Νέα

Προστατίτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MagicP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
RubHands.gif

Δουλειά μυριζεσαι τυπε :grin:

Επισκέπτης
Εσύ μπορείς να καταλάβεις ότι δεν έχεις μυαλό και πας να πάρεις στο λαιμό σου κόσμο;
Βρίζεις κι από'πάνω, αναιδέστατε!  :birdman:

Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει αλλά τις μαλακίες σου κράτα τες για άλλους. Δεν θα με συμβουλεύσεις εσύ για το τι θα κάνω. Αν γουστάρει κάποιος να πάρει αντιβίωση κυνηγώντας τον αόρατο εχθρό, ας το κάνει. Η ουσία είναι η εξής:

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ-ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 95% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει αλλά τις μαλακίες σου κράτα τες για άλλους. Δεν θα με συμβουλεύσεις εσύ για το τι θα κάνω. Αν γουστάρει κάποιος να πάρει αντιβίωση κυνηγώντας τον αόρατο εχθρό, ας το κάνει. Η ουσία είναι η εξής:

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ-ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ.
Ακριβώς, τις μαλακίες σου κράτα τις για τον εαυτό σου.
Πήγαινε στην Αμερική ή βρες γιατρό να σου βγάλει διάγνωση πρώτα για το τι έχεις και μετά να κάνεις διάγνωση στον εαυτό σου.
Εγώ αυτιστικό ον, δεν σου ειπα να πάρεις αντιβίωση, σου ειπα να κάνεις τακτικό έλεγχο . Μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. :idiot:

Επισκέπτης
Ακριβώς, τις μαλακίες σου κράτα τις για τον εαυτό σου.
Πήγαινε στην Αμερική ή βρες γιατρό να σου βγάλει διάγνωση πρώτα για το τι έχεις και μετά να κάνεις διάγνωση στον εαυτό σου.
Εγώ αυτιστικό ον, δεν σου ειπα να πάρεις αντιβίωση, σου ειπα να κάνεις τακτικό έλεγχο . Μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. :idiot:

Βρε μαλάκα γιατί να κάνεις τακτικό έλεγχο και πώς θα πάθεις ουρολοίμωξη από τη στιγμή που έχεις κάνει καλλιέργειες ούρων και σπέρματος και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ?  :uglystupid:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Βρε μαλάκα γιατί να κάνεις τακτικό έλεγχο και πώς θα πάθεις ουρολοίμωξη από τη στιγμή που έχεις κάνει καλλιέργειες ούρων και σπέρματος και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ?   :uglystupid:
Βγες απ'το αυτιστικό σου καβούκι.
Οποιαδήποτε δυσλειτουργεία στο ουροποιητικό θέλει παρακολούθηση. Εμεις φταίμε που πάμε να σου πουμε δυο πράγματα.
Αλλά μάλλον έχεις παράσει στο επόμενο στάδιο: ένας προβληματικός άνθρωπος ή άνθρωπος με πρόβλημα, αν δεν  έχει το σθένος να το αντιμετωπίσει θέλει να κάνει και τους άλλους σα τα μούτρα του κοινώς γίνεται σκατόψυχος.
Άσε μας με τα προβλήματά σου και αν κάποιος έχει πρόβλημα, αρμόδιοι οι ειναι οι γιατροί και όχι εσύ.

Επισκέπτης
Βγες απ'το αυτιστικό σου καβούκι.
Οποιαδήποτε δυσλειτουργεία στο ουροποιητικό θέλει παρακολούθηση. Εμεις φταίμε που πάμε να σου πουμε δυο πράγματα.
Αλλά μάλλον έχεις παράσει στο επόμενο στάδιο: ένας προβληματικός άνθρωπος ή άνθρωπος με πρόβλημα, αν δεν  έχει το σθένος να το αντιμετωπίσει θέλει να κάνει και τους άλλους σα τα μούτρα του κοινώς γίνεται σκατόψυχος.
Άσε μας με τα προβλήματά σου και αν κάποιος έχει πρόβλημα, αρμόδιοι οι ειναι οι γιατροί και όχι εσύ.

Τύπε είσαι άσχετος με το θέμα και φαίνεται. Για να καταλάβεις ότι το πρόβλημα είναι καθαρά νευρολογικό-ψυχολογικό αρκεί να σου πω ότι ενώ συνήθως κατουράω στις 2 ώρες, πολλές φορές ξεχνιέμαι λόγω δουλειάς ή άλλης ασχολίας και καταλήγω να κατουράω στις 4 ώρες χωρίς να έχω νιώσει καμία ανάγκη για κατούρημα στο ενδιάμεσο. Επίσης, ενώ συνήθως τη νύχτα σηκώνομαι για κατούρημα στις 4-5 ώρες ύπνου, όταν είμαι πολύ κουρασμένος σηκώνομαι στις 6-7 ώρες ύπνου. Σου λένε κάτι αυτά? Εμένα μου λένε ότι παίζει πολύς ψυχαναγκασμός και ότι μεγάλο μέρος του προβλήματος είναι στο μυαλό μας.

Οι γιατροί που λες είναι τελείως βλάκες και πρέπει να είσαι πολύ καχύποπτος μαζί τους!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για τον εαυτό σου κάνε ό,τι νομίζεις αρκει να μην έχεις υποχρεώσεις.
Το τελευταίο που έχω να πω ειναι για την ασχετοσύνη : πιο πριν λες οτι τα αντιβιοτικά έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Λάθος. Μόνο αν η φλεγμονή ειναι μικροβιακής αιτιολογίας τότε και μόνο τότε μειώνεται η φλεγμονη.
Τα αντιφλεγμονώδη (ασπιρίνη, βολταρέν, ποστάν, μεσουλίντ, ναπροσύν κλπ) μειώνουν τη φλεγμονή γενικά που συνδέεται με τον πόνο.
Π.χ. αν στραμπουληξεις το χέρι σου και πρηστεί (άσηπτη φλεγμονή), όση αντιβίωση και να πάρεις δεν θα ξεπρηστεί ουτε θα υποχωρήσει ο πόνος. Παίρνεις κανονικο αντιφλεγμωνώδες.
Αν πάθεις αμυγδαλές (μικροβιακή λοιμωξη) το πρήξιμο θα φύγει με αντιβίωση.
Εσύ πάρε ό,τι νομίζεις και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.
Η μανία που έχεις με τις συνωμοσίες μάλλον χρειάζεται και άλλου ειδους φάρμακα!

Επισκέπτης
Για τον εαυτό σου κάνε ό,τι νομίζεις αρκει να μην έχεις υποχρεώσεις.

Γιατί φοβίζεις τον κόσμο ρε ανόητε? Έχεις διαβάσει καθόλου τι λένε τα ξένα ιατρικά sites σχετικά με τη μη-μικροβιακή προστατίτιδα, η οποία αποτελεί το 90%-95% των περιπτώσεων προστατίτιδας? Το πρόβλημα με τα χρόνια συνήθως βελτιώνεται από μόνο του, δεν χειροτερεύει! Η χρήση των αντιβιωτικών είναι πολύ αμφιλεγόμενη και συνήθως χρειάζονται μήνες για να φανούν κάποια αποτελέσματα, αν φανούν ποτέ! Δηλαδή επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με αντιβίωση για μήνες με οδηγό την ελπίδα, για ένα πρόβλημα που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι έχει να κάνει με μικρόβια και που αν το αφήσεις αγιάτρευτο συνήθως δεν έχει καμία επιπλοκή αλλά με τον καιρό από μόνο του καλυτερεύει!

Ο καθένας λοιπόν ας κάνει ό,τι γουστάρει αλλά να μη λες μαλακίες!

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Μεταφερω οσα μου ειπανε δυο διαφορετικοι γιατροι.Ο ενας εκ τω δυο πανεπιστημιακος.Η προστατιτιδα δεν γιατρευεται.Τωρα βεβαια οσοι τυχεροι μενουν στην Αθηνα υπαρχει ουρολογος ο οποιος λεει πως τη γιατρευει.Παρολο που δεν το πολυ πιστευω αν εμενα  Αθηνα θα πηγαινα.Ειναι μια καταραμενη αρωστια η οποια εφ ορου ζωης δεν σε αφηνει να κοιμηθεις σωστα.Εμενα δεν μου τη κολησε πουτανα αλλα η γυναικα μου.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Γιατί φοβίζεις τον κόσμο ρε ανόητε? Έχεις διαβάσει καθόλου τι λένε τα ξένα ιατρικά sites σχετικά με τη μη-μικροβιακή προστατίτιδα, η οποία αποτελεί το 90%-95% των περιπτώσεων προστατίτιδας? Το πρόβλημα με τα χρόνια συνήθως βελτιώνεται από μόνο του, δεν χειροτερεύει! Η χρήση των αντιβιωτικών είναι πολύ αμφιλεγόμενη και συνήθως χρειάζονται μήνες για να φανούν κάποια αποτελέσματα, αν φανούν ποτέ! Δηλαδή επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με αντιβίωση για μήνες με οδηγό την ελπίδα, για ένα πρόβλημα που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι έχει να κάνει με μικρόβια και που αν το αφήσεις αγιάτρευτο συνήθως δεν έχει καμία επιπλοκή αλλά με τον καιρό από μόνο του καλυτερεύει!

Ο καθένας λοιπόν ας κάνει ό,τι γουστάρει αλλά να μη λες μαλακίες!
Εξακολουθείς να θες να επιβάλεις τις δικές σου μαλακίες (συνδυασμός ασχετοσύνης και ισχυρογνωμοσύνης=κίνδυνος), ειπαμε, ο καθένας για τον εαυτό του κάνει ό,τι νομίζει.
Πρώτα αρμόδιος ειναι ο γιατρός.

Επισκέπτης
Μεταφερω οσα μου ειπανε δυο διαφορετικοι γιατροι.Ο ενας εκ τω δυο πανεπιστημιακος.Η προστατιτιδα δεν γιατρευεται.Τωρα βεβαια οσοι τυχεροι μενουν στην Αθηνα υπαρχει ουρολογος ο οποιος λεει πως τη γιατρευει.Παρολο που δεν το πολυ πιστευω αν εμενα  Αθηνα θα πηγαινα.Ειναι μια καταραμενη αρωστια η οποια εφ ορου ζωης δεν σε αφηνει να κοιμηθεις σωστα.Εμενα δεν μου τη κολησε πουτανα αλλα η γυναικα μου.

Πολύ σωστά σου είπαν αυτοί οι γιατροί, δεν γιατρεύεται. Μόνο που δεν σου την κόλλησε η γυναίκα σου γιατί δεν προέρχεται από μικρόβιο. Ο γιατρός που σου είπαν στην Αθήνα είναι ο Γεωργιάδης και έχει φάει λεφτά από πολλούς χωρίς αποτέλεσμα. Κάνε υπομονή και μην το σκέφτεσαι, είναι αρκετά πιθανό με τα χρόνια η κατάσταση να καλυτερεύσει από μόνη της.

Επισκέπτης
Εξακολουθείς να θες να επιβάλεις τις δικές σου μαλακίες (συνδυασμός ασχετοσύνης και ισχυρογνωμοσύνης=κίνδυνος), ειπαμε, ο καθένας για τον εαυτό του κάνει ό,τι νομίζει.
Πρώτα αρμόδιος ειναι ο γιατρός.

Ας κρίνει ο καθένας που διαβάζει ποιος είναι αυτός που λέει μαλακίες.  :-*

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όπως κι αυτός που ξεκινάει και μοιράζει χαρακτηρισμούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom