Νέα

Πρωτάρηδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μπάμπης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
112
Πόντοι
0
Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη για παρθένους στο παθητικό ανεξαρτήτως χρημάτων;από προσωπικές εμπειρίες πάντα..

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.220
Πόντοι
1.056
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες
πολύ ευγενική, ήρεμη, εξαιρετικό σπίτι, όμορφο κορμί, γλυκό καυλί, πολύ τρυφερή

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.570
Πόντοι
456
Γραψε λαθος
Δε διαβασα σωστα το πρωτο ποστ

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.660
Πόντοι
1.336
Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη για παρθένους στο παθητικό ανεξαρτήτως χρημάτων;από προσωπικές εμπειρίες πάντα..
Θα πρόσθετα στο ερώτημα και το, σημαντικό για εμένα, μιας και θα με ενδιέφερε η δοκιμή, ποια είναι και ιδιαίτερα θηλυκή στην εμφάνιση

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
315
Πόντοι
21
Για παθητική καλή είναι ;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

Ntoutce93

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι. Είμαι πρωτάρης σε εισαγωγικά (είχα μια έμπειρα με τρανς αλλά είχαμε μείνει μόνο στις πίπες. Το εργαλείο δεν μου σηκωνόταν για γαμησι, βλέπετε ήμουν μετά από ποτάκια κτλ. ) και θέλω να δοκιμάσω αποκλειστικά παθητική τρανς. Έχω στα υπόψη μου την nicole, Vivian, nefeli και katy. Ποια η άποψη σας;

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.673
Πόντοι
206
Καλησπέρα κύριοι. Είμαι πρωτάρης σε εισαγωγικά (είχα μια έμπειρα με τρανς αλλά είχαμε μείνει μόνο στις πίπες. Το εργαλείο δεν μου σηκωνόταν για γαμησι, βλέπετε ήμουν μετά από ποτάκια κτλ. ) και θέλω να δοκιμάσω αποκλειστικά παθητική τρανς. Έχω στα υπόψη μου την nicole, Vivian, nefeli και katy. Ποια η άποψη σας;

Να πας με Ευα απο Νίκαια αλλιώς να πας στο στούντιο Φυλής 104 είναι πολύ κοντά στη πλατεία Βικτωρίας !!!!

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Είμαι πρωτάρης στην πίπα.Θελω να δοκιμάσω κάτι νέο.Υπαρχει κάποιος εχεμύθος?

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Η κοπέλα είναι πολύ θηλυκή και αρκετά γλυκιά δέχεται πίπα και περνη είναι παθητική όμως δεν βιάζεται και μπορείς να συζητήσεις...

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Αυτές είναι και ενεργητικές να ξέρεις η katy εμένα ήθελε να με τον ακουμπήσει με το ζόρι και δεν ήθελα άσε έμπλεξα

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.662
Πόντοι
1.196
Νεφέλη , το καλύτερο παιδί .

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
127
Πόντοι
0

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.662
Πόντοι
1.196
Την συγκεκριμένη την είδα σε ένα club με κάτι φίλες της . Την γνώρισα μιλήσαμε μάγκες νταμάρι 1.86 λίγο στο πρόσωπο με χαλάει από καυλι έχει Ματσούκι για τους παθητικούς καλά είναι..
Ρε φίλε μήπως ήθελες να γράψεις 1,76 ; Ή εννοούσες άλλη.
Από πρόσωπο την βρίσκω χαριτωμένη (ιδίως όταν χύνει)
Περί ματσουκίου σωστός, το έχω απολαύσει πολλάκις (όχι Πολλάκης έτσι;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom