Οι καλές παρτούζες έχουν πάντα μονό αριθμό και συγκεκριμένα 3 ή 5 [1 είναι μαλακία και 7, 9 κλπ πλάκα. Άρα οι καλοί συνδυασμοί είναι 2Α-1Γ, 2Γ-1Α, 3Α-2Γ, 3Γ-2Α. 1Α-4Γ δεν λέει γιατί μάλλον θα μόνο θα βλέπεις τις γκόμενες και δεν θα κάνεις τίποτα και 4Α-1Γ δεν θα προλάβεις να κάνεις τίποτα. Οπότε διαλέγεται και παίρνετε από τα 4 πρώτα. Εγώ τα δύο πρώτα τα έχω κάνει αρκετές φορές και ήταν φανταστικά και τα δύο απλώς θέλει καλούς και ακομπλεξάριστους συναθλούμενους.
Τί να μου εξηγήσει η ποιά Δανάη [η τρανς υποθέτω]!
Με τσάκισες, με έριξες σε βαθειά μελαγχολία, γιατί θεωρούσα πως είμαι προχωρημένος και ξαφνικά ανακαλύπτω πως μόλις τελειώνω την τρίτη Δημοτικού!
Φίλε μου,δε νομίζω πως εδώ θα βρεις αυτό που αναζητάς.Πρέπει να ψαχτείς σε άλλα sites και να έχεις αρκετή υπομονή-και τύχη.
Τις ελάχιστες φορές που έχω καταφέρει να κάνω αυτό το σκηνικό,ήταν μετά από πολλές ώρες ψαξίματος,πολύ μπλα-μπλά στο msn και ΜΕΓΑΛΗ δόση κωλοφαρδίας.
Η αλήθεια είναι πως αυτές οι εμπειρίες μένουν αξέχαστες,αλλά κατα κανόνα(τουλάχιστον έτσι γίνεται με μένα)δεν διαρκούν πολύ.