Δυστυχώς η προστατίτιδα (χρόνια ή μη) μπορεί να ταλαιπωρήσει αρκετα τον άντρα γιατι εκτός από σωματικά (πόνος, μη καλή στύση, ενοχλησεις στην ούρηση που δεν είναι ξεκάθαρες) επηρεάζει και ψυχολογικά!
Με εκδιδόμενες εφόσων αποκλείουμε τη βλακεία του ακάποτου σεξ, συνηθως (αν όχι πάντα) κολλάει από ακάποτες πίπες, λόγω των πολλών μικροβίων/βακτηρίων που έχουν οι εκδιδόμενες στο στόμα.. ιδίως αυτές που δε ξεπλένονται με lysterine και κάνουν συχνά cim είναι επικίνδυνες και για χλαμύδια/γοννοροια.
Η αντιβίωση μπορει να πιάσει με τη μία, αλλά μπορεί και να μην πιάσει και να χρειάζεται επιμονή ή αλλαγή αντιβίωσης. Αν αργήσει η θεραπεία , τότε μπορεί να γίνει χρόνια η πάθηση.
Κάποιοι έχουν πιο ισχυρό ανοσοποιητικό και δε κολάνε εύκολα με ακάποτη, αλλά η πλειοψηφια κολλάει και είτε δεν την ενδιαφέρει, είτε δεν έχει και πολύ έντονα συμπτώματα. Οι γιατροί δε το πολυψάχνουν, δίνουν μια αντιβίωση και το λήγουν εκεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ σε απατεώνες γιατρούς(υπήρχε κάποτε ένας στην ασκληπιού) που τρομοκρατούν πελάτες λέγοντας ότι η χρόνια προστατίτιδα δε διορθώνεται με φάρμακα, και κάνουν επίπονες και ακριβές επαναλαμβανόμενες θεραπείες.
καλή τύχη στο ξεμπέρδεμα.
Και υπάρχει ακόμη ο δρ. Γ.
Κάποιοι πεινούν νερό στο όνομα του γιατί τους βοήθησε συνήθως μετά από 50,100,200+ μαλαξεις του προστάτη, ενδοπροστατικες ενέσεις με αντιβιοτικά κοκτέιλ και κάποιοι άλλοι τον σιχτιριζουν που μετά τα παραπάνω είχαν ελάχιστη ή καθόλου ανακούφιση των συμπτωμάτων τους ( άλλοι πηλίκο άλγος, άλλοι νυχτερινές ή πολλές ημερήσιες ουρισεις, άλλοι τσουξιματα, άλλοι όλα τα προηγούμενα).
Καλύτερα να ψαχτει κάποιος με άλλους γιατρούς, παρά με τον Γ. που δίνει σε όλους υπόσχεση για 100% θεραπεία με 30 μαλαξεις και μπορεί να φθάσει τις 300+. Θα μου πείτε ο καθένας είναι και ξεχωριστή περίπτωση.
Όποιος πάει μπορεί να ξοδέψει από 4ψηφια πόσα μέχρι 5ψηφια.
Ακόμη και δάνεια έχουν πάρει κάποιοι για να θεραπευτουν από τον Γ.
Προσωπικά με πρόσφατη ουρολοίμωξη και προστατίτιδα τον περασμένο Φλεβάρη, ήμουν έτοιμος κι εγώ να τον επισκεφθώ αλλά με αυτά που διάβασα σε ένα μπλογκ που άνοιξε ένας ασθενής του , όπου έχουν γραφτεί τουλάχιστον 1000 σχόλια, το μετάνιωσα.