Νέα

Queen Athina (Trans)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SLK200GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ειχα ακούσει ότι η συγκεκριμένη μάζευε τους παράδες της στη Κύπρο... λετε να είχε "σπάσει" τη κατοστάρα;  :s&m_1:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
seniora queen athina!!!δεν γινεται να συμπεριλαβεται  και τας κυκλαδιους νησους εις τας περιοδιας σας ???

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή είμαι νέος στο site και νέος στον χώρος γενικότερα, και επειδή βλέπω τελείως αντιφατικά σχόλια για την Queen Athina, καθώς άλλοι την θάβουν και άλλοι την εξυμνούν, μπορεί κάποιος από τους συναγωνιστές να με διαφωτίσει? Εχω επισκεφτεί το site της και έχω δει το βίντεο της και μου φαίνεται όμορφη. Ωστόσο επειδή έχω διαβάσει σχόλια ότι "αντροφέρνει" και αυτό με ξενερώνει θα ήθελα να ξέρω αν βγάζει θηλυκότητα και αν αξίζει τα πολλά λεφτά που ζητάει. Εαν όχι υπάρχει καμία άλλα που να αξίζει?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή είμαι νέος στο site και νέος στον χώρος γενικότερα, και επειδή βλέπω τελείως αντιφατικά σχόλια για την Queen Athina, καθώς άλλοι την θάβουν και άλλοι την εξυμνούν, μπορεί κάποιος από τους συναγωνιστές να με διαφωτίσει? Εχω επισκεφτεί το site της και έχω δει το βίντεο της και μου φαίνεται όμορφη. Ωστόσο επειδή έχω διαβάσει σχόλια ότι "αντροφέρνει" και αυτό με ξενερώνει θα ήθελα να ξέρω αν βγάζει θηλυκότητα και αν αξίζει τα πολλά λεφτά που ζητάει. Εαν όχι υπάρχει καμία άλλα που να αξίζει?

σε τρωει ο κολος σου εσενα μου φαινετε!!!!!!!!!!

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά ο πούτσος μου με τρώει, αλλά .... ό,τι ήθελε προκύψει..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αφού καβλί θες να φας ρε άνθρωπε, πώς θα γίνει αυτό άμα δεν αντροφέρνει?
ξέρεις και γυναίκες που να έχουν πούτσα?
Με άντρα που φοράει περούκα θες να πας...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους,

Πάνω-πάνω στο σάιτ έχει ενότητα transexual,εκεί θα βρεις πολλές κριτικές.

Καλύτερη λύση από το πάω-βλέπω-κρίνω όμως δεν υπάρχει.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Βασικά ο πούτσος μου με τρώει, αλλά .... ό,τι ήθελε προκύψει..
βρέ έτσι και φάς την αχλάδα από την αχλαδιά θα σού αρέσει τόσο πού  θά θέλεις  μετά να τήν τρώς συνέχεια.....
γί αυτό ξανασκέψου το πρίν πάς
θά βλέπεις μετά μουνί καί θά στρίβεις και ψωλές στόν υπνο σου....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μιά χαρά είναι , αλλά ακριβή για τη τσέπη μου
Στα βίντεο που κυκλοφορούν τι κάνει ? Βάζει ειδικά εφέ για να φαίνεται καλύτερη? όχι βέβαια. Πάντως αν πας , να ξέρεις πως υπάρχει περίπτωση να σε αποπλανήσει γιατί ξέρει να σαγηνεύει.

Καλησπέρα σε όλους,

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Περισσότερο σαν φαντασίωση με εξιτάρει η ιδέα να τις πηδάω το κωλαράκι και να κρέμεται ένα πουλί από κάτω. Φαντάζομαι ότι και αυτή έγινε τραβεστί γιατί της αρέσει να τον τρώει και όχι να τον δίνει. Τώρα αν από την άλλη της αρέσει να τον δίνει και με σαγηνεύσει τόσο ώστε να το θέλω, ... τότε ας πάει το παλιάμπελο. Ούτως ή άλλως έχω φάει πλαστικό σε αυταρχικό και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Βασίλη τι εννοείς να με αποπλανήσει? Αφού θα πάω εν γνώσει μου για να την πηδήξω. Απλά θα ήθελα επειδή δεν έχω παρόμοια εμπειρία να σου δίνει μία θηλυκή αύρα. Και όταν λες ότι ξέρι να σαγηνεύει, πως το κάνει με μάγια? Πάντως φαίνεται αρκετά ερωτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom