mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
ολες αυτες οι πουστροοργανωσεις πως συντηρουνται? μην μου πειτε απο την τσεπη μου!??
Μην είσαι ρατσιστής, τύπε. Δεν υπάρχει χώρα, αλλά χώρος.Θα τον ταισουμε κι αυτον για καμια δεκαετια απτους φορους μας, ολα κομπλε
Θα βρούνε έναν πρεζοπακη να του τα φορτώσουν και όλα καλά τύποι. Προχωράμε
φίλε η μεγαλύτερη χλαπάτσα για τους ως άνω επιστήμονες του κώλου είναι η πραγματικότητα, όπως αποτυπώνεται live με πρώτο χέρι πληροφόρηση σε σάιτ σαν αυτό εδώ. Οι υπόλοιποι ας μείνουν με τις φαντασιώσεις της δεκαετίας του 80, no problem.Για να μη λέμε ό,τι θέλουμε ή ό,τι κάποιοι άλλοι θέλουν να λέμε χωρίς να το ξέρουμε, κι επειδή ο κόσμος γύρω μας δεν είναι στατικός και η ζωή ολοένα αλλάζει και μαζί τους αλλάζει, εξελίσσεται και προοδεύει κι η επιστήμη, παραθέτω δύο άρθρα για τη "δυσφορία φύλου", έναν όρο αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα, συγκρατώντας κυρίως αυτό:
"Η δυσφορία του φύλου δεν σχετίζεται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου".
Το πρώτο, άρθρο από την Καθημερινή, είναι πιο εύκολο στην ανάγνωση από το επόμενο:
Σκέψεις και προβληματισμοί σχετικά με τη δυσφορία φύλου
Και εδώ το επόμενο από την μεγαλύτερη και πιο ιστορική πύλη Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο psychology.gr:
Δυσφορία Φύλου
Καλή ανάγνωση σε όλους και όλες.
έλα τύπε το βρήκες, μπάγκλας 35 χρονος..Θα βρούνε έναν πρεζοπακη να του τα φορτώσουν και όλα καλά τύποι. Προχωράμε
Με λεφτά της ΕΕ και του Σωροςολες αυτες οι πουστροοργανωσεις πως συντηρουνται? μην μου πειτε απο την τσεπη μου!??
Και για τους δύο:Για ποιον θα βγουν στο δρόμο τωρα οι μιτουδες συριζο άναρχο άπλυτοι
Για τον Μπαγκλαντές η την τρανς?
Έμμεσα, και από την τσέπη μας.ολες αυτες οι πουστροοργανωσεις πως συντηρουνται? μην μου πειτε απο την τσεπη μου!??
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λυπηρό είναι ότι τα πιο πάνω άτομα, κι όχι μόνο το ΜΩΒ, μέσα τους νιώθουν ότι είναι μαχητές του καλού. Δεν είναι ικανά να κατανοήσουν ότι εκμεταλλεύονται τη δολοφονία ενός ανθρώπου, προκειμένου να περάσουν την ατζέντα τους. Φυσικά αναφέρομαι στους οπαδούς. Οι αρχηγοί, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν, κι ότι διαστρέφουν την έννοια των λέξεων. Ένας ομοφυλόφιλος Κουβανός ο οποίος εκπορνευόταν στην Ελλάδα, βαφτίστηκε σε ευάλωτη Προσφύγισα. Λες και γίνεται πόλεμος στην Κούβα, ή το Κράτος κυνηγάει τους Ομοφυλόφιλους. Κι ότι η δολοφονία του είναι Γυναικοκτονία, ότι δηλαδή σκοτώθηκε επειδή ήταν γυναίκα, για κανένα άλλο λόγο. Πόσα περισσότερα Λογικά Λάθη μπορεί να βρει κάποιο άτομο σε αυτές τις προτάσεις;Άκυρο μάγκες. Τελικά δεν την σκότωσε επειδή ήταν "γυναίκα", αλλά επειδή ήθελε λεφτά ο άνθρωπος, μπορεί να ήταν και έγκλημα πάθους. Ποιος ξέρει...
Δεν κατανοώ την απορία του τύπου. Το δολοφονημένο άτομο ήταν ευάλωτη Προσφύγισσα. Ο Δολοφόνος είναι ευάλωτος Πρόσφυγας, σύμφωνα με τα βαφτίσια που τους κάνανε η Συμμαχία Φεμινιστριών, Αδελφάτου και Αριστεράς. όταν και τα δύο άτομα ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, τι να πουν οι προστάτες των ευάλωτων ομάδων; παθαίνουν κοκομπλόκο
Να είναι καλά το παλικάρι να μας προσέχει από εκεί ψηλά
Υπάρχει μόνο ένα φύλο και όλα τα υπόλοιπα είναι ψυχιατρικές διαταραχές.Ρε σεις ακόμα κι εγώ που γαμάω τραβελια και είμαι υπέρ του να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του αυτό το πράγμα με τα 10 διαφορετικά "φύλα" μου χτυπάει στα νεύρα...
ΔΥΟ είναι τα φύλα, το τι θέλει να είναι/αυτοπροσδιορίζεται κάποιος στα παπάρια μας...Έλεος δηλαδή.
μπορεις να μας εξηγησεις τις διαφορες αντρας και αρσενικος και τι σημαινει για εσενα το καθε ενα απο αυτα τα δυο ατομα ?ρε συ, εξακολουθεις να επιμενεις σε κατι που ειναι ασχετο, το οτι εχεις παπαρια, δεν σημαινει οτι εισαι αντρας, αλλα αρσενικος, το οτι εισαι αρσενικος ομως δεν σημαινει οτι εισαι και αυτοματα αντρας...
"σημερα", βρισκομαστε στην ιδια κατασταση με αυτο που αντιμετωπισε ο Γαλιλαίος στο μεσσαιωνα οταν ειπε οτι η γη ειναι στρογγυλη και οχι επιπεδη που ελεγαν ολοι τοτε...
οσο πιο γρηγορα καταλαβει ο κοσμος οτι οι εννοιες αλλαζουν περιεχομενο συμφωνα με την εξελιξη της επιστημης τοσο λιγοτερα προβληματα θα εχουμε
αρσενικος ειναι βιολογικος ορος, αντρας ειναι κοινωνικος-πολιτισμικος ορος. το αρσενικος εχει ενα σταθερο περιεχομενος παγκοσμια γιατι ειναι βιολογικος ορος και το ειδος μας ειναι στην ουσια ενα, το αντρας εχει πολλες σημασιες αναλογα την χωρα, ετσι αντρας εδω μπορει να ειναι κατι διαφορετικο αλλου. αυταμπορεις να μας εξηγησεις τις διαφορες αντρας και αρσενικος και τι σημαινει για εσενα το καθε ενα απο αυτα τα δυο ατομα ?