Νέα

Ψυχολόγος και ανάγκη επικοινωνιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα για να μου πείτε αν έχετε πάει σε ψυχολόγο και αν και με ποιον τρόπο σας βοήθησε?πιστεύετε ότι παίζει ρόλο ο ψυχολόγος είναι άντρας η γυναίκα για να σας κατανοήσει καλύτερα? Ευχαριστώ

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Εγώ θέλω πολύ να πάω. Το λέω κανά χρόνο τώρα.
Αλλά μετά λέω δε δίνω το 20ρικο να ρίξω έναν πούτσο καλύτερα;
Κάπως έτσι λύνονται και τα ψυχολογικά και όλα. 
:headbaning1:

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα για να μου πείτε αν έχετε πάει σε ψυχολόγο και αν και με ποιον τρόπο σας βοήθησε?πιστεύετε ότι παίζει ρόλο ο ψυχολόγος είναι άντρας η γυναίκα για να σας κατανοήσει καλύτερα? Ευχαριστώ
Καλησπέρα όχι δεν έχω πάει ποτέ, αλλά απο ότι έχω ακούσει και διαβάσει δεν παίζει ρόλο αν είναι άντρας ή γυναίκα. Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ άνετα και το σημαντικότερο να θες να βοηθηθείς στα αλήθεια.

Εγγρ.
20 Σεπ 2016
Κριτικές
12
Like
688
Πόντοι
311

απλά προσωπική προτίμηση, γυναίκα.

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
Με ένα call girl έχεις 2 σε 1. Αδειάζεις κι από πάνω κι από κάτω.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216

Οι ψυχολογοι δεν ειναι για τους αντρες,χανεις τον χρονο σου. Αν φτασεις σε σημειο να χρειαστεις ψυχολογο εχεις τελειωσεις στον αντρικο κοσμο. Οι γυναικες εχουν πολυ αρνητικη αποψη για αντρες με παθητικα ψυχολογικα προβληματα. Πχ για αγχωδεις και καταθλιπτικους.
Να πας σε γυναικα τωρα ψυχολογο και να περιγραφεις το ποσο ανικανος εισαι για να στσθεις σαν αντρας στην κοινωνια και αυτη να γελαει απο μεσα της μαζι σου και να νοιωθει ικανοποιημενη που αυτος που την γαμαει ειναι πραγματικος αντρας οχι σαν την γυναικουλα που κλαιγεται απεναντι της.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τι σου συμβαινει στο περιπου.
Εχω αποψη

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
635
Πόντοι
96
Οι ψυχολογοι δεν ειναι για τους αντρες,χανεις τον χρονο σου. Αν φτασεις σε σημειο να χρειαστεις ψυχολογο εχεις τελειωσεις στον αντρικο κοσμο. Οι γυναικες εχουν πολυ αρνητικη αποψη για αντρες με παθητικα ψυχολογικα προβληματα. Πχ για αγχωδεις και καταθλιπτικους.
Να πας σε γυναικα τωρα ψυχολογο και να περιγραφεις το ποσο ανικανος εισαι για να στσθεις σαν αντρας στην κοινωνια και αυτη να γελαει απο μεσα της μαζι σου και να νοιωθει ικανοποιημενη που αυτος που την γαμαει ειναι πραγματικος αντρας οχι σαν την γυναικουλα που κλαιγεται απεναντι της.

Δεν εχεις καθολου δικιο. Καταρχην ψυχολογοι με ψυχολογους εχουν χαωδη διαφορα, δεν ειναι ολοι ιδιοι. Μια καλη ψυχολογος, επαγγελματιας και με ηθος δε θα σκεφτει ποτε τις μαλακιες που λες, αλλα θα προσπαθησει να βρει λυση βασει ολων οσων εχει μαθει σε χροοοοοονια μελετης
Κατα δευτερον, οσοι πανε σε ψυχολογο δεν ειναι απαραιτητα γυναικαντρες οπως λες. Εχει κοσμο με σοβαρα προβληματα που προερχονται απο ναρκωτικα, αλκοολ, τζογο, οικονομικη καταστροφη, διαζυγια, χρεη σε τοκογλυφους, σοβαρα ατυχηματα, σοβαρα κομπλεξ (πολυ κοντοι, πολυ χοντροι, γεματοι σπυρια στο προσωπο, κ.ο.κ.)

Δεν ειναι κακο να παει καποιος με τετοια προβληματα και να μετατραπει απο ενα παθητικο-προβληματικο κυτταρο της κοινωνιας, σε ενα πιο υγιες-ενεργητικο κυτταρο που θα προσφερει στους συνανθρωπους του

Προσωπικα δεν εχω παει ποτε, αλλα εχω 2-3 φιλες που εχουν σπουδασει ψυχολογια (παλια τα ειχα και με μια) και εχουμε κανει αρκετες συζητησεις για το αντικειμενο τους και αντιθετα απ οτι περιμενα, ειναι προσγειωμενα ατομα που ξερουν καλα τι τους γινεται. Και οι περισσοτερες αγαπανε πολυ το αντικειμενο γιατι οπως που ειχε πει μια φιλη ειναι τρελο ιντριγκαρισμα για τον ιδιο τον ψυχολογο

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Ελπίζω να τρολλάρεις. Αν πραγματικά τα πιστεύεις αυτά έχεις μεγάλο πρόβλημα και στο λέω με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο σου.
Οι γυναίκες γιατροί όλων των ειδικοτήτων είναι υποχρεωμένες να εξυπηρετούν όλον τον πληθυσμό και τον αντρικό και τον γυναικείο. Είναι εκεί για να λύνουν τα όσα προβλήματα. Είναι μαθημένες για αυτό, έχουν εκπαιδευτεί για αυτό.  Καμία γυναίκα γιατρός , ψυχολόγος δεν μπορεί να σε ειρωνευτεί και να σου κάνει το οτιδήποτε , παρά μόνο να σε βοηθήσει, για αυτό είναι εκεί.  Έχει δει πάρα πολλές περιπτώσεις, χειρότερες απο την δική σου,  έχει μεγάλη πείρα, έχει κάνει πρακτική , οπότε δεν είναι καμια γυναικούλα απλή που θα σου συμπεριφερθεί όπως λες. Αν το κάνει αυτό ,μπορεί να της πάρουν και την άδεια . Οπότε να προσέχουμε τι λέμε. Εγώ προσωπικά έχω πάει σε γιατρό γυναίκα και χρειάστηκε να βγάλω τα ρούχα μου για να με εξετάσει( πρόβλημα με στομάχι). Δεν αντιλήφθηκα στο ελάχιστο το παραμικρό γελάκι, παρά μόνο σοβαρότητα και προσπάθεια να με κάνει να αισθανθώ άνετα.
ΥΓ. Οπότε εσύ που έγραψες το θέμα , να πας χωρίς να σκέφτεσαι τέτοιες χαζομάρες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.415
Πόντοι
6.955
Λοιπόν εγώ πάω σε ψυχολόγο γυναίκα εδω και δυο μήνες και τα αποτελέσματα είναι μόνο θετικά. Απο την συζήτηση έφερε στην επιφάνεια κόμπους που δένουν την ψυχή και την συμπεριφορά μου τους οποίους δεν γνώριζα κι αυτό με βοήθησε. Καλύτερα γυναίκα προτείνω διότι πιάνει την γυναικεία ψυχολογία. Έχει σημασία να είναι καλός ο ψυχολόγος κι έμπειρος διότι κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός.

kaloskaloskalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Κριτικές
12
Like
672
Πόντοι
311
Να πας σε γυναικα τωρα ψυχολογο και να περιγραφεις το ποσο ανικανος εισαι για να στσθεις σαν αντρας στην κοινωνια και αυτη να γελαει απο μεσα της μαζι σου και να νοιωθει ικανοποιημενη που αυτος που την γαμαει ειναι πραγματικος αντρας οχι σαν την γυναικουλα που κλαιγεται απεναντι

Φιλε, δοκιμασες;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Σωστα μιλας, χαιρομαι που υπαρχουν εστω και λιγοι που μιλανε αντρικα.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Η ψυχολογια εχει πολλες προσεγγισεις σε προβληματα. Ο ειδικος που θα εχεις απεναντι δεν θα ειναι σιγουρα σε καμια περιπτωση master σε ολες τις προσεγγισεις. Πρεπει ισως να ψαξεις παρα πολυ τι θα ταιριαξει στο προφιλ σου πραμα λιγο δυσκολο να το ξερεις απο πριν.

Οποιο και να ειναι το προβλημα σου, σκεψου το εξης. Ποσοι στα αληθεια βοηθηθηκαν απο την αλληλεπιδραση με εναν τετοιο ειδικο; Μην ρωτησεις γυναικες που πηγαν γιατι και μια απλη συζητηση να κανουνε αυτες με ειδικο, νομιζουν οτι πετυχανε κατι οποτε θα σου πουν οτι βοηθηθηκαν αλλα για να σου πουν συγκεκριμενα σε ποιο πραμα βοηθηθηκαν, δεν ξερουν.

Ο κλαδος της ψυχολογιας πιο πολυ πιστευω ειναι αποτελεσματικος οταν εξεταζει συλλογικα πραματα οπως κοινωνικα φαινομενα.

Για λυσεις προβληματων πηγαινε σε εναν καταρτησμενο ψυχιατρο θα σου ελεγα και αν αυτος αποφασισει οτι δεν χρειαζεται εκεινον, να σου συστησει καταλληλο ψυχολογο ονομαστικα και να σου πει σε τι πραμα ειναι ειδικος.

Με τους ψυχολογους κατα την γνωμη μου θα χασεις πολυ χρονο σε συζητησεις. Θα καταληξεις να σου πει πραματα που τα ξερεις κι εσυ αυτονοητα, ειτε θα σου πει πραματα που δε θα μπορεις αμεσα να αντιληφθεις και να εφαρμοσεις.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.249
Πόντοι
206
χαχαχαχ εσυ σιγουρα χρειαζεσαι ψυχιατρο να σου γραψει και κανα χαπακι...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ελπίζω να τρολλάρεις. Αν πραγματικά τα πιστεύεις αυτά έχεις μεγάλο πρόβλημα και στο λέω με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο σου.
Οι γυναίκες γιατροί όλων των ειδικοτήτων είναι υποχρεωμένες να εξυπηρετούν όλον τον πληθυσμό και τον αντρικό και τον γυναικείο. Είναι εκεί για να λύνουν τα όσα προβλήματα. Είναι μαθημένες για αυτό, έχουν εκπαιδευτεί για αυτό.  Καμία γυναίκα γιατρός , ψυχολόγος δεν μπορεί να σε ειρωνευτεί και να σου κάνει το οτιδήποτε , παρά μόνο να σε βοηθήσει, για αυτό είναι εκεί.  Έχει δει πάρα πολλές περιπτώσεις, χειρότερες απο την δική σου,  έχει μεγάλη πείρα, έχει κάνει πρακτική , οπότε δεν είναι καμια γυναικούλα απλή που θα σου συμπεριφερθεί όπως λες. Αν το κάνει αυτό ,μπορεί να της πάρουν και την άδεια . Οπότε να προσέχουμε τι λέμε. Εγώ προσωπικά έχω πάει σε γιατρό γυναίκα και χρειάστηκε να βγάλω τα ρούχα μου για να με εξετάσει( πρόβλημα με στομάχι). Δεν αντιλήφθηκα στο ελάχιστο το παραμικρό γελάκι, παρά μόνο σοβαρότητα και προσπάθεια να με κάνει να αισθανθώ άνετα.
ΥΓ. Οπότε εσύ που έγραψες το θέμα , να πας χωρίς να σκέφτεσαι τέτοιες χαζομάρες.

Μιλας για ιατρο και εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες.

Ο φιλος πιο πανω δεν μιλησε για ιατρο, μιλησε για ψυχολογο. Ο ιατρος ειναι επιστημων, στηριζεται σε αποδειξεις και οχι σε ενδειξεις. Εξεταζει αυτο που μπορει να εξεταστει και δεν μπορεις να τον δουλεψεις οσο και να το πρσπαθεις. Δηλαδη, δεν μπορεις να πας σε ενα καρδιολογο και να τον δουλεψεις οτι εχεις το χ προβλημα. Θα σου κανει ολες τις εξετασεις και θα δει μονος του την αληθεια. Το ιδιο και ολοι οι ιατροι ολων των ειδικοτητων που τελουν λειτουργημα οι ανθρωποι και να ειναι παντα γεροι να βοηθουν το κοσμο.

Οταν μιλαμε ομως για ψυχολογους, αλλαζει εντελως το ολο θεμα. Καμια σχεση.

Γνωστος μου στο παρελθον, ειχε ταλεντο στο να παριστανει το οτιδηποτε. Ειχαν αυτη τη συζητηση με φιλους του. Πηγαν τυχαια σε 3 διαφορετικους. Επαιξε 3 διαφορετικα θεατρα. Για τον ιδιο ανθρωπο εβγαλαν 3 διαφορετικα πορισματα.

Αν πηγαινε σε 3 διαφορετικους δερματολογους για παραδειγμα, πιστευεις οτι θα καταφερνε να τους κοροιδεψει; Σαφως και οχι. Γιατι; Γιατι ειναι επιστημονες οι ανθρωποι και εχουν ολα τα μεσα να εξετασουν και να αποφανθουν στο τι πραγματικα συμβαινει.

Σωστα μιλησε ο πιο πανω φιλος σχετικα με το θεμα.

Για την ιστορια, κανε και μια ερευνα ποτε μπηκαν στις ιατρικες σχολες οι ψυχιατροι, τι αντιδρασεις υπηρξαν, πως τελικα τα καταφεραν. Ψαξε, η ερευνα μας διδασκει πολλλα πραγματα περα απο την ικανοποιηση της γνωσης που αποκτας.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
635
Πόντοι
96
Η ψυχολογια εχει πολλες προσεγγισεις σε προβληματα. Ο ειδικος που θα εχεις απεναντι δεν θα ειναι σιγουρα σε καμια περιπτωση master σε ολες τις προσεγγισεις.

Αυτο μου το ειχε πει η κοπελα που τα ειχαμε
Υπαρχουν ψυχολογοι διαφορων ειδικοτητων, πχ ψυχολογοι για εξαρτημενους, για οικογενειακα προβληματα (βια, κλπ) αλλα και πολυ ειδικευμενοι οπως πχ ψυχολογοι για γιατρους, για ενστολους, για εκπαιδευτικους, κλπ γενικα οπου υπαρχουν επαγγελματα που μπορει να εχουν σημαντικη επιπτωση στην ψυχολογια

Θυμαμαι την ειχα ρωτησει αν υπαρχουν ψυχολογοι για ψυχολογους αλλα δεν ηξερε :cheesy:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.249
Πόντοι
206
Περιμενω να ακουσω την εμπειρια σου τυπε και τα ψυχολογικα προβληματα που σε απασχολουν  :grin:
Μου κανει εντυπωση η μαλακια που σε βαραει αλλα δε θα παω και σε ψυχολογο γι αυτό...δικη σου δουλεια ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom