mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
Δεν υπάρχει τρόμος, δεν υπάρχει πανικος..,.. Αν έρθει μέσα στο σπίτι μου..... Την έβαψε....
Κρυφά μέσα στο σπίτι μου,Δεν υπάρχει τρόμος, δεν υπάρχει πανικος..,.. Αν έρθει μέσα στο σπίτι μου..... Την έβαψε....
Σε συζητήσεις που έχω κάνει με δύο άτομα που έχουν πολύ υψηλό βαθμό (ο ένας εν ενεργεία ακόμη) μου είχαν πει, αν είναι να γίνει κάτι και είναι ένας προς έναν , να γίνει όσο αθόρυβα και.εαν είναι δυνατόν να χαθούν τα ίχνη.Τhanks για την εξήγηση.
Υποθέτω σε φτωχοποιημένες μικρές χώρες όπως η Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αφενός θα έχουμε νεκρούς κάθε μέρα, αφεταίρου θα σκληρύνει πολύ η κοινωνία και η αυτοδικία θα αποτελέσει βασίκη μέθοδο επίλυσης διαφορών, δλδ θα επεκταθεί και σε άλλες πιο ανούσιες περιπτώσεις. Υποθέτω.
Για μένα το σωστό είναι αφού πρώτα η πολιτεία φτιάξει τις ανάλογες συνθήκες βιωσιμότητας του λαού και των μεταναστών, εν συνεχεία να δει και να φτιάξει το ανάλογο νομικό πλαίσιο. ΠΧ. Αν είναι όλα γαμημένα, του έχουν πάρει το σπίτι του άλλου, είναι κακοποιημένος, έχει αρρώστιες, η πολιτεία τον κλωτσάει από γειτονιά σε γειτονιά με τη γνωστή μέθοδο που γίνεται στην Αθήνα που όλοι ξέρουμε, θέλει πολύ να επιδοθεί σε μικροκλοπές, ληστείες, διαρρήξεις και ότι άλλο του έρθει στο μυαλό από την απόγνωση και την απελπισία; Γι αυτό και ο νόμος είναι κάπως ελαστικός για αυτά τα άτομα. Το ποσοστό αυτών των ατόμων είναι όσο είναι το οποίο ίσως να μην ξεπερνάει το μισό. Εσείς αναφέρεστε στους συνειδητοποιημένους μαφιόζικου τύπου κλέφτες, απατεώνες, εισβολείς σε κατοικίες που κάνουν κάτι τέτοιο κατ' επάγγελμα με απίστευτη σκληρότητα και αναισθησία μη υπολογίζοντας τίποτα. Εκεί θέλουν μολύβι όπως είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κι αν δε δώσει μολύβι ο ιδιοκτήτης αν συλληφθούν γαμήσι στο ξύλο μέχρι να φτύσει αίμα. Και λύνεται σιγά σιγά το πρόβλημα.
Καλημέρα φίλε μουΓια πες μου και το νομο που καταργησε τη νομιμη αμυνα, φαινεσαι γνώστης
Ποιος νόμος τύπε;
Εδώ έχουμε τον δικηγόρο και σφυρίζει κλέφτικα παραπάνω...
Να στο θέσω κι αλλιώς; Σε μια περιοχή που μένει κάποιος μεγαλο€πιχειρηματία$ μπορεί να πλησιάσει κάποιος από μία ακτίνα εγγύτερα λόγω γορίλων; Και δεν το συζητάω αν τολμήσει να κάνει την παραμικρή μαλακία τσιμεντώνεται άνευ συνοπτικών διαδικασιών...
Άσε λοιπόν να μείνουμε φίλοι, νόμοι και πούτσες μπλε, ο νόμος €φαρμόζεται ανάλογα με τον π€λάτη. Από εκεί και πέρα το σαθρό κράτος το βολεύει η εγκληματικότητα γιατί ο φόβος φυλάει τα έρημα, ο κοσμάκης αγωνιά να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, να φροντίσει τη φαμίλια κλπ κλπ που να βρει χρόνο να διεκδικήσει...
Καλημέρα φίλε μου το εχω γράψει πιο πάνω αυτό αλλά έτσι πρέπει να τα λέμε για να καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα από που πληρώνονται όλοι αυτοί οι μεγαλοδικηγόροι...οι εγκληματίες είναι οι πελάτες τους, τους θέλουν έξω για να έχουν δουλειά.
αν όλοι οι εγκληματίες έμπαιναν φυλακή για πάντα, δικαστές και δικηγόροι θα έμεναν χωρίς δουλειά.
Άλεξ θα ήθελα τη γνώμη σου, χωρίς εννοείται να έχω την απαίτηση να αποδειχτεί σωστή, βάσει της εμπειρίας που έχεις.Ποιος σου ειπε οτι η διατυπωση που ανεφερα, σημαινει οτι πρεπει να περιμενεις να σε πυροβολησουν πρωτα?
Και μια ερωτηση, εχεις νομικες γνωσεις?
Γιατι ειναι αδικο για σενα να συζηταμε νομικα αν δεν γνωριζεις
Αυτα που αναφερεις, δεν ενδιαφερουν. Ενδιαφερει αν ο κτηνοτροφος βρεθηκε σε τετοιο κινδυνο ωστε να ηταν αναπότρεπτος με ηπιοτερη αντιδραση. Και τοτε φυσικά αθωώνεται λογω άμυνας. Με τον τελευταιο νομο του Φλωρίδη επανηλθε η δικαστικη απελαση, που ειχε καταργησει ο συριζα.Άλεξ θα ήθελα τη γνώμη σου, χωρίς εννοείται να έχω την απαίτηση να αποδειχτεί σωστή, βάσει της εμπειρίας που έχεις.
Αν αποδειχτούν στο Δικαστήριο τα παρακάτω
1. Ότι ο Κτηνοτρόφος τηλεφώνησε στην Αστυνομία πως κάποια άτομα προσπαθούν να μπούνε στο σπίτι του, σπάνε την πόρτα του με τσεκούρια, και πυροβόλησε μετά από την καταγραφή του τηλεφωνήματος
2. Ότι είναι σεσημασμένοι για κλοπές
3. Ότι ο Κτηνοτρόφος έχει Λευκό Ποινικό Μητρώο
Θα καταδικαστεί, κι αν ναι, με Αναστολή;
Εκτός αυτών, υπάρχει σχετικός Νόμος σύμφωνα με τον οποίο Αλλοδαποί οι οποίοι διαπράττουν τέτοια αδικήματα, να απελαύνονται;
Ναι, πολλοιΞέρει κανένας, στην Ελλάδα του Κούλη, του γλεντηπίσω, του γιδοβοσκού και του ΚΚΕ, να απελαύνεται λάθρος ή να μπαίνουν απαράβατοι κανόνες για λάθρους; Έχει απελαθεί έστω ένας επί Κούλη;
Απο που? Απο ξεβρακωτους λαθραιους?Καλημέρα φίλε μου το εχω γράψει πιο πάνω αυτό αλλά έτσι πρέπει να τα λέμε για να καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα από που πληρώνονται όλοι αυτοί οι μεγαλοδικηγόροι...
Ναι καλα ενταξειΚανονικά ο νόμος θα έπρεπε να προβλέπει ότι αν μπει ο άλλος στο σπίτι σου έχεις δικαίωμα να τον πυροβολήσεις υπό όρους. Δηλαδή πρώτα προειδοποίηση και μετά στο ψαχνό.
Αλλά μαζί με αυτό θα έπρεπε για την άδεια οπλοκατοχής η οποία θα περιορίζεται μόνο εντός του σπιτιού και εντός ασφαλισμένης θήκης να περνάς ψυχολογικές και σωματικές εξετάσεις κάθε 6μηνο ή όσο ορίσει ο νόμος
να έχεις καταγραφικό στο σπίτι ώστε να μπορείς να αποδείξεις ότι τον σκότωσες επειδή έκανε μπούκα
και αν το όπλο σου βρεθεί σε εγκληματική πράξη, αν το πάρει το παιδί σου για να παίξει..ή αν βρεθείς εσύ με το όπλο σου εκτός σπιτιού να πηγαίνεις γραμμή για 20ετία χωρίς αναστολή.
Αυτές τις υποθέσεις τις αναλαμβάνουν τζάμπα ... ή μάλλον πληρώνονται σε διαφημιστικό χρόνο στις τηλεοράσειςΚαλημέρα φίλε μου το εχω γράψει πιο πάνω αυτό αλλά έτσι πρέπει να τα λέμε για να καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα από που πληρώνονται όλοι αυτοί οι μεγαλοδικηγόροι...
Και από ΜΚΟ για τους ξεβράκωτους φίλε μουΑπο που? Απο ξεβρακωτους λαθραιους?
Οχι ολες καλε μου φιλε...Αυτές τις υποθέσεις τις αναλαμβάνουν τζάμπα ... ή μάλλον πληρώνονται σε διαφημιστικό χρόνο στις τηλεοράσεις
πρώτα από όλα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Αυτα που αναφερεις, δεν ενδιαφερουν. Ενδιαφερει αν ο κτηνοτροφος βρεθηκε σε τετοιο κινδυνο ωστε να ηταν αναπότρεπτος με ηπιοτερη αντιδραση. Και τοτε φυσικά αθωώνεται λογω άμυνας. Με τον τελευταιο νομο του Φλωρίδη επανηλθε η δικαστικη απελαση, που ειχε καταργησει ο συριζα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, πολλοι
Προφανώς και οι γυφταρέοι μπορούν άν€τα να προσλάβουν υψηλού €πιπ€δου νομική κάλυψηπου πληρώνονται όλοι αυτοί οι μεγαλοδικηγόροι...
...στα @@ σου!!!Εάν και θα θεωρηθω ακροδεξιός ( και στα αρχιδια μου ) ....... καλά τους έκανε ο αγρότης......ένα σκουπίδι λιγότερο...... Εύγε.....
Δεν σου αρέσει η πρόταση μου?Ναι καλα ενταξει
Τι ψαχνεις ρε φιλε να βρεις εδω οι κανόνες εμπλοκής της αστυνομίας λενε οτι ο αστυνομικός πρεπει πρωτα να ριξει προειδοποιητική βολη σε ασφαλές χωρο και μετα να πυροβολήσει τον κακοποιό, βέβαια μεχρι να το κανει αυτο ο κακοποιός μπορεί να εχει ηδη πυροβολήσει τον αστυνομικό αλλα στον πουτσο του νομοθέτη και του πολιτικού που εχει ψηφίσει τον νομο.Δεν σου αρέσει η πρόταση μου?
Συμφωνείς να μπαίνει ο κάθε γαμιόλης σπίτι σου και να πρέπει πρώτα να σε σκοτώσει και μετά να τον σταματήσεις?
Αυτά που γράφεις είναι ωραία για την θεωρία ποινικού δικαίου ...στην πράξη όμως άμα εισβάλουν στο σπίτι σου την ώρα που κοιμάσαι με μαχαίρια όπλα κλπ 4-5 άτομα είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση ..... πρέπει να να υιοθετήσει και η ελληνική έννομη τάξη το αγγλοσαξονικό " my home my castle" και η επίθεση στους εισβολείς να δικαιολογείται σε κάθε περίπτωσηΑυτα που αναφερεις, δεν ενδιαφερουν. Ενδιαφερει αν ο κτηνοτροφος βρεθηκε σε τετοιο κινδυνο ωστε να ηταν αναπότρεπτος με ηπιοτερη αντιδραση. Και τοτε φυσικά αθωώνεται λογω άμυνας. Με τον τελευταιο νομο του Φλωρίδη επανηλθε η δικαστικη απελαση, που ειχε καταργησει ο συριζα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, πολλοι