Νέα

Καθηγητής έβγαλε από την τάξη μαθητή που πήγε ντυμένος με φούστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 471
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
δεν το ειδα το αρθρο ειναι πολυ πισω? οι εν λογω ποιοι λες οι γκει,τα τραβελια ποιοι? εγω πχ αν μπω σε γυναικείες τουαλέτες σε μαγαζι θα μου κόψουν προστιμο?
Είναι σαφές πως πολλά μέλη δεν έχουν κατανοήσει τι ακριβώς ζητάνε οι Ομοφυλόφιλοι. Ας τα ενημερώσω λοιπόν

Διαδηλωτές στο Λος Άντζελες συγκρούστηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης διαδήλωσης σε ένα πολυτελές σπα της Koreatown που ήταν στο επίκεντρο της διαμάχης από τότε που ένα viral βίντεο στο Instagram που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου έδειχνε μια γυναίκα αναστατωμένη που μια τρανς γυναίκα με πέος φέρεται να ήταν γυμνή στο γυναικείο τμήμα του σπα και επιτράπηκε να βρίσκεται εκεί. Το βίντεο συνελήφθη από τον Tucker Carlson του Fox News και γρήγορα κέρδισε την προσοχή εκατομμυρίων.

Μια διαμαρτυρία κατά του Wi Spa είχε προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου από όσους υποστήριξαν τη γυναίκα που παραπονέθηκε και ήταν ενάντια στην πολιτική του spa για προστασία των δικαιωμάτων των τρανς, σύμφωνα με φυλλάδια στο Instagram. Ωστόσο, εμφανίστηκαν επίσης διαδηλωτές που υποστήριξαν το σπα και οι φατρίες που μονομαχούσαν αντάλλαξαν γροθιές στο δρόμο, σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους στο έδαφος που βιντεοσκοπούσαν την αλληλεπίδραση .

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.615
Πόντοι
1.706
Είναι σαφές πως πολλά μέλη δεν έχουν κατανοήσει τι ακριβώς ζητάνε οι Ομοφυλόφιλοι. Ας τα ενημερώσω λοιπόν

Διαδηλωτές στο Λος Άντζελες συγκρούστηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης διαδήλωσης σε ένα πολυτελές σπα της Koreatown που ήταν στο επίκεντρο της διαμάχης από τότε που ένα viral βίντεο στο Instagram που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου έδειχνε μια γυναίκα αναστατωμένη που μια τρανς γυναίκα με πέος φέρεται να ήταν γυμνή στο γυναικείο τμήμα του σπα και επιτράπηκε να βρίσκεται εκεί. Το βίντεο συνελήφθη από τον Tucker Carlson του Fox News και γρήγορα κέρδισε την προσοχή εκατομμυρίων.

Μια διαμαρτυρία κατά του Wi Spa είχε προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου από όσους υποστήριξαν τη γυναίκα που παραπονέθηκε και ήταν ενάντια στην πολιτική του spa για προστασία των δικαιωμάτων των τρανς, σύμφωνα με φυλλάδια στο Instagram. Ωστόσο, εμφανίστηκαν επίσης διαδηλωτές που υποστήριξαν το σπα και οι φατρίες που μονομαχούσαν αντάλλαξαν γροθιές στο δρόμο, σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους στο έδαφος που βιντεοσκοπούσαν την αλληλεπίδραση .
Απαντω και στο παραπάνω ποστ σου.
Ναι, γελοίο το θεωρώ κι εγω αυτό που περιγράφεις.
Δεν θα κάτσω να πω/γράψω/σχολιάσω το παραμικρό για την όποια εμφάνιση.
Όχι από φόβο, αρχίδια έχω, δεν γουστάρω να μου τα κάνουν 15 κιλά έκαστο.
Απαξία το λοιπόν και μια χαρά συνεχίζω την κανονικότητα μου.

Σε αυτό το ποστ αναφέρεις περιστατικό στις ΗΠΑ.
Ναι μεν υπάρχει ενα κύμα συμπάθειας σε όλη την Δύση αλλά δεν έχει σχέση με το τζέρτζελο που γίνεται εκεί.
Λοιπόν, τα αμερικανάκια δεν μπορούν να ζήσουν μονιασμένα και ειρηνικά μεταξύ των.
Από πολέμους αποσύρονται, δεν κάνουν νέους, κάπου πρέπει να πλακώνονται για να ξεθυμάνουν. Βάλε και τον κοβιντ και την όποια απομόνωση έζησαν τα τελευταία 2 χρόνια....έδεσε το γλυκό.
Το παραπάνω θέμα προσφέρεται για μανούρα, έπεσαν μερικές φάπες.
Πιστεύω πως σύντομα θα ξεφουσκώσει αυτή η παπαριά.
Τότε να δούμε ποιό θα είναι το επόμενο μανουροθέμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φανταστείτε ενα ματάκια στις γυναικείες τουαλέτες που αντι να δει μουνακια του χωνει ο αλλος ενα παπαρι 20 ποντους μπροστά απο την κλειδαροτρυπα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.863
Πόντοι
3.656
1ον) Πως θα βρει γαμιά ο βρωμόπουστας εάν δεν ενοχλήσει τα φυσιολογικά παιδιά, φυσιολογικών ζευγαριών, μου λες;
2ον) Το δικαίωμα ποιος το ορίζει; Υπάρχει κάποιο δικαιωματόμετρο; Μήπως τα γούστα σας σάς επιτρέπουν να ορίζετε κανόνες και όρους; Και του παιδεραστή δικαίωμά του είναι να πηδάει ανήλικα. Θα του το αναγνωρίσουμε;
και 3ον) Φυσικά και χρειάζεται να είσαι μορφωμένος για να ξεχωρίσεις από τον πίθηκο της Αφρικής, όπως επίσης χρειάζεται να είσαι λιγάκι μορφωμένος για να ψήσεις κάποιον πιτσιρικά για να τον τραβήξεις στον οντά σου...
1) Τι με νοιάζει εμένα πως θα βρει αυτός γαμιά? Ας βρει έναν άλλο γκέι...μήπως θες να μας πεις ότι κινδυνεύουμε να μας βιάσουν κιόλας?
2) Το δικαίωμα το ορίζει ο νόμος, το κράτος και η λογική. Ο παιδεραστής διαπράττει έγκλημα και καλώς δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αφού δεν είναι θέμα προσωπικής επιλογής αλλά κάνει κακό σε ένα παιδί. Το ίδιο είναι?
3) Δεν χρειάζεται να είσαι μορφωμένος για να μην είσαι πίθηκος στη συμπεριφορά και στις απόψεις. Αυτό δε το κατάλαβα το τελευταίο που είπες...μόνο οι μορφωμένοι είναι βιαστές?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.863
Πόντοι
3.656
Κάνεις τον Κινέζο. Πως μπορώ να μην δεχτώ ένα γυμνό άντρα με τη μαλαπέρδα να κρέμεται, όταν βάσει νόμου (αφού αυτοπροσδιορίζεται σαν γυναίκα) επιτρέπεται να μπει στα γυναικεία αποδυτήρια, τουαλέτες, Σπα, όπου μπορεί να πάει η 9χρονη κόρη μου;
Αν μια λεσβία που αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας, είτε έχει τεράστια βυζιά είτε όχι, μπει στις τουαλέτες / αποδυτήρια / Σπα αντρών, ακόμα κι αν κάποιοι νιώσουν άσχημα, δεν θα νιώσουν πως κινδυνεύουν. Οι γυναίκες, και ειδικά τα κορίτσια, αν δουν ένα μπετατζή με τη μαλαπέρδα να κρέμεται, ΝΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ. Κι όχι άδικα, βεβαίως. Όπως απειλή νιώθουν οι συναθλήτριες του Τρανς κολυμβητή όταν γδύνεται δίπλα τους. Επανέρχομαι λοιπόν. Άσχετα αν δεν έχεις αδελφή, ξαδέρφες, φίλες γυναίκες, θεωρείς πως έχουν άδικο να μη θέλουν το μπετατζή γυμνό δίπλα τους; απλή και ευθεία ερώτηση, περιμένω απλή και ευθεία απάντηση
Πρώτων το εννιάχρονο παιδάκι δεν πρέπει έτσι και αλλιώς να μπαίνει μόνο του σε τουαλέτες ενηλίκων. Δεύτερον έχουμε κάνει θέμα για το που θα κατουράνε...ας κατουράνε και στις αντρικές ρε φίλε...αυτό είναι το θέμα?

Η συζήτηση ξεκίνησε από το αν έχουν ή όχι το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν...και εσυ το πήγες σε μπετατζίδες με παλαπέρδες που τρομάζουν γυναίκες σε τουαλέτες....είσαι με τα καλά σου?

Απλά και ευθεία...θεωρώ ότι κάποιες θα τρομάξουν άλλες δεν θα ενδιαφερθούν καν...και ακόμα πιο απλά...δεν θεωρώ μεγάλο ζήτημα το που θα κατουράνε.

Όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι υγειηνό για τις γυναίκες αφού θα πρέπει να κάτσουν εκεί που ο άλλος λέρωσε όρθιος. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Απαντω και στο παραπάνω ποστ σου.
Ναι, γελοίο το θεωρώ κι εγω αυτό που περιγράφεις.
Δεν θα κάτσω να πω/γράψω/σχολιάσω το παραμικρό για την όποια εμφάνιση.
Όχι από φόβο, αρχίδια έχω, δεν γουστάρω να μου τα κάνουν 15 κιλά έκαστο.
Απαξία το λοιπόν και μια χαρά συνεχίζω την κανονικότητα μου.

Σε αυτό το ποστ αναφέρεις περιστατικό στις ΗΠΑ.
Ναι μεν υπάρχει ενα κύμα συμπάθειας σε όλη την Δύση αλλά δεν έχει σχέση με το τζέρτζελο που γίνεται εκεί.
Λοιπόν, τα αμερικανάκια δεν μπορούν να ζήσουν μονιασμένα και ειρηνικά μεταξύ των.
Από πολέμους αποσύρονται, δεν κάνουν νέους, κάπου πρέπει να πλακώνονται για να ξεθυμάνουν. Βάλε και τον κοβιντ και την όποια απομόνωση έζησαν τα τελευταία 2 χρόνια....έδεσε το γλυκό.
Το παραπάνω θέμα προσφέρεται για μανούρα, έπεσαν μερικές φάπες.
Πιστεύω πως σύντομα θα ξεφουσκώσει αυτή η παπαριά.
Τότε να δούμε ποιό θα είναι το επόμενο μανουροθέμα.
Μακάρι να έχεις δίκιο. Αλλά αυτό λέγαμε για το Meetoo, και βλέπεις τα αποτελέσματα. Νομίζω πως σε λίγα χρόνια θα έχουμε κι εδώ αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Ήδη στην Αγγλική Δημόσια Τηλεόραση γίνονται συζητήσεις να μην ονομάζονται πια έγκυος γυναίκα, αλλά έγκυος πρόσωπο. Αυτές που έχουν μήτρα, ή αυτές που έχουν περίοδο. Υπάρχουν αμέτρητα γένη κλπ. Η γλώσσα να είναι Gender Neutrial ώστε να μην νιώθουν άσχημα οι κακόμοιροι οι τρανς. Κι άλλα πολλά

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Πραγματικά δεν διάβασες καν τι έγραψα ,απλά θες να πας κόντρα άστοχη & άσκοπη..Δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι της αντιπαράθεσης..Καλημέρα!

Αυτό έγραψα σε κάποιον κύριο !!
"Ξαναδιάβασε το ποστ μου,δεν υποστήριξα αν είναι λάθος η σωστό,ΑΝΈΦΕΡΑ ότι ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει,μάλιστα στο αρχικό μήνυμα μου έγραψα ότι η υπερβολικη πρόκληση δεν με βρίσκει σύμφωνη γενικά,πέραν τούτου είμαι κάθετα αρνητική σε τέτοια στον χώρο του σχολείου.
Στην τελική μιλάμε για ένα 12χρονο που η κρίση του σε πολλά να μην πω σε όλα σχεδόν είναι ελλιπής ακόμη,στην ουσία φταίνε οι γονείς ΑΝ του επέτρεψαν να πάει στον χώρο του σχολείου ετσι.Καλημέρα."
Πόσα βγάζεις κάθε μήνα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Πρώτων το εννιάχρονο παιδάκι δεν πρέπει έτσι και αλλιώς να μπαίνει μόνο του σε τουαλέτες ενηλίκων. Δεύτερον έχουμε κάνει θέμα για το που θα κατουράνε...ας κατουράνε και στις αντρικές ρε φίλε...αυτό είναι το θέμα?

Η συζήτηση ξεκίνησε από το αν έχουν ή όχι το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν...και εσυ το πήγες σε μπετατζίδες με παλαπέρδες που τρομάζουν γυναίκες σε τουαλέτες....είσαι με τα καλά σου?

Απλά και ευθεία...θεωρώ ότι κάποιες θα τρομάξουν άλλες δεν θα ενδιαφερθούν καν...και ακόμα πιο απλά...δεν θεωρώ μεγάλο ζήτημα το που θα κατουράνε.

Όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι υγειηνό για τις γυναίκες αφού θα πρέπει να κάτσουν εκεί που ο άλλος λέρωσε όρθιος. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Συνεχίζεις να κάνεις τον Κινέζο. Αν έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται σαν γυναίκες, ΑΠΑΙΤΟΥΝ να μπαίνουν σε όλους τους γυναικείους χώρους. Για το λόγο αυτό συμμετέχουν στα Γυναικεία Αθλήματα, και ΦΥΣΙΚΑ διαλύουν τον συναγωνισμό. Το 9χρονο παιδάκι μπαίνει σε Σπα με τη μαμά του. Εκεί εμφανίστηκε ο τύπος που ανέφερα, κι όταν η φουκαριάρα διαμαρτυρήθηκε έγιαν διαδήλωση των ΑΝΤΙΦΑ απ' έξω με σύνθημα Ομοφοβικοί στα σπίτια σας. Και δεν ήταν μόνο αυτή. Και ηλικιωμένες Κορεάτισσες που ήταν δίπλα, ομοίως σοκαρίστηκαν. Γιατί τα δικά τους συναισθήματα δεν έχουν κάποια αξία; Αφού λοιπόν γράφεις πως ....δεν είναι υγειηνό για τις γυναίκες αφού θα πρέπει να κάτσουν εκεί που ο άλλος λέρωσε όρθιος....., γιατί συνεχίζεις να βρίσκεις λογικό να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Φανταστείτε ενα ματάκια στις γυναικείες τουαλέτες που αντι να δει μουνακια του χωνει ο αλλος ενα παπαρι 20 ποντους μπροστά απο την κλειδαροτρυπα.
και γιατί δεν φαντάζεσαι πως ένας ματάκιας θα βρει τη χρυσή ευκαιρία να δηλώνει πως νιώθει γυναίκα φυλακισμένη σε αντρικό σώμα, και να μπαίνει αέρα στα γυναικεία αποδυτήρια;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.863
Πόντοι
3.656
Συνεχίζεις να κάνεις τον Κινέζο. Αν έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται σαν γυναίκες, ΑΠΑΙΤΟΥΝ να μπαίνουν σε όλους τους γυναικείους χώρους. Για το λόγο αυτό συμμετέχουν στα Γυναικεία Αθλήματα, και ΦΥΣΙΚΑ διαλύουν τον συναγωνισμό. Το 9χρονο παιδάκι μπαίνει σε Σπα με τη μαμά του. Εκεί εμφανίστηκε ο τύπος που ανέφερα, κι όταν η φουκαριάρα διαμαρτυρήθηκε έγιαν διαδήλωση των ΑΝΤΙΦΑ απ' έξω με σύνθημα Ομοφοβικοί στα σπίτια σας. Και δεν ήταν μόνο αυτή. Και ηλικιωμένες Κορεάτισσες που ήταν δίπλα, ομοίως σοκαρίστηκαν. Γιατί τα δικά τους συναισθήματα δεν έχουν κάποια αξία; Αφού λοιπόν γράφεις πως ....δεν είναι υγειηνό για τις γυναίκες αφού θα πρέπει να κάτσουν εκεί που ο άλλος λέρωσε όρθιος....., γιατί συνεχίζεις να βρίσκεις λογικό να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες;
Εσύ κάνεις τον Κινέζο...αφού σου είπα 2-3 φορές ότι δεν θεωρώ μεγάλης σημασίας το να μην μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες...και θεωρώ ότι και για τους ίδιους αυτούς ανθρώπους δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα τους.

Δεν βρίσκω λογικό να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες για λόγους υγειηνής...πόσες φορές πρέπει να σου το πω για να το εμπεδώσεις ρε μαν?

Εσύ πιάνεις αυτό για να κολλήσεις δίπλα όλες τις άλλες ''πληροφορίες'' που γράφεις. Αυτά που αναφέρεις είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις και με μικρή σημασία. Εγώ είπα ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν και ότι ως κοινωνία πρέπει να σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους ακόμα και αν δεν μας αρέσουν.

Η αν δεν τους σεβόμαστε το κρατάμε για τον εαυτό μας και τους αποφεύγουμε. Δεν κάθομαι να αναλύω άλλο για μαλαπέρδες και δημόσιες τουαλέτες και κάτουρα...αηδίασα κιόλας όλη μέρα ρε τύπε μου τα κάνατε αερόστατα με τις τουαλέτες.....τόσο σημαντικό είναι? :2funny:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.266
Πόντοι
2.036

Για πες μου ρε

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.266
Πόντοι
2.036
Τύπε...το ''για πες μου ΡΕ'' να πα να το πεις στους φίλους σου. Σε εμένα θα απευθύνεσαι όπως σου απευθύνομαι εγώ και όχι σαν πίθηκος.
Γι αρχή, αυτό που έγραψα ήταν το ξεκίνημα ενός σχολίου που δεν πρόλαβα να συνεχίσω. Κατά τ' άλλα, άσε αυτό το υφάκι, τουλάχιστον μ' εμένα. Συνέχισε λοιπόν να υποστηρίζεις τις λούγκρες και κόψε λίγα πετρέλαια. Άντε μπράβο λεβέντη μου...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.863
Πόντοι
3.656
Γι αρχή, αυτό που έγραψα ήταν το ξεκίνημα ενός σχολίου που δεν πρόλαβα να συνεχίσω. Κατά τ' άλλα, άσε αυτό το υφάκι, τουλάχιστον μ' εμένα. Συνέχισε λοιπόν να υποστηρίζεις τις λούγκρες και κόψε λίγα πετρέλαια. Άντε μπράβο λεβέντη μου...
Γιατί στα παραπάνω ποστ δεν μου μίλαγες εσύ με υφάκι? Εγώ είδα ένα "για πες μου ρε" ....τι περιμένεις να σου απαντήσω?

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο τι άλλο έχω να πω μαζί σου ρε μαν...αφού έχουμε διαφορετικές απόψεις και αυτά που γράφεις είναι το λιγότερο ακραία...συνέχισε και εσύ να τα υποστηρίζεις.

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Δηλαδή εσύ θες να πεις ότι ένα παιδί το οποίο δεν έχει τέτοιες τάσεις (δηλαδή δεν γεννήθηκε έτσι) επειδή βλέπει στα μεσημεριανά τα πάνελ γεμάτα γκέι αντί να παίξει μπάλα με τους φίλους του θα φορέσει φούστα? Και το πιστεύεις πραγματικά αυτό?

Όχι δεν θα επηρεαστεί αν πάει στο σχολείο με φόρμα...δεν θα πάθει τίποτα...γενικά...ρούχα είναι...όχι ναρκωτικά ούτε μαχαίρια...κανείς δεν θα πάθει τίποτα από τα ρούχα.

Αν ο καθηγητής ήταν λιγότερο πίθηκος και του είχε μιλήσει με ευγένεια και όχι μπροστά σε όλους...ή ακόμα και αν είχε τηλεφωνήσει στους γονείς του όπως όφειλε...δεν θα είχε γίνει κανένα μεγάλο θέμα.

Εγώ δεν συμφωνώ τύπε ότι μας κάνουν πόλεμο οι λοατκι για να κατακτήσουν τον κόσμο και κάτι άλλα τέτοια που πιστεύετε μερικοί...εγώ πιστεύω ότι κατά βάθος υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που λένε προς τα έξω.
-Το φύλο είναι βιολογική ή κοινωνική κατασκευή φίλε? Αυτή είναι η σωστή ερώτηση. Κάποιοι πιστεύουν μόνο στη βιολογία, κάποιοι λένε ότι η βιολογία δεν πάιζει κανένα ρόλο, κάποιοι ότι είναι συνδυασμός και των 2. Εγώ πιστεύω το τελευταίο και για αυτό με ενοχλέι η λοατκι προπαγάνδα γενικά, πόσω μάλλον στα σχολεία.

-Αφού δεν θα πάθει τίποτα όποιο ρούχο και να φορέσει, ας πηγαίνει στο σχολείο με τη φόρμα. Αν θέλει φούστα, ας την φορέσει στην παιδική χαρά.

-Το ίδιο θέμα θα είχε γίνει. Απλά ο καθηγητής τους έδωσε επιπλέον ένα πάτημα να μιλάνε για καταπίεση. Η ουσία είναι ότι η λοατκι ατζέντα πρέπει να προωθηθεί και στα σχολεία. Για αυτό μίλησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας για άφυλα παιδάκια, για αυτό έφτιαξε και ο Κούλης την επιτροπή του υπουργείου Παιδείας.

-Ούτε οι λοάτκι, ούτε οι φεμινάζι θα κατακτήσουν τον κόσμο. Απλά είναι ολοφάνερο ότι το σύστημα προωθεί τις μαλακίες και τους παραλογισμούς τους.. Τι πραγματικά επιδιώκεται είναι άλλη κουβέντα.

-Γενικά, πρέπει να είμαστε καχύποπτοι με όσους υποστηρίζουν ότι κόπτονται για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom