Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
δεν μιλαμε για ανταλλαγη...η κοπελα θα σκασει κανα χιλιαρικο για το γαμο και προκειμενου να της παρουν ρολοι (το οποιο δεν θα ηταν swatch των 100 ευρω δεν συνηθιζεται αυτο σε γαμους) την ρωτησαν τη θελει για δωρο κουμπαρου και θελει το μπασο αφου ειναι μουσικος...που ειναι το παραλογο? :)
δυστυχως στους γαμους ειναι πολλα τα παραλογα :sunglasses:
σου απαντησα οτι εγω δεν μπεινω στο τριπακι αυτο ουτε κανω ποτε δωρα με σκεψη το ανταλλαγμα
και δυστυχως στους γαμους υπαρχουν αρκετες παρεξηγησεις :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α έπεσα σε troll - εντάξει. Η λίστα είναι λίστα, βλήμα. :uglystupid: Εσύ έκανες αναλογία προϊόντων σε χρήμα, όχι εγώ. Δες πας για τίποτα ρακέττες μωρό μου καλύτερα; :boobies:

δεν ξερεις απο που να το μαζεψεις? ειπες οτι ειναι γυφτια ο τραπεζικος λογαριασμος επειδη μπορεις να δεις ποσα λεφτα σου βαζει ο ενας και ο αλλος...και σου απαντησα οτι και δωρο να σου παρουν εαν το πας πισω θα ΔΕΙΣ ουτως η αλλως ποσο κανει!!!και μου απαντας οτι ειμαι ελλεηνιδα και οτι σκεφτομαι με βαση το χρημα :2funny:
αρα ή εχεις προβλημα αντιληψης ή δυσλεξια και δεν μπορεις να εκφραστεις γραπτως ή απλα εισαι υπερβολικα "Αντρας" για να παραδεχτεις οτι ειπες παπαρια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δυστυχως στους γαμους ειναι πολλα τα παραλογα :sunglasses:
σου απαντησα οτι εγω δεν μπεινω στο τριπακι αυτο ουτε κανω ποτε δωρα με σκεψη το ανταλλαγμα
και δυστυχως στους γαμους υπαρχουν αρκετες παρεξηγησεις :huh:

καλα αυτο εξυπακουεται....τες παν στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχευι αυτο αλλλα ναι γενικα γινεται..εγω γενικα τους αποφευγω τους γαμους παντως :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειρηνη υμιν....Αν ειναι να μαλωσετε για τα δωρα....σταματαμε τον γαμο κι ολα ωραια και καλα :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αρα ή εχεις προβλημα αντιληψης ή δυσλεξια και δεν μπορεις να εκφραστεις γραπτως ή απλα εισαι υπερβολικα "Αντρας" για να παραδεχτεις οτι ειπες παπαρια...
Τίποτα απο τα δύο. Εγώ το αφήνω εδώ να μας πουν αυτοί που διαβάζουν αν είπα παπαρια όπως λες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σχετικά με το δώρο:

Πιστεύω ότι το νόημα στο δώρο του γάμου είναι να βοηθήσεις ένα νέο ζευγάρι που ξεκινάει τη ζωή του.
Στην υγιή εποχή που παντρεύονταν ένας 25άρης άνδρας μία 17χρονη κοπέλα είχε πραγματικά νόημα οι μεγαλύτεροι να τους κάνουν δώρα και να τους δίνουν χρήματα για να στηρίξουν το νέο και υποσχόμενο (απογόνους) οικογενειακό πυρήνα.

Το τελευταίο καιρό πηγαίνω συνεχώς σε γάμους 35ριδων και 40ραντάριδων, με τη νύφη να έχει το ένα πόδι στην εμμηνόπαυση (απορώ για ποιο λόγο την παντρεύονται?) και το ζευγάρι να έχει εξασφαλισμένα τα βασικά της διαβίωσης.
Και επίσης βλέπω τουλάχιστον οι μισοί καλεσμένοι να είναι συνομήλικοι του ζευγαριού ή νεότεροι.

Σε έναν τέτοιο γάμο δεν θα έπρεπε να δίνετε κανένα δώρο στους νεόνυμφους.
Αυτο ηταν απιστευτη κακια.!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τίποτα απο τα δύο. Εγώ το αφήνω εδώ να μας πουν αυτοί που διαβάζουν αν είπα παπαρια όπως λες.

δεν ειμαι 10 χρονων για να ζητησω απο τους συμμαθητες μου να παρουν θεση...ειπα την αποψη μου και τελος :) ας σταματησει εδω λοιπον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο τραπεζικος λογαριασμος ειναι μια πολυ καλη λυση, και ξεμπερδευει απο πολυ κοπο και τους νεονυμφους και τους καλεσμενους.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μυστηριο πραμα ο γαμοs....Σαν το ποδοσφαιρο ...Ολοι τσακωνονται

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
δεν ειμαι 10 χρονων για να ζητησω απο τους συμμαθητες μου να παρουν θεση...ειπα την αποψη μου και τελος :) ας σταματησει εδω λοιπον...
Ούτε εγώ, αλλά όταν βλέπω troll που θέλει κουβέντα μπιριμπιπ-μπιριμποπ... κόβω τo feed. ;)

Καλά στέφανα. :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ στην γυναίκα μου θα παρω αυτα:

image001.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κακια μεν, αληθεια δε

εμεις ομως δεν ειμαστε σε θεση να μιλαμε ή να κρινουμε το πως λειτουργει ενα ζευγαρι...ουτε το σε ποια ηλικια αποφασιζουν να παντρευτουν ουτε το αν κανουν λιστα γαμου ουτε το πως πηδιουνται...ας κοιταει ο καθενας την καμπουρα του καλυτερα :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εμεις ομως δεν ειμαστε σε θεση να μιλαμε ή να κρινουμε το πως λειτουργει ενα ζευγαρι...ουτε το σε ποια ηλικια αποφασιζουν να παντρευτουν ουτε το αν κανουν λιστα γαμου ουτε το πως πηδιουνται...ας κοιταει ο καθενας την κουμπαρα του καλυτερα :)
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom