Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σημερα εκανα μονος μου μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας.
Ειχα σκοπο να ψωνισω κατι, ομως τελικα δεν πηρα τιποτα, κατι η κοινωνικη και οικονομικη κριση μου την αισθανεσαι παντου, ειναι δυσκολο να αποφασησης να αγορασεις.
Τι να πω , μονο το πολυκαταστημα του Προεδρου Αχαχουχα σε κεντρικη πλατεια ειχε κινηση.
Ο φιλανθρωπος Προεδρος Αχαχουχας παρολο που η κριση δεν δειχνει να τον ακουμπα, ανησυχει για τους φιλους του εργολαβους.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα γεννηθηκε η Δημοκρατια αλλα σιγουρα δεν γεννηθηκαν τα οικονομικα!!!

Επί 3 ημέρες συζητανε για το αν θα ανοιξουν τα μαγαζια την Κυριακη μια ημερα που τελικα θα εχει πουτσοκρυο και δεν θα βγει ουτε αρκουδα!!

Το ζητημα εναι μια μαλακια και μιση προαπαθωντας να επιτραπει το ανοιγμα των καταστηματων τις Κυριακες καταστρατηγοντας οποιαδηποτε οικονομικη λογικη καθως σε μειωμενους τζίρους ειναι βλακωδες να αυξησεις τα λειτουργικά σου έξοδα!!

Αλλα βλέπεις το τεραστιο προβλημα της Ελλάδας ειναι η ΑΝΕΡΓΙΑ η οποια αν βαλεις μεσα φοιτητες φανταρους και συμβασιουχους φτανει το 15% (και λίγα λέω) του ενεργου πληθυσμου!!!

Το κρατος δεν ξερει τι να κάνει απλα κανει ημιμετρα για να μην φανει το χαος αυτο στις Βρυξέλλες και να κρατησει χαμηλα την "επίσημη" ανεργια θεωρωντας οτι αν καποιος δουλευει τρια 4ωρα την εβδομαδα ειναι "εργαζόμενος" και οχι ανεργος!!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Τι παράγουμε στην Ελλάδα για να μειωθεί η ανεργία;
Τίποτα.
Όλοι Θέλουν να διοριστούν στο δημόσιο!!!
Ποιός θα τους πληρώσει;
Οι μαλάκες του ιδιωτικού τομέα.
Πόσοι είναι αυτοί;
Κάτι μικρομεσαίοι που ακόμα κρατάνε επιχειρήσεις με χίλια βάσανα.
Οι λεγόμενοι συνδικαλιστές καλοβολεμένοι στο δημόσιο και περιμένοντας στην ουρά να μπούν στην Βουλή στα παπάρια τους για τους εργαζόμενους.
Ο απλός Έλληνας τα προηγούμενα χρόνια δανειζόταν χωρίς σταματημό για να κάνει το κομμάτι του.
Τώρα που ήρθε η ώρα της πληρωμής κλαίγεται
Αυτά και άλλα πολλά μας έφεραν εδώ.
Είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
η προηγουμενη απαντηση του pantremenou  είναι ο ορισμος της πραγματικότητας χωρία καμία υπερβολή.
Ειδικά εκει που λέμε ότι ΟΛΟΙ θέλουν να διοριστούν στο δημόσιο..ΑΛΛΑ ποιος θα τους πληρώσει?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα γεννηθηκε η Δημοκρατια αλλα σιγουρα δεν γεννηθηκαν τα οικονομικα!!!

Επί 3 ημέρες συζητανε για το αν θα ανοιξουν τα μαγαζια την Κυριακη μια ημερα που τελικα θα εχει πουτσοκρυο και δεν θα βγει ουτε αρκουδα!!

Οχι και κανεις, στο mall θα γινεται χαμος.Ολοι για τον Λατση δουλευουν σε λιγο δεν θα υπαρχουν τα μικρα μαγαζια

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σε μια δημοκρατια ολοι ειναι υπευθυνοι και κανενας αμοιρος της μοιρας του

Οι προβλεψεις ειναι δυσίονες, σε αυτο συμφονουμε οι περισσοτερη

Τι κανουμε τωρα που βλεπουμε οτι παμε κατευθεια στον γκεμο ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

δεδομένου ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πάρε φόρα και απόλαυσε την πτήση.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Δυστυχώς τίποτα!!!!!!!!!!!!!
Είναι αργά πια.
Πρέπει να δεχτούμε πολύ σκληρά μέτρα για να σωθεί η κατάσταση.
Άλλα με λαϊκισμούς λίγο χλωμό το βλέπω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δυστυχώς τίποτα!!!!!!!!!!!!!
Είναι αργά πια.
Πρέπει να δεχτούμε πολύ σκληρά μέτρα για να σωθεί η κατάσταση.
Άλλα με λαϊκισμούς λίγο χλωμό το βλέπω.

το μαγαζί πρέπει να πουληθεί σύσσωμο σε Γερμανό, ή Ρώσσο.
Εκκαθάριση λέγεται.
Αντίστοιχη γίνεται στην Ιντρακόμ..... Λαμόγια που μεσουρανούσαν για δεκαετίες παίρνουν τομπούλο σε μια νύχτα.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου 1personanongrata Χρονια πολλα

Δεν θελω "να παρω φορα και να απολαυσω την πτηση"-την σιγουρη ΠΤΩΣΗ δλδ.

Προσπαθω να σκεφτωμαι και να αποζητω τον διαλογο

ΔΕΝ ειμαι μοιρολατρης και  θα προσπαθησω να μην γκρεμοτσακιστω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Φιλε μου 1personanongrata Χρονια πολλα

Δεν θελω "να παρω φορα και να απολαυσω την πτηση"-την σιγουρη ΠΤΩΣΗ δλδ.

Προσπαθω να σκεφτωμαι και να αποζητω τον διαλογο

ΔΕΝ ειμαι μοιρολατρης και  θα προσπαθησω να μην γκρεμοτσακιστω

τότε σήκω φύγε όσο είναι καιρός.
Η ευκαιρία σου ήταν 1996-2004.
Τώρα δεν υπάρχει γιατρειά....
Εχεις αναλογιστεί γιατί οι σημερινοί είναι τόσο άχρηστοι, ή τουλάχιστον γιατί φαίνονται;
Εχει καταλάβει γιατί ο Κωστάκης είναι μπλαζέ;
Συσκέφθηκαν και αποφάσισαν γνωρίζοντας τα πραγματικά στοιχεία.
Δεν έχει νόημα να το παλέψουμε... Ας φάμε ότι απέμεινε (ξεπούλημα των πάντων) και άντε γεια.

Υ.Γ.
Η μόνη σου λύση είναι η εκμετάλλευση της εκκλησιαστικής περιουσίας που σου ανήκει....
Αλλά είναι τόσο μαλάκας ο Ελληνας που ακόμα και αν πεινάει θα πηγαίνει για τάματα στην Παναγιά την Παντάνασσα να του κάνει τις πέτρες κρέας..........

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Υποστηριζω την προταση σου για φυγη και πολλες φορες το εχω γραψει και εγω, ιδιαιτερα στους νεους.

Δυστηχως για μενα υπαρχουν πολλα αντικειμενικα κολληματα για να φυγω (η ηλικια μου πρωτα πρωτα) αν και συχνα το λεω στην μανταμ μου, αλλα αυτη ουτε να το σκεφτη.
Οποιοι γεννηθηκαν εξωτερικο ή εζησαν πολλα χρονια και εχουνε διαβατηρια καλο θα ειναι να τα θεωρησουν και να παρουν ξανα τηλεφωνο τον ξεχασμενο θειο ή ξαδελφο, μηπος και τους βοηθηση στο νεο τους ξεκινημα.
Ειδικα αυτοι που δεν εχουν οικογενειακες υποχρεωσεις και κανα φραγκακι, θα πρεπει μετα τις γιορτες που θα πεσουν οι τιμες των εισητηριων, να την κανουν τρεχοντας
Οσο για το που?, ειναι μια καλη ερωτηση και αφορμη για σηζητηση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Υποστηριζω την προταση σου για φυγη και πολλες φορες το εχω γραψει και εγω, ιδιαιτερα στους νεους.

Δυστηχως για μενα υπαρχουν πολλα αντικειμενικα κολληματα για να φυγω (η ηλικια μου πρωτα πρωτα) αν και συχνα το λεω στην μανταμ μου, αλλα αυτη ουτε να το σκεφτη.
Οποιοι γεννηθηκαν εξωτερικο ή εζησαν πολλα χρονια και εχουνε διαβατηρια καλο θα ειναι να τα θεωρησουν και να παρουν ξανα τηλεφωνο τον ξεχασμενο θειο ή ξαδελφο, μηπος και τους βοηθηση στο νεο τους ξεκινημα.
Ειδικα αυτοι που δεν εχουν οικογενειακες υποχρεωσεις και κανα φραγκακι, θα πρεπει μετα τις γιορτες που θα πεσουν οι τιμες των εισητηριων, να την κανουν τρεχοντας
Οσο για το που?, ειναι μια καλη ερωτηση και αφορμη για σηζητηση

πες της μανδάμως ότι όταν αρχίσει η λόρδα και ζητάει φυγή θα ακολουθεί η καρπαζά.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εχεις δικαιο και εδω λεω να την αρχισω στις ψηλες νοτες, αλλα εχουμε τρια παιδια και δουλεια στο δημοσιο

Στην χειροτερη περιπτωση οταν δεν θα εχουν να μας πληρονουν θα την κανουμε για το χωριο μας

"ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ'

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εχεις δικαιο και εδω λεω να την αρχισω στις ψηλες νοτες, αλλα εχουμε τρια παιδια και δουλεια στο δημοσιο

Στην χειροτερη περιπτωση οταν δεν θα εχουν να μας πληρονουν θα την κανουμε για το χωριο μας

"ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ'
είναι κι αυτό μια κάποια λύσις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πες της επίσης να γνωρίζει ότι όταν θα τελειώσουν τα λεφτά που θα πληρώνουν μισθούς δημοσίου θα πάψει να είναι δημόσιο.
θα αρχίσουν οι πωλήσεις και θα κάνει και το σταυρό της να παίρνει το μισθό του επόμενου μήνα.
Η μονιμότητα θα της φαίνεται όνειρο απατηλό. :uglystupid:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χρόνια Πολλά και απο μένα, δε νομίζω ότι στο εξωτερικό αυτην την εποχη είναι καλύτερα, συγκεκριμένα για Αγγλία έχω ακούσει ότι αυτοι που τελειώνουν τώρα πανεπιστήμιο και πιανουν δουλειά δεν πληρώνονται απο την εταιρία αλλά απο το κρατος ενα πολύ μικρό συμβολικό βοήθημα το οποίο για την ακρίβεια του Λονδίονυ είναι σταγόνα στον ωκεανό

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Χρόνια Πολλά και απο μένα, δε νομίζω ότι στο εξωτερικό αυτην την εποχη είναι καλύτερα, συγκεκριμένα για Αγγλία έχω ακούσει ότι αυτοι που τελειώνουν τώρα πανεπιστήμιο και πιανουν δουλειά δεν πληρώνονται απο την εταιρία αλλά απο το κρατος ενα πολύ μικρό συμβολικό βοήθημα το οποίο για την ακρίβεια του Λονδίονυ είναι σταγόνα στον ωκεανό

...κάτι τέτοιο εννοείς

Και απο τις Αραβικές χώρες και απο την Ρωσία ακούγονται τα ίδια αφού το πετρέλαιο εξακολουθεί να πωλείται χαμήλα.

Εξωτερικό ή εσωτερικό, πλεόν δεν έχει καμία σημασία. Όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει την ίδια κρίση.

Όσοι έκαναν λεφτά ας τα χαίρονται, μέχρι να τους τα φάει κανένας έξυπνος...

Οι υπόλοιποι τον μπούλο...

edit_Duracell: Διόρθωση παραθέσεων links και smileys...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όποιος καταφέρει να εμφανίσει το απο πάνω μήνυμα κερδίζει...  :grin: :grin: :grin: :grin:

edit_Duracell: ΤΙ κερδίζω; :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

δεν ξέρω για Αγγλία εάν είναι σταγόνα στον ωκεανό.
αλλά τουλάχιστον το κράτος τους βρίσκει δουλειά......
αλήθεια πόσοι μαλάκες Ελληνες τριαντάρηδες έχουν κανονική δουλειά μετά το πτυχίο και το στρατό;
Δεν μετρά ο μπούλης που ανέλαβε την εταιρεία του μπαμπά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom