Νέα

Προστατίτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MagicP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Επειδη εγω μεταφερω αυτα που μου λενε οι γιατροι σας ενημερωνω οτι η χρονια προστατιτιδα προκαλειται απο ενα μικροβιο το οποιο μετα την αντιβιωση ειναι εν υπνωσει αλλα μετα ξανα εμφανιζεται.Την τελευταια φορα εχω εντεροκοκο.Σε ταλαιπωρει για χρονια και δεν γιατρευεται.Προπερσι μαλιστα εγινε ιατρικο συνεδριο ειδικα για την προστατιτιδα.Αποτελεσμα προσοχη σε οσους θελουν ακαποτη πιπα.Μεγα λαθος.Τελος εγω δεν βριζω και σεβομαι τη γνωμη του καθενος εδω.Οποιος θελει τσαμπουκαδες μπορω να και εγω να βριζω.

Επισκέπτης
Επειδη εγω μεταφερω αυτα που μου λενε οι γιατροι σας ενημερωνω οτι η χρονια προστατιτιδα προκαλειται απο ενα μικροβιο το οποιο μετα την αντιβιωση ειναι εν υπνωσει αλλα μετα ξανα εμφανιζεται.Την τελευταια φορα εχω εντεροκοκο.Σε ταλαιπωρει για χρονια και δεν γιατρευεται.Προπερσι μαλιστα εγινε ιατρικο συνεδριο ειδικα για την προστατιτιδα.Αποτελεσμα προσοχη σε οσους θελουν ακαποτη πιπα.Μεγα λαθος.Τελος εγω δεν βριζω και σεβομαι τη γνωμη του καθενος εδω.Οποιος θελει τσαμπουκαδες μπορω να και εγω να βριζω.

Μαλακίες. Κανένα μικρόβιο δεν έχει αποδειχτεί στη μη-μικροβιακή προστατίτιδα, η οποία αποτελεί το 90-95% όλων των περιπτώσεων προστατίτιδας.  :-*

4thepop66

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι σχεδον στην τελευταια εβδομαδα της αντιβιωσης  ..και οπως σωστα λεει ο picker η αντιβιωση δεν εχει βοηθησει καθολου. Προσπαθω να φτιαξω την διατροφη μου και να το αντιμετωπισω το θεμα νευρομυικα-ψυχολογικα(στρες).

Μακρια απο γιατρους συσκευες κτλ που γιατρευουν νοσους που δεν εχει γιατρεψει η παγκοσμια κοινοτητα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειμαι σχεδον στην τελευταια εβδομαδα της αντιβιωσης   ..και οπως σωστα λεει ο picker η αντιβιωση δεν εχει βοηθησει καθολου. Προσπαθω να φτιαξω την διατροφη μου και να το αντιμετωπισω το θεμα νευρομυικα-ψυχολογικα(στρες).

Μακρια απο γιατρους συσκευες κτλ που γιατρευουν νοσους που δεν εχει γιατρεψει η παγκοσμια κοινοτητα.
εχεις συμπωματα ακομα και με την αντιβιωση τυπε? :think:

Επισκέπτης
εχεις συμπωματα ακομα και με την αντιβιωση τυπε? :think:

Μα τι να κάνει η αντιβίωση τύπε αφού δεν υπάρχει μικρόβιο? Στο εξωτερικό πλέον η συγκεκριμένη πάθηση αντιμετωπίζεται παρόμοια με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ας γραψω και εγω κατι επι του θεματος,εγω απλα θα αναφερθω σε καποια ανωτερω που εχουν γραφτει...,οτι η προστατιτιδα δεν ειναι σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα,ωστε να το κολλησεις συγκεκριμενα απο καπου,συνηθως προερχεται απο καποιο μικροβιο και οχι απαραιτητα σοβαρο μικροβιο..κωλοβακτηριδιο χλαμυδια..κλπ. μπορει να ξκινσηει με κατι απλο,αυτο παει και φωλιαζει σε ενα σημειο στον προστατη που ειναι δυσκολο γενικα με την πρωτη απλη θεραπεια να φυγει,εεε μετα δημιουργει μια φλεγμονιτσα και σε ενοχλει,Η χρονια προστατιτιδα συνηθως δεν φευγει...απλα καποιες περιοδους περναει καποιες φασεις ηρεμιας και μετα ξαναενοχλει και παει λεγοντας,δεν εινα κατι ανησυχητικο σιγουρα....,αλλα ενοχλητικο,επισης μπορει να υπαρξει προστατιτιδα ασυμπτωματικη...,δηλαδη  μη βακτηριακη,για παραδειγμα αμα κανει καποιος εξετασεις γιατι εχει ενοχλησεις και δεν του βρει οτι προερχετε απο καποιο μικροβιο. Βρισκει ομως οτι πασχει απο προστατιτιδα...απο καλλιεργεια σπερματος..που θα δειξουν οι δεικτες ανεβασμενα πυοσφαιρια...δηλαδη φλεγμονη.
Πολλα νερα σαν συμβουλη...,,χρειαζεται ενυδατωση συνεχης.
Τιποτα αλλο επειδη το εχω περασει...
Τα σεβη μου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
Ας γραψω και εγω κατι επι του θεματος,εγω απλα θα πω σε καποια ανωτερω που εχουν γραφτει...,οτι η προστατιτιδα δεν ειναι σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα,ωστε να το κολλησεις συγκεκριμενα απο καπου,συνηθως προερχεται απο καποιο μικροβιο και οχι απαραιτητα σοβαρο μικροβιο..κωλοβακτηριδιο χλαμυδια..κλπ. μπορει να ξκινσηει με κατι απλο,αυτο παει και φωλιαζει σε ενα σημειο στον προστατη που ειναι δυσκολο γενικα με την πρωτη απλη θεραπεια να φυγει,εεε μετα δημιουργει μια φλεγμονιτσα και σε ενοχλει,Η χρονια προστατιτιδα συνηθως δεν φευγει...απλα καποιες περιοδους περναει καποιες φασεις ηρεμιας και μετα ξαναενοχλει και παει λεγοντας,δεν εινα κατι ανησυχητικο σιγουρα....,αλλα ενοχλητικο,επισης μπορει να υπαρξει προστατιτιδα ασυμπτωματικη...,δηλαδη οτι μη βακτηριακη,για παραδειγμα αμα κανει καποιος εξετασεις γιατι εχει ενοχλησεις και δεν του βρει οτι προερχετε απο καποιο μικροβιο. Βρισκει ομως οτι πασχει απο προστατιτιδα...απο καλλιεργεια σπερματος..που θα δειξουν οι δεικτες ανεβασμενα πυοσφαιρια...δηλαδη φλεγμονη.
Τιποτα αλλο επειδη το εχω περασει... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τα σεβη μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ας γραψω και εγω κατι επι του θεματος,εγω απλα θα πω σε καποια ανωτερω που εχουν γραφτει...,οτι η προστατιτιδα δεν ειναι σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα,ωστε να το κολλησεις συγκεκριμενα απο καπου,συνηθως προερχεται απο καποιο μικροβιο και οχι απαραιτητα σοβαρο μικροβιο..κωλοβακτηριδιο χλαμυδια..κλπ. μπορει να ξκινσηει με κατι απλο,αυτο παει και φωλιαζει σε ενα σημειο στον προστατη που ειναι δυσκολο γενικα με την πρωτη απλη θεραπεια να φυγει,εεε μετα δημιουργει μια φλεγμονιτσα και σε ενοχλει,Η χρονια προστατιτιδα συνηθως δεν φευγει...απλα καποιες περιοδους περναει καποιες φασεις ηρεμιας και μετα ξαναενοχλει και παει λεγοντας,δεν εινα κατι ανησυχητικο σιγουρα....,αλλα ενοχλητικο,επισης μπορει να υπαρξει προστατιτιδα ασυμπτωματικη...,δηλαδη οτι μη βακτηριακη,για παραδειγμα αμα κανει καποιος εξετασεις γιατι εχει ενοχλησεις και δεν του βρει οτι προερχετε απο καποιο μικροβιο. Βρισκει ομως οτι πασχει απο προστατιτιδα...απο καλλιεργεια σπερματος..που θα δειξουν οι δεικτες ανεβασμενα πυοσφαιρια...δηλαδη φλεγμονη.
Τιποτα αλλο επειδη το εχω περασει...
Τα σεβη μου.
:rockon:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Για τον εαυτό σου κάνε ό,τι νομίζεις αρκει να μην έχεις υποχρεώσεις.
Το τελευταίο που έχω να πω ειναι για την ασχετοσύνη : πιο πριν λες οτι τα αντιβιοτικά έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Λάθος. Μόνο αν η φλεγμονή ειναι μικροβιακής αιτιολογίας τότε και μόνο τότε μειώνεται η φλεγμονη.
Τα αντιφλεγμονώδη (ασπιρίνη, βολταρέν, ποστάν, μεσουλίντ, ναπροσύν κλπ) μειώνουν τη φλεγμονή γενικά που συνδέεται με τον πόνο.
Π.χ. αν στραμπουληξεις το χέρι σου και πρηστεί (άσηπτη φλεγμονή), όση αντιβίωση και να πάρεις δεν θα ξεπρηστεί ουτε θα υποχωρήσει ο πόνος. Παίρνεις κανονικο αντιφλεγμωνώδες.
Αν πάθεις αμυγδαλές (μικροβιακή λοιμωξη) το πρήξιμο θα φύγει με αντιβίωση.
Εσύ πάρε ό,τι νομίζεις και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.
Η μανία που έχεις με τις συνωμοσίες μάλλον χρειάζεται και άλλου ειδους φάρμακα!
  Mesoulide : Κίνδυνος - Θάνατος.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
τη πωτη καλιεργια την εκανα 21 22 καπου κει απο τοτε οπτε εχω ενοχλησεις τρεχω σφερα για σπερμα ....

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Άμα μιλάει μόνο με γιατρό την έβαψε. Είναι τόσο άσχετοι και τόσο λαμόγια πολλοί από αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προωθούν τα φάρμακα των εταιριών από τις οποίες λαδώνονται. Πρέπει κάποιος να ξέρει καλά αγγλικά και να ξέρει να ψάχνει στο ίντερνετ, να έχει κριτική και συγκριτική ικανότητα και να μη δέχεται χωρίς αμφιβολίες αυτά που του λένε οι γιατροί. Υπάρχει τεράστια ασχετοσύνη σε πολλούς γιατρούς!
 Απόλυτα σωστός καί σοφός. Μία είναι η λύση , το PROSTEX της LAMBERTS, εντελώς φυτικό παρασκεύασμα , 90 κάψουλες ,40 ευρώ, δύο κάψουλες με το μεσημεριανό φαγητό. Στα φαρμακεία .

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.036
Πόντοι
6.515
ρωτήστε το γιατρο σας για xatral 5mg  (α-αναστολεις)

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Στην Χρόνια Μη-Βακτηριδιακή προστατίτιδα διάβασα ότι επηρεάζει η διατροφή. Ξέρει κανείς ποιά διατροφικά προϊόντα δημιουργούν έξαρση των συμπτωμάτων?
Ορισμένοι γιατροί μεταξύ των εξετάσεων που σου κάνουν είναι και η καλιέργεια ούρων και προστατικού υγρού (και επιπλέον κυτταρολιγική εξέταση του προστατικού υγρού). Εδώ διάβάζω για καλιέργεια σπέρματος. Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιές περιπτώσεις γίνεται η καλιέργεια προστατικού υγρού και σε ποιές η σπέρματος? Τι διαφορετικό ανιχνεύουν.
Εάν βγούν οι καλιέργειες αρνητικές χρειάζεται άμεσα να επαναληφθούν?
Η Δυσουρία είνα γνώρισμα ποιάς μορφής προστατίτιδας?
Σας ζάλισα....

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Στην Χρόνια Μη-Βακτηριδιακή προστατίτιδα διάβασα ότι επηρεάζει η διατροφή. Ξέρει κανείς ποιά διατροφικά προϊόντα δημιουργούν έξαρση των συμπτωμάτων?
Ορισμένοι γιατροί μεταξύ των εξετάσεων που σου κάνουν είναι και η καλιέργεια ούρων και προστατικού υγρού (και επιπλέον κυτταρολιγική εξέταση του προστατικού υγρού). Εδώ διάβάζω για καλιέργεια σπέρματος. Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιές περιπτώσεις γίνεται η καλιέργεια προστατικού υγρού και σε ποιές η σπέρματος? Τι διαφορετικό ανιχνεύουν.
Εάν βγούν οι καλιέργειες αρνητικές χρειάζεται άμεσα να επαναληφθούν?
Η Δυσουρία είνα γνώρισμα ποιάς μορφής προστατίτιδας?
Σας ζάλισα....
απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι πλεον δεν συνιστατε απο τους ουρολογους η συλλογη προστατικου υγρου με δακτυλοσκοπηση...διοτι
α) μπορει να μεταδοθει το μικροβιο
και
β) μπορει να γινει λαθος διαγνωση γιατι για λιγο καιρο μετα την δακτυλοσκοπηση εμφανιζονται αυξημενοι οι καρκινικοι δεικτες

οποτε μονο με καλλιεργια σπερματος γινετε η δουλεια οπου αναγκαστικα εχει και προστατικο υγρο μεσα το σπερμα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Παιδιά πασχω χρόνια απο προστατίτιδα με σύμπτωμα την δυσάρεστη αίσθηση στον προστάτη και τους πόνους στο περίνεο.
Ανακούφιση βρίσκω όταν πίνω το βότανο αγριάδα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά πασχω χρόνια απο προστατίτιδα με σύμπτωμα την δυσάρεστη αίσθηση στον προστάτη και τους πόνους στο περίνεο.
Ανακούφιση βρίσκω όταν πίνω το βότανο αγριάδα.
Για την αγριάδα που λες,το είχα αναφέρει στη σελίδα 8 του θρέντ.Επίσης βοηθάει και το Κράνμπερι.

Βρήκα αυτό...

"Αγριάδα ιδιότητες"

Περιγραφή: Είναι πολυετές αυτοφυές χόρτο, με πολύ μακριές περιπλεκόμμενες ρίζες. Τα φύλλα του είναι στενά, ταινιοειδή και γλαυκοπράσινα, το ύψος του κυμαίνεται από 10 έως 50 εκ. Υπάρχουν διάφορα είδη, ανάλογα με τις περιοχές-συναντάται ακόμα και σε περιοχές με υψόμετρο τα 2000μ.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Είναι από τα πιο χρήσιμα φαρμακευτικά φυτά και συμπεριλαμβάνεται σε πολλούς συνδυασμούς για τη θεραπεία του προστάτη. Φυσικό αντιβιοτικό και από τα πιο φημισμένα διουρητικά. Είναι μαλακτικό χωρίς παρενέργειες, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και μειώνει τη χοληστερίνη του αίματος. Βοηθά ενάντια στους κολικούς του συκωτιού, στις πέτρες στη χολή, στη χρυσή και την κυτταρίτιδα. Δρα ως αντισηπτικό και αντιφλεγμονώδες σε ουρικές λοιμώξεις, όπως κυστίτιδα, ουριθρίτιδα, προστατίτιδα(σε άριστο συνδυασμό με Αχιλλαία), στον ρευματισμό και τα αρθριτικά τις ασθένειες του δέρματος και την ηπατίτιδα. Είναι ωφέλιμο για νεφρόλιθους και ψαμμίαση (άμμο στα νεφρά).

Χρήση: Για θεραπευτικούς σκοπούς χρησιμοποιούνται τα φύλλα και κυρίως η ρίζα της. Παρασκευάζεται ως αφέψημα.( ρίχνουμε δύο κουταλιές του τσαγιού κομμένο ρίζωμα σε ένα φλιτζάνι νερό και το σιγοβράζουμε για 10 λεπτά).

Θεραπευτικές Ιδιότητες

Η αγριάδα θεωρείται γενικά άριστο διουρητικό , που συστήνεται ιδιαίτερα στην παιδική θεραπευτική, ενώ είναι αποτελεσματική κατά της έμφραξης των αδένων και κατά του εκζέματος.
Το απόζεμα (πτισάνη) της αγριάδας (σύμφωνα με το Foureroy τα βλαστάρια και τα φύλλα είναι πιο αποτελεσματικά από τις ρίζες) είναι φάρμακο γνωστό σ ' όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιείται για μαλακτικό, δροσιστικό , διουρητικό και αντιφλεγμονώδες, ιδιαίτερα σε οξείες αρρώστιες και διαλείποντες πυρετούς (θέρμες), γαστρεντερικές φλεγμονές, φλεγμονές των ουροφόρων οδών του προστάτη, ηπατικούς και νεφρικούς κολικούς, ίκτερους κτλ. Το απόζεμα αυτό της αγριάδας, μαζί με γλυκόριζα, χρησιμοποιείται ως αντιδιψικό , αντιπυρετικό και διουρητικό.
Ένα πυκνό αφέψημα αγριάδας εξάλλου, σύμφωνα με το Schenk, είναι θαυμάσιο φάρμακο κατά των οργανικών παθήσεων του στήθους και τουστομαχιού, ιδιαίτερα μάλιστα του πυλωρού , καθώς αποκαθιστά την τέλεια λειτουργία του.Τέλος, στην αγριάδα αποδίδονται θεραπευτικές αρετές σε περιπτώσεις χολολιθίασης και ψαμμίασης των νεφρών (καθώς και σε περιπτώσεις ίκτερου), ενώ χρησιμοποιείται ακόμα για τις ασθένειες του συκωτιού, την κιτρινάδα, αυξάνει τη ρευστότητα του αίματος και συστήνεται κατά της φλεγμονής της ουροδόχου κύστης (οι σκύλοι και οι γάτες τρώνε τα τρυφερά φύλλα του βλαστού για να κάνουν εμετό).

4thepop66

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
faboulos πολλα βοτανα αναφερουν στην θεραπευτικη τους ιδιοτητας την προστατιτιδα. Το θεμα ειναι οτι δεν/αν λειτουργουν σε ολους και δεν υπαρχει μια γραμμη σχετικα με το ποτε τα πινεις πως και ποσο..

soukera σε τι κατασταση εισαι τωρα;

Jim πως πινεις την αγριαδα ..βραζεις την ριζα ; επισης σε τι κατασταση εισαι (πονοι- ενοχλησεις κτλ;)

κυκλωπα η δυσουρια μονο δεν αρκει ως συμπτωμα στην προστατιτιδα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955

Jim πως πινεις την αγριαδα ..βραζεις την ριζα ; επισης σε τι κατασταση εισαι (πονοι- ενοχλησεις κτλ;)

Η αληθεια ειναι πως πριν μερικα χρονια πηγα σε κορυφαιο ουρολογο κι εκανα διορθικο υπερηχο προστατη. (Σε οσους ειχα παει προηγουμενως αποφευγανε να συστησουν την εν λογω εξεταση και μου ελεγαν διακιολογιες του τυπου "γαμα πολυ και θα περασουν ολα ---εφοσον δεν εχεις τσουξιμο δεν εχεις κατι---ερεθισμοι του προστατη που δεν μας πειραζουν), αυτός μου εδωσε μια πολυ δυνατη αντιβιωση κι ενα φαρμακο που παιρνουν και οι μεγαλοι για τον προστατη. Με την αντιβιωση ο πονος εφυγε, αντιθετα η δυσαρεστη αισθηση και οι ερεθισμοι παραμενουν για παντα. Βεβαια κι εγω σαν κλασσικος μαλακας τον παιζω συνεχεια οποτε ερεθιζω τον προστατη.
Τωρα πως πινω την αγριαδα...βραζω την ριζα κανα 15΄ κι υστερα την πινω σαν ροφημα, μοιαζει λιγο με χαμομιλι στην γευση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom