Δηλαδή υπάρχει πολύ ρευστό στην αγορά, η δημοσιονομική ισορροπία είναι τέλεια, το δημόσιο δεν έχει ελλείματα, οι δημόσιες δαπάνες δεν είναι υψηλές και τα έσοδα μηδαμινά, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν υπέρογκα χρέη και το έλλειμα στο ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών είναι παρααμύθια της χαλιμάς. Εμ πες τα ντε!
θυμασαι ποτε φιλε μου οι δημοσιονομικοι δεικτες στην ελλαδα να ηταν καλοι? μηπως ολα ηταν αψογα και ξαφνικα λογω παγκοσμιας κρισης το κρατος αδυνατει να ανταποκριθει στις υποχρεωσεις του? Ας μην παραμυθιαζομαστε, τα λεφτα που εχουν φαγωθει απο τον κρατικο κορβανα αλλα και οι απατες που δινουν και παιρνουν λογω ελειψης ελεγκτικων μηχανισμων αλλα και της συμμετοχης σε τετοιες απατες δημοσιων λειτουργων - απο υψηλες εως και χαμηλες θεσεις - ειναι που οδηγησαν σε αυτο το αδιεξοδο. Εγω φιλε μου ουτε σχεση ειχα ποτε με το δημοσιο ουτε συμφερον εχω απο κανενα κολοκομα οποτε ανοιχτα και ξαστερα λεω οτι ειναι καιρος να πανε να γαμηθουν ολοι τους και να αρχισει επιτελους ελεω κρισης να ξυπναει ο κοσμος που ανεχτηκε τοσα χρονια την απολυτη διαφθορα. Οσο για τη κριση, so fucking what? Θα ξεπεραστει και θα μπορουμε παλι να ασχολουμαστε με ανουσιες καταναλωτικες μαλακιες....