Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.994
- Πόντοι
- 206
Και κάπως έτσι ένας νέος άνθρωπος καταδικάζει τον εαυτό του στην ισόβια μαλάξεις και άγαμισια μιας και άμα μαθευτεί δεν νομίζω να τον ξανά πλησιάσει γυναίκα
Τύπε ο Λύτρας έχει έτοιμη τη γραμμή υπεράσπισης:Δεν λεει για τι ειδος βιασμου, π.χ. βιασμός ειναι και το να του τσιμπουκωνε την μισοκαυλωμενη πουτσα του και αυτος λόγω της μέθης να μην αντιδρούσε.
Φεμινιστής είναι ο κλασικός τύπος καληνυχτάκια , που έχει όλες τις γκόμενες φίλες του, με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή από την πολύ καλοσύνη του , κάποια θα του ζητήσει να την πηδήξειΑ έχω μαλώσει με φεμινιστές.
Γελοίες υπάρχεις
Το πάγωσα μπορεί να είναι πραγματικό.Και όλες αυτές που πλέον λένε «πάγωσα» και με βίασε , τι περίπτωση είναι ;
αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνεχίζετε αυτή την παπάτζα, όταν ο Νόμος είναι σαφής. Μεθυσμένο άτομο δεν μπορεί να δώσει συναίνεση, ΑΡΑ θεωρείται Βιασμός. Η Εισαγγελέας αυτλή την κατηγορία της απηύθυνεΑυτή θα ισχυριστεί οτι από τη στιγμή που ο τύπος καύλωσε ήταν συναινετικό.Αντε τώρα να αποδείξει ο άλλος οτι καύλωσε λόγω ποτού.
Έχεις δίκαιο.Φεμινιστής είναι ο κλασικός τύπος καληνυχτάκια , που έχει όλες τις γκόμενες φίλες του, με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή από την πολύ καλοσύνη του , κάποια θα του ζητήσει να την πηδήξει
Έχεις δίκαιο.
Άστο έχω προϊστορία με τέτοιους.
Ρε ο μαλάκας με έλεγε βιαστή επειδή πήγα στις πουτάνες.
Το αστείο είναι πως στο τέλος δε γαμανε.
Αυτό το πράγμα στη δεύτερη φωτογραφία έχει βγει και με ναζιστική στολή.Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζουν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας...
Σωστή λέξη, πράγμα. Εγώ λέω πράγματα, πληθυντικός.Αυτό το πράγμα στη δεύτερη φωτογραφία έχει βγει και με ναζιστική στολή.
Περίεργα βίτσια.