Νέα

Προστατίτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MagicP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
H αντιβίωση δεν θα του κάνει τίποτα γιατί, πολύ απλά, δεν υπάρχει μικρόβιο.  :rolleyes:
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση... :cheesy:. Και όπως είχες γράψει στη σελίδα 6,τα αντιβιοτικά έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση... ;)

Ναι,αλλά σ' εμένα μου έκανε... :grin:  Λες να πέρασε μόνη της? :grin:

Και το έχουμε πάθει και οι δύο για τον ίδιο λόγο (είχε πει και ο 4thepop) ότι κράταγε τα ούρα του λόγω της δουλειάς που έκανε...Έτσι την έπαθα και εγώ... :(

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Γρήγορα στον γιατρό.
Εναλακτική θεραπεία: PROSTEX της LAMBERTS ,δύο καψουλες καθημερινά με το μεσημερινό φαγητό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση... :cheesy:. Και όπως είχες γράψει στη σελίδα 6,τα αντιβιοτικά έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση... ;)

Ναι,αλλά σ' εμένα μου έκανε... :grin:  Λες να πέρασε μόνη της? :grin:

Και το έχουμε πάθει και οι δύο για τον ίδιο λόγο (είχε πει και ο 4thepop) ότι κράταγε τα ούρα του λόγω της δουλειάς που έκανε...Έτσι την έπαθα και εγώ... :(
τυπε ο πικερ πιστευει στην αυτοιαση :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

αυτό ισχύει όντως,

σε ένα περιστατικό χρόνιας προστατίτιδας με διογκωση
δίνει κάποιος αντιβίωση για ένα μήνα
και του λέω , έλα ρε μαλάκα σιγά μην καταφέρεις τίποτα

και όντως μετά απο ένα μήνα ο προστάτης μίκρυνε , και έμεινα μαλάκας  :-

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
αυτό ισχύει όντως,

σε ένα περιστατικό χρόνιας προστατίτιδας με διογκωση
δίνει κάποιος αντιβίωση για ένα μήνα
και του λέω , έλα ρε μαλάκα σιγά μην καταφέρεις τίποτα

και όντως μετά απο ένα μήνα ο προστάτης μίκρυνε , και έμεινα μαλάκας  :-
Έτσι φαίνεται...εεε κάτι θα ξέρουν και οι γιατροί. :grin: :grin:

Συνδυάζουν δύο σε ένα... :grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Εκτός από τις κλασσικές εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδα, τι εξετάσεις κάνεις για διάγνωση χλαμυδίων, βλεννόρροιας, λευκόρροιας? Στην βιοιατρική που είχα πάρει παλιά για ένα προληπτικό έλεγχο, δεν έβγαλα άκρη. Μου έλεγαν κάτι μαλακίες ότι είναι μια μεγάλη γκάμα εξετάσεων και λόγω ασυμπτωματικότητας, το παράτησα. Στο Συγγρού κάνουν μόνο τις κλασσικές εξετάσεις για ηπατίτιδα και HIV.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εκτός από τις κλασσικές εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδα, τι εξετάσεις κάνεις για διάγνωση χλαμυδίων, βλεννόρροιας, λευκόρροιας? Στην βιοιατρική που είχα πάρει παλιά για ένα προληπτικό έλεγχο, δεν έβγαλα άκρη. Μου έλεγαν κάτι μαλακίες ότι είναι μια μεγάλη γκάμα εξετάσεων και λόγω ασυμπτωματικότητας, το παράτησα. Στο Συγγρού κάνουν μόνο τις κλασσικές εξετάσεις για ηπατίτιδα και HIV.
θελει ειδικες καλλιεργειες εκκριματος απο ουρηθρα ή ουρων

Επισκέπτης
τυπε ο πικερ πιστευει στην αυτοιαση :rockon:

Ε ναι ρε φίλε, σιγά μην πάρω 3 μήνες αντιβίωση για ένα μικρόβιο που δεν υπάρχει. Στην αρχή μπορεί να υποφέρεις λίγο αλλά μετά η κατάσταση γίνεται πιο νορμάλ και το μόνο προβληματάκι είναι ότι κατουράς λίγο συχνότερα από τους άλλους. Δεν είναι τόσο τραγικό.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ε ναι ρε φίλε, σιγά μην πάρω 3 μήνες αντιβίωση για ένα μικρόβιο που δεν υπάρχει. Στην αρχή μπορεί να υποφέρεις λίγο αλλά μετά η κατάσταση γίνεται πιο νορμάλ και το μόνο προβληματάκι είναι ότι κατουράς λίγο συχνότερα από τους άλλους. Δεν είναι τόσο τραγικό.
Πέρα από πλάκα, μην επαναπαύεσαι. Θα πρέπει να ελέγχεσαι κατά καιρούς με πλήρες σετ εξετάσεων. Μπορεί να σου γυρίσει σε ουρολοιμωξη, δηλ να αρχίσει την "ανιούσα" και να φτάσει μέχρι τα νεφρά αν το παραμελησεις και μετά  :priest:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πέρα από πλάκα, μην επαναπαύεσαι. Θα πρέπει να ελέγχεσαι κατά καιρούς με πλήρες σετ εξετάσεων. Μπορεί να σου γυρίσει σε ουρολοιμοξη, δηλ να αρχίσει την "ανιούσα" και να φτάσει μέχρι τα νεφρά αν το παραμελησεις και μετά  :priest:
RubHands.gif

Επισκέπτης
Πέρα από πλάκα, μην επαναπαύεσαι. Θα πρέπει να ελέγχεσαι κατά καιρούς με πλήρες σετ εξετάσεων. Μπορεί να σου γυρίσει σε ουρολοιμοξη, δηλ να αρχίσει την "ανιούσα" και να φτάσει μέχρι τα νεφρά αν το παραμελησεις και μετά  :priest:

Tι λες βρε μαλάκα? Καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ?  :uglystupid:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Tι λες βρε μαλάκα? Καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ?   :uglystupid:
Εσύ μπορείς να καταλάβεις ότι δεν έχεις μυαλό και πας να πάρεις στο λαιμό σου κόσμο;
Βρίζεις κι από'πάνω, αναιδέστατε!  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom