You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωτάρηδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Μπάμπης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 456
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριεςη Μιχαέλα στο Περιστέρι είναι υπέροχη και τρυφερ'ή
πολύ ευγενική, ήρεμη, εξαιρετικό σπίτι, όμορφο κορμί, γλυκό καυλί, πολύ τρυφερήΓια δωσε περισσοτερες πληροφοριες
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Michaela Transexual Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις Λειτουργώ ενεργητικά και παθητικά με ορμονικό στήθος το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη παρακαλω οχι μηνυματα.μονο κληση για αμεση συναντηση...
kanesex.com
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 456
Γραψε λαθοςπολύ ευγενική, ήρεμη, εξαιρετικό σπίτι, όμορφο κορμί, γλυκό καυλί, πολύ τρυφερή
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comMichaela Transexual Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις Λειτουργώ ενεργητικά και παθητικά με ορμονικό στήθος το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη παρακαλω οχι μηνυματα.μονο κληση για αμεση συναντηση...kanesex.com
Δε διαβασα σωστα το πρωτο ποστ
Θα πρόσθετα στο ερώτημα και το, σημαντικό για εμένα, μιας και θα με ενδιέφερε η δοκιμή, ποια είναι και ιδιαίτερα θηλυκή στην εμφάνισηΠοια πιστεύετε είναι η καλύτερη για παρθένους στο παθητικό ανεξαρτήτως χρημάτων;από προσωπικές εμπειρίες πάντα..
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Για παθητική καλή είναι ;πολύ ευγενική, ήρεμη, εξαιρετικό σπίτι, όμορφο κορμί, γλυκό καυλί, πολύ τρυφερή
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comMichaela Transexual Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις Λειτουργώ ενεργητικά και παθητικά με ορμονικό στήθος το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη παρακαλω οχι μηνυματα.μονο κληση για αμεση συναντηση...kanesex.com
ναιΓια παθητική καλή είναι ;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.320
- Πόντοι
- 441
Είμαι πρωτάρης στην πίπα.Θελω να δοκιμάσω κάτι νέο.Υπαρχει κάποιος εχεμύθος?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
πιο κάτω είναι τα θρεντς για γκέι, εδώ είναι για τρανςΕίμαι πρωτάρης στην πίπα.Θελω να δοκιμάσω κάτι νέο.Υπαρχει κάποιος εχεμύθος?
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.320
- Πόντοι
- 441
Χίλια συγνώμηπιο κάτω είναι τα θρεντς για γκέι, εδώ είναι για τρανς
Καλησπέρα κύριοι. Είμαι πρωτάρης σε εισαγωγικά (είχα μια έμπειρα με τρανς αλλά είχαμε μείνει μόνο στις πίπες. Το εργαλείο δεν μου σηκωνόταν για γαμησι, βλέπετε ήμουν μετά από ποτάκια κτλ. ) και θέλω να δοκιμάσω αποκλειστικά παθητική τρανς. Έχω στα υπόψη μου την nicole, Vivian, nefeli και katy. Ποια η άποψη σας;
superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.673
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα κύριοι. Είμαι πρωτάρης σε εισαγωγικά (είχα μια έμπειρα με τρανς αλλά είχαμε μείνει μόνο στις πίπες. Το εργαλείο δεν μου σηκωνόταν για γαμησι, βλέπετε ήμουν μετά από ποτάκια κτλ. ) και θέλω να δοκιμάσω αποκλειστικά παθητική τρανς. Έχω στα υπόψη μου την nicole, Vivian, nefeli και katy. Ποια η άποψη σας;
Να πας με Ευα απο Νίκαια αλλιώς να πας στο στούντιο Φυλής 104 είναι πολύ κοντά στη πλατεία Βικτωρίας !!!!
Dantes_Imferno
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Είμαι πρωτάρης στην πίπα.Θελω να δοκιμάσω κάτι νέο.Υπαρχει κάποιος εχεμύθος?
Χριστίνα σεξυ μωρό για όλα τα γούστα
Καλησπέρα είμαι η Χριστίνα 24 χρόνων,παθητική,ναζιάρα,,σεξυ,παιχνιδιάρα,όλα τα γούστα.Εχω δικό μου χώρο καθαρό και περιποιημένο σε περιμένω να με απολαύσεις με πολλές αντοχές Τηλεφώνησε μου 6945059902
kanesex.com
Dantes_Imferno
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Η κοπέλα είναι πολύ θηλυκή και αρκετά γλυκιά δέχεται πίπα και περνη είναι παθητική όμως δεν βιάζεται και μπορείς να συζητήσεις...Χριστίνα σεξυ μωρό για όλα τα γούστα
Καλησπέρα είμαι η Χριστίνα 24 χρόνων,παθητική,ναζιάρα,,σεξυ,παιχνιδιάρα,όλα τα γούστα.Εχω δικό μου χώρο καθαρό και περιποιημένο σε περιμένω να με απολαύσεις με πολλές αντοχές Τηλεφώνησε μου 6945059902kanesex.com
Dantes_Imferno
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Αυτές είναι και ενεργητικές να ξέρεις η katy εμένα ήθελε να με τον ακουμπήσει με το ζόρι και δεν ήθελα άσε έμπλεξαΚαλησπέρα κύριοι. Είμαι πρωτάρης σε εισαγωγικά (είχα μια έμπειρα με τρανς αλλά είχαμε μείνει μόνο στις πίπες. Το εργαλείο δεν μου σηκωνόταν για γαμησι, βλέπετε ήμουν μετά από ποτάκια κτλ. ) και θέλω να δοκιμάσω αποκλειστικά παθητική τρανς. Έχω στα υπόψη μου την nicole, Vivian, nefeli και katy. Ποια η άποψη σας;
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.662
- Πόντοι
- 1.196
Νεφέλη , το καλύτερο παιδί .Καλησπέρα κύριοι. Είμαι πρωτάρης σε εισαγωγικά (είχα μια έμπειρα με τρανς αλλά είχαμε μείνει μόνο στις πίπες. Το εργαλείο δεν μου σηκωνόταν για γαμησι, βλέπετε ήμουν μετά από ποτάκια κτλ. ) και θέλω να δοκιμάσω αποκλειστικά παθητική τρανς. Έχω στα υπόψη μου την nicole, Vivian, nefeli και katy. Ποια η άποψη σας;
Dantes_Imferno
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Dantes_Imferno
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Την συγκεκριμένη την είδα σε ένα club με κάτι φίλες της . Την γνώρισα μιλήσαμε μάγκες νταμάρι 1.86 λίγο στο πρόσωπο με χαλάει από καυλι έχει Ματσούκι για τους παθητικούς καλά είναι..
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.662
- Πόντοι
- 1.196
Ρε φίλε μήπως ήθελες να γράψεις 1,76 ; Ή εννοούσες άλλη.Την συγκεκριμένη την είδα σε ένα club με κάτι φίλες της . Την γνώρισα μιλήσαμε μάγκες νταμάρι 1.86 λίγο στο πρόσωπο με χαλάει από καυλι έχει Ματσούκι για τους παθητικούς καλά είναι..
Από πρόσωπο την βρίσκω χαριτωμένη (ιδίως όταν χύνει)
Περί ματσουκίου σωστός, το έχω απολαύσει πολλάκις (όχι Πολλάκης έτσι;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις