Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εννοείται ότι δε μπορεί, γιατί είναι δημόσιος χώρος, ότι και να τον θεωρείς εσύ. Οφείλει να σε ενημερώσει για τους κανόνες λειτουργίας και να σου ζητήσει να συμμορφώνεσαι με αυτούς όσο χρησιμοποιείς τις εγκαταστάσεις.Όπως επίσης δεν μπορεί ο γυμναστής να σου πεί ευθέως πως στον χώρο αυτό επιτρέπονται μόνο τα θεόμουνα (με βυζάρες, ΠΑΝΤΑ) και οι αδώνιδες.
Μόνο, οι άλλοι πούλο.
Σηκωτό θα τον πάνε μέσα, σύμφωνοι.
Μια χαρά όμως μπορεί να κάνει σκρινινγκ στους υποψήφιους πελάτες του και τελικά μόνο τα θεόμουνα και οι αδώνιδες να μπαινοβγαίνουν εκεί.
Ευθέως στο γράφω, στο παραπάνω γυμναστήριο δεν θα έδινα τα ωραία μου λεφτά.
Έχει πολύ ρηχά κριτήρια επιλογής πελατών.
Η προτροπή μου είναι απλούστατη.
Σε ενοχλεί κάτι και δεν αλλάζει? Θα βρείς αλλού να κάνεις τα γούστα σου.
Εξακολουθώ να τον θεωρώ ιδιωτικό χώρο.
Απο κει και πέρα τον ενδιαφε΄ρει και τον αφορά να είσαι τυπικός στην καταβολή του αντιτίμου.
Τόσα χρόνια που προπονούμαι δεν έχω δει Δάσκαλο να αρνείται σε κάποιον την προπόνηση στο γυμναστήριο. Τους έδιωχναν αργότερα με τον τρόπο τους όσους δεν ε΄΄δειχναν "φυσιολογικοί". Δύο περιπτώσεις έχω δει μόνον που τους ζητήθηκε να προπονηθούν αλλού. Ο ένας κατέληξε Κορυδαλλό, ο άλλος Δομοκό. Οταν είσαι επαγγελματίας σωστός δεν κάνεις διακρίσεις στους πελάτες σου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους. Υπάρχουν κοπέλες σκοτώστρες, υπαρχουν και αγόρια πιο μαλθακά. Εχω ακούσει πατέρα να λέει στο γιό του "δε ντρέπεσαι να τις τρως απο κοπέλα;", όχι μόνον μια και δυό φορές. Το ότι η κοπέλα μπορεί να ήταν επαγγελματικού επιπέδου πχ δεν έπαιζε κανε΄να ρόλο στο σαλεμένο μυαλό των πατεράδων αυτών.
Δεν ήταν "φυσιολογικό".