Νέα

Ψάχνοντας την κοινή...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το κείμενο του <Κ.> που ποστάρισα στην αρχή του thread είναι κείμενο απολογητικό προφανώς...

Πάει να απολογηθεί έτσι (το παίζει τρομερά διστακτικός και υπεύθυνος), πάει να απολογηθεί αλλιώς (το παίζει υπερευαίσθητος και ιδιόρρυθμος ... για να μην τον λογαριάσουμε παρά για "παπαρολόγο"), λέει ότι υποφέρει (για να τον λυπηθούμε και να ... καλμάρουμε), απολογείται για αυτή την κατηγορία, για εκείνη κ.λ.π. αλλά δεν λέει λέξη για ΜΙΑ από τις ΒΑΣΙΚΕΣ κατηγορίες: για το ζήτημα των τριών μαθητριών που ήσαν παρούσες, έπαιρναν μάτι στην .... "παρτούζα" και η μια βιντεοσκοπούσε!
Και αυτά ενώ και οι μαθήτριες "το" ομολόγησαν, ο εισαγγελέας τις "παρέπεμψε" για (απλή; ) συνέργεια σε βιασμό και τα κανάλια είχαν βουίξει ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ της Απόφασης του Συλλόγου Διδασκόντων από τα βραδυνά και νυχτερινα Δελτία της Τετάρτης!!!...

Δυο ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ Ουσιαστικές Παραλείψεις του ίδιου Ουσιαστικού Ζητήματος δεν νομίζετε ότι είναι παράξενο;
Αλλά πες ότι ντρεπότανε γι' αυτό (όχι για τα άλλα που απολογήθηκε!) ή ότι ήταν θολωμένος και το ... ξαναξέχασε! Έστω...
Και ο Σύλλογος -στην οκτάωρη Συνεδρίασή του- γιατί το πρωτοξέχασε;!;
Ένας Θεός τώρα ξέρει!...
Έστω...
Τα κίνητρα αυτής της Παράλειψης (που επαναλήφθηκε) δεν θα τα μάθουμε ποτέ ... οπότε γιατί να ρωτάμε;
Σύμφωνοι αλλά ποιες ήταν οι Πραγματικές Συνέπειες αυτής της Παράλειψης του Συλλόγου των Διδασκόντων;!; Τι ... μπορεί να κατάλαβαν οι ... άλλοι, οι Υπόλοιποι μαθητές του Λυκείου;
Αυτό είναι ... "νόμιμο" ερώτημα...

Θα επανέλθουμε ... με νεώτερες σκέψεις (τίποτα περισσότερο) που έχουν να κάνουν και με το πολύ εύστοχο τελευταίο post (στις 01:06 στις 7/11) του sxsitegr!

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να είναι βιαστές (αν και ... "κάθε κατηγορούμενος πρέπει να θεωρείται αθώος μέχρι την ενδεχόμενη καταδίκη του"...) αλλά δεν είναι ...απερίσκεπτοι! 
Προσπάθησαν (τουλάχιστον) να κάνουν καλή δουλειά...

Κανένας ΔΕΝ θα σπάσει, καμιά μαρτυρία τρίτου εις βάρος τους δεν πρόκειται να δοθεί...
Ιατροδικαστικά στοιχεία εις βάρος τους;;; Μα ένας μόνο -αν το θύμα λέει την αλήθεια- φρόντισαν να γαμήσει... και αυτός θα φρόντισε να πάρει τα μέτρα του... Και τρεις την κρατούσαν από χέρια και πόδια... Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν έτσι γρατζουνιές, εκτεταμένοι μώλωπες, ίχνη αντίστασης και πάλης...
Και τέσσερις βιαστές συν τρεις κοπέλλες για απλή συνέργεια:= επτά καταθέσεις! ʼσε που η παρουσία των τριών κοριτσιών στις τουαλέττες Θηλέων λειτουργούσε αποτρεπτικά για την προσέγγιση οποιουδήποτε άρρενος συμμαθητή... Λέμε τώρα(!)...
Και αν ήσαν ΠΟΛΥ προνοητικοί θα βιντεοσκοπούσαν στα ψέμματα. Μόνο για να εκφοβίσουν την μετανάστρια μαθήτρια και να επιλέξει "να ... φάει την μπανάνα...". Οπότε θα συνέχιζε ή κρεμασμένη σε κανά δένδρο ή να καταπίνει (και αμάσητα τώρα πια) αγγούρια και πεπόνια αργίτικα και δεκάκιλα καρπούζια στην Αμάρυνθο ... και μετά στη Φυλής.
Αυτό που γλύτωσε αξίζει μια καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμηση, δεν συμφωνείς sxsitegr;!;

Και αν καταδικάσεις τον ένα, πρέπει να καταδικάσεις και τους άλλους έξι...
Για να δούμε τι θα κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη (και συνολικά το Ελληνικό Κράτος) με αυτή τη Νέα Τεχνογνωσία Βιασμού Φτωχών Μεταναστριών που -αν δεν επινοήθηκε τώρα...- πάντως τώρα έγινε Πανελληνίως γνωστή στους ενδιαφερόμενους.
Να μια από τις λίγες περιπτώσεις που το Αρθρο 177 του Κ.Π.Δ. μπορεί να αποδειχθεί όχι ολέθριο αλλά χρήσιμο!

Πώς όμως οι επτά (μπορεί να) "ήρθαν σε επαφή" με αυτή την Υψηλή Τεχνογνωσία;;;   

Δεν πιστεύω και αυτό να πρέπει να το απαντήσω εγώ Sincity!!!...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Κανένας ΔΕΝ θα σπάσει, καμιά μαρτυρία τρίτου εις βάρος τους δεν πρόκειται να δοθεί...

Συμφωνώ απόλυτα, και χαίρομαι που ανήκεις στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν στην χωριάτικη ομερτά. Και επαναλαμβάνω, δεν είναι θέμα καταγωγής ή διαμονής - είναι τρόπος σκέψης.

Για να δούμε τι θα κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη (και συνολικά το Ελληνικό Κράτος) με αυτή τη Νέα Τεχνογνωσία Βιασμού Φτωχών Μεταναστριών που -αν δεν επινοήθηκε τώρα...- πάντως τώρα έγινε Πανελληνίως γνωστή στους ενδιαφερόμενους.

Δε θα γίνει τίποτα. Τους δασκάλεψαν σωστά.

Αλήθεια, ποιοι να έπαιξαν ρόλο άτυπου συμβούλου; Ο μπαμπάς ο τοπικός μπάτσος, η μαμά υπάλληλος στο σχολείο (ο όρος καθηγήτρια είναι για άλλες περιπτώσεις), η κοινωνία μικρή και με νοοτροπία μαφιόζικη. Περιβάλλον τέλεια προστατευμένο από εξωτερικές επιρροές. 

Το γνωρίζω αγαπητέ. Κανείς δε μπορεί να το απαντήσει αυτό. Μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν.

Ζήτω λοιπόν η Παιδεία,  ζήτω οι σκληρά εργαζόμενοι καθηγητές, ζήτω οι μπάτσοι, ζήτω ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ζήτω όλοι αυτοί που βιάζουν, δολοφονούν, ξεφτιλίζουν αδύναμους ανθρώπους και παραμένουν ατιμώρητοι και από το νόμο και απο τους συγχωριανούς/ συμπολίτες τους.

Και πάνω από όλα, ζήτω η αγνή και αθάνατη ελληνική επαρχία.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Συμφωνώ απόλυτα, και χαίρομαι που ανήκεις στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν στην χωριάτικη ομερτά. Και επαναλαμβάνω, δεν είναι θέμα καταγωγής ή διαμονής - είναι τρόπος σκέψης.

Δε θα γίνει τίποτα. Τους δασκάλεψαν σωστά.

Αλήθεια, ποιοι να έπαιξαν ρόλο άτυπου συμβούλου; Ο μπαμπάς ο τοπικός μπάτσος, η μαμά υπάλληλος στο σχολείο (ο όρος καθηγήτρια είναι για άλλες περιπτώσεις), η κοινωνία μικρή και με νοοτροπία μαφιόζικη. Περιβάλλον τέλεια προστατευμένο από εξωτερικές επιρροές. 

Το γνωρίζω αγαπητέ. Κανείς δε μπορεί να το απαντήσει αυτό. Μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν.

Ζήτω λοιπόν η Παιδεία,  ζήτω οι σκληρά εργαζόμενοι καθηγητές, ζήτω οι μπάτσοι, ζήτω ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ζήτω όλοι αυτοί που βιάζουν, δολοφονούν, ξεφτιλίζουν αδύναμους ανθρώπους και παραμένουν ατιμώρητοι και από το νόμο και απο τους συγχωριανούς/ συμπολίτες τους.

Και πάνω από όλα, ζήτω η αγνή και αθάνατη ελληνική επαρχία.

+1

Και ντροπή στους κωλοαθηναίους και όποιους άλλους άθλιους ανακατεύονται στις τίμιες, πατριωτικές και γενναιότατες δουλειές της  επαρχίας!
Λογαριασμό θα μας δώσουνε τι κάνουνε στους κωλοξένους στο χωριό τους? Ας πρόσεχαν....

ΥΓ1: Για παρόμοιο περιστατικό σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και με οποιονδήποτε φυλετικό/εθνικό συνδυασμό θυτών/θύματος (έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ) η στάση μου θα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια.

ΥΓ2: Δεν νομίζω ότι ο κοινός νους περιμένει την Ελληνική Δικαιοσύνη να του πει τι έγινε. Οι μαφιοόζοι στην Σικελία και στην Αμερική σπάνια καταδικάζονται. ΟΜΕΡΤΑ, κύριοι! Τα συμπεράσματά του μπορεί να τα βγάλει ο καθένας. Δεν το βρίσκω δύσκολο.

Επισκέπτης
συναγωνιστες για ποια παιδεια μιλαμε? υπαρχει παιδεια?
ολοι αυτοι οι καναλαρχες και μεγαλοεκδοτες την κατευθυνουν απλα γιατι αυτοι ειναι τα μεγαλα αφεντικα εργολαβοι δημοσιων εργων ιδιοκτητες μεγαλων εταιρειων κλπ.
αυτη κατευθηνουν τα νηματα γιατι δεν θελουν η παιδεια να ειναι πολος αναπτυξης αυτης της χωρας αλλα η παιδεια να ειναι η πηγη που παραγει ανεργους ωστε οι εργαζονοι να μην μπορουν να σηκωσουν κεφαλι να ζητησουν κατι παρα πανω απλα περιμενουν εκατομυρια ανεργοι πισω και αν ζητησεις κατι παρα πανω απλα αυτοι ολοι θα πουν φυγε εσυ ( απολυεσε) ελα εσυ μισθωτε σκλαβε οσο για το γεγονος της αμαρυνθου θα ελθω με αλλο μυνημα απλα γιατι κατι βρωμαει.

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
  arion1955

θίγεις πολύ σοβαρά θέματα που έχω (κάνει και εγώ το λάθος ίσως και άλλα μέλη να έχουμε) θίξει σε αυτό το thread.

Όμως αυτά τα ζωτικής σημασίας και γενικότατου ενδιαφέροντος θέματα δεν βρίσκονται ακριβώς στην κύρια κατεύθυνση του thread...

Τα θέματα αυτά είναι αφ' ενός η κατάσταση στην ελληνική εκπαίδευση σήμερα, αφ' ετέρου η κατάσταση και η πορεία (κατά διαβόλου;!;) της ελληνικής κοινωνίας. Ακόμα η κατάσταση στο διεθνή χώρο, οι ιδεολογίες που μας αφορούν ή ... μας κλείνουν το μάτι (διαλέγετε και παίρνετε!) κ.λ.π.
Αντίθετα εγώ είχα υπόψη (όταν άνοιγα το thread) να εστιάσω αφ' ενός στην υπόθεση της Αμαρύνθου ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ και αφ' ετέρου να δοθεί το έναυσμα για γενικότερους προβληματισμούς στο forum.
Νομίζω ότι ΚΑΙ οι δυο στόχοι -για την ώρα- έχουν επιτευχθεί και αυτό μου δίνει κάποια ικανοποίηση...

Επειδή όμως η υπόθεση της Αμαρύνθου είναι πολύ ... βαθειά ..., παρακαλώ -αν βέβαια συμφωνείς και εσύ!- να ανοίξεις ένα άλλο thread για όποιο θέμα εσύ θέλεις!
Υπόσχομαι ότι θα πάρω μέρος και σε εκείνη τη συζήτηση με ενδιαφέρον και ... ιντριγκαδόρικη διάθεση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπορεί να είναι βιαστές (αν και ... "κάθε κατηγορούμενος πρέπει να θεωρείται αθώος μέχρι την ενδεχόμενη καταδίκη του"...) αλλά δεν είναι ...απερίσκεπτοι! 
Προσπάθησαν (τουλάχιστον) να κάνουν καλή δουλειά...

Ιατροδικαστικά στοιχεία εις βάρος τους;;; Μα ένας μόνο -αν το θύμα λέει την αλήθεια- φρόντισαν να γαμήσει... και αυτός θα φρόντισε να πάρει τα μέτρα του... Και τρεις την κρατούσαν από χέρια και πόδια... Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν έτσι γρατζουνιές, εκτεταμένοι μώλωπες, ίχνη αντίστασης και πάλης...
Και τέσσερις βιαστές συν τρεις κοπέλλες για απλή συνέργεια:= επτά καταθέσεις! ʼσε που η παρουσία των τριών κοριτσιών στις τουαλέττες Θηλέων λειτουργούσε αποτρεπτικά για την προσέγγιση οποιουδήποτε άρρενος συμμαθητή... Λέμε τώρα(!)...
Και αν ήσαν ΠΟΛΥ προνοητικοί θα βιντεοσκοπούσαν στα ψέμματα. Μόνο για να εκφοβίσουν την μετανάστρια μαθήτρια και να επιλέξει "να ... φάει την μπανάνα...". Οπότε θα συνέχιζε ή κρεμασμένη σε κανά δένδρο ή να καταπίνει (και αμάσητα τώρα πια) αγγούρια και πεπόνια αργίτικα και δεκάκιλα καρπούζια στην Αμάρυνθο ... και μετά στη Φυλής.
Αυτό που γλύτωσε αξίζει μια καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμηση, δεν συμφωνείς sxsitegr;!;

Και αν καταδικάσεις τον ένα, πρέπει να καταδικάσεις και τους άλλους έξι...
Να μια από τις λίγες περιπτώσεις που το Αρθρο 177 του Κ.Π.Δ. μπορεί να αποδειχθεί όχι ολέθριο αλλά χρήσιμο!

Επειδή βλέπω ότι έχεις και νομική παιδεία, να σου θυμίσω λίγο και το λεγόμενο τεκμήριο αθωότητας και το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη..Είμαι σίγουρος ότι κάπου υπάρχουν μέσα στο Σύνταγμα...

Με διατύπωση εξίσου δαιδαλώδη και δυσνοήτη με του Βέλτσου ή του Ντεριντα έχεις ήδη βγάλει ετυμηγορία για τέσσερεις 16χρονους, χωρίς να τους έχεις ακούσει, χωρίς να τους έχεις δει, χωρίς καν να ξέρεις τι ακριβώς έγινε (και οι μόνοι που ξέρουν είναι η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ θύμα και οι ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ δράστες και οι τρεις κοπέλες)...
Φυσικά έχεις και γνώσεις ιατροδικαστή, κοινωνιολόγου και ψυχολόγου ώστε να μη χρειάζεται ν' ακούσεις τους ειδικούς όταν κάποια στιγμή καταθέσουν την άποψή τους ενώπιον του Δικαστηρίου για να βγάλεις το συμπέρασμά σου...
Στιγματίζεις σχεδόν ως συνεργούς όλο τον πληθυσμό της πόλης παρόλο που στις δημοκρατίες η ποινική ευθύνη είναι ΑΤΟΜΙΚΗ, χωρίς πάλι να έχεις ιδέα τί παίζεται στην Αμάρυνθο, στη Βέροια, στην Κινέττα ή όπου αλλού...
Μιλάς για ελληνική δικαιοσύνη τη στιγμή που ο δικαστής ξέρει πώς αν τυχόν αθωώσει τους 4, αυτόματα ο ΠτΔ, η ΥπΕξ και πολλοί εκλεκτοί πολίτες θα εκτεθούν διότι είχαν υποστηρίξει δημόσια μία μυθομανή (διότι εδώ δεν υπάρχει μέση λύση: 'Η την βίασαν όποτε πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή ή δεν τη βίασαν, όποτε έχουμε να κάνουμε με μια ψυχοπαθή πουτανίτσα)..
Σε άλλες χώρες υπουργοί παραιτούνται αν τυχόν αποκαλέσουν ύποπτο ένοχο διότι παραβιάζεται το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη..Στην Ελλάδα πρώτα βγάζουμε την απόφαση και μετά κάνουμε και μια δίκη για τα μάτια του κόσμου...

Για να τελείώνω, ένα πράγμα αντιπαθώ περισσότερο από τους ρατσιστές: Τους επαγγελματίες αντιρατσιστές...Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε γεμίσε από δαυτούς..Τόσο ώστε έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν ρατσιστές για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους....

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Σπάνια παίρνω το μέρος της μίας ή άλλης γνώμης (και καμιά φορά μπερδεύομαι και με τη δική μου πραγματική γνώμη οπότε ....) αλλά νομίζω ότι έχεις ξεφύγει λίγο φίλε in_between. Χωρίς να σου αντιπαραθέσει και τίποτα τρομερό ο str8 έγραψε τα πλέον ουσιώδη. Ρατσισμός ή αντιρατσισμός δεν χωρούν εκ των προτέρων και χωρίς να ξέρεις τι έγινε. Τι να κάνουμε αυτή τη γαμημένη δικαιοσύνη έχουμε, τα άλλα τα αφήνουμε στον Παντοδύναμο (όσοι τέλοσπάντων πιστεύουν) .....

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Απόψεις, συμφωνίες και διαφωνίες με το Sincity και μια απορία για μια ... γαργάρα στην Πόλη της Αμαρτίας...

Δεν συμφωνώ πλήρως με την απλουστευτική άποψή σου για την ... χωριάτικη omerta.  Είμαι Αθηναίος και έχω εργαστεί χρόνια στην ελληνική επαρχία. Έχω δει και έχω ζήσει πολλά...
Στην άποψη αυτή πιστεύανε συνάδελφοι που δεν βλέπανε (όπως και εγώ άλλωστε...) την ώρα να γυρίσουν στις οικογένειές τους και επιπλέον ήσαν ευθυνόφοβοι, ανευθυνοϋπεύθυνοι, αδιάφοροι ή ένιωθαν αδύναμοι και αποτυχημένοι σαν άνθρωποι. Αυτοί προσπαθούσαν να περάσουν αυτή την άποψη στους υπολοίπους και τελικά έπαιρναν τον πούλο (και) από την τοπική κοινωνία οπότε ....... επαληθευόταν η προφητεία τους!

Σε κάθε περίπτωση το ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ Θέμα της Ελληνικής Επαρχίας αξίζει τουλάχιστον ένα δικό του thread στο οποίο έχω πολλά, πάρα πολλά να πω.

Στο (τεράστιο και κρίσιμο για την ελληνική κοινωνία...) Θέμα αυτού εδώ του thread τώρα.
Γράφεις έναν αφορισμό (χωρίς επιχειρήματα δηλαδή) για τους δικαστές όπως και για τους εκπαιδευτικούς, για τους αστυνομικούς κ.λ.π.
Βασικά δεν διαφωνώ πολύ μαζί σου ... αν και τον τελευταίο καιρό κάτι μοιάζει να πάει να ... κουνηθεί......
Λέω όμως ότι αν αφ' ενός αληθεύουν (με όσα μέχρι στιγμής ξέρω, φαντάζομαι ότι αληθεύουν 100%) όλες οι καταγγελίες της κοπέλλας από τη Βουλγαρία και αφ' ετέρου δικάσουν την υπόθεση (αν φτάσει στα δικαστήρια, βλέπε το πρωϊνό μου post στο <ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...>) ΙΚΑΝΟΙ και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ δικαστές (υπάρχουν και τέτοιοι!) τότε...
... η ελληνική Νομοθεσία τους δίνει και τους παραδίνει την δυνατότητα να καταδικάσουν και τους επτά σε βαρύτατες ποινές ώστε να ... σταματήσει το κακό πριν να είναι πολύ αργά.
Εννοώ ότι τους είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ η κατάθεση της Βουλγάρας στον ανακριτή και η γνώμη που θα σχηματίσουν για τους κατηγορουμένους από τις απολογίες τους και τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Για να τελείώνω, ένα πράγμα αντιπαθώ περισσότερο από τους ρατσιστές: Τους επαγγελματίες αντιρατσιστές...Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε γεμίσε από δαυτούς..Τόσο ώστε έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν ρατσιστές για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους....

+1
και επίσης να προσθέσω ότι αντιπαθώ και κάτι "παρατηρητήρια" αριστερού τύπου "προστασίας" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

(δεν έχω κάτι με την αριστερά, με τους μαλάκες έχω πρόβλημα)

Προς θεού το βιντεάκι σίγουρα το έχει δει η αστυνομία και για να  μην κάνει λόγο κανείς από όσους ήταν κοντά για βιασμό... Και αυτό βέβαια είναι η άλλη πλευρά...

Και επαναλαμβάνω: Αν πήγαινα γυμνάσιο - λύκειο και γκομενάρα του σχολείου μου έλεγε για φάση με άλλους μάλλον θα το έκανα. Να βίαζα όχι. Αλλά αν γούσταρε να γαμηθεί πιθανόν σε μια τέτοια ηλικία, ούτε ώριμα θα το έβλεπα και θα την πηδούσα!Και μην μου πει κανείς ότι 16-17 χρονών πάνω στις πρώτες καύλες εσείς θα λέγατε όχι ή ότι θα ήσασταν βράχοι ηθικής!Αν γούσταρε αυτή αν γουστάρατε και εσείς θα γαμιόσασταν ομαδικώς. Ας μην υποκρινόμαστε λοιπόν και ας δούμε και αυτό. Βεβαίως αν υπάρχει βιασμός το πράγμα αλλάζει...

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να μην είσαι σίγουρος για τίποτα φίλε str81977...

Εγώ δεν είμαι ούτε ρατσιστής ούτε αντιρατσιστής ούτε αριστερός... αλλά εσύ είσαι βιαστικός και επιπόλαιος και αφελής.

Πιστεύω όμως ότι είσαι καλοπροαίρετος!
Γι' αυτό σου απαντώ και σου λέω αφ' ενός να μην είσαι σίγουρος για τίποτα και αφ' ετέρου: ...
... το (υποτιθέμενο σαν τί ακριβώς από εσένα! ) "τεκμήριο της αθωότητας" που πιπιλάνε οι δικηγόροι στα "παράθυρα", περιλαμβάνεται στο Δεύτερο Μέρος του Συντάγματος (ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) και μάλιστα στα ʼρθρα 4-10. Δεν είμαι σίγουρος ότι έκανες ποτέ τον κόπο να τα διαβάσεις αλλά ... η πιο ευνοϊκή για τον κατηγορούμενο διάταξη βρίσκεται στο εδάφιο 3 του ʼρθρου 5:
    [3. Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.]
Και τί λέει ο νόμος;;;

[                                      ʼρθρο 177*
                              Αρχή της ηθικής απόδειξης

1.
Οι δικαστές δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν νομικούς κανόνες αποδείξεων, πρέπει όμως να αποφασίζουν κατά την πεποίθησή τους, ακολουθώντας τη φωνή της συνείδησής τους και οδηγούμενοι από την απροσωπόληπτη κρίση που προκύπτει από τις συζητήσεις και που αφορά την αλήθεια των πραγματικών γεγονότων, την αξιοπιστία των μαρτύρων και την αξία των άλλων αποδείξεων.                         ]

(Αν η μαθήτρια πεθάνει, δεν είναι απαραίτητη η ... κατάθεσή της στο Δικαστήριο για να προχωρήσει η δίκη.)

Το ʼρθρο 177, Παρ. 1 εγώ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο ... αλλά και σε οποιοδήποτε ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ αξιόπιστο Σύστημα Απονομής Δικαιοσύνης ένα τέτοιο έγκλημα (αν έγινε...) δεν θα περνούσε ατιμώρητο... Είτε σου αρέσει είτε όχι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να μην είσαι σίγουρος για τίποτα φίλε str81977...

Πίστεψέ με..Δεν είμαι σίγουρος για τιποτα..Γι' αυτό και δεν βιάζομαι να καταδικάσω ή ν' αθωώσω κανέναν...
Εσύ άραγε πώς μπορείς και είσαι τόσο σίγουρος;

Απόψεις, συμφωνίες και διαφωνίες με το Sincity και μια απορία για μια ... γαργάρα στην Πόλη της Αμαρτίας...

φαντάζομαι ότι αληθεύουν 100%) όλες οι καταγγελίες της κοπέλλας από τη Βουλγαρία και αφ' ετέρου δικάσουν την υπόθεση (αν φτάσει στα δικαστήρια, [/b]...

Α, ναι...είχες ήδη απαντήσει...Φαντάζεσαι λοιπόν ότι έχει 100% δίκαιο γι' αυτό και είσαι σίγουρος...Μήπως η φαντασία, ειδικά αν είναι καλπάζουσα,  δεν είναι επαρκής λόγος για να βγάζεις συμπέρασμα; Και ο Χορταρέας έχει κληρονομικό χάρισμα αλλά δεν έχει εκφέρει (ακόμη) γνώμη για το τί έγινε σε αυτές τις ρημάδες τις τουαλέτες...

Τέσπα..Δεν με ενδιαφέρει αν είναι αθώα ή ένοχα τα παιδία (γιατί και αυτά παιδιά είναι)..Με ενδιαφέρει όμως να δικαστούν με όλους τους κανόνες και σε νηφάλιο κλίμα και να κριθούν μόνο γι' αυτό που έκαναν, αν έκαναν, εκείνο το πρωινό στις τουαλέτες..Και αν είναι ένοχοι, ας εξαντλήσει την αυστηρότητά του, στα πλαίσια του νόμου εννοείται, το Δικαστήριο..Αν όμως είναι αθώοι, όλοι εκείνοι που βιάστηκαν να τους καταδικάσουν πριν καν τους ακούσουν, αυτούς και τις οικογένειες, τους φίλους, τις παρέες τους και τον τρόπο ζωής τους, ας έχουν τουλάχιστον το φιλότιμο να τους ζητήσουν μία συγνώμη και να τους επισκεφτούν, όπως κάνουν τώρα με το ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ θύμα βιασμού...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
ας έχουν τουλάχιστον το φιλότιμο να τους ζητήσουν μία συγνώμη

Mπα, αυτό ποτέ δεν θα γίνει. Το πολύ - πολύ να τα ρίξουν όλα στην Βουλγάρα που (πιθανώς) τους δούλεψε ψιλό γαζί, αγνοώντας φυσικά ότι κοροϊδία δεν υπάρχει αν δεν υπάρχουν και κορόιδα. Και δη πρόθυμα.

Ο Sin City και σία είναι το μικρότερο πρόβλημα ή ενόχληση αν θέλεις της τοπικής κοινωνίας. Γιατί πολύ απλά είναι μια ακόμα ενσάρκωση της ιδιαιτερότητας της ελληνικής κοινωνίας να τρώει τις σάρκες της σε πρώτη ευκαιρία και μάλιστα χωρίς να υπάρχει θεμελιωμένος λόγος. Γιατί είναι πολύ εύκολο να κατακρίνεις τους άλλους, θεμελιώνοντας μάλιστα και "συλλογική ευθύνη", όπως παλαιότερες "πρότυπες" κοινωνίες, παρά να υποστηρίξεις τις απόψεις σου ή ακόμα και να προτείνεις λύσεις.

Για το πως αξιολογούν δε τις απόψεις τους, το αφήνω ασχολίαστο.

Το πρόβλημα πιστεύω που καταδεικνύει το θέμα εμφανίζεται με δύο μορφές.

Αρχικά, στον ρόλο των ΜΜΕ στο θέμα. Με έκπληξη άκουσα τις δηλώσεις των ιδιοκτητών (αν δεν κάνω λάθος) καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Οι άνθρωποι είναι ελεεινοί, γιατί πολύ απλά έχουν μπερδέψει την τρίτη και την τέταρτη εξουσία, και φυσικά αγνοούν ότι άλλο να καταδείξεις ένα θέμα, και άλλο να το κρίνεις διεξοδικά, υποκαθιστώντας προφανώς άλλους.

Ακόμα χειρότερο βέβαια είναι όταν επηρεάζονται και σημαντικοί φορείς της κοινωνίας μας από τα αλαλάζοντα ΜΜΕ. Φυσικά από τον Γιωργάκη, την Μαριέττα και τον Αλαβά δεν περίμενα κάτι καλύτερο, διαπίστωσα όμως με έκπληξη την στάση τόσο του Παπούλια, όσο και του Κωνσταντό η οποία σίγουρα ήταν, αν όχι λανθασμένη, βιαστική. Δυστυχώς η γνώμη τους είναι πιο βαρύνουσα από αυτές που βλέπω εδώ, και φυσικά οι άνθρωποι αυτοί έχουν και μεγαλύτερη ευθύνη, θα έπρεπε λοιπόν να δείχνουν και μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

Για τον πολιτικό ακτιβισμό στην Ελλάδα δεν έχω σκοπό να κάνω σχόλιο. Ξέρω ένα καλύτερο ανέκδοτο με τον Τοτό. Εσύ φυσικά μπορείς να πεις τα σχετικά με τους καυλωμένους καλόγερους (τα οποία ήταν και εύστοχα).

ΥΓ. Θα συνιστούσα στο φίλο in_between, που με τόση επιμέλεια παρέθεσε το παραπάνω άρθρο, να ξαναδιαβάσει (χωρίς παρωπίδες αυτή την φορά) το κείμενο, και ειδικά την λέξη "απροσωπόληπτη".
Δεν μπορείς να λες ότι έχεις κατανοήσει μια υπόθεση, αν δεν έχεις εξετάσει, έστω και φευγαλέα, και τις δύο πλευρές.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ο Sin City και σία είναι το μικρότερο πρόβλημα ή ενόχληση αν θέλεις της τοπικής κοινωνίας. Γιατί πολύ απλά είναι μια ακόμα ενσάρκωση της ιδιαιτερότητας της ελληνικής κοινωνίας να τρώει τις σάρκες της σε πρώτη ευκαιρία και μάλιστα χωρίς να υπάρχει θεμελιωμένος λόγος. Γιατί είναι πολύ εύκολο να κατακρίνεις τους άλλους, θεμελιώνοντας μάλιστα και "συλλογική ευθύνη", όπως παλαιότερες "πρότυπες" κοινωνίες, παρά να υποστηρίξεις τις απόψεις σου ή ακόμα και να προτείνεις λύσεις.

sexsitegr δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Μην υποτιμάς σε παρακαλώ τη νοημοσύνη μου εκτιμώντας ότι η άποψή μου στο θέμα της μαφιόζικης συμπεριφοράς της Ελληνικής επαρχίας είναι αποτέλεσμα ενός και μόνο γεγονότος.

Εκτός αν έχεις επιλεκτική μνήμη ή αδυνατείς να συνδυάσεις γεγονότα. Τι απο τα 2 ισχύει δε με ενδιαφέρει.

Η θέση σου για τη Βουλγάρα που "(πιθανώς) τους δούλεψε ψιλό γαζί" σε εκθέτει. Αλήθεια, πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;

Στο ποδόσφαιρο αυτό λέγεται "αυτογκόλ".

Επισκέπτης
φιλοι μου εγω συνδεσα στο προηγουμενο μου μυνημα αυτο το θεμα για τον εξης λογο μηπως το ολο θεμα ειναι εν μερη στημενο  ωστε δημειουργοντας ενα τετοιο ζητημα μηπως η μαμα της κοπελας πηρε καποιο χαρτζιλικι? ωστε με αυτο τον τροπο να δημειουργθει θεμα ηθικης ταξης και στον κυνδινο να εκφυλιστη το μαθητικο κινημα αναγκαστηκανε οι μαθητες και τα μαζεψανε και ανοιξανε παλι τα σχολεια γιατι οπως πηγενε το θεμα με τις καταληψεις ουτε το καλοκαιρι θα ανοιγανε τα σχολεια παλι?

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν την έχω κατανοήσει γιατί δεν έχω παραβρεθεί στο ακροατήριο της Δίκης, δεν έχω ακούσει (εγώ ο ίδιος...) τις καταθέσεις των διαδίκων, τις απαντήσεις τους σε ορισμένες ερωτήσεις, δεν έχω δει το βλέμμα τους, το ύφος τους, δεν έχω καν διαβάσει την δικογραφία που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί!
Αν και όταν γίνουν όλα αυτά, θα μπορέσω ίσως να διαμορφώσω μια στέρεη προσωπική άποψη.

Για την ώρα κάνω υποθέσεις βάζοντας το μυαλό μου να δουλέψει και χρησιμοποιώντας (αν και χωρίς την άδεια όλων των μελών του forum) την καλπάζουσα (sic!!!) φαντασία μου. Και παρουσιάζω μια υπόθεση εργασίας ώστε τα μέλη που έχουν αντίθετη άποψη ή λογικές αντιρρήσεις ή ... είδαν όνειρο κ.λ.π. να την αντικρούσουν με συγκεκριμένα επιχειρήματα (πάλι υποθέσεις εργασίας βέβαια) ώστε να δω τι αξίζει η υπόθεση που παρουσίασα.

Μια υπόθεση εργασίας είναι ότι η Βουλγάρα είναι μια σεξομανής (και μυθομανής φυσικά) που γούσταρε να παρτουζωθεί στις Σχολικές Τουαλέττες με τέσσερις συμμαθητές της και να βλέπουν τρεις συμμαθήτριές της (από τις οποίες η μια βιντεοσκοπούσε "άθελα της", ΚΑΙ η ίδια η ... οπερατέρ το κατέθεσε αλλά μετά έσβησε ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ... το βίντεο που θα αποδείκνυε την αθωότητά της!!!...) και πρόβλημα για αυτό δεν είχε αν και ζούσε στην Αμάρυνθο όντας κόρη μετανάστριας και μάλιστα η πρώτη μαθήτρια της τάξης της, οπότε ήταν βέβαιο ότι (με ή χωρίς βιντεοσκόπηση!!!) την επομένη θα το ήξερε όλη η Αμάρυνθος, την μεθεπομένη η μάνα της και την τρίτη ημέρα θα βούιζαν και οι πέτρες!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΕΙΧΝΕ! Ή ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΤΕΙ;;; Κ.Λ.Π.

Κανένας δεν θα σπάσει γιατί είναι δέκα (10) yrs κάθειρξη each το λιγότερο για τους τέσσερις! Και για τις τρεις είναι (απλή ή άμεση;!;!; ) συνέργεια σε κακούργημα που επισύρει (για τους δράστες) ελαχιστη ποινή κάθειρξης ... και για τους/τις συνεργούς ποινή ...
Κανένας τρίτος δεν θα μαρτυρήσει γιατί υπάρχει ΚΑΙ η ομόφωνη συγκεκριμένη Απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων (......) ΚΑΙ ο αστυνομικός πατέρας (.........) και ο καθηγητής Θρησκευτικών πατέρας ΚΑΙ οι "φίλοι" τους (...) ΚΑΙ κάποιοι φίλοι του μαθητή που είχε αλλαγή σχολικού περίβάλλοντος και αν πει την αλήθεια (και είναι βιασμός θα του λένε ότι) θα πάει και αυτός κατηγορούμενος για (απλή) συνέργεια...
Δεν είναι θέμα "χωριάτικής ομερτά" ούτε φαίνεται κάτι τέτοιο. Είναι πολύ χειρότερο...

Αλλά αφού αρκεί στον sxsitegr το "απρωσοπόληπτη", εμένα δεν θα μου περισσεύει;!;!;!;... Αλλοίμονο!

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η ΔΕΞΙΑ, οι Αμερικανοί, οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, οι Σοβιετικοί, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ φταίνε για όλα;!;

Ίσως ... να φταίει ο "οξ' από δώ"!...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κανένας δεν θα σπάσει γιατί είναι δέκα (10) yrs κάθειρξη each το λιγότερο για τους τέσσερις! Και για τις τρεις είναι (απλή ή άμεση;!;!; ) συνέργεια σε κακούργημα που επισύρει (για τους δράστες) ελαχιστη ποινή κάθειρξης ... και για τους/τις συνεργούς ποινή ...
Κανένας τρίτος δεν θα μαρτυρήσει γιατί υπάρχει ΚΑΙ η ομόφωνη συγκεκριμένη Απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων (......) ΚΑΙ ο αστυνομικός πατέρας (.........) και ο καθηγητής Θρησκευτικών πατέρας ΚΑΙ οι "φίλοι" τους (...) ΚΑΙ κάποιοι φίλοι του μαθητή που είχε αλλαγή σχολικού περίβάλλοντος και αν πει την αλήθεια (και είναι βιασμός θα του λένε ότι) θα πάει και αυτός κατηγορούμενος για (απλή) συνέργεια...

Επίσης, για να προεκτείνω την σκέψη σου, πίσω από τον αποβληθέντα μαθητή υπάρχουν διασυνδέσεις με τον Παλαιοκώστα (τον μικρό, γιατί τον άλλο τον πιάσανε), την Αλβανική μαφία και τη μαφία του Κουργκάν. Επίσης, πολλοί από τους κατάπτυστους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας είναι μέλη του ΣΕΒ (Σωματείου Ελλήνων Βιαστών) που έχει σχέσεις με τον ομώνυμο ΣΕΒ (ο αγώνας της ΓΣΕΕ τώρα δικαιώνεται), την μασονική στοά, τον Βλάντιμιρ Πούτιν και φυσικά τον Λευκό Οίκο (είναι όλοι πρόσωπα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που γαμάει τους φτωχούς μετανάστες, εδώ κυριολεκτικά).

Δεν νομίζω ότι οι εικασίες μπορούν να σταματήσουν. Μπορεί κάποιος να την συνδέσει με την "βία και νοθεία", τον ανταρτοπόλεμο, την δολοφονία του Κένεντι ή ακόμα και το στρατόπεδο EDIT: συγκεντρώσεως του ʼουσβιτς. Φαντασία (100%) να υπάρχει.

Αντί για 19 βιβλία με 48 ?, σε λίγο ο Λιακό θα διαφημίζει τα 20 με 50 ?.

Εκτός αν έχεις επιλεκτική μνήμη ή αδυνατείς να συνδυάσεις γεγονότα. Τι απο τα 2 ισχύει δε με ενδιαφέρει.

Αυτό δεν το καταλαβαίνω και για να σου πω την αλήθεια, μετά από 4 ώρες γενικού Ενοχικού βαριέμαι να μπω στον κόπο να θυμηθώ ή να συνδυάσω γεγονότα. Εξάλλου ποτέ δεν είχα ταλέντο στον συνδυασμό (κομπίνα για κάποιους).

Πάντως αν σε βολεύει η αποσπασματική διατύπωση γνωμών και οι σπόντες, πάρε ένα μάθημα από τον in_between. Έχει διαπρέψει (και) σε αυτό.

Η θέση σου για τη Βουλγάρα που "(πιθανώς) τους δούλεψε ψιλό γαζί" σε εκθέτει. Αλήθεια, πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;

Γιατί πολύ απλά, στην περίπτωση της ιστορίας της Αμαρύνθου, δεν υπάρχει ακόμα βεβαιότητα για τίποτα. Και είναι πιθανό (το τονίζω αυτό γιατί δεν έχω σκοπό να γράψω "φαντάζομαι 100%", χωρίς να έχω στα χέρια μου δεδομένα ή στοιχεία με κάποια βεβαιότητα), η όλη ιστορία να είναι αποκύημα της φαντασίας της 16χρονης. Η οποία φυσικά και την πάσαρε σε όλους τους άλλους.

Αυτοί δε που την πιστέψανε (στην πιθανή περίπτωση που ισχύουν τα ανωτέρω), και κατεβήκανε μέχρι και σε πορείες, πως θα αισθάνονται άραγε;

(Ρητορική η ερώτηση, και για να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει η απάντηση. Γιατί δεν έχω σκοπό σε τέτοια ηλικία να ξαναλέω τα βου και α, βα. Δόξα το Θεό (στη δημοτική), έχω 20 χρόνια που τα έχω αφήσει πίσω).

Στο ποδόσφαιρο αυτό λέγεται "αυτογκόλ".

Τι μαθαίνει κανείς...

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Λυπάμαι κάπως για την κόπωση και τον κορεσμό των συνομιλητών! Και θα προσπαθήσω να μην το εκμεταλλευθώ.

Ο str81977 αδικεί το thread και κυρίως τον εαυτό του όταν γράφει:
"Τεσπα... Δεν με ενδιαφέρει αν είναι αθώα ή ένοχα τα παιδία γιατί και αυτά παιδιά είναι... "
Και η Βουλγάρα παιδί ήτανε ... κάποτε ... και ο ʼλεξ ήτανε κάποτε κάτι και αυτός... Και τα παιδιά μεταναστών που τον σκότωσαν με βασανιστήρια (αν πιστέψουμε όσα διαρρέουν στον τύπο) παιδιά λογαριάζονται και αυτά...
Για μένα είναι σημαντικό να μην σκοτωθούν ή βιαστούν αύριο - μεθαύριο άλλα παιδιά από άλλα παιδιά στο όνομα της Ευσπλαχνίας ή της ... Παιδαγωγικής ή της Απογοήτευσης ή της Κόπωσης. Αν αυτό επιτευχθεί, είναι βέβαιο ότι και τα δικά μας παιδιά δεν θα συγκαταλέγονται ούτε στα θύματα ούτε στους θύτες! Αλλιώς...
Και συμφωνώ ότι ο Αντιρατσισμός είναι εξίσου επικίνδυνο ιδεολόγημα με τον Ρατσισμό. Και τα δυο είναι εγγυήσεις για μαύρα μαντάτα...
Πιστεύω ότι ο συνομιλητής μπορεί να υποστηρίξει πολύ πιο επιτυχημένα και γόνιμα τις απόψεις του. Θα περιμένω λοιπόν...

Ο sxsitegr δικαιολογείται με το παραπάνω ύστερα από τέσσερις (4!) ώρες Ενοχικού...
Αυτές έγιναν αιτία να πήξει και να πορευθεί στα βήματα κάπως ... του Γ. Κακόγιαννη!
Πιστεύω ότι και ο sxsitegr μπορεί να υποστηρίξει πολύ πιο επιτυχημένα και γόνιμα τις απόψεις του. Θα περιμένω επίσης...

Βασικά αυτό που σας προτρέπω να κάνετε είναι να παρουσιάσετε ισχυρές αντιρρήσεις, στέρεα θεμελιωμένες στη λογική τουλάχιστον, στις δικές μου υποθέσεις εργασίας... Να αντικρούσετε την επιχειρηματολογία μου (όχι λέγοντας ότι σας μπερδεύει! Αν είναι έτσι, ζητήστε διευκρινίσεις ή κάντε ερωτήσεις...) ή να παρουσιάσετε μια αντίθετη (αλλά τεκμηριωμένη, όχι ουρανοκατέβατη...) δική σας υπόθεση εργασίας

Έχω ξαναγράψει ότι δεν είμαστε ανακριτές, δεν είμαστε δικαστές και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο...
Μπορούμε όμως να αδιαφορήσουμε ή να αρχίσουμε να βρίζουμε ή να πουλήσουμε τρέλλα!

'Οπως: είμαι 100% βέβαιος = φαντάζομαι 100%... Όλοι μάθαμε πολύ πριν το Δημοτικό τη διαφορά ανάμεσα στο είμαι βέβαιος, ξέρω και στο νομίζω, είναι πιθανόν, υποθέτω... Ντροπή να σας ρωτήσω τώρα πού κολλάει το "φαντάζομαι 100%". Γιατί ο σκοπός είναι να βοηθήσετε την φαντασία μου, όχι να μουρλαθούμε!...

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
O in_between έγραψε : "Το ʼρθρο 177, Παρ. 1 εγώ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο ... αλλά και σε οποιοδήποτε ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ αξιόπιστο Σύστημα Απονομής Δικαιοσύνης ένα τέτοιο έγκλημα (αν έγινε...) δεν θα περνούσε ατιμώρητο.. . Είτε σου αρέσει είτε όχι..." ------------------------

Ωραία. Το άρθρο που κατοχυρώνει πέρα από οτιδήποτε άλλο στον ποινικό νόμο την ανεξαρτησία της σκέψης του δικαστή και την απαλλαγή της από οιαδήποτε εμφανή ή αφανή επιρροή θα πρέπει να καταργηθεί. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ in_between ΚΑΙ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΕΚΚΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ. Όλα αυτά επειδή η ρημάδα δικαιοσύνη αδικεί βαριά μερικές φορές. ʼντε ρε φίλε είσαι φασίστας κατά βάθος κι ας μην το παραδεχθείς ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom