daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
δεν το συζηταμε κιολα να δεις εμενα στα νιατα μου ποσες θελαν .....παναγιτσα μου τη εχω περασει....
κυριακη κοντη γιορτη........
δεν το συζηταμε κιολα να δεις εμενα στα νιατα μου ποσες θελαν .....παναγιτσα μου τη εχω περασει....
απελθετω απ εμου πατερ...κυριακη κοντη γιορτη........
απελθετω απ εμου πατερ...
το ποτηριο τουτο...
σε τρωει ο κωλος σου ε;seniora queen athina!!!δεν γινεται να συμπεριλαβεται και τας κυκλαδιους νησους εις τας περιοδιας σας ???
Καλοοοοοοο!!!σε τρωει ο κωλος σου ε;
Καλησπέρα σε όλους,
Επειδή είμαι νέος στο site και νέος στον χώρος γενικότερα, και επειδή βλέπω τελείως αντιφατικά σχόλια για την Queen Athina, καθώς άλλοι την θάβουν και άλλοι την εξυμνούν, μπορεί κάποιος από τους συναγωνιστές να με διαφωτίσει? Εχω επισκεφτεί το site της και έχω δει το βίντεο της και μου φαίνεται όμορφη. Ωστόσο επειδή έχω διαβάσει σχόλια ότι "αντροφέρνει" και αυτό με ξενερώνει θα ήθελα να ξέρω αν βγάζει θηλυκότητα και αν αξίζει τα πολλά λεφτά που ζητάει. Εαν όχι υπάρχει καμία άλλα που να αξίζει?
Βασικά ο πούτσος μου με τρώει, αλλά .... ό,τι ήθελε προκύψει..
Πάνω-πάνω στο σάιτ έχει ενότητα transexual,εκεί θα βρεις πολλές κριτικές.Καλησπέρα σε όλους,
Επειδή είμαι νέος στο site και νέος στον χώρος γενικότερα, και επειδή βλέπω τελείως αντιφατικά σχόλια για την Queen Athina, καθώς άλλοι την θάβουν και άλλοι την εξυμνούν, μπορεί κάποιος από τους συναγωνιστές να με διαφωτίσει? Εχω επισκεφτεί το site της και έχω δει το βίντεο της και μου φαίνεται όμορφη. Ωστόσο επειδή έχω διαβάσει σχόλια ότι "αντροφέρνει" και αυτό με ξενερώνει θα ήθελα να ξέρω αν βγάζει θηλυκότητα και αν αξίζει τα πολλά λεφτά που ζητάει. Εαν όχι υπάρχει καμία άλλα που να αξίζει?
βρέ έτσι και φάς την αχλάδα από την αχλαδιά θα σού αρέσει τόσο πού θά θέλεις μετά να τήν τρώς συνέχεια.....Βασικά ο πούτσος μου με τρώει, αλλά .... ό,τι ήθελε προκύψει..
Καλησπέρα σε όλους,