You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Queen Athina (Trans)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SLK200GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 302
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
καλά κρασιά , ε, μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις ;)
Εαν όμως το κανόνι δεν σηκώνεται για να ρίξει στον στόχο, ισοδυναμεί με νεροπίστολο!!
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εαν όμως το κανόνι δεν σηκώνεται για να ρίξει στον στόχο, ισοδυναμεί με νεροπίστολο!!
εμμ τι να πω..κατσε παιξε πολιορκια και ασε την Αθηνα!
Από μία περιήγηση που έκανα μάλλον κατάλαβα. Το κορίτσι είναι πράγματι προσοντούχο,ίσως too much για τα μέτρα μου. Είναι αυτό που λένε "δεν κυνηγάνε τα περιστέρια με κανόνια". Πάντως κάποιος συναγωνιστείς γράφει ότι είναι cd και όχι τράνς. Εαν αυτό ισχύει, αποκλείεται από την δική μου τουλάχιστον λίστα.καλά κρασιά , ε, μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις ;)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
χύθηκε πολύ μελάνι στο παρελθόν για αυτό το θέμα, μη το ξαναρχίζουμε.
Ευχαριστώ άπαντες για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες και την βοήθεια εν γένει. Νομίζω ότι θα το επισκεφτώ το κορίτσι με το κανόνι, και σίγουρα κανένας δεν θα μπορεί να μου πει "δεν ήξερες δεν ρώταγες?". Αναμένετε πληρέστατη αναφορά για τα μελλούμενα..
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ούτε μάγια, ούτε ξιόρκια.
Αν δεν γνωρίζεις την έννοια των λέξεων αποπλανώ και σαγηνεύω , σόρρυ :-.
Σε κάθε περίπτωση, εννοώ πως θα σου δημιουργήσει την ερωτική διάθεση να τα κάνεις όλα και με την θέλησή σου.
Αν δεν γνωρίζεις την έννοια των λέξεων αποπλανώ και σαγηνεύω , σόρρυ :-.
Σε κάθε περίπτωση, εννοώ πως θα σου δημιουργήσει την ερωτική διάθεση να τα κάνεις όλα και με την θέλησή σου.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
καλό ταξίδι Οδυσσέα μου και να προσέχεις τις σειρήνες που .... σαγηνεύουν
Ευχαριστώ άπαντες για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες και την βοήθεια εν γένει. Νομίζω ότι θα το επισκεφτώ το κορίτσι με το κανόνι, και σίγουρα κανένας δεν θα μπορεί να μου πει "δεν ήξερες δεν ρώταγες?". Αναμένετε πληρέστατη αναφορά για τα μελλούμενα..
Θα φροντίσω να προσδεθώ στο κατάρτι της Αθηνούλας!!καλό ταξίδι Οδυσσέα μου και να προσέχεις τις σειρήνες που .... σαγηνεύουν
καλό ταξίδι Οδυσσέα μου και να προσέχεις τις σειρήνες που .... σαγηνεύουν
εγω πιστευω οτι κανεις δεν σαγηνευεται αν δεν θελει να σαγηνευτει (εστω και κρυφα στο βαθος του μυαλου του)
εμενα καθε φορα εχει προσπαθησει να με πεισει να πιω τα ουρα της αλλα χωρις επιτυχια
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
ναι η κουφάλα, τόχει αυτό το βίτσιο.. αλλά δεν της περασεεγω πιστευω οτι κανεις δεν σαγηνευεται αν δεν θελει να σαγηνευτει (εστω και κρυφα στο βαθος του μυαλου του)
εμενα καθε φορα εχει προσπαθησει να με πεισει να πιω τα ουρα της αλλα χωρις επιτυχια
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πως τα πιάνεις τα μηνύματα ...
Θα θέλεις να τον φας σου λέει με λίγα λόγια.
Εγώ έχω κάνει τέτοια παιχνίδια αλλά με γυναίκες και μπορώ να πω ότι είναι άκρως καβλωτικά. Όχι βέβαια να φτάσεις σε σημείο να τα πιείς, εκεί είναι και θέμα υγείας εκτός των άλλων. Πάντως κάποτε είχα πέσει σε μία γκόμενα που ήθελε ακόμα πίο χοντρά παιχνίδια, και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Ντόναλντ, πρόσεχε μη σε ακούσει η Νταίζη !
εχει και το παρατσουκλι ''Magica de Spell''...
Διαφορα μονο οτι εσυ καβαλας το σκουποξυλο και οχι αυτη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 131
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 26K