PILOTENIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Περίμενε λίγο, έχω να πληρώσω την εθελουσία του ΟΤΕ.
Μετά πάω και στο Μακάο.
Σε προλάβανε σήμερα το πρωί! Δεν διάβασες???? Δώσανε το 5% στο ΙΚΑ
Περίμενε λίγο, έχω να πληρώσω την εθελουσία του ΟΤΕ.
Μετά πάω και στο Μακάο.
Σε προλάβανε σήμερα το πρωί! Δεν διάβασες???? Δώσανε το 5% στο ΙΚΑ
Εεεεε, αυτό λέω. Το 5% από την δική σου και την δική μου τσέπη σε τελική ανάλυση δεν έφυγε;
Πήγα ΤΕΒΕ τώρα, έχω να πληρώσω για την Ολυμπιακή
Σε λάθος ταμείο πήγες.
Της Ολυμπιακής πήγανε στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.
Σου βάζω γρήγορα - γρήγορα τι προβλέπει ο νόμος:
Πανάκριβη χαρακτηρίζεται η εθελουσία στην Ολυμπιακή, έστω και αν αφορά 2.745 από τους 5.500 μόνιμους εργαζόμενους. Σημειώνεται πως το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 1,16 δισ. ευρώ σε βάθος 25ετίας. Οι 2.103 από τους 2.745 μονίμους -που έχουν προσληφθεί πριν το 2003- μπορούν να πάρουν πλήρη σύνταξη μετά τις σχετικές ανακοινώσεις. Για τους υπόλοιπους έχει προβλεφθεί η πριμοδότηση με μισό ένσημο για καθένα που έχουν. Για όσους από τους μόνιμους υπαλλήλους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, προβλέπονται μετατάξεις σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ σε 14.317 θέσεις. Οπου εντοπίζονται μισθολογικές διαφορές θα δίδεται μηνιαίο συμπλήρωμα έως 500 , το οποίο θα διακόπτεται μόλις επέλθει εξίσωση των μισθών.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Αυτό για την επιδότηση κατά 50% του συντάξιμου χρόνου είναι πολύ ΓΑΜΑΤΟ.
ΑθήναΠαραθέτω απόσπασμα σημερινού αρθρου για την κάλυψη των ομολόγων εχθές. Θα έπρεπε να έχει τίτλο ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
"Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, το δελεαστικό επιτόκιο προσέλκυσε το ενδιαφέρον επενδυτών τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Ασία και την Αμερική, ενώ το 40% της έκδοσης καλύφθηκε από τράπεζες, το 18% από ασφαλιστικά ταμεία (ελληνικά και ξένα), το 7% από ασφαλιστικές εταιρείες και το 5% από κεντρικές τράπεζες του εξωτερικού.
Τελικά το Ελληνικό Δημόσιο άντλησε 7,5 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 2 δισ. προέρχονται από αγορές ομολόγων από την Εθνική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. "
Δηλαδή οι τράπεζες που έχουν πρόβλημα δανείζουν το δημόσιο που πέρνει τα λεφτά ενώ ταυτόχρονα δίνει 24 δισ στις τράπεζες για να λύσουν το πρόβλημά τους.
Δηλαδή οι τράπεζες με τις εγγυήσεις του δημοσίου το ξαναδανείζουν με επιτόκιο 6%.
Τα σχόλια δικά σας...........
Μήπως είναι η ώρα να χτίσουμε ένα multilevel marketing system? Σε περιόδους κρίσης αναπτύσσονται καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν εννοείς πυραμίδα εγώ θέλω να μπω πρώτος.
Αυτό λέω φίλε, δεν νομίζεις πως είναι καλή εποχή?? Έχω και το αντικείμενο έτοιμο...
Πάντα είναι καλή εποχή.
Όπως λένε: "There's a sucker born every minute"
Αυτό λέω φίλε, δεν νομίζεις πως είναι καλή εποχή?? Έχω και το αντικείμενο έτοιμο...
Της Αμγουαίη είσαι παλικαρ' μου;
παιδια σηκωστε τα λεφτα απο τις τραπεζες και ελατε κουβα
το μπαμ ερχεται στο ελλαδισταν πριν το πασχα
Το κακό είναι πως δεν μας έχει μείνει τίποτα στις άκρη. Δηλαδή στις τράπεζες
Αν κυρήξουν πτώχευση οι τράπεζες, τα χρέη που έχουμε στις πιστωτικές και τα καταναλωτικά δάνεια τα δίνουμε ή, μας χαρίζονται Ξέρει κανείς?