Νέα

Ψάχνοντας τις γυναίκες ανάμεσα στις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Κάθε αλλαγή κάποιους τους ευνοεί και κάποιους τους αδικεί.

Με την αλλαγή αυτή που λές, οι κοντόχοντροι μικροτσούτσουνοι με Cayenne βρήκαν γκόμενες.

Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες τύπε και οι γνήσιοι λεβέντες έμειναν με το πουλί στο χέρι  :( :( :(

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πολύ σωστή ανάλυση  :kneel:
το ερώτημα είναι, όταν φτάσουμε στο ''I can get no satisfaction'' με το αγοραίο σεξ, και δεν είμαστε τύποι που θα ''κυνηγάμε'' γκόμενες απλά και μόνο για τη διαδικασία, τι γίνεται;
γιατί όπως σωστά λες, οι γυναίκες που μπορούν να σταθούν μακροπρόθεσμα δίπλα σου χωρίς να θέλεις να τις πνίξεις από ένα σημείο και μετά (αν είσαι άτομο με κάποιο επίπεδο και αξιοπρέπεια) είναι πολύ λίγες και συνήθως δεσμευμένες από νωρίς

Ιδού και η δική μου απορία. Σωστός προβληματισμός.

Πάμε τώρα να δούμε την ερώτηση που βάζουν οι δυο παραπάνω φίλοι.

Οποιαδήποτε απολαυση στη ζωή ξεκινώντας απο την απλη χαρά, περνώντας απο την γαστριμαργική απόλαυση και φθάνοντας στη σεξουαλική ηδονή έχει το στοιχείο του πεπερασμένου.

Πιο ειδικά στο σεξ. Η αλλαγή στάσεων και τρόπων, η αλλαγή συντρόφων, ακόμη και η αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού σε κάποιες περιπτώσεις, δεν μπορεί ποτέ τελικά να ξεπεράσει το στοιχείο του πεπερασμένου που εκδηλώνεται με τον κορεσμό.

Ο κορεσμός ( οπως έχω γράψει και σε άλλα μου ''βιωματικά'' post απο ''εξωτικές'' χώρες) είναι μεγάλος δάσκαλος. Αρκεί πρώτον να μπορείς να τον ακούσεις, και δεύτερον να μην κάτσεις πολύ μαζί του.

Εννοώ ότι δεν μπορείς να επιμένεις να  πάρεις παραπάνω απόλαυση απο κάτι με  το οποίο έχεις ( έστω σε συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα ) κορεσθεί.

Οση αξία έχει να ικανοποιείς μια όρεξή σου ( συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής ) άλλη τόση αξία έχει και να την περιορίζεις  η να την μεταθέτεις χρονικά, η ακόμη και να την ακυρώνεις. Αυτό θα στο μάθει ο δάσκαλος που λέγεται κορεσμός αν βέβαια είσαι επιδεκτικός στο να τον ακούσεις. Η διαδικασία αυτή σε κάνει ''περισσότερο άνθρωπο'' γιατί σε διαφοροποιεί απο τα ζώα που κινούνται μόνο με βάση τις ενστικτώδεις ορέξεις τους.

Η απάντηση λοιπόν στην παραπάνω  ερώτηση των φίλων σχετικά με το τι κάνεις όταν ''I can get no satisfaction'' είναι ( κατα την γνώμη μου πάντα ) η εξής.

Πρώτον συνειδητοποιείς αυτά που έγραψα παραπάνω.

Δευτερον παύεις να ''ζηλεύεις'' ανθρώπους που φαίνεται ότι τα έχουν όλα στο πιάτο γιατί ακόμη και αυτοί απο το θηρίο που λέγεται κορεσμός δεν ξεφεύγουν. Αμεση απόδειξη για το παραπάνω είναι ότι πολλοί  πλούσιοι επώνυμοι όμορφοι κλπ  είναι οι καλύτεροι χρήστες του διπτύχου prozac - κοκα.  Ο Σινάτρα σε ένα κλασικό τραγούδι έλεγε ότι αν δεν έχεις τον εαυτό σου δεν έχεις τίποτα. Σε κάτι τέτοιο παρέπεμπε. Ετσι υπάρχει πιθανότητα να σταματήσεις ( η να περιορίσεις ) το αυτομαστίγωμα δυτικού τύπου που αποσκοπεί στο να αποκτήσεις πράγματα η και πρόσωπα ( εν είδη τροπαίου ) που ξέρεις ότι μοιραία καποτε θα βαρεθείς. Θα δίνεις στ πράγματα αλλά και στα πρόσωπα την αξία που τους πρέπει, με βάση το δικο σου κριτήριο και  όχι με βάση τα κριτήρια  που ο υπερκαταναλωτισμός και τα ΜΜΕ πάνε να φυτέψουν στο κέφάλι σου.

Τριτον και κυριώτερον για να γυρίσουμε και στους δικούς μας, οι αρχαίοι οι δικοί μας έλεγαν ''Παν μέτρον Αριστον'' Το υπόθεμα που κρύβουν αυτές οι 3 λεξούλες είναι πραγματικά απίστευτο. Αν καταφέρεις να το μετατρέψεις σε στάση ζωής πιστέυω ότι έχεις πολλά να κερδίσεις.

Ελπίζω να απάντησα

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απορία μου με βάση αυτά που έχεις ποστάρει κατά καιρούς:

Είσαι ψυχίατρος, ψυχολόγος, κοινωνιολόγος?.... Δλδ. είναι η δουλειά σου αυτά?

Εχει πραγματικά σημασία το τι είμαι ??

Η ''ομορφιά'' του site είναι ότι ''Είσαι ότι γράφεις''.

Χωρίς παρεξήγηση. Ας μη τη χαλάσουμε !!

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Είναι πολύ ανησυχητικό το ποστ.  :)

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι πως η αδιαφορία είναι αναπόφευκτη (ως ένα βαθμό το βίωσα και στην προσωπική μου ζωή).
Μήπως αυτό όμως λειτουργεί ανασταλτικά για την προσπάθεια επίτευξης καποιου στόχου, αφού υπάρχει η γνώση a priori της έκβασης;
Τελικά αυτό που χωρίζει την ικανοποίηση από την αδιαφορία είναι το πόσο γρήγορα βαριέται καποιος μια κατάσταση;

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
"Μέτρον άριστον" έλεγαν

Το "Πάν μέτρον άριστον" είναι λάθος....δεν υπάρχουν πολλά μέτρα...το μέτρο είναι ένα και μοναδικό

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
"Μέτρον άριστον" έλεγαν

Το "Πάν μέτρον άριστον" είναι λάθος....δεν υπάρχουν πολλά μέτρα...το μέτρο είναι ένα και μοναδικό
Μάλλον έχεις δίκιο. Ευχαριστώ για την επισήμανση διορθωση.

Σίγουρα λοιπόν φιλόλογος δεν είμαι. :rockon:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Μάλλον έχεις δίκιο. Ευχαριστώ για την επισήμανση διορθωση.

Σίγουρα λοιπόν φιλόλογος δεν είμαι. :rockon:

Τύπε μου μπορεί να μην είσαι φιλόλογος αλλά σίγουρα ανήκεις στις ανθρωπιστικές επιστήμες! Πέφτω έξω; Συγγνώμη για το offtopic!  :cheesy:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Μπορεί να είναι φορτηγατζής που ασχολείται με την κοινωνιολογία.

Δεν το λέω ως αστείο, αφού η γνώση ενός αντικειμένου δεν προϋποθέτει απαραίτητα και τίτλο σπουδών.

Οπως και να'χει φαίνεται ενδιαφέρον τύπος

:)

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύπε μου μπορεί να μην είσαι φιλόλογος αλλά σίγουρα ανήκεις στις ανθρωπιστικές επιστήμες! Πέφτω έξω; Συγγνώμη για το offtopic!  :cheesy:
Είπαμε εδώ μεσα "είμαστε ότι γράφουμε".

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Σαφώς και μπορεί να κατέχει οποιαδήποτε ιδιότητα. Ωστόσο ο λόγος του είναι γεμάτος , σαφής και τεκμηριωμένος που δείχνει άνθρωπο σπουδαγμένο και με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο οπότε θεώρησα ότι ίσως και να έχει σπουδάσει κάτι παρεμφερές.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχει πραγματικά σημασία το τι είμαι ??

Η ''ομορφιά'' του site είναι ότι ''Είσαι ότι γράφεις''.

Χωρίς παρεξήγηση. Ας μη τη χαλάσουμε !!
Αρκετές φορές βλεπω καποιους εδω μεσα να "αρνουνται" να αποκαλυψουν την ιδιοτητα τους.
Ποτέ δεν καταλαβα το γιατι.

Θα με ενδιέφερε προσωπικα να μαθω περισσοτερο τον λογο που δεν αποκαλυπτεις την ιδιοτητα σου, παρα την ιδιοτητα σου αυτη καθ εαυτη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.884
Πόντοι
2.606
Αρκετές φορές βλεπω καποιους εδω μεσα να "αρνουνται" να αποκαλυψουν την ιδιοτητα τους.

Θα με ενδιέφερε προσωπικα να μαθω περισσοτερο τον λογο που δεν αποκαλυπτεις την ιδιοτητα σου, παρα την ιδιοτητα σου αυτη καθ εαυτη.
:jerking:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ο λόγος λοιπόν είναι οτι (κατα την αποψή μου)
έχει περισσοτερο ενδιαφερον να ανταλαζεις γνωμες με βαση οχι την ιδιοτητά σου αλλα την άποψή σου.

Οταν η γνωμη σερβίρεται εξ ιδιοτητος συνηθως ολοι επικεντρωνονται (εστω και μερικως) στην ιδιοτητα και οχι στη γνωμη.

Για να γυρισω στην ορολογία του site. Αν η γνωμη εχει αρχιδια δεν χρειαζεται ιδιοτητες για να στηριχθεί.Και αυτο μου αρεσει.

Αλλωστε τι αξία θα είχε ένα μασκέ παρτυ χωρις μάσκες ?? :hi:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Τύποι δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε τόσο ούτε και να επικεντρωθούμε σε αυτό και τελικώς να βγούμε εκτός θέματος. Πληροφοριακά ρώτησα εντελώς και φυσικά σέβομαι το γεγονός ότι ο φίλος δεν θέλει να αποκαλύψει την ιδιότητα του. Άλλωστε είναι δικαίωμα του και ζητώ συγγνώμη!

Στα του θέματος τώρα συνοπτικά πιστεύω ότι είναι όμορφο όταν ξεκινάς κάτι δημιουργικό με μια σοβαρή κοπέλα να γίνεται "εγκεφαλικό" παιχνίδι μέχρι να..."πέσει" το κάστρο.. Μου έχει τύχει μόνο μια φορά και σας πληροφορώ ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν σας κρύβω ότι από "παιδική" αφέλεια / ανωριμότητα παρότι ήμουν αρκετά μεγάλος εγώ ήμουν αυτός που την σούταρα και ακόμη και σήμερα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και αναπολώ την...."θεωρία της σχετικότητας"  :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

πουτσο ψαχνεις?  :effemine: :effemine: :gay: :gay:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Τύποι δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσουμε τόσο ούτε και να επικεντρωθούμε σε αυτό και τελικώς να βγούμε εκτός θέματος. Πληροφοριακά ρώτησα εντελώς και φυσικά σέβομαι το γεγονός ότι ο φίλος δεν θέλει να αποκαλύψει την ιδιότητα του. Άλλωστε είναι δικαίωμα του και ζητώ συγγνώμη!

Στα του θέματος τώρα συνοπτικά πιστεύω ότι είναι όμορφο όταν ξεκινάς κάτι δημιουργικό με μια σοβαρή κοπέλα να γίνεται "εγκεφαλικό" παιχνίδι μέχρι να..."πέσει" το κάστρο.. Μου έχει τύχει μόνο μια φορά και σας πληροφορώ ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν σας κρύβω ότι από "παιδική" αφέλεια / ανωριμότητα παρότι ήμουν αρκετά μεγάλος εγώ ήμουν αυτός που την σούταρα και ακόμη και σήμερα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και αναπολώ την...."θεωρία της σχετικότητας"  :headbang: :headbang: :headbang:

Για να την χώρισες κάποιο λόγο θα είχες φίλε μου. Μήπως αυτός ο λόγος αντιστάθμιζε όλα τα θετικά της?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μπορεί να είναι φορτηγατζής που ασχολείται με την κοινωνιολογία.

Δεν το λέω ως αστείο, αφού η γνώση ενός αντικειμένου δεν προϋποθέτει απαραίτητα και τίτλο σπουδών.

Οπως και να'χει φαίνεται ενδιαφέρον τύπος

:)

βοθρατζης ειναι τυπε,οταν κανει αποχετευσεις μυριζει την σκατιλα και εμπνεεται και γραφει τα ποστ του

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Για να την χώρισες κάποιο λόγο θα είχες φίλε μου. Μήπως αυτός ο λόγος αντιστάθμιζε όλα τα θετικά της?

Από ανασφάλεια καθαρά τύπε και δυστυχώς λειτούργησα παρορμητικά με αποτέλεσμα στην πορεία (όχι άμεσα η αλήθεια είναι) να προσπαθώ να την προσεγγίσω και πάλι αλλά να τρώω συνεχώς πόρτα! Δεν πειράζει , περσινά ξινά σταφύλια (για εκείνη περισσότερο) και πάμε γι'άλλα για καλύτερα  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες τύπε και οι γνήσιοι λεβέντες έμειναν με το πουλί στο χέρι  :( :( :(

γιατι ποτε πηδουσαν οι λεβεντες?  :2funny:

τα τσογλανια κυβερνουν σεξουαλικως τον τοπο  :S :S :S

:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom