Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μπραβο σου ωραια ονειρα εχεις γιατι ζωη σου.οταν θα παρεις το εφαπαξ σου μονο να μην εχεις κανενα ανεργο παιδι τοτε να του το δωσεις να κανει δουλεια δικη του.τοτε θα καταλαβεις ποσο αχρηστος ησουνα σε ολη σου τη ζωη.ολα καποτε πληρωνωντε να ξερεις.

Ισως να εχεις δικιο..
Θα τα σκεφτω ολα αυτα αυριο , που θα επιστρεψω απο το τετραημερο.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε οτι και να πεις εισαι τριχα απο τα αρχιδια μου.δεν ειμαι εγω δημοσιος υπαλληλος,ουτε κανενας φτωχομπινες που περιμενο την καθαρα δευτερα για να φυγω απο το σπιτι μου.αντε καλα να εισαι στο χωριο σου,και μην μου πριζεις τα αρχιδια,και μαζευε κανενα φραγκο γιατι ερχετε και πασχα φτωχομπινε,νεοελληνα τις πιστωτικης καρτας,του στεγαστικου δανειου,και του αυτοκινητου με δοσεις.αυτη ειναι η ζωη σου υπαλληλακο να ξερεις.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
arcans κι εσύ σαν "εργολάβος" από αυτόν τον τύπο του νεοέλληνα δε ζεις;Από τα στεγαστικά δάνεια δεν πληρώνεσαι;Ή μήπως πουλάς σπίτια μόνο σε αυτούς που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και πληρώνουν με μετρητά;

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι φιλε μου πουλαω και σε αυτους σπιτια.αλλα ο τυπος αν διαβασεις παραπανω την εχει δει πολυ ανετος.και σε πληροφορω οτι εχω βοηθηση παρα πολλους σαν αυτον να αποκτησουν σπιτι,αλλα δεν ηταν μαλακες σαν αυτον οι ανθρωποι.αυτος νομιζει επειδη ειναι στο δημοσιο ελυσε ολα τα προβληματα του.κουνια που τον κουναγε τον καημενο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
arcans κι εσύ σαν "εργολάβος" από αυτόν τον τύπο του νεοέλληνα δε ζεις;Από τα στεγαστικά δάνεια δεν πληρώνεσαι;Ή μήπως πουλάς σπίτια μόνο σε αυτούς που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και πληρώνουν με μετρητά;

Μάλλον με τους Δ.Υ. τα έχει ο άρκανς...
Και όχι εντελώς αδικαιολόγητα αν και η αναξιοκρατία και η ανικανότητα που έχω δει στον ιδιωτικό τομέα κάνει το σημερινό δημόσιο να μοιάζει με επίλεκτη στρατιωτική μονάδα...
Προσωπικά, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πει στ' αρχίδια μου και τα λεφτά παραπάνω (που σου τα τρώει η εφορία στην τελική) και η ψευδαίσθηση ελευθερίας του επαγγελματία...
Κάλλιο πέντε και στο χέρι, χώρια επιδόματα και άλλα και 7.30-15.00 ωράριο και κοπανίτσες και "δεν προβλέπεται" και "ξαναπεράστε αύριο"...
Ακόμη δεν το παίρνω απόφαση αν και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα βρεθώ εγκλωβισμένος...
Από την άλλη, δεν μου πάει να γκρεμίσω ό,τι έχτιζα τόσα χρόνια...

Θα δούμε...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και πριν λίγα χρόνια που η κατανάλωση ολοένα και αυξανόταν από τα δάνεια και τις κάρτες,κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες είχαν τουπέ Bill Gates,Abramovic,Λάτση κλπ "καβάλαγαν" τα Μερσεντικά και πούλαγαν μούρη στο Κολονάκι,και στην Παραλιακή.Τώρα ζητάνε ελεημοσύνη και κλαίγονται για την κρίση.Δεν μπορούμε να τους ξεχάσουμε αυτούς.Η αλαζονεία είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα.Και μην τη βλέπουμε όποτε θέλουμε επειδή μας συμφέρει.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
η αναξιοκρατία και η ανικανότητα που έχω δει στον ιδιωτικό τομέα κάνει το σημερινό δημόσιο να μοιάζει με επίλεκτη στρατιωτική μονάδα...

Αστα να πάνε.Οδοντοτεχνίτες να δουλεύουν σε χρηματιστηριακές και να δίνουν συμβουλές αγοράς και πώλησης,γεοπόνοι σε τράπεζες,μηχανικοί σε ασφαλιστικές...Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου,ιδίως όταν βλέπεις άτομα με οικονομικές σπουδές,από ΙΕΚ έως ΑΕΙ να ψάχνουν στις αγγελίες για οδηγοί. :tickedoff:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παντως και η προπαγανδα που πεφτει απο τα μμε(mega ειδικα..) τρομαζει τον κοσμο

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
παντως και η προπαγανδα που πεφτει απο τα μμε(mega ειδικα..) τρομαζει τον κοσμο

Και με τη σειρά τους δεν πάνε να ψωνίσουν.Αυτό είναι πραγματικότητα.Ένας φίλος που έχει μαγαζί,μετά τις προτάσεις του Προβόπουλου,την επόμενη ημέρα,έγραψε τζίρο 0€ που την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάπου 500€.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου,ιδίως όταν βλέπεις άτομα με οικονομικές σπουδές,από ΙΕΚ έως ΑΕΙ να ψάχνουν στις αγγελίες για οδηγοί. :tickedoff:

Ή ακόμη χειρότερα, αποφοίτους λυκείου ή ιεκ σε διεθυντικές θέσεις να συντονιζουν και να κρίνουν τη δουλειά πτυχιούχων...
Η αναξιοκρατία στον ιδιωτικό τομέα σε όλα τα επίπεδα θυμίζει δημόσιο της δεκαετίας του '50..
Όσο για την αποτελεσματικότητα, νομίζω ότι είναι εμφανής, παντού...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν έχουν τελειώσει και ΙΕΚ καλά είναι.Οι περισσότεροι είναι απόφοιτοι λυκείου,γλυφτρόνια του κερατά,με απολυτήριο 16+ που δεν μπήκαν στα ΑΕΙ/ΤΕΙ επειδή εκεί δεν πέρναγε το γλύψιμο,και βρήκαν δουλειά σε επιχείρηση.Γάμησε τα.Και μετά μιλάνε για ανταγωνισμό μόνο στο κόστος παραγωγής και δη των εργαζομένων τις αμοιβές...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια το εχω ξαναπει,δυστηχος στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι.δεν τα εχω με τους δημοσιους υπαλληλους ολους διοτι εχει μερικους ειναι πολυ υπευθυνοι στις θεσεις που ειναι και μακαρι το κρατος να του εδινε απο 10000ευρω το μηνα,αλλα τα εχω με τα τεμπελοσκυλα σαν τον φιλο παραπανω που δεν τον ενδιαφερει η κριση γιατι περνει 1200ευρω το μηνα και εχει και εξτρα ο ελλεηνος,με αυτους ΝΑΙ τα εχω και θα τα εχω.επισεις να πω εδω οτι απο τοτε που αρχισε η κριση δεν εχω απολυσει ουτε εναν υπαλληλο μου απο το γραφειο μου,(απασχολω 9 ατομα συν τα συνεργεια που συνεργαζομαι)και ας εχουν μειωθει τα δικα μου κερδη διοτι εχουν πεσει οι πωλησεις.οσο για τους επιχειρηματιες  που το πρωτα πραγμα που εκαναν οταν επιασαν λεφτα ηταν να παρουν μερσεντες,ηρθε η ωρα να γινουν υπαλληλοι,διοτι αυτο αξιζουν.(για οσουν παρακολουθουν αυτα που γραφω ξερουν οτι ειμαι αυτοδημιουργητος,ξεκινησα απο σοβατζης και εγινα εργολαβος,αυτοκινητο καλο ομως πηρα μετα απο πολλα χρονια).φιλοι μου αν αποφασισετε να βαλετε το κωλο σας κατω και να τον σφιξετε να ξερετε οτι καποτε θα δικαιωθητε.τωρα για τις αγγελιες για οσους ψαχνουν ασχετες δουλειες απο αυτο που σπουδασανε ειναι για εμενα λαθος,π.χ δικηγορος και να ειναι οδηγος?αισχος,αν θελει θα βρει κατι,μου θυμιζει αυτο το παραμυθη που μας λενε οι πουτανες,εγω ειμαι καλο κοριτσι και με εφερε η ζωη εδω.λοιπον φιλοι ενα εχω να πω,οποιος ψαξει την βρισκει την ακρη,σε αυτη την πουτανα τη ζωη ετοιμο δεν βρισκεις τιποτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στ' @ρχιδι μου η οικονομική κρίση.

[move] Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος   :sleeping: [/move]

θέλω να ξαναδώ αυτό το ποστ όταν σου ανακοινώσουν κάπου μέσα στο 2009 ότι δεν υπάρχουν πλέον λεφτά για μισθούς και συντάξεις δημοσίου......

Εδώ θα είμαστε να το ξανασκρολάρεις....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αλλάξαν τα κόζια..... Και όποιος νομίζει ότι η μονιμότητα του εξασφαλίζει σήμερα ότι και στον πατέρα του αγνοεί το απλό ρητό...
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ........ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παιδια το εχω ξαναπει,δυστηχος στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι.δεν τα εχω με τους δημοσιους υπαλληλους ολους διοτι εχει μερικους ειναι πολυ υπευθυνοι στις θεσεις που ειναι και μακαρι το κρατος να του εδινε απο 10000ευρω το μηνα,αλλα τα εχω με τα τεμπελοσκυλα σαν τον φιλο παραπανω που δεν τον ενδιαφερει η κριση γιατι περνει 1200ευρω το μηνα και εχει και εξτρα ο ελλεηνος,με αυτους ΝΑΙ τα εχω και θα τα εχω.επισεις να πω εδω οτι απο τοτε που αρχισε η κριση δεν εχω απολυσει ουτε εναν υπαλληλο μου απο το γραφειο μου,(απασχολω 9 ατομα συν τα συνεργεια που συνεργαζομαι)και ας εχουν μειωθει τα δικα μου κερδη διοτι εχουν πεσει οι πωλησεις.οσο για τους επιχειρηματιες  που το πρωτα πραγμα που εκαναν οταν επιασαν λεφτα ηταν να παρουν μερσεντες,ηρθε η ωρα να γινουν υπαλληλοι,διοτι αυτο αξιζουν.(για οσουν παρακολουθουν αυτα που γραφω ξερουν οτι ειμαι αυτοδημιουργητος,ξεκινησα απο σοβατζης και εγινα εργολαβος,αυτοκινητο καλο ομως πηρα μετα απο πολλα χρονια).φιλοι μου αν αποφασισετε να βαλετε το κωλο σας κατω και να τον σφιξετε να ξερετε οτι καποτε θα δικαιωθητε.τωρα για τις αγγελιες για οσους ψαχνουν ασχετες δουλειες απο αυτο που σπουδασανε ειναι για εμενα λαθος,π.χ δικηγορος και να ειναι οδηγος?αισχος,αν θελει θα βρει κατι,μου θυμιζει αυτο το παραμυθη που μας λενε οι πουτανες,εγω ειμαι καλο κοριτσι και με εφερε η ζωη εδω.λοιπον φιλοι ενα εχω να πω,οποιος ψαξει την βρισκει την ακρη,σε αυτη την πουτανα τη ζωη ετοιμο δεν βρισκεις τιποτα.
πεστα!! 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

όασις στην έρημο είσαι αγαπητέ......

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ή ακόμη χειρότερα, αποφοίτους λυκείου ή ιεκ σε διεθυντικές θέσεις να συντονιζουν και να κρίνουν τη δουλειά πτυχιούχων...
Η αναξιοκρατία στον ιδιωτικό τομέα σε όλα τα επίπεδα θυμίζει δημόσιο της δεκαετίας του '50..
Όσο για την αποτελεσματικότητα, νομίζω ότι είναι εμφανής, παντού...

Αν καποιος ειναι τεμπελης και ανικανος ο ιδιωτικος τομεας τον αποβαλει αργα ή γρηγορα.

Την  αποτελεσματικοτητα του ιδιωτικου τομεα την εχει γαμησει η γραφειοκρατια του Δημοσιου.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
επισεις να πω εδω οτι απο τοτε που αρχισε η κριση δεν εχω απολυσει ουτε εναν υπαλληλο μου απο το γραφειο μου,(απασχολω 9 ατομα συν τα συνεργεια που συνεργαζομαι)

Τις ασφαλιστικές εισφορές τις καταβάλλεις στο ακέραιο ή κάποια ένσημα πάνε υπέρ βωμών και εστιών;Σε ρωτάω γιατί σε προηγούμενο ποστ σου είπες ότι κάποια ένσημα δεν τα πληρώνεις.Αν τα πληρώνεις όλα,ΜΠΡΑΒΟ σου αν όχι όμως....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν καποιος ειναι τεμπελης και ανικανος ο ιδιωτικος τομεας τον αποβαλει αργα ή γρηγορα.

λάθος γιατί στην ελλάδα όλοι οι ανίκανοι του ιδιωτικού έχουν συγγενική σχέση με κάποιον από τη διοίκηση......
πάμε παρακάτω.......

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Την  αποτελεσματικοτητα του ιδιωτικου τομεα την εχει γαμησει η γραφειοκρατια του Δημοσιου.

Για να τον αποβάλλει πρέπει αυτοί που κάνουν τις κρίσεις να είναι ικανοί.Οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε Η/Υ να ανοίξουν,θα κρίνουν τον υπάλληλο τους;Τους αρκεί κάθε μήνα βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται,έστω και αν δεν αναπτύσσονται και παραμένουν στάσιμοι.Και στην Ελλάδα είναι σύνηθες να βλέπεις επιχειρήσεις με κέρδη και 0 ανάπτυξη!Μόλις αρχίσουν τα οικονομικά προβλήματα,είναι από τις πρώτες που είτε κλείνουν είτε πνέουν τα λοίσθια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom