παιδια το εχω ξαναπει,δυστηχος στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι.δεν τα εχω με τους δημοσιους υπαλληλους ολους διοτι εχει μερικους ειναι πολυ υπευθυνοι στις θεσεις που ειναι και μακαρι το κρατος να του εδινε απο 10000ευρω το μηνα,αλλα τα εχω με τα τεμπελοσκυλα σαν τον φιλο παραπανω που δεν τον ενδιαφερει η κριση γιατι περνει 1200ευρω το μηνα και εχει και εξτρα ο ελλεηνος,με αυτους ΝΑΙ τα εχω και θα τα εχω.επισεις να πω εδω οτι απο τοτε που αρχισε η κριση δεν εχω απολυσει ουτε εναν υπαλληλο μου απο το γραφειο μου,(απασχολω 9 ατομα συν τα συνεργεια που συνεργαζομαι)και ας εχουν μειωθει τα δικα μου κερδη διοτι εχουν πεσει οι πωλησεις.οσο για τους επιχειρηματιες που το πρωτα πραγμα που εκαναν οταν επιασαν λεφτα ηταν να παρουν μερσεντες,ηρθε η ωρα να γινουν υπαλληλοι,διοτι αυτο αξιζουν.(για οσουν παρακολουθουν αυτα που γραφω ξερουν οτι ειμαι αυτοδημιουργητος,ξεκινησα απο σοβατζης και εγινα εργολαβος,αυτοκινητο καλο ομως πηρα μετα απο πολλα χρονια).φιλοι μου αν αποφασισετε να βαλετε το κωλο σας κατω και να τον σφιξετε να ξερετε οτι καποτε θα δικαιωθητε.τωρα για τις αγγελιες για οσους ψαχνουν ασχετες δουλειες απο αυτο που σπουδασανε ειναι για εμενα λαθος,π.χ δικηγορος και να ειναι οδηγος?αισχος,αν θελει θα βρει κατι,μου θυμιζει αυτο το παραμυθη που μας λενε οι πουτανες,εγω ειμαι καλο κοριτσι και με εφερε η ζωη εδω.λοιπον φιλοι ενα εχω να πω,οποιος ψαξει την βρισκει την ακρη,σε αυτη την πουτανα τη ζωη ετοιμο δεν βρισκεις τιποτα.