Ελπίζω να τρολλάρεις. Αν πραγματικά τα πιστεύεις αυτά έχεις μεγάλο πρόβλημα και στο λέω με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο σου.
Οι γυναίκες γιατροί όλων των ειδικοτήτων είναι υποχρεωμένες να εξυπηρετούν όλον τον πληθυσμό και τον αντρικό και τον γυναικείο. Είναι εκεί για να λύνουν τα όσα προβλήματα. Είναι μαθημένες για αυτό, έχουν εκπαιδευτεί για αυτό. Καμία γυναίκα γιατρός , ψυχολόγος δεν μπορεί να σε ειρωνευτεί και να σου κάνει το οτιδήποτε , παρά μόνο να σε βοηθήσει, για αυτό είναι εκεί. Έχει δει πάρα πολλές περιπτώσεις, χειρότερες απο την δική σου, έχει μεγάλη πείρα, έχει κάνει πρακτική , οπότε δεν είναι καμια γυναικούλα απλή που θα σου συμπεριφερθεί όπως λες. Αν το κάνει αυτό ,μπορεί να της πάρουν και την άδεια . Οπότε να προσέχουμε τι λέμε. Εγώ προσωπικά έχω πάει σε γιατρό γυναίκα και χρειάστηκε να βγάλω τα ρούχα μου για να με εξετάσει( πρόβλημα με στομάχι). Δεν αντιλήφθηκα στο ελάχιστο το παραμικρό γελάκι, παρά μόνο σοβαρότητα και προσπάθεια να με κάνει να αισθανθώ άνετα.
ΥΓ. Οπότε εσύ που έγραψες το θέμα , να πας χωρίς να σκέφτεσαι τέτοιες χαζομάρες.
Μιλας για ιατρο και εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες.
Ο φιλος πιο πανω δεν μιλησε για ιατρο, μιλησε για ψυχολογο. Ο ιατρος ειναι επιστημων, στηριζεται σε αποδειξεις και οχι σε ενδειξεις. Εξεταζει αυτο που μπορει να εξεταστει και δεν μπορεις να τον δουλεψεις οσο και να το πρσπαθεις. Δηλαδη, δεν μπορεις να πας σε ενα καρδιολογο και να τον δουλεψεις οτι εχεις το χ προβλημα. Θα σου κανει ολες τις εξετασεις και θα δει μονος του την αληθεια. Το ιδιο και ολοι οι ιατροι ολων των ειδικοτητων που τελουν λειτουργημα οι ανθρωποι και να ειναι παντα γεροι να βοηθουν το κοσμο.
Οταν μιλαμε ομως για ψυχολογους, αλλαζει εντελως το ολο θεμα. Καμια σχεση.
Γνωστος μου στο παρελθον, ειχε ταλεντο στο να παριστανει το οτιδηποτε. Ειχαν αυτη τη συζητηση με φιλους του. Πηγαν τυχαια σε 3 διαφορετικους. Επαιξε 3 διαφορετικα θεατρα. Για τον ιδιο ανθρωπο εβγαλαν 3 διαφορετικα πορισματα.
Αν πηγαινε σε 3 διαφορετικους δερματολογους για παραδειγμα, πιστευεις οτι θα καταφερνε να τους κοροιδεψει; Σαφως και οχι. Γιατι; Γιατι ειναι επιστημονες οι ανθρωποι και εχουν ολα τα μεσα να εξετασουν και να αποφανθουν στο τι πραγματικα συμβαινει.
Σωστα μιλησε ο πιο πανω φιλος σχετικα με το θεμα.
Για την ιστορια, κανε και μια ερευνα ποτε μπηκαν στις ιατρικες σχολες οι ψυχιατροι, τι αντιδρασεις υπηρξαν, πως τελικα τα καταφεραν. Ψαξε, η ερευνα μας διδασκει πολλλα πραγματα περα απο την ικανοποιηση της γνωσης που αποκτας.