gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μηπως να πηγαινει καθε μερα σε κανα στουντιο να του βαζουν κωλοδαχτυλο μαν;H αντιβίωση δεν θα του κάνει τίποτα γιατί, πολύ απλά, δεν υπάρχει μικρόβιο.
μηπως να πηγαινει καθε μερα σε κανα στουντιο να του βαζουν κωλοδαχτυλο μαν;H αντιβίωση δεν θα του κάνει τίποτα γιατί, πολύ απλά, δεν υπάρχει μικρόβιο.
Ο ιππότης ειναι θωρακιεμένος από την προστατίτιδα τύπε!μηπως να πηγαινει καθε μερα σε κανα στουντιο να του βαζουν κωλοδαχτυλο μαν;
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση... . Και όπως είχες γράψει στη σελίδα 6,τα αντιβιοτικά έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση... ;)H αντιβίωση δεν θα του κάνει τίποτα γιατί, πολύ απλά, δεν υπάρχει μικρόβιο.
Δεν λέμε για τον Ιππότη...Ο ιππότης ειναι θωρακιεμένος από την προστατίτιδα τύπε!
To ξέρω, το λέω γιατί αυτός ειναι σέ μόνιμη θεραπεια!Δεν λέμε για τον Ιππότη...
To ξέρω, το λέω γιατί αυτός ειναι σέ μόνιμη θεραπεια!
τυπε ο πικερ πιστευει στην αυτοιασηΤην έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση... . Και όπως είχες γράψει στη σελίδα 6,τα αντιβιοτικά έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση... ;)
Ναι,αλλά σ' εμένα μου έκανε... Λες να πέρασε μόνη της?
Και το έχουμε πάθει και οι δύο για τον ίδιο λόγο (είχε πει και ο 4thepop) ότι κράταγε τα ούρα του λόγω της δουλειάς που έκανε...Έτσι την έπαθα και εγώ...
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση... . Και όπως είχες γράψει στη σελίδα 6,τα αντιβιοτικά έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση... ;)
Ναι το θυμάμαι αυτό...τυπε ο πικερ πιστευει στην αυτοιαση
Έτσι φαίνεται...εεε κάτι θα ξέρουν και οι γιατροί.αυτό ισχύει όντως,
σε ένα περιστατικό χρόνιας προστατίτιδας με διογκωση
δίνει κάποιος αντιβίωση για ένα μήνα
και του λέω , έλα ρε μαλάκα σιγά μην καταφέρεις τίποτα
και όντως μετά απο ένα μήνα ο προστάτης μίκρυνε , και έμεινα μαλάκας :-
θελει ειδικες καλλιεργειες εκκριματος απο ουρηθρα ή ουρωνΕκτός από τις κλασσικές εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδα, τι εξετάσεις κάνεις για διάγνωση χλαμυδίων, βλεννόρροιας, λευκόρροιας? Στην βιοιατρική που είχα πάρει παλιά για ένα προληπτικό έλεγχο, δεν έβγαλα άκρη. Μου έλεγαν κάτι μαλακίες ότι είναι μια μεγάλη γκάμα εξετάσεων και λόγω ασυμπτωματικότητας, το παράτησα. Στο Συγγρού κάνουν μόνο τις κλασσικές εξετάσεις για ηπατίτιδα και HIV.
Και στο συμπαντικό συντονισμό;τυπε ο πικερ πιστευει στην αυτοιαση
τυπε ο πικερ πιστευει στην αυτοιαση
Πέρα από πλάκα, μην επαναπαύεσαι. Θα πρέπει να ελέγχεσαι κατά καιρούς με πλήρες σετ εξετάσεων. Μπορεί να σου γυρίσει σε ουρολοιμωξη, δηλ να αρχίσει την "ανιούσα" και να φτάσει μέχρι τα νεφρά αν το παραμελησεις και μετάΕ ναι ρε φίλε, σιγά μην πάρω 3 μήνες αντιβίωση για ένα μικρόβιο που δεν υπάρχει. Στην αρχή μπορεί να υποφέρεις λίγο αλλά μετά η κατάσταση γίνεται πιο νορμάλ και το μόνο προβληματάκι είναι ότι κατουράς λίγο συχνότερα από τους άλλους. Δεν είναι τόσο τραγικό.
Πέρα από πλάκα, μην επαναπαύεσαι. Θα πρέπει να ελέγχεσαι κατά καιρούς με πλήρες σετ εξετάσεων. Μπορεί να σου γυρίσει σε ουρολοιμοξη, δηλ να αρχίσει την "ανιούσα" και να φτάσει μέχρι τα νεφρά αν το παραμελησεις και μετά
Πέρα από πλάκα, μην επαναπαύεσαι. Θα πρέπει να ελέγχεσαι κατά καιρούς με πλήρες σετ εξετάσεων. Μπορεί να σου γυρίσει σε ουρολοιμοξη, δηλ να αρχίσει την "ανιούσα" και να φτάσει μέχρι τα νεφρά αν το παραμελησεις και μετά
Εσύ μπορείς να καταλάβεις ότι δεν έχεις μυαλό και πας να πάρεις στο λαιμό σου κόσμο;Tι λες βρε μαλάκα? Καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ?