Εν τω μεταξύ υπήρξαν περιπτώσεις όπου εισβολείς ληστές σιδερωναν (κυριολεκτικά) ηλικιωμένους ,βίαζαν γυναίκες μπροστά στους γονείς / συζύγους και γενικά βασάνιζαν κόσμο που απλά κοιμόταν σπίτι του αλλά ναι είναι ακραίο άμα κάποιος έχει την δυνατότητα να αμυνθεί με όπλο απέναντι σε όλα αυτά και είναι παρακμή του νομικού μας πολιτισμού ....δεν ξέρω που ζείτε αλλά πλέον και οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας είναι επικινδυνες ... σημειωτέον η αφορμή για το νήμα είναι ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα κουτσοχωρι κοντά στα σύνορα με την βόρεια Μακεδονία
Τι περιμένεις οταν ο υπουργος Δικαιοσύνης βγαινει δημοσίως και απολογείται(!!!) γιατι επιτέλους θα εκτίεται ένα μικρό μέρος των ποινών!Και δεν θα αφηνονται ολοι ελευθεροι.
Εν ετει 2024 στην ΕΛΛΑΔΑ θα αρχισουν να εκτινονται οι ποινές.Ανακαλυψαμε τον τροχό.
Εχουμε χρησιμποιησει χιλιάδες φορές την έκφραση "μονο στην Ελλάδα αυτα" αλλά κυριολεκτικά δεν υπάρχει χωρα στον πλανήτη να μην πηγαινεις μέσα ουτε μια μερα για πλημμέλημα,δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου.Επί χρονια γινονταν δικαστηρια χωρίς κανενα λόγο,χωρίς καμία τιμωρία,χωρίς καμία συνεπεια (ΒΛΕΠΕ ΜΑΤΙ,γιατι αλήθεια εγινε 2-3 χρονια αυτη η διαδικάσια,ποιες ηταν οι συνεπειες;;;;;το οτι πληρωσαν 20-30 χιλιαρικα ο καθενας;;)
(να μην πούμε για την απάτη της δηθεν ισόβιας καθειρξης που ειναι 18,ουτε για τα 2/5,3/5,4/5,μεροκάματα στη φυλακη κλπ).
Στις ΗΠΑ εφαγες 40 χρόνια,μπηκες το 2024 βγαινεις το 2064.Τελεία και παύλα.
Ουτε Εφετείο υπάρχει στις ΗΠΑ,Αγγλία κλπ αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που να στηρίζει την εφεσή σου,όπως νεα στοιχεία που προέκυψαν αργότερα απο την δική κλπ.
Εδω στο τσίρκο θα κανω λεει ο άλλος εφεση,απο 12 θα πέσω στα 8,στο 1,5 χρονο ειμαι εξω,εκανα και προφυλακισμένος 1 χρόνο,δηλαδη σε 6 μηνες ειμαι εξω να συνεχίσω το θεάρεστο εργο μου!!!Και ετσι τα 12 χρόνια εγιναν....6 μηνες και εξω πάλι ο Γεωργιανός να κλέβει και να βιάζει.Μια χαρα!
Παπαχρόνης εξω,Φρατζής έξω κανουν την ζωάρα τους.
Αυτό αποτελεί βιασμό της μνήμης των θυμάτων και των οικογενειών τους.