανούμια.......ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Προσοχή να μην κοπείτε στο ξύρισμα!Το Μαϊο ξυριζουν το [size=19pt]γαμπρο[/size] .......
σόνυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...........τον γαύρο και την ρατσή...............γρήγοραααααααααα............έχει πάρτυ απόψε....ήδη είμαο ψιλον΄τεφι για πάρτυ σας κουφάλες χανούμια.......ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
Του συγκεκριμένου του έχω αφιέρωσει ΟΛΟ το βαρελάκι τάλε!!!!!!! Σε κάνα λαγούμι θα είναι να κλαίει!!!! Το μόνο που περιμένω αύριο είναι να γράψουν οι βρωμοφυλλάδες τους για Ζωγράφο!!!!!!!!!!
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Κόντρα το ξύρισμα...Το Μαϊο ξυριζουν το [size=19pt]γαμπρο[/size] .......
γιατι δε θα γραψουν νομιζεις?Του συγκεκριμένου του έχω αφιέρωσει ΟΛΟ το βαρελάκι τάλε!!!!!!! Σε κάνα λαγούμι θα είναι να κλαίει!!!! Το μόνο που περιμένω αύριο είναι να γράψουν οι βρωμοφυλλάδες τους για Ζωγράφο!!!!!!!!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Κόντρα το ξύρισμα...
Και συ τεκνον Βρουτε ????? / καλα ....
με τετραπλη λεπιδα.Κόντρα το ξύρισμα...
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα κάνουν ένσταση γιατί όλη την εβδομάδα οι φυλλάδες έγραφαν ότι δεν θα παίξει ο ΖΟΡΟ.Του συγκεκριμένου του έχω αφιέρωσει ΟΛΟ το βαρελάκι τάλε!!!!!!! Σε κάνα λαγούμι θα είναι να κλαίει!!!! Το μόνο που περιμένω αύριο είναι να γράψουν οι βρωμοφυλλάδες τους για Ζωγράφο!!!!!!!!!!
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.830
- Πόντοι
- 37.127
Εξαιρετικά αφιερωμένο:
"Κωλογαύροι είστε μουνιά