life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αγοροκοριτσο !!!!!!Για ολα φταιει η ισοτητατα playmobile δεν ηταν αγοριστικα μονο!!! ειχα κουκλες αλλα τις ειχα ξεπαστρεψει
Αγοροκοριτσο !!!!!!Για ολα φταιει η ισοτητατα playmobile δεν ηταν αγοριστικα μονο!!! ειχα κουκλες αλλα τις ειχα ξεπαστρεψει
κολλητός του αντωνάκη τι περιμένεις;
Αναρχοζαπλουτος που λεει και μια ψυχη...ηταν πανακριβε μικρε πληβειε πφφφφφφφφφφ...
μηπως εννοεις πατρικιε?
Θα πω στη μαμα μου να πει στη μαμα σου να σε αφησει να ερθεις αυριο το απογευμα να παιξουμε.προλεταριο εννοουσα αλλα μπερδευτικα με τυφλωσε η οργη για το καστρο που ποτε δεν απεκτησα..χαχαχαχα
Αγοροκοριτσο !!!!!!Για ολα φταιει η ισοτητα
Θα πω στη μαμα μου να πει στη μαμα σου να σε αφησει να ερθεις αυριο το απογευμα να παιξουμε.
αυτα ειναι μλκιες....απλα μου αρεσανε τα κατασκευαστικα παιχνιδια και τα αγοριστικα παιχνιδια περισσοτερο απο τις κουκλες...και με κουκλες επαιζα τους εραβα ρουχα και τους εκανα χτενισματα ενιοτε τις αποκεφαλιζα κι ολας αλλα μεχρι ποσο χρονων θα παιζεις με κουκλες ρε λαιφ? 7?8?9????
Δεν μ αρεσουν τα πλευ-σταισιον και τα Χ-μποξια ....Κανα δυο χρονια ακομα με τα στρατιωτακια μου και μετα.....θα φοραω μακρυα πανταλονιααυτα ειναι μλκιες....απλα μου αρεσανε τα κατασκευαστικα παιχνιδια και τα αγοριστικα παιχνιδια περισσοτερο απο τις κουκλες...και με κουκλες επαιζα τους εραβα ρουχα και τους εκανα χτενισματα ενιοτε τις αποκεφαλιζα κι ολας αλλα μεχρι ποσο χρονων θα παιζεις με κουκλες ρε λαιφ? 7?8?9????
Αυτο που ειπε με τους αποκεφαλισμους δεν σου δημιουργει επιφυλαξεις?θεία Νίτσα μου θελεις να γίνεις και κουμπάρα μου;
Σου ορκίζομαι να ειμαι καλός με τις υποχρεώσεις μου απέναντι σου (2 φορές την εβδομάδα ;))
θεία Νίτσα μου θελεις να γίνεις και κουμπάρα μου;
Σου ορκίζομαι να ειμαι καλός με τις υποχρεώσεις μου απέναντι σου (2 φορές την εβδομάδα ;))
θεία Νίτσα μου θελεις να γίνεις και κουμπάρα μου;
Ανυπαντρη κουμπαρα???? Παντρεψε την πρωτα για να σε παντρεψει αυτη εν συνεχεια.....και μετα βλεπουμε
που ξερεις αν ειμαι υπανδρη ή ανυπανδρη? ;) ;)