Νέα

Ψηνεται κανεις για τριο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα enas28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι καλές παρτούζες έχουν πάντα μονό αριθμό και συγκεκριμένα 3 ή 5 [1 είναι μαλακία και 7, 9 κλπ πλάκα. Άρα οι καλοί συνδυασμοί είναι 2Α-1Γ, 2Γ-1Α, 3Α-2Γ, 3Γ-2Α. 1Α-4Γ δεν λέει γιατί μάλλον θα μόνο θα βλέπεις τις γκόμενες και δεν θα κάνεις τίποτα και 4Α-1Γ δεν θα προλάβεις να κάνεις τίποτα. Οπότε διαλέγεται και παίρνετε από τα 4 πρώτα. Εγώ τα δύο πρώτα τα έχω κάνει αρκετές φορές και ήταν φανταστικά και τα δύο απλώς θέλει καλούς και ακομπλεξάριστους συναθλούμενους.

τo 3A, ή 3Γ δεν είναι παρτούζα;

γιατί εγώ αυτά τα 2 έχω κάνει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρώτα τη ΔΑΝΑΗ να στο εξηγήσει.

Τί να μου εξηγήσει η ποιά Δανάη [η τρανς υποθέτω]!
Με τσάκισες, με έριξες σε βαθειά μελαγχολία, γιατί θεωρούσα πως είμαι προχωρημένος και ξαφνικά ανακαλύπτω πως μόλις τελειώνω την τρίτη Δημοτικού!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τo 3A, ή 3Γ δεν είναι παρτούζα;

γιατί εγώ αυτά τα 2 έχω κάνει.
Come again! 3Α μόνοι ή 3Γ μόνες; Και τα έχεις κάνει και τα δύο! Πώς τα κατάφερες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απλούστατα είσαι τιτανοτεράστιος και γιγαντομέγιστος φίλε. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ganger

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!
τι λετε?θελει κανεις να κανουμε κεφι με κανα γκομενακι να το τιναξουμε?? msg me

Φίλε μου,δε νομίζω πως εδώ θα βρεις αυτό που αναζητάς.Πρέπει να ψαχτείς σε άλλα sites και να έχεις αρκετή υπομονή-και τύχη.
Τις ελάχιστες φορές που έχω καταφέρει να κάνω αυτό το σκηνικό,ήταν μετά από πολλές ώρες ψαξίματος,πολύ μπλα-μπλά στο msn και ΜΕΓΑΛΗ δόση κωλοφαρδίας.
Η αλήθεια είναι πως αυτές οι εμπειρίες μένουν αξέχαστες,αλλά κατα κανόνα(τουλάχιστον έτσι γίνεται με μένα)δεν διαρκούν πολύ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.703
Πόντοι
22.785
Come again! 3Α μόνοι ή 3Γ μόνες; Και τα έχεις κάνει και τα δύο! Πώς τα κατάφερες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απλούστατα είσαι τιτανοτεράστιος και γιγαντομέγιστος φίλε. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αλαξτε πλευρο φετος ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom