Νέα

Προστατίτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MagicP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το θέμα είναι σοβαρό και μέσα απο εδώ οι τρείς στους τεσσερις σπάνε πλάκα. Υπάρχουν κάποιοι τύποι σαν τον apolyto που κάνουν μόνο πλάκα αλλά τουλάχιστον αυτό γίνεται πάντοτε καλοπροαίρετα και με χιούμορ, υπάρχουν και μπαχαλάκηδες υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί εμπαθείς και κακοπροαίρετοι και έτσι ίσως δεν έχει νόημα να γίνονται σοβαρές συζητήσεις για ιατρικά θέματα από εδώ μέσα καθώς οι μισοί κοροιδεύουν τους άλλους μισούς επειδή είτε συμβουλεύουν είτε συμβουλεύονται για τέτοια θέματα μέσω αυτού του σαίτ κι'αυτό άσχετα με τον τίτλο του νήματος αφορά σε θέματα υγείας!
Αν ειναι κάτι που βοηθάει πρέπει να το πεις δημόσια και ας γινει πλάκα.
Διαφορετικά ειναι ύποπτο.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Picker γιατί διέγραψες αυτά που είχες ανεβάσει? :think:

Μόνο αν στα έστειλε με π.μ ο Shamana και τα ανέβασες χωρίς την έγκρισή του...

Πάντως κάτι πρόλαβα και διάβασα... :grin:

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

[/quote]

Μιας και άνοιξε αρκετά η συζήτηση πάνω στο θέμα, παραθέτω και τα 2 προσωπικά μηνύματα που έστειλα χτες στον 4thepop:

1) Τους πρώτους 2-3 μήνες ήταν πολύ έντονο, με πόνο και συνεχή ανάγκη για κατούρημα. Μετά σιγά-σιγά η κατάσταση βελτιώθηκε χωρίς να φύγει βέβαια εντελώς. Πήρα αντιβίωση - για λίγες εβδομάδες στην αρχή - η οποία δεν έκανε τίποτα, άλλωστε οι εξετάσεις μου δεν είχαν δείξει κανένα μικρόβιο. Μετά άρχισα να το ψάχνω στο ίντερνετ και κατάλαβα πόσο πίσω είναι οι Έλληνες γιατροί. Πραγματικά δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, απλά πρέπει να το υπομείνεις. Στο σεξ δεν πιστεύω ότι έχω κάποιο πρόβλημα.

Τελικά είσαι πολύ αρνητικός σε πολλά πράγματα χωρίς καν να κάνεις τον κόπο να τα γνωρίσεις. Γι'αυτό και είσαι τόσο δογματικός πχ αυτό που λες:

"Μετά άρχισα να το ψάχνω στο ίντερνετ και κατάλαβα πόσο πίσω είναι οι Έλληνες γιατροί. Πραγματικά δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, απλά πρέπει να το υπομείνεις."

Ελεος ρε φίλε ούτε το πρώτο που λές ισχύει ούτε το δεύτερο. Γιατί δηλαδή οι Ελληνες γιατροί νά είναι απαραίτητα χειρότεροι; Kαι το ότι για το έλκος ευθυνόταν το Helicobacter pylori ο Λυκούδης από το Μεσολόγγι δεν το έίχε ανακαλύψει 50 χρόνια πριν απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ  στους  Marshall and J. Robin Warren για την δήθεν ανακάλυψή τους το 2005; Ο Λυκούδης που είχε διετέλεσει και δήμαρχος Μεσολογγίου είχε προσπαθήσει ανιδιοτελώς να προωθήσει την ανακάλυψή του αυτή και μάλιστα έφθασε μέχρι και την Γερμανική Bayer που στη 10ετία του 50 ήταν κάτι σαν την σημερινή Μονσάντο! Και παρά το γεγονός ότι θεράπευσε πάνω από 50000 άτομα από το έλκος πηγαίνοντας πολλές φορές ο ίδιος πληρώνοντας στο φαρμακείο για λογαριασμό τους τα έξοδα των φαρμάκων,το αποτέλεσμα ήταν να τον διαγράψουν από τον ίατρικό σύλλογο και να του επιβάλλουν και πρόστιμο εξοντωτικό γιατί τα τεράστια συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών τότε και 50 χρόνια πριν και για ακόμη πενήντα αργότερα είχαν επενδυθεί στα αντιόξινα που όχι μόνον αποτέλεσμα δεν είχαν αλλά χειροτέρευαν κιόλας το έλκος του στομάχου! Δηλαδή τι θές να πείς πως μόνο αυτοί(οι Ελληνες γιατροί) είναι πίσω κι'όλοι άλλοι βαδίζουν μπροστά δεν υπάρχουν άλλοι που να είναι πίσω και σε άλλες χώρες ή αρνείσαι πως υπάρχουν και Ελληνες πρωτοπόροι;
Τελικά μήπως πίσω είσαι εσύ που λες στον άλλον ότι:
"Πραγματικά δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, απλά πρέπει να το υπομείνεις.Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό."

Και έσύ που τα λές αυτα τι ξέρεις; Τι έχεις διερευνήσει; Mόνο και μόνο επειδή είδες κάποια προκοπή μέχρι ενός μόνο σημείου και όχι πλήρη ίαση νομιμοποιείσαι να μιλάς με αφορισμούς και να λές ότι το τάδε ή το δείνα είναι μαλακία;
Μ'αυτά που λές εδώ μέσα το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι πίσω έχεις μείνει εσύ κι'ότι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια!
Μήπως όμως όλοι οι αρνητικοί άνθρωποι δεν είναι και δογματικοί;
Αλλά τι κάθομαι τελικά κι'εξηγώ σ'έναν άνθρωπο τόσο μουρτζούφλη και τόσο δογματικό που έχει σαν αξίωμα στη ζωή του πως δεν ύπάρχει νόημα για έναν άνδρα να βιώσει τον έρωτα και το σέξ παρά μόνο μέσα από κάποιες τακτικές 5λεπτες ή 10λεπτες συνευρέσεις με κοπέλες της Φυλής και του Μεταξουργείου;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι θες να πεις ρε μάγκα ,σπάστο σε πενηνταράκια και ξανα ρίξτο.
Αντε να σε χαρώ.

Επισκέπτης
Picker γιατί διέγραψες αυτά που είχες ανεβάσει? :think:

Μόνο αν στα έστειλε με π.μ ο Shamana και τα ανέβασες χωρίς την έγκρισή του...

Πάντως κάτι πρόλαβα και διάβασα... :grin:

Τίποτα δεν μου έστειλε η γκόμενα, μόνος μου τα βρήκα. Επειδή έγραψε κάποιες μαλακίες για εμένα, σας ξαναδίνω τα λινκ για να καταλάβετε μόνοι σας περί τίνος πρόκειται. Είναι κάτι ρώσικες συσκευές "βιοσυντονισμού" που η κατασκευάστρια εταιρία τους ισχυρίζεται ότι θεραπεύουν τα πάντα από προστατίτιδα μέχρι... ηπατίτιδα B και C. Τα συμπεράσματα δικά σας:

Και εδώ είναι τα αποτελέσματα από τη θεραπεία στους πάσχοντες από προστατίτιδα, υπερπλασία του προστάτη, στυτική δυσλειτουργία και ό,τι άλλο γουστάρεις. Τα γιάτρεψαν όλα:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εγω ειχα παλιοτερα κατι ψιλοενοχλησεις και τσουξιματα, πηγα σε γιατρο αλλα δεν μου βρηκε τπτ  (συγκεκριμενα, μου βρηκε αλατα - αν δεν κανω λαθος - στο "σπερματοδοχειο" που αντιστοιχει στο αριστερο αρχιδι, και μου ειπε οτι οφειλεται στο οτι καμια φορα κρατιεμαι πριν χυσω  :rockon:)

Ε, προσφατα κολλησα μια μαλακια τυπου ΣΜΝ απο μια πουτανα, πηρα ΔΥΝΑΤΗ αντιβιωση 3 βδομαδες και τωρα ειμαι καλα. Αλλα και παλι εχω πού και πού ενοχλησεις... Δε νομιζω να οφειλονται στο μικροβιο, βασει του ποση αντιβιωση πηρα!

Πού θελω να καταληξω: Τουλαχιστον σε ο,τι αφορα εμενα, τα μικροπροβληματα υπαρχουν παντα. Ερχονται και φευγουν.
Βεβαια, δεν μιλαω για κανεναν αφορητο πονο ή αιματα κλπ κλπ...
Αυτα θελουν αμεση προσοχη.
Αλλα τα υπολοιπα ισως και να ειναι μεσα στο προγραμμα (κυριως μετα απο δυνατα γαμησια, δυνατες μαλακιες κ.ο.κ...)

Ας πει και κανας αλλος

Επισκέπτης
Δεν έκανα κάτι τέτοιο...Ήταν σίγουρος ο ιατρός,ότι είχε φύγει η φλεγμονή.Και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο...Έχουν περάσει 2,5 χρόνια από τότε...
Ναι κανονικά θα έπρεπε να μου δώσει αντιφλεγμονώδη και όχι αντιβίωση,τώρα που το λες δεν θυμάμαι κιόλας,(κοίταξα στο βιβλιάριο και μου έδωσε κάτι,δεν βγάζω και τα γράμματα :tooth: ,που μοιάζει να γράφει Landimin ή κάτι πολύ κοντά σ' αυτό).

Ναι το Κράνμπερι και το καθιστός,πράγματι είναι σωστά...όπως σου είπα...

Έτσι την έπαθα και εγώ,όπως έγραψα και χθές...δεν πήγαινα λόγω της εργασίας μου τότε,την ώρα που έπρεπε...(κρατήσου μου έλεγαν :tickedoff: ).

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα...Θα μας ενημερώνεις όπως διάβασα... ;)

Το Ladinin σου έδωσε ο γιατρός. Κι εμένα αυτό μου είχε δώσει αλλά μετά από 3 εβδομάδες το σταμάτησα από μόνος μου γιατί δεν είχα καμία βελτίωση. Τώρα διάβασα κάπου ότι μπορεί να χρειάζεται θεραπεία με αντιβίωση για 2 και 3 μήνες μέχρι να φανούν αποτελέσματα και προβληματίστηκα λίγο.  :think:  

Τα αντιβιωτικά πάντως έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση, γι' αυτό μπορεί να σου καλυτέρεψε η φλεγμονή ακόμα κι αν δεν υπήρχε μικρόβιο.  ;)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Το Ladinin σου έδωσε ο γιατρός. Κι εμένα αυτό μου είχε δώσει αλλά μετά από 3 εβδομάδες το σταμάτησα από μόνος μου γιατί δεν είχα καμία βελτίωση. Τώρα διάβασα κάπου ότι μπορεί να χρειάζεται θεραπεία με αντιβίωση για 2 και 3 μήνες μέχρι να φανούν αποτελέσματα και προβληματίστηκα λίγο.  :think:  

Τα αντιβιωτικά πάντως έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση, γι' αυτό μπορεί να σου καλυτέρεψε η φλεγμονή ακόμα κι αν δεν υπήρχε μικρόβιο.  ;)
Α,κοντά έπεσα... :tooth: Μπορεί να δίνουν αυτό οι περισσότεροι ιατροί...Όταν το σταμάτησες,το άλλο που πήρες (λογικά θα το αντικατέστησες με άλλο εσύ ή ο ιατρός σου),σου έκανε βελτίωση?
Δεν είναι και απόλυτο αυτό...Εμένα μου πέρασε σ' ένα μήνα,ο πατέρας μου έπαιρνε αντιβίωση για τέσσερις περίπου μήνες,που το είχε πάθει πριν λίγα χρόνια...Αναλόγως την περίπτωση.Πάντως διάβασα ότι αν πάθεις μία φορά προστατίτιδα,οι πιθανότητες να ξαναπάθεις,είναι 50%... :S

Ναι μπορεί να ήταν αυτός ο λόγος...Ελπίζω να μη ξαναπάθω... :priest:

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τίποτα δεν μου έστειλε η γκόμενα, μόνος μου τα βρήκα. Επειδή έγραψε κάποιες μαλακίες για εμένα, σας ξαναδίνω τα λινκ για να καταλάβετε μόνοι σας περί τίνος πρόκειται. Είναι κάτι ρώσικες συσκευές "βιοσυντονισμού" που η κατασκευάστρια εταιρία τους ισχυρίζεται ότι θεραπεύουν τα πάντα από προστατίτιδα μέχρι... ηπατίτιδα B και C. Τα συμπεράσματα δικά σας:

Και εδώ είναι τα αποτελέσματα από τη θεραπεία στους πάσχοντες από προστατίτιδα, υπερπλασία του προστάτη, στυτική δυσλειτουργία και ό,τι άλλο γουστάρεις. Τα γιάτρεψαν όλα:

Το πρόβλημά σου ποιό είναι; Oτι υπάρχουν ίσως λύσεις στο πρόβλημα, ενώ εσύ επειδή δεν βρήκες τη λύση για τον εαυτό σου θα πρέπει να τους κάνεις όλους να σε πιστέψουν ότι το ίδιο ισχύει και γιά τους άλλους; Πόσο βλήμα μπορεί να είσαι που χωρίς να έχεις ιδέα για κάτι να που εσύ μόνο το λές μαλακία λες τον άλλον απατεώνα όπως πχ τον Έλληνα γιατρό Π.Γεωργιάδη μόνο και μόνο επειδή δεν αυτό που εφαρμόζει δεν ταιριάζει με την δική σου ηλίθια και κομπλεξική θεώρηση των πραγμάτων!
Μέ ποιό δικαίωμα προσπαθείς να αποθαρρύνεις τον οποιονδήποτε που έχει πιθανόν κάποιο πρόβλημα προστατίτιδας από το να ψάξει σοβαρά για κάποια πιό ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της υγείας του;
Για σένα δηλαδή το πρόβλημα πχ με το deta elis είναι ότι είναι απάτη επειδή στην Ρωσσία παρουσιάζονται τεκμηριωμένα αποτελέσματα 20τίας σε εκατό και πλέον δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας βασιζόμενα σε εκατοντάδες κλινικές μελέτες όπου συμμετείχαν εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς; O δε Γεωργιάδης είναι απατεώνας επειδή είναι(Ελληνας) γιατρός και αμείβεται; Εσύ δηλαδή είσαι τόσο ειδήμων ώστε να μπορείς να κρίνεις το έργο ανθρώπων που έχουν αφιερώσει ολόκληρη την ζωή τους στην επίλυση προβλημάτων υγείας που βασανίζουν δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη;

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΧΥΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 70 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΚΑΙ ΑΝ) ΤΙΣ 65-ΧΡΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ 20-ΧΡΟΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

Picker  Headbaning!

Μας λες πως ενας άνδρας όταν φθάσει τα 70 θα κάνει σεξ μιά φορά το μήνα με την κωλόγρια που θα'ναι 65 χρονών ενώ εσύ θα είσαι ο μόνος έξυπνος επειδή θα χαλάς 70 ευρώ/ εβδομάδα και θα γαμάς 20ρες;
Δεν μας τα λες καλά ρε φίλε και ιδού το γιατί: Εφόσον έχεις χρόνια ανίατη κατά τα λεγόμενά σου προστατίτιδα (δεν γνωρίζω την ηλικία σου) αλλά η λογική λέει ότι αν πχ είσαι γύρω στα 40 τότε σε 30 χρόνια που θα φθάσεις τα 70 θάχεις ξοδέψει 70x52x30= 110000 ευρώ συν τα μεταφορικά συν τίποτα καινούργια παράσημα που λόγω και της ανίατης κατ'εσέ χρόνιας προστατίτιδας θα έχεις γίνει κάπως πιό ευάλωτος σε διάφορες επιπλοκές της νόσου συν τα έξοδα των θεραπειών συν τον πληθωρισμό και μάνι μάνι ένα 200ρι χιλιάδες θα σούχει φύγει μες στο νερό! Ααα ξέχασα και τα βιάγκρα που θα χρειάζεσαι οπωσδήποτε για να μπορείς να τις πηδάς τόσο συχνά αν μή τι άλλο εξ αιτίας και των ουρολογικών προβλημάτων οπότε βάλε και κανένα 50ρι χιλιάδες ακόμα στο λογαριασμό!
Σε πληροφορώ πως με τόσα λεφτά υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες κουκλάρες και βέβαια μη ελεεινίδες πχ ασιάτισσες και όχι μόνο που τις αγοράζεις και τις πηδάς στο κρεββάτι σου μέρα νύχτα και μάλιστα εφ όρου ζωής!
Αυτές όλες τις μ...... που λες τις λες γιατί έχεις το κουσούρι σου και επειδή έχεις πιστέψει πως δεν πρόκειται να απαλλαγείς ποτέ από το πρόβλημά σου ενώ  θα ήθελες το ίδιο να ίσχυε και για όλους τους άλλους ομοιοπαθούντες γι'αυτό και σου φταίνε όλα και όλοι!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τον απαξίωσες τύπε!  :S
Ενώ εσύ παραμένεις κρυψίνος!  >:(

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τον απαξίωσες τύπε!  :S
Ενώ εσύ παραμένεις κρυψίνος!  >:(

Δεν τον απαξίωσα εγώ τύπε, μόνος του απαξιώνεται! Αλλωστε αυτός είναι εκείνος που απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα πχ τις Ελληνίδες γυναίκες, τους Ελληνες και τους Ρώσσους γιατρούς και τις ανακαλύψεις τους και τα επιτεύγματά τους.
Δεν καταλαβα τι εννοεις με το δεύτερο που λές

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Andrey Fikiorov

τι δεν καταλάβατε?

Επισκέπτης
Μας λες πως ενας άνδρας όταν φθάσει τα 70 θα κάνει σεξ μιά φορά το μήνα με την κωλόγρια που θα'ναι 65 χρονών ενώ εσύ θα είσαι ο μόνος έξυπνος επειδή θα χαλάς 70 ευρώ/ εβδομάδα και θα γαμάς 20ρες;
Δεν μας τα λες καλά ρε φίλε και ιδού το γιατί: Εφόσον έχεις χρόνια ανίατη κατά τα λεγόμενά σου προστατίτιδα (δεν γνωρίζω την ηλικία σου) αλλά η λογική λέει ότι αν πχ είσαι γύρω στα 40 τότε σε 30 χρόνια που θα φθάσεις τα 70 θάχεις ξοδέψει 70x52x30= 110000 ευρώ συν τα μεταφορικά συν τίποτα καινούργια παράσημα που λόγω και της ανίατης κατ'εσέ χρόνιας προστατίτιδας θα έχεις γίνει κάπως πιό ευάλωτος σε διάφορες επιπλοκές της νόσου συν τα έξοδα των θεραπειών συν τον πληθωρισμό και μάνι μάνι ένα 200ρι χιλιάδες θα σούχει φύγει μες στο νερό! Ααα ξέχασα και τα βιάγκρα που θα χρειάζεσαι οπωσδήποτε για να μπορείς να τις πηδάς τόσο συχνά αν μή τι άλλο εξ αιτίας και των ουρολογικών προβλημάτων οπότε βάλε και κανένα 50ρι χιλιάδες ακόμα στο λογαριασμό!
Σε πληροφορώ πως με τόσα λεφτά υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες κουκλάρες και βέβαια μη ελεεινίδες πχ ασιάτισσες και όχι μόνο που τις αγοράζεις και τις πηδάς στο κρεββάτι σου μέρα νύχτα και μάλιστα εφ όρου ζωής!
Αυτές όλες τις μ...... που λες τις λες γιατί έχεις το κουσούρι σου και επειδή έχεις πιστέψει πως δεν πρόκειται να απαλλαγείς ποτέ από το πρόβλημά σου ενώ  θα ήθελες το ίδιο να ίσχυε και για όλους τους άλλους ομοιοπαθούντες γι'αυτό και σου φταίνε όλα και όλοι!

Κοπέλα μου κανένα πρόβλημα δεν έχω στο σεξ, άμα θέλεις σου ρίχνω κι ένα μανίκι. Γαμάω και δέρνω κανονικότατα! Και φυσικά δεν πρόκειται να χαλάσω καθόλου χρήματα για τη χρόνια ΜΗ μικροβιακή "προστατίτιδα" που έχω, μιας και μάλλον βελτιώνεται με τα χρόνια παρά χειροτερεύει. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα είναι νευρολογικό και ψυχολογικό και μπορείς να το ξεπεράσεις από μόνος σου, αρκεί να μην το σκέφτεσαι συνέχεια. Εσύ όμως δεν μας είπες: Είσαι ο αντιπρόσωπος της Deta Elis?

Επισκέπτης
Α,κοντά έπεσα... :tooth: Μπορεί να δίνουν αυτό οι περισσότεροι ιατροί...Όταν το σταμάτησες,το άλλο που πήρες (λογικά θα το αντικατέστησες με άλλο εσύ ή ο ιατρός σου),σου έκανε βελτίωση?
Δεν είναι και απόλυτο αυτό...Εμένα μου πέρασε σ' ένα μήνα,ο πατέρας μου έπαιρνε αντιβίωση για τέσσερις περίπου μήνες,που το είχε πάθει πριν λίγα χρόνια...Αναλόγως την περίπτωση.Πάντως διάβασα ότι αν πάθεις μία φορά προστατίτιδα,οι πιθανότητες να ξαναπάθεις,είναι 50%... :S

Ναι μπορεί να ήταν αυτός ο λόγος...Ελπίζω να μη ξαναπάθω... :priest:

Όχι ρε φίλε, δεν πήρα τίποτε άλλο μετά γιατί διάβασα ότι το πρόβλημα μπορεί να μην έχει καμία σχέση με μικρόβια - άλλωστε και οι εξετάσεις μου από την αρχή ήταν καθαρές. Δεν είμαι και ο τύπος του ανθρώπου που θα κάτσει να πάρει για 4 μήνες αντιβίωση, ειδικά όταν δεν υπάρχει καμία απόδειξη για μικρόβιο. Αν είναι δυνατόν! Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό τελικά να γιατρεύονται από μόνοι τους και η αντιβίωση να λειτουργεί απλά ως placebo.  :S  Άλλωστε, είδες τι είπες? Η πιθανότητα να επανεμφανιστεί η "προστατίτιδα" αφού ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι την έχεις γιατρέψει με την αντιβίωση, είναι 50%. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με μικρόβια και η αιτία βρίσκεται κάπου αλλού.

Επισκέπτης
Δεν τον απαξίωσα εγώ τύπε, μόνος του απαξιώνεται! Αλλωστε αυτός είναι εκείνος που απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα πχ τις Ελληνίδες γυναίκες, τους Ελληνες και τους Ρώσσους γιατρούς και τις ανακαλύψεις τους και τα επιτεύγματά τους.
Δεν καταλαβα τι εννοεις με το δεύτερο που λές

Ποιους γιατρούς απαξιώνω μωρή χαζή? Η άποψη που εκφράζω είναι η σύγχρονη άποψη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας. Εσύ είσαι αυτή που προσπαθείς να μας πείσεις ότι με τις κωλοσυσκευές σου γιατρεύεις την προστατίτιδα και... την ηπατίτιδα Β'.  :2funny:

4thepop66

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν υπηρχαν μαντζουνια και συσκευες που θεραπευουν χρονιες ασθενειες, δεν θα τις μαθαιναμε  μεσω forum φυλλαδιων και διαφημισεων, αλλα απο τους ιδιους τους γιατρους και την παγκοσμια ιατρικη.

τωρα για την shamana και τις συσκευες τις ..τι να σχολιασω. Να προσεχεις μονο, οταν προσπαθεις να βγαλεις κερδος απο την ασθενεια του αλλου. Ποτε δεν ξερεις σε ποια θεση θα βρεθεις.

και ναι οπως ειπε και ο πικερ μακρια απο ουρολογους μαγους.

Δυστηχως η προστατιτιδα ειναι χρονια.. και δυσκολα "θεραπευεται"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom