Νέα

Ψάχνοντας τις γυναίκες ανάμεσα στις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
(Αν πετύχετε κάποια τέτοια Γυναίκα ( το Γ κεφαλαίο ) και επιπλεον τη γουστάρετε από αισθητικης και σεξουαλικής απόψεως μην την αφήσετε. Μαλλον είναι πια λαχείο.)
εγω ξερω οτι και το λαχειο να..πιασεις θα..ριχνεις που και που ενα..τζοκερ :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
(Αν πετύχετε κάποια τέτοια Γυναίκα ( το Γ κεφαλαίο ) και επιπλεον τη γουστάρετε από αισθητικης και σεξουαλικής απόψεως μην την αφήσετε. Μαλλον είναι πια λαχείο.)
εγω ξερω οτι και το λαχειο να..πιασεις θα..ριχνεις που και που ενα..τζοκερ :grin:

Για το ''Που και πού'' και στη ζούλα μάλλον έχεις δίκιο. :grin: :grin:
Εξαρτάται και απο τον άνθρωπο βέβαια.

Αλλά πάντα στο λαχείο θα γυρίζεις γιατί θα αποτελεί ''σταθερά'' στη ζωή σου. :rockon: :rockon:

Πιάνεις όμως ένα άλλο πολύ μεγάλο θέμα αυτό της μονογαμίας. To θέμα θέλει πολύ συζήτηση και νομίζω αν την κάνουμε εδώ θα αποπροσανατολίσουμε  το thread.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
εγω θα προσθετα και τον συριζα αλλα και το υπερτροφικο δημοσιο και τις μεταρυθμισεις που δεν εγιναν όλα αυτά τα χρονια  :jerking:

τα κλειστα επαγγελματα την φοροδιαφυγή την εισφοροδιαφυγη τον χαμηλο συντελεστην φπα στα νησια τις επιδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ το κοινωτοικο πακετο ντελορ αλλα και τν καταρευση των ασφαλιστικων ταμειων και το φαγωμα των αποθεματικών τους

Σωστός τύπε αλλά και εγώ για να μην πλατιάσω έγραψα κατευθείαν το "Κράτος" και ξεμπέρδεψα  :grin:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Πιάνεις όμως ένα άλλο πολύ μεγάλο θέμα αυτό της μονογαμίας. To θέμα θέλει πολύ συζήτηση και νομίζω αν την κάνουμε εδώ θα αποπροσανατολίσουμε  το thread.

Αρχηγέ μου είναι τέτοια η φύση του θέματος αλλά και το περιεχόμενο του το οποίο θίγεις που θέλοντας και μη θα ξεφύγουμε και λίγο..

Συνοπτικά είναι όλα θέμα νοοτροπίας συν των παραγόντων που ανέλυσες και εσύ και που επιγραμματικά σου ανέφερα εγώ και οι υπόλοιποι συναγωνιστές  ;)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πως θα σας φαινοταν αν ειχατε βρει μια γυναικα που σας καλυπτει σε ολα, σεξουαλικα και συναισθηματικα και κανετε κοινα ονειρα για το μελλον και μαθαινετε οτι ειχε δυο χρονια σχεση με μαυρο ;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πως θα σας φαινοταν αν ειχατε βρει μια γυναικα που σας καλυπτει σε ολα, σεξουαλικα και συναισθηματικα και κανετε κοινα ονειρα για το μελλον και μαθαινετε οτι ειχε δυο χρονια σχεση με μαυρο ;
μαυρο φανταζομαι κυριλε?οχι λαθρομεταναστη από αφρικη :think:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Που εχει γεννηθει εδω, ναι, κυριλε...

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16

Εφόσον μας καλύπτει εμάς σε όλα προφανώς δεν καλύπτεται αυτή σε κάποια από αυτά που αναφέρεις...

Αν πάντως έχει να κάνει με το σεξουαλικό κομμάτι προσωπικά θα ξενέρωνα διότι τα "προσόντα" ενός μαύρου τα διαθέτω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Που εχει γεννηθει εδω, ναι, κυριλε...
ενταξει ρε φιλε,κλαιν...

δε θα κανα και κωλοτουμπες απ τη χαρα μου,αλλα θα μου περναγε γρηγορα πιστευω

κι εσενα θα σου περασει,αμα σε πειραζε τοσο θα την ειχες στειλει λογικα :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

αν ο μαύρος την είχε μεγαλύτερη από μένα θα την χώριζα  :)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
και σιγα μην την ειχε μικροτερη ρε παλιοδιαολε :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Συνημμένα

• χαχαχαχαχα.jpg
    χαχαχαχαχα.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
No problem τύπε,προχωρα και δες το ηρεμα και cool
URL]]

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αν το ηξερα εξ αρχης δεν θα προχωρουσα, τωρα που την εχω γνωρισει ως ανθρωπο ειναι διαφορετικα....δεν μπορω ομως να μην το σκεφτομαι και ειδικα το θεμα του μεγεθους αν και δεν ειμαι μικρος....και παρολο που κανουμε καταπληκτικο σεξ και δεν εχει παραπονεθει ποτε....το αντιθετο μαλλον...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
φιλε οι αραπηδες ειναι ατιμη φαρα

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Αν το ηξερα εξ αρχης δεν θα προχωρουσα, τωρα που την εχω γνωρισει ως ανθρωπο ειναι διαφορετικα....δεν μπορω ομως να μην το σκεφτομαι και ειδικα το θεμα του μεγεθους αν και δεν ειμαι μικρος....και παρολο που κανουμε καταπληκτικο σεξ και δεν εχει παραπονεθει ποτε....το αντιθετο μαλλον...

Σου γάμησε την γυναίκα αράπης τύπε;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom