Νέα

Προστατίτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MagicP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, για πείτε μου τη γνώμη σας... είχα πάει πριν 2 χρόνια σ'εναν ουρολόγο γιατί είχα πόνους στον προστάτη μετά την εκσπερμάτιση, πονούσα σε φάση να μη μπορώ να κάτσω... ο πόνος υποχωρούσε σταδιακά μέσα σε μια ώρα. Μου έκανε δακτυλοσκόπηση, εξετάσεις ούρων-αίματος και μου έδωσε αντιβίωση για 3 βδομάδες... Όλες οι εξετάσεις ήταν κομπλέ, δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα. Εγώ όμως συνεχίζω κι έχω αυτόν τον πόνο στον προστάτη μετά την εκσπερμάτιση αλλά όχι όλες τις φορές... Αντιμετωπίζει κανένας σας παρόμοιο πρόβλημα? Ο πόνος είναι σα να με χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα στον προστατη και τη βουβωνική χώρα γενικότερα... Λογικά θα πρέπει να πάω να με δει και άλλος γιατρός αλλά αυτό θα το κάνω αν μου συμβαίνει σε κάθε εκσπερμάτιση και όχι περιστασιακά.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Προστατίτιδα παθαίνουν μόνο οι gay ή και οι στρεϊτ ??

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
οχι ρε τυπε...προστστιτιδα μπορεις να παθεις και απο κακη διατροφη ή απο ελειπη ποση νερου....

Με τον όρο προστατίτιδα είναι γνωστή η φλεγμονή του προστάτη, η οποία μπορεί να είναι οξεία ή χρόνια. Η οξεία μπορεί να εμφανισθεί με έντονα συμπτώματα, όπως υψηλό πυρετό, δυσουρία ως κι επίσχεση ούρων. Η χρόνια προστατίτιδα χαρακτηρίζεται από πιο ήπια συμπτώματα, όπως πόνο στο περίνεο ή σε κάποιον όρχι, συχνουρία και άλλα. Η χρόνια προστατίτιδα χωρίζεται σε βακτηρική και μη βακτηριακή. Όλες οι μορφές προστατίτιδας επηρεάζουν το σπέρμα και κατ' επέκταση τη γονιμότητα , γι' αυτό και ο νεαρός άνδρας θα πρέπει από την αναπαραγωγική ηλικία να εξετάζεται από ουρολόγο.
Στους όρχεις παράγεται το σπέρμα, το οποίο και κατά την εκσπερμάτιση διελαύνει την προστατική ουρήθρα κι εξέρχεται στο επίπεδο του σπερματικού λοφιδίου. Εκεί ο προστάτης αδένας εμπλουτίζει το σπέρμα με διάφορες ουσίες, οι οποίες και το καθιστούν γόνιμο. Όταν λοιπόν υπάρχει προστατίτιδα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συνυπάρχει ανδρική υπογονιμότητα.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Συναγωνιστές, για πείτε μου τη γνώμη σας... είχα πάει πριν 2 χρόνια σ'εναν ουρολόγο γιατί είχα πόνους στον προστάτη μετά την εκσπερμάτιση, πονούσα σε φάση να μη μπορώ να κάτσω... ο πόνος υποχωρούσε σταδιακά μέσα σε μια ώρα. Μου έκανε δακτυλοσκόπηση, εξετάσεις ούρων-αίματος και μου έδωσε αντιβίωση για 3 βδομάδες... Όλες οι εξετάσεις ήταν κομπλέ, δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα. Εγώ όμως συνεχίζω κι έχω αυτόν τον πόνο στον προστάτη μετά την εκσπερμάτιση αλλά όχι όλες τις φορές... Αντιμετωπίζει κανένας σας παρόμοιο πρόβλημα? Ο πόνος είναι σα να με χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα στον προστατη και τη βουβωνική χώρα γενικότερα... Λογικά θα πρέπει να πάω να με δει και άλλος γιατρός αλλά αυτό θα το κάνω αν μου συμβαίνει σε κάθε εκσπερμάτιση και όχι περιστασιακά.
τυπε...ο μονος τροπος να μαθεις πιο μικροβιο εχεις ειναι μονο η καλλιεργια σπερματος
δακτυλοσκοπιση πλεον απαγορευετε ή μαλλον καλλυτερα δεν συνιστατε

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Φαίνεται βλέπω πολύ Φικιώρη και παραπληροφορούμαι... :grin:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
[quote author=TZAMAIKANOS4  link=topic=54935.msg5219396#msg5219396 date=1391356383]
καλησπέρα το καλοκαιρι επαθα και εγω προστατιτιδα αλλα εφταιξα πηγα χωρις προφυλαξη με μια τουριστρια σουηδεζα 25αρα ειχαμε πιει διαλοκερατα την πηγα στο χοτελι της και την γαμησα,της λεω δεν εχω καποτα και λεει no problem :jerking:πονος στο περιτοναιο-συχνοουρια-βρωμαγανε τα ουρα μου τσουξιμο ανεπαρκης στυση κ.α πηγα στον ουρολογο και μολις έβαλε τον υπερηχο μου λεει προστατιτιδα και μου εδωκε prixina 600mg  5 κουτια και ετσι μου περασε!
[/quote]
ρε συ τυπε....πως κολλησες προστατιτιδα απο γυναικα???? και πως το ειδε ο γιατρος με υπερηχο το μικροβιο;;;;;;;;

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
4thepop,τι γίνεται...όλα καλά?

Έκανες τελικά τις εξετάσεις?  Τι σου είπε ο ιατρός?

4thepop66

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
4thepop,τι γίνεται...όλα καλά?

Έκανες τελικά τις εξετάσεις?  Τι σου είπε ο ιατρός?

ειμαι στην φαση της αντιβιωσης (αυτη δεινουν ολοι οι γιατροι) ..οταν εχω εξελιξεις θα ενημερωσω ..αλλα ειναι νωρις ακομα. Προς το παρον τα συμπτωματα επιμενουν 

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.013
Πόντοι
96
ειμαι στην φαση της αντιβιωσης (αυτη δεινουν ολοι οι γιατροι) ..οταν εχω εξελιξεις θα ενημερωσω ..αλλα ειναι νωρις ακομα. Προς το παρον τα συμπτωματα επιμενουν 
μονο με γιατρο να μιλας θεματα υγειας!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και το σαιτ για ποιο λογο υπαρχει τοτε ρε μαν;εδω θα βρει απαντησεις απο την επιστημονικη ομαδα του ντοκτορ απολυτου για ολα.....απο χολερα και τυφο μεχρι ελονοσια

Επισκέπτης

Άμα μιλάει μόνο με γιατρό την έβαψε. Είναι τόσο άσχετοι και τόσο λαμόγια πολλοί από αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προωθούν τα φάρμακα των εταιριών από τις οποίες λαδώνονται. Πρέπει κάποιος να ξέρει καλά αγγλικά και να ξέρει να ψάχνει στο ίντερνετ, να έχει κριτική και συγκριτική ικανότητα και να μη δέχεται χωρίς αμφιβολίες αυτά που του λένε οι γιατροί. Υπάρχει τεράστια ασχετοσύνη σε πολλούς γιατρούς!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλε να βρασεις λιγη λουιζα και να βουτας το καυλι σου μεσα.
μην βγεις εξω και ρωτας ομως ποια την λενε λουιζα,λουιζα λεγεται ενα θαυματουργο βοτανο.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Φιλε να βρασεις λιγη λουιζα και να βουτας το καυλι σου μεσα.
μην βγεις εξω και ρωτας ομως ποια την λενε λουιζα,λουιζα λεγεται ενα θαυματουργο βοτανο.
τυπε ειπες για το πιο μαγικο βοτανο μαζι με το μελλισοχορτο
αλλα προς ποση...το να το βουτας το καβλι σου μεσα στην λουιζα η σε οποιαδηποτε αφεψημα δεν ειναι κακο, καλο ειναι αλλα απο το να ειναι γιατρικο της προστατιτιδας που το εχεις διαβασει;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και το σαιτ για ποιο λογο υπαρχει τοτε ρε μαν;εδω θα βρει απαντησεις απο την επιστημονικη ομαδα του ντοκτορ απολυτου για ολα.....απο χολερα και τυφο μεχρι ελονοσια
μας απαξιωσε τυπε :S
τζαμπα τα πτυχια μας

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ok...εύχομαι να πάνε όλα καλά ;).  Θέλει το χρόνο του...Πόσες μέρες είναι που έχεις ξεκινήσει,την αντιβίωση?

Παρακάτω παραθέτω κάποια λίνκ...ίσως τα έχεις (έχετε,όσους σας αφορά) διαβάσει...Νομίζω,αν έχεις τον χρόνο και την διάθεση βεβαίως,καλό είναι να τους ρίξεις μια ματιά...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Βρήκα και κάτι βότανα που λένε ότι βοηθούν την κατάσταση...

Πολλά βότανα της Ελληνικής φύσης φημολογείται ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην πρόληψη ή ανακούφιση του προστάτη.
Ο προστάτης είναι πάθηση η οποία έχει αρχίσει να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια με γοργούς ρυθμούς.
Ας δούμε την λίστα με τα βότανα για προστάτη :

Αγριάδα
Η αγριάδα είναι πολύ καλό διουρητικό και χρησιμοποιείται επίσης για την αποβολή της πέτρας από τα νεφρά και την χολή.

Κουμαριά
Τα φύλλα της κουμαριάς χρησιμοποιούνται ώς αφέψημα για προστάτη

Εκουιζέτο
Χρησιμοποιείται για τον προστάτη και τις πέτρες στα νεφρά επίσης.

Άλλα βότανα για προστάτη είναι : επιλόβιο, σερενόα,εχινάκεια και ισωπός

Από το herblife.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom