Νέα

Ψάχνοντας τις γυναίκες ανάμεσα στις όμορφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
γιατι ποτε πηδουσαν οι λεβεντες?  :2funny:

τα τσογλανια κυβερνουν σεξουαλικως τον τοπο  :S :S :S

:S

Και όχι μόνο σεξουαλικώς τύπε αλλά αν αναλογιστείς ότι όλες οι προεκτάσεις της κοινωνίας και το πόσο την επηρεάζουν φτάνουν να μας χαϊδεύουν τον...."κωλαράκο" έχεις απόλυτο δίκιο  ;)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Μάλλον έχεις δίκιο. Ευχαριστώ για την επισήμανση διορθωση.

Σίγουρα λοιπόν φιλόλογος δεν είμαι. :rockon:

Επειδή το έγραψα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι και φιλόλογος.... Οϋτε επειδή εσύ δεν το έγραψες σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είσαι φιλόλογος

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ο λόγος λοιπόν είναι οτι (κατα την αποψή μου)
έχει περισσοτερο ενδιαφερον να ανταλαζεις γνωμες με βαση οχι την ιδιοτητά σου αλλα την άποψή σου.

Οταν η γνωμη σερβίρεται εξ ιδιοτητος συνηθως ολοι επικεντρωνονται (εστω και μερικως) στην ιδιοτητα και οχι στη γνωμη.

Για να γυρισω στην ορολογία του site. Αν η γνωμη εχει αρχιδια δεν χρειαζεται ιδιοτητες για να στηριχθεί.Και αυτο μου αρεσει.

Αλλωστε τι αξία θα είχε ένα μασκέ παρτυ χωρις μάσκες ?? :hi:

-Σεβαστό το δικαίωμα σου να έχεις διαφορετική άποψη.

-Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου σ'αυτό αλλά και σε άλλα 2-3 σχετικά ποστ

1) Δεν σπούδασα, δεν σπουδάζω, δεν θα σπουδάσω φιλόλογος.
2) Μπορεί κανείς να σπόυδασσε ψυχολόγος, κοινωνιολόγος, δημοσιογράφος, κτλ.ή και να σπουδάζει τώρα κάτι από αυτά.... να ποστάρει για τη δουλειά του (ρεπορτάζ, έρευνα, φοιτητικές εργασίες, κτλ.)
3) Μπορεί να είναι δικά του τα ποστ, ή συνθέσεις από άλλα κείμενα ή .... και να το ψάχνει το πράγμα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τύπε μου μπορεί να μην είσαι φιλόλογος αλλά σίγουρα ανήκεις στις ανθρωπιστικές επιστήμες! Πέφτω έξω; Συγγνώμη για το offtopic!  :cheesy:

δεν θα τόλεγα και τόσο offtopic ....κι ας φαίνεται σε πρώτο επίπεδο

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι πολύ ανησυχητικό το ποστ.  :)

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι πως η αδιαφορία είναι αναπόφευκτη (ως ένα βαθμό το βίωσα και στην προσωπική μου ζωή).
Μήπως αυτό όμως λειτουργεί ανασταλτικά για την προσπάθεια επίτευξης καποιου στόχου, αφού υπάρχει η γνώση a priori της έκβασης;
Τελικά αυτό που χωρίζει την ικανοποίηση από την αδιαφορία είναι το πόσο γρήγορα βαριέται καποιος μια κατάσταση;

Οχι η apriori γνωση δεν λειτουργεί ανασταλτικά.Απλά σε βοηθαει να αξιολογείς την επίτευξη η μη του στοχου πιο ρεαλιστικά.Σε βοηθάει να του δίνεις την σξία που του "πρεπει". Πραγμα εξαιρετικά σημαντικό για αυτό που λέγεται ψυχική ισορροπια.

Επιπλεον αυτό που χωρίζει την ικανοποιηση σπο την αδιαγορία είνσιτο πως διαχειρίζεται καποιος το "βαριέμαι".Ο ανθρωπος είνσι υπεύθυνος σπέναντι στον εαυτό του για συτό που λέγεται προσωπική ανανέωση.

Το λάθος που κστα κόρον γινεται απο πολλους ειναι οτι συνήθως θεωρούν αλλους υπεύθυνους για τη δικη τους ανανέωση.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ο δάσκαλος που λέγεται κορεσμός αν βέβαια είσαι επιδεκτικός στο να τον ακούσεις. Η διαδικασία αυτή σε κάνει ''περισσότερο άνθρωπο'' γιατί σε διαφοροποιεί απο τα ζώα που κινούνται μόνο με βάση τις ενστικτώδεις ορέξεις τους.

Στο sex δεν υπάρχει κορεσμός. Είναι βιολογική ανάγκη  ή έστω ενστικτώδεις ορέξεις όπως το γράφεις. Αν δεν υπάρχει  sex σε ένα ζευγάρι σημαίνει ότι και οι δύο ξενοπηδιούνται.
Διέξοδος σε ναρκωτικά και λοιπές ουσίες δεν σημαίνει κορεσμό στο sex. Αντίθετα αν δε γίνει λόγω μιμιτισμού ή “μόδας” οι βασικότεροι λόγοι είναι η κατάθλιψη και η έλλειψη επικοινωνίας.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Το λάθος που κστα κόρον γινεται απο πολλους ειναι οτι συνήθως θεωρούν αλλους υπεύθυνους για τη δικη τους ανανέωση.

Σε μία πρόταση νομίζω ότι περιγράφεις σχεδόν ολοκληρωτικά την νοοτροπία του (Νεο)Έλληνα κυρίως. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Και επάνω σε αυτό αν το καλό σκεφτεί κανείς βλέπουμε ότι παρουσιάζεται και η έλλειψη προσωπικότητας , η έλλειψη τρόπων επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων κυρίως στο φλερτ , αλλά και η αποξένωση / απομόνωση! Τελικά η φράση στο τραγούδι του Jimmy "Γαμάτε για χανόμαστε" έχει εξαιρετικές προεκτάσεις και βαθύτερο νόημα  ;)

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Οχι η apriori γνωση δεν λειτουργεί ανασταλτικά.Απλά σε βοηθαει να αξιολογείς την επίτευξη η μη του στοχου πιο ρεαλιστικά.Σε βοηθάει να του δίνεις την σξία που του "πρεπει". Πραγμα εξαιρετικά σημαντικό για αυτό που λέγεται ψυχική ισορροπια.

Επιπλεον αυτό που χωρίζει την ικανοποιηση σπο την αδιαγορία είνσιτο πως διαχειρίζεται καποιος το "βαριέμαι".Ο ανθρωπος είνσι υπεύθυνος σπέναντι στον εαυτό του για συτό που λέγεται προσωπική ανανέωση.

Σίγουρα σου δίνει μια πιο ρεαλιστική εικόνα αλλά πιστεύω πως αν δεν εξιδανικεύσεις στο μυαλό σου το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας, τότε δεν έχεις αρκετό πάθος να διοχετεύσεις, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη παραίτηση.

Αρκετές φορές, γνωρίζεις μια γυναίκα και αμέσως το μυαλό ταξιδεύει σε ρομαντικές στιγμές, ερωτικές στιγμές και γενικά μια ωραία ζωή όπως την ονειρεύεσαι. Βέβαια επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, έτσι κι αυτή έχει τα ελλατώματά της κι έτσι η πραγματικότητα απέχει από αυτό που ελπίζεις - φαντάζεσαι οτι θα ζήσεις μαζί της. Αν όμως το ξέρεις από την αρχή οτι δεν θα είναι όπως ακριβώς το θέλεις τότε δεν προσπαθήσεις τόσο πολύ να την κερδίσεις.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στο sex δεν υπάρχει κορεσμός. Είναι βιολογική ανάγκη  ή έστω ενστικτώδεις ορέξεις όπως το γράφεις. Αν δεν υπάρχει  sex σε ένα ζευγάρι σημαίνει ότι και οι δύο ξενοπηδιούνται.
Διέξοδος σε ναρκωτικά και λοιπές ουσίες δεν σημαίνει κορεσμό στο sex. Αντίθετα αν δε γίνει λόγω μιμιτισμού ή “μόδας” οι βασικότεροι λόγοι είναι η κατάθλιψη και η έλλειψη επικοινωνίας.

Πάμε σημείο προς σημείο στο ποστ σου.

Ναι το σεξ είναι βιολογική ανάγκη ενστικτώδους βάσεως όπως για παράδειγμα και η διατροφή. Ο κορεσμός στην απόλαυση που απορεει απότην ικανοποιηση μιας βιολογικής ανάγκης συνδέεται πάντα με το στοιχείο της ποιοτικής η ποσοτικής υπερβολής.

Μπορεί να σου αρεσει ένα φαγητό και να το απολαμβάνεις γαστριμαργικά. Για δοκίμασε όμως να το τρώς συνέχεια κάθε μερα επί 2 εβδομάδες. Η για δοκίμασε αντι για μιά μερίδα να φας 4.

Τη σύνδεση του παραδείγματος με το σεξ την αφήνω σε εσένα :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Για να μην βαριέσαι στο σεξ πρέπει να κάνεις ανωμαλίες και διαστροφές!  ;)
Αν κάνεις τα ίδια και τα ίδια με την γκόμενα σου για χρόνια λογικό είναι να σκυλοβαρεθείς!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να μην βαριέσαι στο σεξ πρέπει να κάνεις ανωμαλίες και διαστροφές!  ;)
Αν κάνεις τα ίδια και τα ίδια με την γκόμενα σου για χρόνια λογικό είναι να σκυλοβαρεθείς!
Εγώ το λέω ανανέωση.  :2funny:

Και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Οι πολύ έξυπνες γυναίκες οταν διαισθάνονται κσταστασεις κορεσμού "σπομακρύνοται"" και "απέχουν"  για λίγο από τον αντρα τους. Του δινουν "χώρο". Τα αποτελέσματα είναι ιδιαιτερα θετικά.

Οι ηλιθιες κολάνε πάνω του σαν στρείδι, με ιδιαιτερα αρνητικα αποτελέσματα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μπορεί να σου αρεσει ένα φαγητό και να το απολαμβάνεις γαστριμαργικά. Για δοκίμασε όμως να το τρώς συνέχεια κάθε μερα επί 2 εβδομάδες. Η για δοκίμασε αντι για μιά μερίδα να φας 4.

Τη σύνδεση του παραδείγματος με το σεξ την αφήνω σε εσένα :2funny:

Μετά από δύο εβδομάδες μπορώ να δοκιμάσω ένα άλλο φαγητό  και μετά μια εβδομάδα ένα άλλο και μετά να ξαναγυρίσω στο αρχικό.
Το ότι βαριέμαι ένα φαγητό δε σημαίνει ότι θα σταματήσω να τρώω κιόλας.

Την σύνδεση με το σεξ την αφήνω και εγώ σε εσένα....

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μετά από δύο εβδομάδες μπορώ να δοκιμάσω ένα άλλο φαγητό  και μετά μια εβδομάδα ένα άλλο και μετά να ξαναγυρίσω στο αρχικό.
Το ότι βαριέμαι ένα φαγητό δε σημαίνει ότι θα σταματήσω να τρώω κιόλας.

Την σύνδεση με το σεξ την αφήνω και εγώ σε εσένα....

Συμφωνούμε !!! Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν δεν υπάρχει  sex σε ένα ζευγάρι σημαίνει ότι και οι δύο ξενοπηδιούνται.
Εχεις δικιο με μεγαλυτερη πιθανοτητα αυτο να συμβαίνει απο τη μεριά του άντρα, ιδίως σε ηληκίες άνω των 40.

Επίσης το αντίστροφο δεν ισχυει.Αν δηλαδή ενα ζευγάρι έχει σχετικά καλή σεξουαλική ζωή αυτό δεν σημαίνει οτι παράληλα δεν ξενοπηδιούνται.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτό που εννοώ είναι οτι όταν λόγω του κορεσμού ο άνθρωπος δεν μπορεί πλεον να αντλησει ευχαριστηση και ηδονή απο δραστηριοτητες που μέχρι τοτε τα παραπάνω του τα έδιναν, μοιραία θα στραφεί στις ντρόγκες περνώντας μεσα απο τη κατασταση της κσταθλιψης, και σκολουθωντας "μοδες"" όπως γραφεις κσι εσύ.

Ασφαλως δεν ισχυρίζομσι οτι ο σεξουαλικος  κορεσμος είνσι η μοναδική αιτια καταθλιψης κσι επακόλουθης χρησης της ντρόγκας. Υπάρχουν και πολλοί αλλοι λόγοι. Ενας απο αυτους ομως ειναι και ο κορεσμος.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στα του θέματος τώρα συνοπτικά πιστεύω ότι είναι όμορφο όταν ξεκινάς κάτι δημιουργικό με μια σοβαρή κοπέλα να γίνεται "εγκεφαλικό" παιχνίδι μέχρι να..."πέσει" το κάστρο.. Μου έχει τύχει μόνο μια φορά και σας πληροφορώ ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν σας κρύβω ότι από "παιδική" αφέλεια / ανωριμότητα παρότι ήμουν αρκετά μεγάλος εγώ ήμουν αυτός που την σούταρα και ακόμη και σήμερα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και αναπολώ την...."θεωρία της σχετικότητας"  :headbang: :headbang: :headbang:

Σε ένα αλλο θέμα που είχα ανοίξει υποστήριζα οτι ο άντρας μεσα απο τις σχέσεις του με τις γυναίκες ουσιαστικα δινει αναφορά ( με τη στρατιωτική έννοια) στον εαυτό του.

Νομίζω κατι τέτοιο κάνεις με το παραπάνω post σου.

Αν σε ενδιαφέρει το αλλο θέμα στο οποίο αναφέρομαι το link εδώ;

Αν αντέχεις να διαβάζεις τα σεντόνια που γράφω ?! :2funny:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Σε ένα αλλο θέμα που είχα ανοίξει υποστήριζα οτι ο άντρας μεσα απο τις σχέσεις του με τις γυναίκες ουσιαστικα δινει αναφορά ( με τη στρατιωτική έννοια) στον εαυτό του.

Νομίζω κατι τέτοιο κάνεις με το παραπάνω post σου.

Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Ουσιαστικά στην περίπτωση μου ήταν περισσότερο θέμα ανωριμότητας / ανασφάλειας / ατομικής επιβεβαίωσης (κυρίως όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι) γι'αυτό και έχω μετανιώσει οικτρά που συμπεριφέρθηκα σκατά και την χώρισα. Δεν ήταν αυτό που λέμε Top μουνί αισθητικά αλλά ήταν κάτι παραπάνω από Top σε θέματα συμπεριφοράς και χαρακτήρα. Στον εαυτό μου βάζω -3 (που θα έλεγε και ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης)  :headbang: :2funny:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Ουσιαστικά στην περίπτωση μου ήταν περισσότερο θέμα ανωριμότητας / ανασφάλειας / ατομικής επιβεβαίωσης (κυρίως όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι) γι'αυτό και έχω μετανιώσει οικτρά που συμπεριφέρθηκα σκατά και την χώρισα. Δεν ήταν αυτό που λέμε Top μουνί αισθητικά αλλά ήταν κάτι παραπάνω από Top σε θέματα συμπεριφοράς και χαρακτήρα. Στον εαυτό μου βάζω -3 (που θα έλεγε και ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης)  :headbang: :2funny:

Η  ωριμότητα έχει τίμημα  φίλε.

Δεν πειράζει πας γιά άλλα. Κοίτα μπροστά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom