Να καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία από την εν λόγω... Όντας περίεργος, αλλά χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία, πρίν από κάτι μήνες την πήρα τηλέφωνο κι εκλεισα ραντεβού. Μετά από λίγο βρέθηκα να της χτυπάω το κουδούνι με σχετική αγωνία γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Η πρώτη εντύπωση θετικότατη, καθώς δεν είχε τίποτε "ανδρικό" πάνω της, πλην του τεράστιου μορίου που τεχνηέντως άφηνε να ξεπροβάλει από τα see through, ρούχα που φορούσε. Χώρος αισθησιακός και καθαρός. Είναι πανέξυπνη, με την κουβέντα με χαλάρωσε διασκέδασε την αμηχανία μου. Μπάνιο και επιστροφή γυμνός στο δωμάτιο όπου και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκε από πάνω μου, έχοντας χώσει το πέος της στο στόμα μου. Ήταν τόσο μεγάλο που μετά βίας χωρούσε η κορυφή του, όμως αυτή την είχε καταβρεί και το έσπρωχνει όλο και πιό βαθιά σε σημείο που μετά βίας ανέπνεα. Παράλληα έπιασε το δικό μου και άρχισε να το ρουφάει όλο μέχρι την βάση του. Δεν άργησα να τελειώσω δυνατά. Μετά άχισε να μου λέει τι ωραίο κωλαράκι που είχα, και προσπάθησε να με πηδήξει. Δεν την άφησα, αλλά είναι φανερό ότι αυτό γουστάρει. Η κοπέλλα είναι καθαρά ενεργητική, και όποιος είναι fun του είδους θα περάσει καλά.