Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ στην πρώτη στραβη θα στον διαολοστελνα μαζί με την γυναίκα του
Πως σε έπιασε τόσο κοτσο είναι αξιοπερίεργο. Περαστικά σου φιλε

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το να σου ζητήσουν να γίνεις κουμπάρος ή νονός είναι από τις μεγαλύτερες ατυχίες που μπορεί να σου τύχει στις μέρες μας.
Όπως και να ‘χει είναι χαμένα λεφτά, και χαμένος χρόνος για ‘σένα.

Και καλό θα ήταν να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε να πούμε το όχι.
Εδώ τα ζευγάρια δε ντρέπονται να δίνουν τραπεζικό λογαριασμό στην πρόσκληση σαν «λίστα γάμου».

ilikiomenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ στην πρώτη στραβη θα στον διαολοστελνα μαζί με την γυναίκα του
Πως σε έπιασε τόσο κοτσο είναι αξιοπερίεργο. Περαστικά σου φιλε

Φίλε στείλε σε κάποιον  με πμ  το  mail  του "φίλου" σου... για να λάβει από εκεί το λινκ της παρούσας  συζ'ητησης και να καταλάβιε  πόσο καραγκιόζης είναι..
Το νόημα πάντως πρέπει να είναι  ότι κοινωννικές  υποχρεώσεις και μαλακίες αναλαμβάνουμε μόνο όταν:
1. έχουν προϋπολογισμό
2. υπάρχει ανταποδοτυικότητα
3. κάνεις ένα πολιτικό γάμο και  ξενοιάζεις
τώρα με την κρίση ελπίζω να καταλάβουν  και οι  χαζογκόμενες κάποια πράγματα.. οικονομικής φύσεως και να κάνουν πέρα  ανόητα καταναλωτικά ελλην ικά έθιμα υπερτιμολογημένα ως εκεί που δεν  πάει (χτένισμα νύφης, κανάτες ,  λουλούδια  κλπ αηδίες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το να σου ζητήσουν να γίνεις κουμπάρος ή νονός είναι από τις μεγαλύτερες ατυχίες που μπορεί να σου τύχει στις μέρες μας.

Εδώ τα ζευγάρια δε ντρέπονται να δίνουν τραπεζικό λογαριασμό στην πρόσκληση σαν «λίστα γάμου».
πεστο ψεματα τυπε
εγω παντως εχω ξεκαθαρισει σε ολους τους φιλους μου οτι δεν με ενδιαφερει να γινω συνενοχος στο κρεμασμα τους :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Ηθικο διδαγμα.
Γραφουμε εμεις ολο το βραδυ, για να ερθουν το πρωι ο περσονας και η λουκρητια να τα γκρεμισουν ολα με ενα σχολιο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι η γυναικα του σας πειραξε.σιγα ολοι...χαλαρωστε λιγο.... :idiot:
Η μεγαλυτερη μασονια παντως παγκοσμιως ειναι η γυναικεια συνωμοτικη αλληλεγγυη.
Και χωρις να συμπαθιουνται μεταξυ τους κιολας.
Εκπληκτικο.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εκπληκτικο.
Όντως. :zfuck: Πρέπει να είναι τα γονίδια.... μάλλον. :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Διαβασα τον τιτλο και πηγε αλλου το μυαλο μου....Αντε ρε
Αφου δεν ειχε τσοντα το θεμα, δεν αξιζει

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γενικα σύγχρονος γάμος = για τον πούτσο. Ένα σωρο ζευγάρια που ξέρω χωρίσανε μεσα σε ένα χρόνο, άντε δύο το πολύ. Αλλα κατα'τάλα ο γάμος, γάμος: δεξίωση σε κτήμα, νυφικά, λαμπάδες, κουμπαριές και μαλακίες. Λές και είναι αποθημένο της κάθε ελεϊνίδας να ζήσει αυτο το πανηγύρι και μετα να κλείσει το μαγαζι. Νεοελληνική παρακμή, καραβλαχια, υποκουλτούρα μηδενισμός.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εκπληκτικο.

κατα ένα περίεργο τρόπο όμως η γυναικεία αλληλεγγύη ισχύει μόνο απο μακρυα και για άγνωστες. Αμα ήταν ο άντρας της Λουκριτίας ή αντίστροφα τότε η άλλη αυτομάτος γίνεται πουτάνα, τσούλα, ξεκωλιάρα. 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

και γιατι να μην δινουν τραπεζικο λογαριασμο?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Γιατί είναι κακομοιριά και μάλιστα κλασικού τύπου, βλάχικη δηλ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί είναι κακομοιριά και μάλιστα κλασικού τύπου, βλάχικη δηλ.

εγω κακομοιρια βρισκω το να μαζευεις 70 τηγανια και 100 τοστιερες και μαλιστα απο διαφορετικα μαγαζια απο "ευγενεια" και για να κρατησεις τους τυπους....
οσα ζευγαρια γνωριζω εχουν ηδη ετοιμο το σπιτι τους και ολοι δινουν λογαριασμο...την καλυτερη δουλεια κανουν...προφανως τα μπαρμπαδοσογα θα εξακολουθουν να παιρνουν τηγανια τοστιερες και πυρεξ αλλα οι φιλοι και οι συναδελφοι θα βαλουν ρευστο :) :)

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε στείλε σε κάποιον  με πμ  το  mail  του "φίλου" σου... για να λάβει από εκεί το λινκ της παρούσας  συζ'ητησης και να καταλάβιε  πόσο καραγκιόζης είναι..
Το νόημα πάντως πρέπει να είναι  ότι κοινωννικές  υποχρεώσεις και μαλακίες αναλαμβάνουμε μόνο όταν:
1. έχουν προϋπολογισμό
2. υπάρχει ανταποδοτυικότητα
3. κάνεις ένα πολιτικό γάμο και  ξενοιάζεις
τώρα με την κρίση ελπίζω να καταλάβουν  και οι  χαζογκόμενες κάποια πράγματα.. οικονομικής φύσεως και να κάνουν πέρα  ανόητα καταναλωτικά ελλην ικά έθιμα υπερτιμολογημένα ως εκεί που δεν  πάει (χτένισμα νύφης, κανάτες ,  λουλούδια  κλπ αηδίες)
Όταν υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός χαλάλι όλα
Στην περίπτωση του φίλου εδώ όμως το μόνο που είδα ήταν κοροϊδία μέχρι εκεί που δεν παει
Αυτο που δεν έχω καταλάβει είναι το ολο καραγκιοζιστικο πανηγύρι του γάμου που ζητούν μετά μανίας όλες τους
Κάτσε να το κλείσω το θέμα μην με πάρει πρεφα η δικια μου και έχω άλλες ιστορίες  :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
εγω κακομοιρια βρισκω το να μαζευεις 70 τηγανια και 100 τοστιερες και μαλιστα απο διαφορετικα μαγαζια απο "ευγενεια" και για να κρατησεις τους τυπους....
Ναι, για να παίρνεις τη λίστα μετά από τη Eurobank και να γελάς επειδή ο Βαγγέλης με το Passat CC έβαλε λιγότερα από τον Παντελή το ΔΥ. :jerking:

Δε νομίζω Φρόσω. ;) Βλαχιά είναι και μάλιστα δεκαετίας 60, εποχής Βέγγου & Σταυρίδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom